Mobiliteit
o.a. AutoScout24, Autotrack & BOVAG
Garages, dealers en rijscholen; reviews na aflevering of werkplaats, zichtbaar waar kopers zoeken.

Verzamel geverifieerde reviews, toon je score op je site en win sneller het vertrouwen van nieuwe klanten.
Vertrouwd door merken in heel Nederland

Geverifieerde reviews, zichtbaar op je site en in Google: het fundament van online vertrouwen.
Alleen mensen met een aantoonbare ervaring laten een beoordeling achter. Jij nodigt uit, wij verifiëren en publiceren op je website, bij publicatiepartners en via Google. Geen nepreviews, wel meetbaar vertrouwen.
Automatisch of handmatig, na aankoop, afspraak of levering.
Controles tegen nepreviews. Jij houdt grip via je dashboard.
Op je site, in Google en bij de platforms waar klanten zoeken.
Als officiële Google Review Partner kunnen je beoordelingen meewegen in hoe je in Google zichtbaar bent: organisch, in Shopping en in Ads. Potentiële klanten zien je score nog vóór ze je site openen.
Jouw bedrijf: bekijk de beoordelingen
Lees 1.284 geverifieerde klantbeoordelingen. Gemiddeld 4.8 uit 5 sterren op basis van echte ervaringen.
Jouw bedrijf: officiële webshop
Shopping
Draadloze oordopjes
€ 49,95
Hardloopschoenen
€ 29,00
Smartwatch Pro
€ 79,50
Van garage tot tandarts, van webshop tot installateur; we sluiten aan op je processen, keurmerken en publicatiepartners.
o.a. AutoScout24, Autotrack & BOVAG

Patiëntenvertellen · KRT-erkend
Mondzorg en zorginstellingen met AVG-proof uitnodigen en een enquête die meetelt voor kwaliteit.

Sterren in Google Shopping
Webshops en retailers met koppelingen naar o.a. WooCommerce, Lightspeed, Magento en Shopware.

o.a. SKB & branchekeurmerken
Installateurs, hoveniers en bouwbedrijven laten vakmanschap spreken met geverifieerde projectreviews.

Zoek een bedrijf of blader door geverifieerde reviews uit heel Nederland.
Koppel aan webshop, kassa of software en verzamel reviews automatisch na elke transactie.
Ondernemers die trots zijn op hun werk. Klanten die eerlijk delen wat ze meemaakten. Wij maken die verhalen zichtbaar: geverifieerd en bruikbaar.
Consumenten vragen steeds vaker AI om advies. Zonder gestructureerde, geverifieerde reviews raakt je merk onzichtbaar in antwoorden van LLMs. Klantenvertellen maakt je reviews AI-ready: publiek, gestructureerd en klaar om door AI te worden aangehaald.
Meld je aan of plan een gesprek; we helpen je op weg.