Zeer Slecht
Alles wat fout kon gaan is fout gegaan.
Het begon al bij de aanvraag, formulier zou niet ondertekend zijn terwijl ik de bevestiging al binnen had! Dus zelf uitgeprint handmatig ondertekend weer gescand en via mail terug gestuurd! 3 uur zoet geweest ermee!
Niet geleverd op afgesproken tijdstip(15min voor levering afgezegd) 6 sept na 16u pas gebracht, zou tussen 9u-13u zijn. Er werd gevraagd of het een dag later mocht waarop ik negatief heb geantwoord. Die dag niets kunnen doen en afspraak met activiteit moeten annuleren. Vervolgens kregen we een ander scootmobiel. Een zeer onhandig ding mijn schoonmoeder was er angstig op, na een half uurtje gaf hij zo weinig stroom aan dat we niet verder durfden. Ook met het ophalen op 11 sept ging het weer fout, chauffeur nog nadrukkelijk gevraagd hoe het geregeld moest worden, hij gaf aan als u een ophaaldag heeft ingevuld krijgt u de avond van te voren een sms, ik zei nog aangegeven op de aanvraag invullijst? Waarop hij ja zei. Ik vroeg naar een retourformulier aangezien wij niet konden printen. Was niet nodig volgens de chauffeur. Op woensdagavond 10sept geen sms ontvangen. Dus 11 sept om 9u weer bellen, moest toch een retourformulier ingevuld worden. En dan zou hij op 12 sept opgehaald worden. Ik gaf aan dat we dan zouden vertrekken, dan moest ik hem maar bij de receptie zetten. Heb mijn klachten nog aangegeven aan de dame aan de telefoon vond het vervelend maar die kon er niets mee en ik moest dan maar een klachten formulier invullen. Receptie van landal de vers zei in eerste instantie nee dat kan niet, op aandringen en omdat het een kleinere was mocht het dan. Dus niet alle vakantieparken willen een scootmobiel bij de receptie hebben staan! Ik ben erg teleurgesteld! Het heeft me erg veel energie en stress gegeven!