We zijn superfijn geholpen met de keuze van onze matrassen , goed advies , medewerker was erg vriendelijk , behulpzaam en nam ruimschoots de tijd voor ons Kortom deze winkel is voor iedereen een aanrader !
Prachtig bed gekocht bij Verkade. Deskundig geholpen door Luc en Marcel!
Je wordt geholpen door vriendelijke mensen, absoluut niet opdringerig. We kregen kussens en dekbed mee om te testen. De levering moesten we 2x wijzigen. Dat ging zonder probleem, ze waren heel flexibel. We hebben nu een lekker en mooi bed staan in onze slaapkamer. We zijn er blij mee!
Alles wordt prima uitgelegd Ook voor de matras en kussenkeuze prima uitleg Tevens de montage van het bed prima
Beste mevrouw Hans, Wat fijn te lezen dat onze duidelijke uitleg een bijdrage heeft geleverd aan uw keuze en wensen. Met vriendelijke groeten, Joost, Judith en Angelique
Zijn heel erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Ze nemen veel tijd voor je. Mensen weten waar ze het over hebben. Levering was netjes volgens afspraak. Geïnstalleerd door hele fijne mensen die het keurig achterlaten. Daarna nog gebeld foor de winkel of alles naar wens was.
Beste Andre, Dankjewel voor deze mooie review. We zijn blij dat ons deskundige advies heeft bijgedragen aan uw keuze en wensen u veel slaapcomfort toe. Met vriendelijke groeten, Joost, Judith en Angelique
Op zoek naar een nieuw bed, werd ik in alle stappen meegenomen (én kreeg ook meer dan één kop koffie tussendoor!). De slaapsensor, het zoeken naar de juiste matras en het proefliggen; het werd allemaal goed uitgelegd. Ook een 'eerlijk' advies: "Moet ik ook nog een nieuw kussen?" "Neen, ik zou even wachten tot je gewend bent aan het nieuwe matras"! Dán ben je een echte vakman!! Chapeau!
Hele prettige winkel met zeer vriendelijke en kundige medewerkers.
Erg goed geholpen door Bert met het uitzoeken van een nieuw prachtig bed. Daarnaast heel fijn beddengoed uitgezocht in de winkel (welke we gelijk konden meenemen naar huis). Bij thuiskomst bleek een stiknaadje van één van de dekbedovertrekken los te zitten, deze werd zonder probleem bij ons thuis opgehaald en na reparatie weer thuis terug gebracht! Wat een service! En het bed is na levertijd vakkundig bij ons op de slaapkamer in elkaar gezet. We slapen er heerlijk op!
Na diverse beddenzaken bezocht te hebben met dito adviezen, toch maar als laatste naar Jac Nota gegaan. Geen spijt van. Conclusie 2x zoveel uitgegeven. Haha. Maar 4x zoveel plezier van m’n bed. We slapen heerlijk, hebben niet idee dat we teveel hebben betaald. Wat een eerlijke mensen. Alle vragen goed beantwoord. Service gaat ook door na aankoop. Van het aanleveren tot het testen van kussens. Een uitgave voor een product waar je 8 uur per dag in verblijft is het helemaal waard
Zonder verkoopdruk een goed en eerlijk advies verkregen. Geheel vrijblijvend een slaap id opgesteld. Aan de hand daarvan een avond in de winkel geweest waar de resultaten van de slaap id zijn uitgelegd. Daarna tijd om proef te liggen op de verschillende matrassen en boxbodems. Verkoopadviseur Bert had alle tijd om de verschillen tussen de matrassen toe te lichtenen uit te leggen. Geen drang om het duurste matras te verkopen, maar aandacht voor wat bij de persoon past. Ruime keuze in kleur en materiaal van bedombouw. Levering bed binnen de afgesproken termijn. Plaatsing en bezorging door nette en vriendeljke medewerkers. Levering en betaling op basis van vertrouwen! Elk een eigen type matras, maar in 1 stuk voor een ongestoorde nachtrust.
Er wordt echt de tijd genomen en ook bij het uitproberen van een matras wordt alle tijd gegund.
prima service en klant vriendelijk
Mooie winkel. Duidelijke uitleg van de matrassen.
Nvt
De Vries neemt de tijd naar het vinden van een bed op maat. Ik heb een prima advies gekregen en na mijn keuze van het bed is het goed geïnstalleerd en het oude bed is meegenomen. Kortom een prima bedrijf voor slaapadvies en het kopen van een bed
Beste Menno, Dank u wel voor de mooie review. Wij vinden het fijn alle tijd voor iedere klant te nemen om zo tot het beste advies te komen Wij wensen u heel veel slaapplezier toe! Met vriendelijke groeten, Arjan, Joyce, Nicole en Yvette
na gemaakte afspraak goed ontvangen waarna smelle uitwerking van slaaptest volgde,keuze gemaakt en na ong.de juiste voorspelling werden de spullen op tijd geleverd en vakkundig gemonteerd. Zeker een aanrader
Beste Loek, Bedankt voor uw mooie review Heel veel slaapplezier gewenst! Met vriendelijke groeten, Arjan, Joyce, Nicole en Yvette
De kennismaking bij ons eerste bezoek vanuit het Hoge Noorden aan Huisman bedden voor de aankoop van een dekbed verliep meteen al aangenaam. De goede sfeer maakte dat we ingingen op het voorstel om de Slaap ID test te doen. Een tweede bezoek volgde. De tijd werd genomen voor uitleg en daarna het uitproberen van het goede, de betere en de beste matras. De levering van de matrassen verliep, zoals verwacht, correct. Het team krijgt voor haar vriendelijke en deskundige bediening van ons een 10.
Goede service.
Bedankt voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Arjan, Nicole, Joyce en Yvette
Ons nieuwe bed is met alle tevredenheid perfect geleverd, alles keurig op z’n plek. Oude bed is zelfs meegenomen. Hele goede en fijne service.
Zeer vakkundig geholpen, goed meedenken, en fijne kwaliteit
Super fijn geholpen, nemen ook echt de tijd Goede service en vooral eerlijk
Beste Astrid, Bedankt voor de review en we wensen jullie veel slaapgenot toe. Met vriendelijke groet Arjan, Yvette, Nicole en Joyce
Wij zijn heel tevreden. Onze ervaring is dat je gepast advies krijgt. Daarvoor neemt het personeel de tijd en aandacht. Dienstverlening en klantgerichtheid is zeer prettig. Bedankt!
Wat een fijne ervaring bij Bedden Specialist Malden. Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me welkom. Angelique heeft me ontzettend fijn geholpen. Ze luisterde goed naar mijn wensen, stelde gerichte vragen en keek op een professionele en rustige manier met me mee. Haar advies was helder, eerlijk en heel concreet, waardoor ik echt het gevoel had dat er werd meegedacht over wat bij míj past. Ze nam de tijd en straalde veel kennis en betrokkenheid uit, dat gaf vertrouwen. De levering was snel en verliep soepel. De jongens die het bed kwamen brengen waren heel vriendelijk, werkten netjes en zorgden dat alles goed werd geïnstalleerd. Ik ben superblij met mijn nieuwe bed én met de service. Absoluut een aanrader!
Beste Sandra, Enorm bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen hoe tevreden u bent. We waarderen het enorm dat u onze professionele advies en soepele levering zo positief heeft ervaren. Team Beddenspecialist Malden Joost, Judith en Angelique
Fijne service. Betouwbaar.
Goed advies en snelle levering. Nadat 1 matras niet goed beviel probleemloos omgeruild voor ander type.
- Beddenspecialist Jac Nota | 10
- Beddenspecialist Dekker Slapen | 9.8