Makkelijk bestellen en op tijd geleverd

Bed werd gebracht zonder matras terwijl ik dat wel besteld had. Geen probleem matras werd na geleverd

Snelle levering!

Juiste produkt snel ontvangen

Perfecte service

Goede service, informatievoorziening is perfect.

Zeer goede en snelle bezorging

Goed advies, duidelijke uitleg, kundige mensen.

Prettige ontvangst, duidelijke uitleg en goed advies.

Nette en snelle bezorging

Duidelijke website, prijs kwaliteit verhouding goed. Als het niet in z'n grote doos had gezeten kon het gewoon door de brievenbus. Is volgens mij goedkoper.

Temporary use of wheelchair

Delivered on time. Very reliable

• Would you recommend us? Yes

Super goed

Word goed afgeleverd. Je krijgt goede uitleg hoe en wat.

heel goed!

spullen gebracht en ook sommige geplaatst. erg vriendelijk en behulpzaam.

zeer goed

Komen de afspraken goed na .kun je van op aan

Super fijne zaak.

Komen op tijd en heel vriendelijk, plus behulpzaam.

Het is goed totdat er een mankement komt

Toen er mankement aan mijn bed was, moest ik nog een hele dag wachten na het weekend totdat mijn bed gemaakt werd. Dit is heel vervelend als je erg last van je rug hebt en deze niet gemaakt wordt en je hier al het hele weekend last van heb en er geen weekend hulp is en na het weekend is het druk en moet je nog een dag wachten.

De aangevraagde hulpmiddel verliep vlot.

Heb eerst informatie ingewonnen via de telefoon. Werd zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Na het invullen van het digitale aanvraagformulier verliep alles naar wens.

Goede service.

levering en ophalen met vertraging

Vanwege een blessure had ik even tijdelijk een rolstoel nodig. Bij medicura stond een combi tussen een rollator en een rolstoel. Ideaal vond ik. Deze online besteld en online een leverdatum aangegeven. Hierover gebeld dat dit niet mogelijk was, andere datum afgesproken, en daarna nog een keer verzet. Bij het retourverzoek ook een ophaaldatum geselecteerd. Hierover werd ik gemaild dat dit met een dag zou worden uitgesteld. Uiteraard heb ik er begrip voor dat er door drukte wijzigingen kunnen zijn, maar goed, hierdoor maar 3 sterren. Overigens is de huur van de rolstoel per dag, dus ik weet nog niet hoe ze nu omgaan met de betaling, neem aan dat dit gerekend wordt tot mijn aangegeven ophaaldatum!

zeer goed

Ik kwam dit tegen tijdens mijn zoektocht naar een rolstoel ivm mijn knie operatie. Toen ik zag dat er ook een steun bij zat voor bij de wc en de douche was ik verkocht! Ik had het maandag besteld en het was dinsdag begin van de middag bij afgeleverd! Mooi optijd voor mijn operatie ook :)

Helemaal oké , snelle service

Prima service ook personeel stond ons keurig te woord en kregen duidelijk advies

Top service

Vrij onverwacht moesten we een postoel regelen voor mijn moeder. We hebben het gehuurd en volgens aangegen tijd en daf geleverd. Ik zeg top service.

Hoog laag bed geleverd

Heel vriendelijke heer kwam het bed brengen. Helemaal gemonteerd en uitleg gegeven over de afstandsbediening.

alles geleverd volgens afspraak

alles geleverd volgens afspraak

Uitstekende kwaliteit

En snelle service

Arrogant en geen begrip

Medicura/ Medipoint. Mijn hoog/laag bed (waar niets mis mee was) moest volgens Medicura verwisselt worden. Het was oud en niet meer te servicen. Tot mijn verbazing krijg ik precies hetzelfde model (met duidelijke gebruikssporen) terug. Deze bleek echter veel meer gebruikersgeluid te produceren dan de vorige. Een monteur is geweest maar “vond het allemaal wel meevallen” en “hoe vaak doe je nu een verstelling?” Zo had ik ook al jaren een trippelrolstoel, deze had ondertussen wat mechanische problemen en de nodig slijtage (leuning en zitting kapot). Hiervoor moest ik een nieuwe aanvraag doen. Ik ben bezocht door een therapeut maar deze vond niet dat ik hiervoor in aanmerking kwam en keurde de aanvraag af. “Doe maar een aanvraag bij de gemeente”. Natuurlijk ging mijn zorgververzekering hiermee akkoord dus einde verhaal. Ik heb inmiddels alles laten ophalen en het elders aangeschaft.

Was super geregeld

Was een fijne monter die kwam installeren

Tot nu toe uitstekend geholpen

Thuis bezorgt met een vriendelijke chauffeur die alles uitlegt

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert