Alles tot nu toe goed geregeld

Ik heb na een lange ziekenhuis opname een hoog/laagbed, speciale matras en andere hulpmiddelen nodig. Die zijn allemaal netjes en op tijd geleverd. De dag heb ik nog een keer moeten wijzigen. De tweede keer kreeg ik ‘s avonds geen SMS met tijdsindicatie, maar na een telefoontje naar het 24-uurs nummer bleek de levering gelukkig wel ingepland. Het zou fijn zijn als je na een telefonische bestelling wel een bevestigingsmail krijgt, zodat je weet dat alles goed is ingepland. Dat is mijn enige verbeterpunt.

Fantastisch

Snel service

Snel geholpen

Toiletstoel te leen gevraagd direct antwoord gekregen

Super vriendelijk, behulpzaam personeel

Snel en accuraat

Het is snel geregeld

Goed en op tijd bezorgd.

Ik had een gratis kraampakket gehuurd bij Medicura voor en na mijn bevalling. Vriendelijke chauffeur, alles werdt compleet en netjes op tijd afgeleverd waardoor er weer een "zorg" van mijn schouder viel! Top!

Te uitgebreid pakket

Ik heb uit het kraampakket maar 1 ding nodig, maar je bent verplicht om alles te lenen. Dat vind ik onnodig.

Medicura doet wat het belooft, nauwgezet en heel vriendelijk.

Op vrijdag gebeld met verzoek of een tijdelijk bed beneden in de huiskamer geplaatst kon worden. Kon allemaal: dinsdag (na 2de Pinksterdag) brengen en plaatsen. Zondag bericht krijgen hoe laat. Kreeg ik ook op tijd. Dinsdag op afgesproken tijd gebracht, geplaatst en uitleg gehad. Goed materiaal en uiterst behulpzame bezorger/installateur. Ben buitengewoon tevreden.

Product niet naar behoren en geen service

Helaas ben ik niet tevreden met het bestelde product, dat kan wel eens gebeuren. Wat vreselijk jammer is, is dat er niet wordt gereageerd op vragen over het retourproces. Geen reactie = ronduit slecht.

Goede service en snel alles geregeld

Werd vriendelijk en snel geholpen

Heel vriendelijk

En behulpzaam

Super service

Ik had dinsdag gebeld dat mijn matras van de flexobed niet voldeed aan de eisen. Hij was erg ingezakt. En donderdag kreeg ik al een nieuwe matras.

Rolstoel, goed en snel geleverd

Onze gehuurde rolstoel bleek nagelnieuw en werd keurig op tijd geleverd. Verzekering door Medicura direct afgehandeld, handig!

Fantastische hulp

Vriendelijke en deskundige hulp bij het opzetten van het bed en het neerzetten van de andere hulpmiddelen

Hulp wat je nodig hebt direct beschikbaar

Als je niet weet wat het is om hulp goederen nodig te hebben weet je ook niet waar je het zoeken moet Toen mijn moeder ziek werd en niet meer naar boven kon lopen hebben wij een bed beneden gezet. Toen er zorg bij kwam was het fijn als er een bed kwam die verstelbaar was. Toen kwamen we erachter dat Medicura daar een specialist in was Wij dachten ohjee wat gaat dat dan wel niet kosten, het zat gelukkig in het basispakket. Ook meteen een postoel en bedtafel voor 26 weken en daarna gehuurd kan worden of kunnen kopen Is toch ideaal

Gemakkelijke site.

Afspraak is afspraak

Correcte telefonische behandeling

Snel en goed

Snel, goed, goedkoop. Helaas erg hoge bezorgkosten voor zo’n klein licht paketje. Hier kan verkoper uiteraard niets aan doen.

Serviceverlenend

Goede service en vriendelijk personeel

Goed geholpen En super vriendelijk

Vriendelijke behulpzame bezorger

Rolstoel ruikt naar rook. Bezorgd volgens afspraak

Helder, duidelijk en snelle service

Online rolstoel besteld, volgende dag thuis geleverd.

Goede eerste ervaring

Supersnel geleverd

Het zijn geweldig prettige Washandjes ik heb er een paar meegekregen van het Ziekenhuis van daar dat ik ze heb besteld bij jullie Mvg Dirk de Graaf