sne bezorgd

goed service

Wat veel belovend begon eindigde wanhopig

Na in eerste instantie een geweldig contact en positief meedenken van de persoon aan de telefoon. Bleek bij aflevering dat er zaken niet voorradig waren en zouden worden na gebracht, maar dat zou allemaal klaar zijn voordat ik uit het ziekenhuis thuis zou komen. Vrijdagmiddag laat kom ik thuis uit het ziekenhuis en zijn de spullen er niet. Wij bellen maar spraken met een medewerker die aangaf niets te kunnen betekenen. het gaat om een manier om mijn urine kwijt te kunnen. De medewerker raad aan om het maar in een limonadefles te gaan doen tot dinsdag. Maandag krijg ik bericht dat ze dinsdag de boel zullen leveren tussen 10.15 en 12.15 uur en dat er iemand thuis moet zijn, dus regel ik iemand die voor mij bij de deur kan komen. 11.30 uur krijg ik een telefoon van ene Jan die mij verteld dat hij niet komt omdat de zaken niet voorradig zijn. Hoe kunnen zaken gepland worden als ze niet beschikbaar zijn. Ik ben er even helemaal klaar mee!!

Geweldige ervaring!

Geweldige ervaring. Na ziekenhuis opname , een bed in de woonkamer nodig. Binnen ½ dag geregeld en stond het bed al binnen. Heb het 4 weken nodig gehad. Ook spullen gekocht via de site en was in 1 dag geleverd. Super!!!

Vriendelijke man kwam het bed opbouwen

Had alleen zijn bril niet op Stond bij de buren ; )

Makkelijk bestellen

snelle levering

Alles is perfect verlopen.

Zowel het brengen als het ophalen is op tijd en vlot verlopen.

best oke

alleen was de douche stoel bij jullie kwijt geraakt, dus 6 wkn moeten wachten voor een nieuwe, maar goed opgelost.

Mijn ervaring beschrijf ik als volgt

Duidelijk site is.

Snelle levering

Rolstoel en bed waren binnen 24uur geleverd. Top. Alleen bij bestelling via website is het wel verwarrend dat bij lenen van bed je toch een matras moet bijbestellen. Nu had ik gelukkig zelf een passend matras. Makkelijker is het als er altijd een matras bijzit.

Veel keuze van hulpmiddelen

Veel keuze van hulpmiddelen die goed afgeleverd worden

Besteld en snel en netjes geleverd

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd.

ervaring is goed!

hele goede service

Snelle service

Toilletverhoger aangevraagd en met uitleg waarvoor, gelijk geregeld!

Zeer behulpzaam en meedenkend

Helaas niet bezorgd op de afgesproken tijd. Jammer dat we dan niet hierover geïnformeerd werden. Waardoor we zelf contact op hebben moeten nemen. Daarna een nieuw tijdstip ontvangen. Helaas dus daardoor een hele dag vrij moeten nemen van werk wat eigenlijk een halve dag kon zijn.

Snelle service

Snelle service en goed overleg. Duidelijke uitleg bij levering hulpmiddelen

Altijd vriendelijk en snelle zorg

Super snel bezorgd en kwaliteits producten

Gelijk goede hulp gekregen aan de telefoon, goed advies. Gratis helpen met installeren, aardige mensen. Enige jammere was dat we gaan dagdeel konden kiezen.

super geholpen via telefoon

all een mmplanning was dubbel van af8uur .en na13 30 kan gebuuren

Zeer Slecht

Alles wat fout kon gaan is fout gegaan. Het begon al bij de aanvraag, formulier zou niet ondertekend zijn terwijl ik de bevestiging al binnen had! Dus zelf uitgeprint handmatig ondertekend weer gescand en via mail terug gestuurd! 3 uur zoet geweest ermee! Niet geleverd op afgesproken tijdstip(15min voor levering afgezegd) 6 sept na 16u pas gebracht, zou tussen 9u-13u zijn. Er werd gevraagd of het een dag later mocht waarop ik negatief heb geantwoord. Die dag niets kunnen doen en afspraak met activiteit moeten annuleren. Vervolgens kregen we een ander scootmobiel. Een zeer onhandig ding mijn schoonmoeder was er angstig op, na een half uurtje gaf hij zo weinig stroom aan dat we niet verder durfden. Ook met het ophalen op 11 sept ging het weer fout, chauffeur nog nadrukkelijk gevraagd hoe het geregeld moest worden, hij gaf aan als u een ophaaldag heeft ingevuld krijgt u de avond van te voren een sms, ik zei nog aangegeven op de aanvraag invullijst? Waarop hij ja zei. Ik vroeg naar een retourformulier aangezien wij niet konden printen. Was niet nodig volgens de chauffeur. Op woensdagavond 10sept geen sms ontvangen. Dus 11 sept om 9u weer bellen, moest toch een retourformulier ingevuld worden. En dan zou hij op 12 sept opgehaald worden. Ik gaf aan dat we dan zouden vertrekken, dan moest ik hem maar bij de receptie zetten. Heb mijn klachten nog aangegeven aan de dame aan de telefoon vond het vervelend maar die kon er niets mee en ik moest dan maar een klachten formulier invullen. Receptie van landal de vers zei in eerste instantie nee dat kan niet, op aandringen en omdat het een kleinere was mocht het dan. Dus niet alle vakantieparken willen een scootmobiel bij de receptie hebben staan! Ik ben erg teleurgesteld! Het heeft me erg veel energie en stress gegeven!

Super tevreden

Geweldige service

Altijd beleefd en helpen je erg goed. Ik ben blij met Medicura

Goed geholpen

Op tijd geleverd Ik ben telefonisch goed geholpen. Een goede bezorger. Alles is prima uitgelegd. Mvg

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert