Partners

Klantenvertellen heeft een breed netwerk aan partners. Van brancheorganisaties die specifieke oplossingen bieden aan hun leden tot koppelingspartners en klanten. Wij zijn trots op alle samenwerkingen. Ga direct naar een van onderstaande pagina’s om te zien met welke partijen klantenvertellen een intensief partnership is aangegaan en wie onze klanten zijn.

 

Hier vind je een greep uit ons diverse klantenbestand

Klik hier om te zien met welke (branche)organisaties wij samenwerken

Bekijk hier wie onze koppelingspartners zijn

Een greep uit onze resellers vind je hier

 

Partner worden?

Klantenvertellen is marktleider in Nederland en expert op het gebied van reviews. Wij weten als geen ander hoe belangrijk online beoordelingen zijn. Wij adviseren alle nieuwe klanten uitgebreid over het strategisch inzetten van reviews. Ben je overtuigd van de voordelen van ons reviewsysteem en heb je interesse om koppelingspartner te worden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantenvertellen heeft samenwerkingen en koppelingen met verschillende leveranciers van webshopsoftware. Bekijk de pagina’s met welke partijen we een intensieve samenwerking hebben of gebruik de link om direct een koppeling met de klantenvertellen module te realiseren.

truzzer

Wij van truzzer zijn al lang experts in het winnen van fans en volgers, en in het genereren van online en Google reviews, en we helpen je met eenvoudige en begrijpelijke oplossingen om snel meer en betere reviews van je klanten te krijgen, om meer volgers te krijgen en om van je klanten het meest […]