Vrijdags een ziekenhuisbed besteld en zaterdags al geleverd en gemonteerd. Super service.

bed slecht in elkaar gezet door monteur.

Toen mijn vrouw na haar operatie het bed voor haar in een makkelijke positie wilde brengen schoof de matras uit elkaar en viel een zijgelijderstang op de grond waardoor zij niet meer gebruik van de bediening durfde te maken.gebeld met telefoniste die mij zei dat pas over 2 dagen een monteur langs kon komen (hoezo 24/7 bij spoed .?) terwijl de andere monteur die de zaak opgelost heeft zei dat hij maar 5 km. van ons af woonde en langs had kunnen komen.gelukkig heeft hij het euvel op kunnen lossen van de ontbrekende borgingen.

zeer goed

Deze meneer dacht mooi mee hoe de papegaai het beste bij de bank kon staan. Rugstoel op de juiste hoogte gebracht.

Goede website, niet de duurste, en goed assortiment

Het product voldoet aan de verwachting Paar min puntjes, bij een bestelling verwacht je een bestelbevesting, en bij betaling een bevestiging dat je betaald, hebt, Dat gebeurde dus 2 dagen later pas, De bezorging ging vlot met 3 dagen bestelling in huis, maar ook nu geen verzendbevestiging, of wanneer de zending zou komen. maar gelukkig waren we thuis.

Een zeer goede service.

De service is stipt.

Geweldige medewerking.

Mensen denken met je mee ,zonder probleem een ander bed gekregen. Dit bed bevalt uitstekend.

Goede en snelle service

In de winkel in Oss heb ik heel goed advies gekregen. De spullen die ik mee kon nemen kreeg ik meteen mee, Het bed werd de volgende dag (op zaterdag!) geleverd. Echt top!

Prima advies en levering

In de zorgwinkel kreeg ik goed advies van alkes wat ik kon lenen voor mijn heupoperatie. Daarna werden de spullen netjes op tijd fekeverd

Service efficient, artikelen nirt

Ik had een druppelbril besteld en een anti-stress balletje. De bril is zeer ongandig, daar hebben we nirts aan. Het balletje is gewoon een kunststof balletje - niet het soepele stressballetje wat het hoort te zijn. Dure aankoop dus voor twee teleurstellende artikelen. Service was wel snel en op tijd.

zeer goed

alles is goed gegaan waar blijft mijn rekening ik moet hem toch kopen?

Precies zoals afgesproken

Vriendelijke chauffeur heeft alles keurig binnen gezet en plank bij voordeur neergelegd, heel fijn

Plezierig contact

Vooraf juist geïnformeerd over het bezorgtijdstip en ook opgevolgd. Hulpmiddelen netjes geïnstalleerd

Niet best

Alles was heel erg vuil, ik heb zelf alles 2 keer moeten schoonmaken. Alles was zwart van het vuil en de rolstoel zat onder de spinnenwebben. U begrijpt dat ik hier totaal niet blij mee was.... Heel slecht dat zorg spullen op deze manier afgeleverd worden.

Een snelle levering van een ziekenhuisbed. Geweldig!!!

Very nice service. Very fast

The service is very fast. It is vital for people who has temporary of permenant disabilities. If you have a medical issue, it is covered by basic insurance. They make my life easier. Thank you

Snel geleverd en goede communicatie!

Perfect geregeld

Goed geregeld, fijn contact aan telefoon en meteen meedenken

Hopeloos

Niet ten aanzien van medicura maar bezorgpartner GLS. 3 x bericht gehad dat in kluis zou liggen. 3x bericht dat het niet gelukt is. Na 4 dagen geen berichten meer. Na 5 dagen kon ik pakketje ophalen aan andere kant van de stad. Advies: verander van leverancier ga naar post nl of anders.

Snel geregeld, alles dik voor elkaar.

Super handig dat dit op afstand zo snel en makkelijk geregeld kan worden. Ook fijn dat jullie het regelen met de zorgverzekering.

Telefonisch contact uitstekend in de winkel slecht.

Het telefonische contact met medicura verliep professioneel en duidelijk. In de winkel in Boxtel staan twee dames waarvan er eentje nog aan leren was. Is prima. Maar als er een vraag is van de ene medewerker naar de andere die zat te eten. Kom dan van je stoel af en help je collega. En ga niet door de winkel roepen hoe iets moet gebeuren niet integer en zeker niet klantvriendelijk. Een tweede keer de zelfde dames. Een nagenoeg gelijke situatie meegemaakt. Ik werd geholpen maar voelde dat niet zo omdat ze ook zijdelings met haar collega, die wederom vragen had, bemoeide. Ik denk dat prioriteiten stellen een mooi doel zou zijn voor deze dames! Verder het advies de chauffeurs beter te informeren over interne afspraken.

Good

Good