Google Review Partner

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Klantenvertellen is een officiële Google Review partner in Nederland, maar wat betekent dit nu concreet voor jouw bedrijf? Als Google Review partner zorgt klantenvertellen ervoor dat de beoordelingen die je als bedrijf hebt verzameld zo goed worden verspreid over het net. Zodat jouw topscore overal op het web te zien is! Dit doen wij door middel van Rich Snippets binnen het Google-Ad netwerk, integratie met Google My Business en een verbeterde ervaring binnen Google Shopping.

Search Ads met klantenvertellen

Search Ads met klantenvertellen

Het web staat vol met miljoenen webpagina’s, en bedrijven geven vaak duizenden euro’s uit om zo hoog mogelijk binnen het Google algoritme te staan. Competitie is dus enorm hoog; met Rich Snippets is het mogelijk om jouw webpagina uit te laten blinken door jouw reviews meteen weer te geven binnen jouw Google zoekertje. Hierdoor zien potentiële klanten meteen dat jouw webpagina betrouwbaar is, wat de Click-Through-rate (CTR) verhoogt op jouw zoekertje verhoogt. 

Jouw collega, vriendin of kennis heeft net een nieuwe laptop gekocht en deelt met jou de naam van het bedrijf waar ze het voor een topdeal heeft kunnen oppikken. Wat is jouw eerste reactie? Jij, zoals iedereen zoekt, meten de naam van het bedrijf op Google om meer te weten te komen. De eerste indruk maakt vaak het verschil in de bedrijfswereld, daarom is het super belangrijk om hier meteen uit te blinken! Dankzij de integratie tussen klantenvertellen en Google kun je ervoor zorgen dat potentiële klanten meteen geconfronteerd worden met jouw top klanttevredenheidsscore binnen jouw Google My Business profiel.

Waarom Google Shopping?

Shopping Ads met klantenvertellen

Shopping Ads met klantenvertellen

Steeds meer klanten doen hun aankopen via hun mobiele telefoon, sterker nog: meer en meer klanten verlaten Google niet eens meer! Klanten weten vaak meteen waar ze naar op zoek zijn en zoeken vaak binnen Google met de naam van het artikel. Google lost dit op met de Google Shopping functionaliteit: hiermee kunnen bedrijven hun artikelen individueel listen op Google. Maar dit komt ook met het gevolg dat het moeilijker wordt om uit te blinken tussen al de verschillende listings. Met de integratie tussen klantenvertellen en Google worden klantenbeoordelingen meteen weer gegeven binnen jouw listing. Dit maakt het dat jouw product meer opvalt tegenover de concurrentie en stuurt ook nog eens een sterk signaal naar de potentiële klant.

De samenwerking tussen klantenvertellen en Google bespaart jouw ook nog eens geld. Hoe dan?

Dankzij klantenvertellen’s status als de review partner van Google in Nederland bespaar je ook nog eens heel wat geld op je Google-campagnes. Google houdt rekening met heel wat verschillende factoren bij het berekenen van jouw Cost-per-Click (CPC), een belangrijke factor hierin is het aantal geverifieerde reviews. Dit zijn reviews waarvan Google zeker weet dat ze geschreven zijn door echte klanten, de klantenvertellen reviews zijn de-facto geverifieerde reviews in de ogen van Google. Hoe meer klantenvertellen reviews verbonden zijn aan jouw Google Ads Profiel, hoe lager jouw CPC zal zijn. Dit brengt de totale kosten van jouw online marketingcampagne naar beneden.

Klantenvertellen is één van de 31 wereldwijde review partners

Google is hét portaal naar het wereldwijde web. Klanten vergelijken jouw producten meer en meer via Google en doen zelfs ook hun aankopen binnen Google via Google Shopping. Het is dus belangrijk dat jouw bedrijf zo accuraat mogelijk wordt weergegeven binnen Google, en dit doe je best met Reviews! Als Google Review partner zorgt klantenvertellen ervoor dat jouw website en producten opvallen binnen Google.