Fijne service en klantvriendelijk.

Ik was op zoek naar een wasdroger. In de winkel kreeg ik goede uitleg en advies. De bezorging was ook prima. Netjes geïnstalleerd en ook duidelijke uitleg.

Fijne zaak en goed advies

Fijne zaak, en prettig geholpen met goed advies. Er wordt geluisterd naar wat ik zocht in een apparaat.

Snelle en keurige levering

Wasmachine stuk, eentje uitgezocht die op voorraad was. Maandag besteld, woensdag konden we weer wassen. Vriendelijke bezorgers, netjes geinstalleerd en geinstrueerd. Top! Volgende keer weer

alles prima in orde

zie boven

Met mark overlegd en super advies

Prima monteur die weet waar hij over praat en met eerlijk advies

Monteur prima, €109 voor het testen vind ik aan de hoge kant Graag onderstaand e-mail wijzigen in [email protected]

Keurig op tijd en professioneel

Hebben een vaatwasser die kapot was. Dat kan na 15 jaar. Eerlijk advies gekregen waar gewoonlijk ruimte is voor een keuze. Vervolgens keurig bezorgd en opgeruimd.

Ik werd zeer vriendelijk geholpen, en het apparaat werd helemaal goed uitgelegd!!! Niks opdringerig gewoon heel netjes geholpen!

Professioneel en vriendelijk

Er wordt goed met je meegedacht en gekeken naar je wensen. Vriendelijke en duidelijke uitleg, mooie prijs en hele goede service. Wij komen hier zeker terug!

Geweldige uitleg

Goede uitleg en goede services

Goede service.

Duidelijke informatie, goede service. Inbouw ging perfect door kundige en aardige medewerker. Nu

Heel positief

Goede en snelle service

Goed advies, product netjes en op tijd afgeleverd

Uitgebreid advies, prijs was prima. Daarna op tijd en netjes afgeleverd. Product getest, tevens oude spullen meegenomen. Prima dus.

Prima winkel

Fijn geholpen en goed geadviseerd

Goeie en snelle service

Spontane mensen goede en snelle service

Betrouwbare winkel, goede service!

Prima aankoop gedaan, goede uitleg, kennis van zaken.

Goede service, snelle levering.

Geweldig advies en service

Super goed, een nette behulpzame monteur

zoals ik gewend ben.

Correcte man. vriendelijk, juiste beroepshouding en vakman.

Beleefd, vriendelijk en professioneel

We waren onder de indruk. De monteur was beleefd, vriendelijk en leverde professioneel werk, inclusief uitstekend advies. Een echte aanrader!

Prima geholpen, zeer goed advies.

Wij zijn door de medewerker op een vriendelijke en prima manier geholpen. Hij heeft ons een duidelijk advies gegeven over het gebruik van de Miele wasmachine die voor ons ook het beste paste bij ons leefpatroon. Wij zijn hierover zeer tevreden en ook nog een snelle en vriendelijke levering van de wasmachine. Toppie.

Fijne winkel met deskundig personeel.

Fijn geholpen met goede uitleg. Super service met het naar de 2e verdieping brengen van de wasmachine en het installeren, en de oude nemen ze weer mee.

Tevreden

Goede service klantvriendelijk

Net personeel zowel in winkel dan daarbuiten.

Fijn zakendoen in winkel en levering door kundig en net personeel.

een product van kwaliteit gekocht dankzij deskundig en vriendelijk advice en hulp

van binnenkomst bij de winkel tot het afleverling van het product is het personeel deskundig, ze luisteren, en ze zijn vriendelijk en gewoon normaal!!! Het maakt niet uit hoe oud of jong, mijn ervaring is dat het personeel bij jullie bedrijf weten heel goed waar ze het over hebben. complement, daarom jies ik jullie als eerste ipv online!

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.