monteur was zeer behulpzaam en meedenkend

De monteur die bij ons kwam was zeer behulpzaam, meedenkend en aardig.

Snelle levering

Heel blij met de hulpmiddelen

Fantastisch

Snelle service voor bezorging van zorg middelen.

Prima geleverd, nette manier

Topservice!

Zeer snel geleverd!

Zeer prettig !

Ik leen nu voor de derde x een rolstoel en elke x weer zijn de medewerkers erg behulpzaam en wordt er meegedacht. De service is top en super snel ! Heeel erg fijn!

Snel en klantvriendelijk

Ik had in korte tijd een ziekenhuis bed nodig voor thuis na een operatie. Op vrijdag gebeld, zaterdag geleverd. De bezorger heeft het bed in huis gemonteerd en uitgelegd hoe het werkte. Top service! Het enige minpunt: persoonlijk vind ik de matras is iets te dun. Ik ben in ieder geval heel blij met dit bed!

super vriendelijk en behulpzaam

Erg fijn geholpen, er werd echt geluisterd en meegedacht

Helder aanbod, snelle afwikkeling en op tijd

Prima, ben tevreden. Ook materiaal goed

Wat een geweldige, perfecte service!

Mijn heup gebroken en dus hulpmiddelen nodig. Wist niet dat dit bestond...online rolstoel (o.a.) vragen en meteen de volgende ochtend aan huis bezorgd, 26 weken gratis lenen!!! Wat een service en luxe! We leven in een goed land!

Zorg op maat, ontzorgen

Erg klantvriendelijk. Ontzorgt in hectische periodes

Super geregeld

De chauffeur keurig op tijd en nam de tijd om alles uit te leggen

GEWELDIG

TOPPIE

Klantvriendelijk

Bij langere telefonische wachttijd, krijg je de keuze om teruggebeld te worden of in de wachtrij te blijven staan. Bij keuze terugbellen, word je snel teruggebeld. Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Bezorging volgens afspraak

Prima!

Snel verzonden en hulpmiddel naar wens.

PRIMA

Heel goed

Prima!

Alles wat je nodig hebt kun je lenen/huren. Er wordt nog gebeld na je bestelling of dat het niet anders moet en of er toch niet iets bij moet. Goede service!

snel en adequaat

zie 'in een zin' hiervoor

Snel en compleet

Eerste ervaring is positief

Hele slechte service en product voldoet niet

2 paar sokken besteld. Maat S. Heerlijk warme sokken maar ze glijden van je voeten af. Veel te los bij de enkels. 1 paar teruggestuurd. Mijn verbazing: dit koste mij € 8,25 Gebeld met Medicura. Ergens staat dat retourneren voor eigen rekening is als je via Webshop koopt. Ik heb het niet kunnen vinden. Puur slecht dit!!!

snelle levering

wel een nalevering gehad maar is snel opgelost.

Goede ervaringen. Als je iets besteld heel snelle levering

Snel verstuurd

Snel verstuurd zoals beloofd

heel goed

Ik ben heel goed en netjes geholpen door het personeel. En de hulpmiddelen werden snel bezorgd. Ben zeer te vreden.

goede kwaliteit tegen redelijke prijs

Goed assortiment tegen redelijke prijs .

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert