Spullen zijn goed maar de medewerkers zouden wel iets kunnen meedenken
Mijn man kan maar 10 minuten op een stoel zitten. Hij zou een luchtwissel matras krijgen. Deze doet er echter 30-60 minuten over om op te blazen, daarover waren wij van te voren niet geinformeerd. De chauffeur had derhalve met het kantoor gebeld en was overeengekomen met spoed een tweede bed te laten komen, zodat daar het luchtwisselmatras op kon en zodra die gereed was, mijn man daar op kon gaan liggen. Vervolgens kon dan de volgende dag het oude bed en matras worden opgehaald. Onder etenstijd werd ik terug gebeld met het verhaal dat er wel een iemand met een passieve lift langs kan komen om mijn man het bed uit te tillen. Er is dus niet naar het verhaal geluisterd: mijn man kan zelf het bed uitkomen, maar niet langer dan 10 minuten op de stoel zitten. Toen ik e.e.a. aan de dame aan de telefoon uitlegde kon er opeens geen tweede bed komen, dat kon "verzekeringtechnisch" niet. Toen ik opperde om dan het 2e bed zelf te huren, toen kon ineens het luchtwisselmatras ook niet, want dat moest 24 uur per dag plat blijven liggen. Dit terwijl ik later van de zorg verneem dat mensen het bed echt wel op 30 graden kunnen zetten bij het hoofdeind en dit staat trouwens ook op hun eigen site. Kortom de vrouw wilde geen enkele kant op en totaal niet meedenken met mijn mans precaire situatie. Nu hebben wij een zogenaamd "Static Air" matras gekregen, maar deze is een stuk minder goed dan het luchtwisselmatras. Helaas kan mijn man het luchtwisselmatras nu niet krijgen, omdat er totaal niet even meegedacht wordt met de situatie.