Prima werk geleverd

Alles is prima geregeld. Goede voorlichting gehad.

Netjes

Goede communicatie, beleefde medewerker

Prettig consult op afgesproken tijdstip

Makkelijk een afspraak te maken

Lekker makkelijk

Professioneel, snel en met duidelijk advies

Mooi op tijd, met duidelijke tijdsaanduiding. Zorgvuldig en Vakkundig advies. Prettig

Heel fijn je vaccinaties met toelichting aan huis te krijgen

In alle rust is uitgelegd wat de risico's zijn in het land van bestemming en wat geadviseerd wordt. Niet alleen persoonlijk contact is heel fijn, maar de financiële afhandeling met de verzekering gaat ook snel en duidelijk.

Prettig contact. Weloverwogen en goed toegelicht advies.

Zie samenvatting in 1 zin.

Professional & netjes

Professional & netjes Prima uitleg gegeven

Het kan m.i. niet beter!!!!

Telkens opnieuw een bericht over het tijdstip dat steeds secuurder kon worden ingepland! Klasse!!!

Perfect gegaan

Helemaal goed

Duidelijke uitleg en advies omtrent vaccinaties

Heel prettig

Deskundig

Het is gewoon prettig om in je eigen omgeving een vaccinatie te krijgen van een deskundige arts.

Super geregeld en snelle actie

Dit werkt top! Ons hele gezin in 1 afspraak gevaccineerd en ook het contact met de backoffice was super fijn en snel!

Een zeer fijne, heldere communicatie van begin tot eind met een deskundige, prettige afhandeling

Al meerdere keren hebben wij, naar tevredenheid, gebruik gemaakt van de thuisvaccinatie. Een zeer prettige, snelle communicatie, zowel met vragen als het plannen van een afspraak. Het contact met de arts die de vaccinatie, ivm. vakantie, heeft toegediend verliep heel fijn, hij nam de tijd om alles goed uit te leggen en gaf naar alle tevredenheid antwoorden op onze vragen.

Makkelijk, snel en professioneel

Hele goede ervaring voor wat betref reisvaccinaties voor ons hele gezin. Je krijgt een tijdslot (er is een ruime keus). Hoewel ze bij ons wat aan de late kant arriveerde, kreeg ik dit netjes per sms te horen. Hele goede service, fijn voor de kinderen om in een vertrouwde omgeving geprikt te worden. Tevens geen lange wachttijd zoals bij de GGD wel is. Echt een aanrader.

Prima tijdsplanning en snel geholpen!

De afspraak was snel gemaakt, de vereiste formulieren snel ingevuld en de prikken nog sneller gezet! De specifieke tijd van de afspraak kwam ook nog lekker op tijd binnen.

Rommelig

De meneer die mij kwam vaccineren was vrij rommelig. Hij haalde diverse keren doosjes&potjes door elkaar, liet een potje met naald erin om vallen, zijn handen trilden. Uiteindelijk nam hij midden tijdens het proces ook nog een prive telefoontje op, waarna hij zijn vrouw ook nog moest appen of bellen, terwijl ik met mijn mouw omhoog zat te wachten op mijn prikken. Overal niet een geheel fijne ervaring.

Heel prima!

Een kundig arts, goede communicatie en voorlichting. Helemaal tevreden!

Vriendelijk, zorgvuldig en correct.

De arts kwam keurig op tijd en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ook gaf hij uitgebreid informatie over mijn inentingen.

Goede, professionele service

Wij hebben met de familie een thuisafspraak geboekt waarbij het geen probleem was om later nog de locatie te veranderen en ze hebben goed geholpen met alle persoonlijke informatie te verwerken voor de afspraak.

Thuis vaccinatie is absoluut aan te raden

Fijn dat vaccinatie thuis kan. Het advies en de informatie over de afspraak zijn helder. Het bezoek thuis was prettig en deskundig.

Super geregeld!

Super geregeld, keurig op tijd en prettige communicatie.

Uitstekende service

Uitstekende service

Snel zorgzaam en duidelijk

Mijn dochter is kindje met special needs en vond dat door zijn duidelijkheid en kalm praten ging het verbazend goed! Maar echt goed. Wel zijn we mijn eigen vaccinatie boekje vergeten. Hopelijk kan ik die nog voor mijn reis ontvangen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp