Prima nette en goede service!

Uitstekend geholpen en deskundig en netjes geplaatst.

Heel prettig

Heel prettig fijne mensen goede service ga zo door

Een goede ervaring met deze winkel Prima

Geweldig advies en service

Wasmachine ,warmtepompdroger en koelkast gekocht.Zeer vakkundig advies en uitleg gekregen en ook de levering en plaatsing was perfect.Ik zou iedereen aanraden om hier het witgoed te kopen.Geweldige service!

Alles naar wens verlopen

Goed en vriendelijk geholpen

Mooi op tijd en probleem snel opgelost.

Zie boven.

Goed geholpen. Snelle levering

nvt

nvt

Goede hulp bij keuze en uitstekende service!

Zeer duidelijke uitleg over het kunnen van een apparaat en de keuzes die je dan kunt make.

Reparatie Inbouw Koffiezetmachine

- heldere communicatie - afspraken worden nagekomen

snel besteld, snel geleverd

niks mis mee, de monteur was alleen vergeten de wasmachine op de vloer level af te stellen.

Top service !

Wij zijn geweldig goed en snel geholpen ,ook levering en plaatsing was top !

Eerlijk en professioneel advies

Ik koop al sinds jaren mijn witgoed bij Van de Weijer. Er is veel kennis en het advies is eerlijk, niet met het doel de duurste machine te verkopen. De prijzen zijn concurrerend en de service is goed. De nieuwe wasmachine is weer netjes geplaatst door twee vriendelijke monteurs.

Goed en professioneel geholpen

Staat al hierboven

Vakmensen

Prima advies en service

Snel probleem opgelost.

Een kundige monteur had ons probleem met de oven snel herkend en meteen opgelost. Kost iets maar dan heb je ook wat!!

Fijne service

Je wordt prettig geholpen en duidelijk uitleg

Heel goed tot nu toe.

Informatie, aanschaf, levering en installering van vaatwasmachine heel goed en prettig verlopen. En informatie over wasmachines (als we een nieuwe nodig zouden hebben). Verder nog geen andere ervaring gehad.

Goeie informatie

Perfect advies en service.

Prima advies in de winkel. Keurige, vriendelijke en zeer capabele monteur voor de installatie.

ok

ok

De mannen alles zeer vakkundig en netjes afgeleverd en aan gesloten .

Men neemt alle tijd voor je!!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, goede uitleg bij producten!

Hele goeie sevice en vriendelijk en kundig Personeel

Heel tevreden

Fijne winkel, goede voorlichting en uitermate vriendelijk en deskundig personeel.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.