Service goed
Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd , snel klaar ook , voor de middag was de auto alweer klaar . Zeer tevreden !
Goede communicatie, netjes gewerkt, op tijd klaar. Perfecte service.
Ondanks dat wij te vroeg waren werden wij toch geholpen, nette zaak goede afspraken te maken
Je wordt tijdig geïnformeerd over je afspraak.
Alle spullen waren aanwezig en alles is gedaan conform afspraak. Leenauto stond klaar. Bij het ophalen werd alles netje suitgelegd. Kan geen verbeterpunt aandragen
Afspraak plannen ging snel. Op de dag zelf, stond de leenauto keurig klaar. 3 uurtjes later konden we auto ophalen. Kundige monteur. We hebben alleen trekhaak nog niet zelf getest met aanhanger.
Snelle service, goede kwaliteit. Bumper was niet helemaal correct teruggeplaatst, waardoor achterklep niet goed sloot. Snel en vakkunidg opgelost. Service staat hoog in vaandel.
Er schijnt toch niet helemaal goed gegaan zijn. Op een later moment had ik geen stroom meer vanuit mijn accu. De auto heb ik terug gebracht naar de Mercedes dealer. Nu hebben ze dit moeten uitzoeken en zagen ze dat dit de reden was. Onder de mat zaten de draden niet goed. Rekening was 649,43. Kunnen we hier nog wat meedoen?
Deskundig en klantvriendelijk personeel. Ze doen wat ze beloven. na de montage kreeg ik een duidelijke uitleg van hoe alles werkt. Een dikke merci!
Niemand wil een trekhaak plaatsen onder mijn Mercedes Benz EQB 350, ook niet voor een fietsendrager trekhaakcentrum Honselersdijk doet het gewoon. Geen problemen maar uitdagingen! In een keer OK gezeur.
Hele goede en fijne service Belde op het laatste moment voor een leen auto en dat was geen probleem Zeker een bedrijf dat aan te raden is
Kon op verzoek mijn auto 1 dag voor de afspraak aan het eind van de middag inleveren en de leenauto meenemen. Had daarna blijkbaar een beetje pech aangezien ik een lekke band kreeg. Ook dit keurig opgelost. Volgens afspraak de auto binnen 1 dag weer op kunnen halen.
Afspraak kunnen maken op redelijk korte termijn. Door een situatie met mijn net aangekochte auto waar de trekhaak onder is gekomen de afspraak op het laatste moment zonder problemen vooruit kunnen schuiven, fijn als je daarin word begrepen en er met je mee word gedacht. Vervolgens is de trekhaak vakkundig geplaatst zonder verdere op of aanmerkingen. Alles werkt zoals het hoort en ik ben er blij mee.
Hele nette montage van vaste trekhaak. Nette uitleg, certificaat en boekjes mee. Vriendelijke monteur en goed contact vooraf en op dag van montage.
Bij mij was het meteen om 8uur in de ochtend voor de trekhaak te plaatsen.Maar ik zag meteen toen de poort open ging dit is een zeer nette garage en dat zegt meestal al genoeg over het plaatsen van een trekhaak service was ook geweldig en de uitleg ook voor mij een goede keus geweest gr joop Maastricht
ontvangst is vriendelijk en gastvrij zoals het hoort. Ze weten waar ze het over hebben en staan open voor vragen en suggesties. erg tevreden over deze TOPPERS Bedankt mannen en tot de volgende keer.
Gewoon goed geholpen en fijne uitleg gekregen!
Ik heb een positieve ervaring bij trekhaak centrum in almerestad. Ik kon op korte termijn terecht en ik kreeg een mooie leenauto mee. Ook na het plaatsen kreeg ik een duidelijke uitleg en werd alles netjes getoont hoe de verlichting nu werkt nu mijn trekhaak erop zit. Niet goedkoop, maar wel vakwerk en vriendelijke mensen! En dat is zeker geld waard. Een aanrader!
Zeer goed ontvangen. Perfect uitgevoerd. En een goede uitleg gehad.
Dag voor het plaatsen de leenauto opgehaald dit was voor beide partijen prettig. Ik vanuit mijn werk en zij op tijd de auto voor de volgende dag. Een schone leenauto met ijskrabber (die was nodig). Met name de vriendelijkheid aan de telefoon maar ook op locatie door verschillende mensen is fijn. Alles was netjes gemaakt. daarna nog uitleg gekregen en alle spullen gecontroleerd of alles er was.
Binnen 3 dagen ! Top team
Ook nog even tijd voor een praatje (altijd leuk). Kon ook wel omdat er nogal wat afzeggingen waren vanwege de gladheid.... Monteur Mark had kort geleden al wat ervaring opgedaan met een Countryman. Dat geeft nog meer vertrouwen. Nu in mei met de caravan op pad. En.. voor de keuken verbouwing de aanhangwagen aan de kogel.
Ze hebben er weer een klant bij ben super tevreden
Ging erg snel en prima vakwerk