Slechte ervaring na t bestelproces.

Ik had een bestelling gedaan wat prima en makkelijk verliep op de side. Na een dikke week had ik nog steeds niks ontvangen dus belde ik de klantenservice. Ik kreeg een chagrijnige vrouw aan de lijn die zei dat er geen 3 krukdoppen beschikbaar waren maar 2. Ik kreeg toen keuzes om er 2 te sturen of te wachten op 3. Dit had best even gemaild kunnen worden. De service van die vrouw was flut..bijna onbeschoft. Na dit belletje had ik m'n bestelling gauw. Ik kreeg 2 doppen en een loep. Op de pakbon stond dat ik 3 doppen had ontvangen wat niet zo was. En de loep was zwaar en niet erg vergrotend dus de loep heb ik geretourneerd. Geld van 1 doppen al terug. Geld van de loep nog niet.

Vlugge reactie op mijn mail

Vlugge reactie van klantenservice op mijn vraag. Nette bezorging.

Snel geleverd en prima retour

Ik had een rolstoel nodig voor mijn kapotte voet. Super snelle levering en makkelijk te retourneren. Zal ik zeker aanbevelen.

Snel en makkelijk

Besteld en de volgende dag al in huis.

Lastig

Ik gebruik het meer om bijv. Mijn sokken aan te doen. Onder douche is lastig. Als je geen probleem ondervindt met plskken aan kruk in cobinatie met water is het wat anders. Ik behelp mezelf.

Levering liep niet helemaal goed maar is uiteindelijk heel goed opgelost.

Wij zijn uiteindelijk een tevreden klant

Snelle service

Alles goed

Aa

Goede directe dienstverlening

Goed en vriendelijk geholpen

De hulpmiddelen besteld en netjes bezorgd. Ziet er als nieuw uit. Ik ga het pas vanaf zaterdag gebruiken, maar heb er alle vertrouwen in.

X

Producten zijn goed, maar een aanpassing op de site zal gewenst zijn. Ik had om half 5 mijn bestelling gedaan op vrijdag. En het zou op werkdagen bestellingen voor 5 uur dezelfde de dag nog gepost worden. Helaas moest ik tot dinsdag wachten. En met dit soort artikelen ben je het vaak meteen nodig. In mijn geval dopjes van krukken. Ik had mijn krukken uitgeleend en heb niet gezien dat 1 dop stuk was. Was ook bijna gevallen. Dus ik heb gezocht naar de volgebde dag in huis. Vond dit erg teleurstellend. Gelukkig is mijn man handig en deed een handvat om de kruk zodat ik na mijn operatie wel naar de w.c. kon.

Levering na heel vaak bellen uiteindelijk 2 wekkende laat.

Na heel veel bellen , levering uiteindelijk ruim 2 weken later dan gepland ontvangen.

Wanneer je iets nodig hebt aan zorgartikelen

Makkelijk om iets te bestellen wat je nodig hebt.Zeer goede service.

Directe levering door een uiters vriendelijke man!

Goed product en werkt naar behoren. Ben er heel blij mee!

Service zeer slecht

bellen nooit terug reageren niet op email scootmobiel gekocht accu’s slecht van af het begin gemeld scootmobiel op gehaald. Bleek barst in de accu te zitten kreeg rekening van 107 euro (32,00 accu’s +transportkosten 75,00 ) Op service order stond kreeg uit coulance de accu’s maar reiskosten moest ik wel betalen heb ik maar betaald ik vind het nog niet eerlijk de scootmobiel was vanaf begin niet goed Medicura kent de wet niet iedereen heeft recht op wettelijke garantie ze hadden alles moeten vergoeden ook de reiskosten

Fijn dat het pakket gratis is

Ik heb niet alles nodig uit het pakket, en had het ook aangegeven, maar ik moet alsnog het gehele pakket afnemen. Ik snap het wel, maar ergens ook gek. Nu heb ik thuis dingen liggen die we niet gebruiken. En gelukkig hebben we de ruimte ervoor om het op te slaan. Dit is waarschijnlijk meer een puntje voor de pakketdienst, maar het pakket werd bij de buren bezorgt terwijl ik had aangegeven het voor de deur te zetten. Verder ben ik erg blij met de goederen. Alles is snel en netjes geleverd. Nu nog niet alles in gebruik, en misschien hoeft het ook niet, maar wel erg fijn dat het in huis is indien nodig.

Leen-rolstoel was makkelijk geregeld.

Na mijn armoperatie mocht ik mijn rollator niet gebruiken en voelde me onthand. Wat fijn dat er dan zo'n 'gratis' service is om een rolstoel te kunnen lenen, zodat ik toch met hulp van iemand naar buiten kan!

Perfecte service Geweldige hulpmiddelen.Heb er dik 6 weken met vele plezier gebruik van gemaakt

Rolstoel

Snelle levering. Goede uitleg

Goeie en snelle service

Snel geholpen, snel bezorgd en fijn personeel

Netjes en correct

Alles is prima verlopen

Ik zou niet weten wat anders moest

Tot 3x toe bevestigd maar niet geleverd

Ik had een rollator voor mijn vader besteld. De bestelling werd op 5 juli bevestigd. Pas op 14 juli kreeg ik bericht van de levering de volgende dag. Daar moet je een hele ochtend voor thuisblijven. Niemand kwam opdagen. Na bellen met de klantenservice werd me verteld dat het product helemaal nog niet op locatie was om geleverd te worden, maar waarom krijg ik dan een bevestiging...? Dit is daarna nog een keer gebeurd op 17 en 21 juli, bevestigd, maar niemand komen opdagen. Na in totaal 3x hetzelfde verhaal heb ik om geld terug gevraagd, ik wacht nog steeds op bericht van annulering en het geld. Ongelofelijk hoe slecht, een normale webshop was allang failliet als ze zo met klanten omgaan.

Zeer tevreden over product

Zowel in de winkel als online perfect geholpen.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert