Prima srrvice
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.978 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen vriendelijk en deskundig personeel en duidelijke adviezen. De levering en installatie worden als snel en professioneel beschouwd. Veel beoordelingen benadrukken betrouwbare service en behulpzame nazorg. De algehele ervaring is zeer positief met nadruk op vertrouwen en efficiëntie.
Snelle afhandeling
Nienke
Eindhoven
Goed geholpen met mijn hulpvraag rondom mijn stofzuiger. Praktisch advies gekregen.
Madeleine Verheijen
Prima zeer tevreden G
bart rutten
Vriendelijke personeel
N.C.M. Stabel
Veldhoven
De monteurs werken netjes en overleggen hoe je het toestel geplaatst wil hebben.
Martin
VELDHOVEN
De servicemonteur Hans had snel het probleem van de machine gedetecteerd. Duidelijke kostenopgave en een kundige reparatie. Top monteur.
17 September 2026
Ronald
Veldhoven
Tussenstuk bosch witgoed geplaatst zelf, goed hulpstuk. We zijn er blij mee
17 September 2026
Jerry
Veldhoven
Heeft geen onnodige tijd verspild was netjes en kwam zeer betrouwbaar over
Beveelt niet aan
16 September 2026
B
Eindhoven
Onze wensen t.a.v. de wasmachine doorgenomen. hierna een aanschouwelijke uitleg bij de diverse apparaten. Voldoende tijd om tot een definitief besluit te komen. Gemaakte afspraken voor de levering goed uitgevoerd.
15 September 2026
Jan
Vriendelijke deskundige monteur.
14 September 2026
Rina
EINDHOVEN
Netjes afgeleverd mijn nieuwe wasmachine,ben tevreden.
Oswald
VELDHOVEN
Volgens afspraak onze nieuwe wasmachine geleverd, op tweede verdieping geïnstalleerd en netjes uitgelegd. De oude machine volgens afspraak afgevoerd. Alles vlot en netjes uitgevoerd.
Geert
Waalre
Ik ben heel tevreden over de manier waarop ik geholpen ben bij de aanschaf en het plaatsen van de diepvries.
Miriam
Waalre
Zomaar de winkel binnen komen lopen, en werden direct vriendelijke aangesproken of zij ons van dienst konden zijn. naar een goede en gedegen uitleg en mooie wasmachine gekocht. deze werd al naar 2 dagen bezorgt, aangesloten en nogmaals een goede uitleg
11 September 2026
Geweldig....
10 September 2026
Gert
Veldhoven
wanneer je wasmachine stuk is is het fijn als je snel weer verder kan. Goed advies in de winkel, snelle levering en netjes aangesloten.
karin
eindhoven
Prettig en kundig advies. Snelle levering Plaatsing goed verzorgd
Henk
Veldhoven
Super ervaring, snelle levering en goede prijs
F
Eindhoven
Afspraak vlot gemaakt. Goede diagnose en reparatie. Vriendelijke en deskundige monteur.
Piet
Eindhoven
In de winkel gezellige en deskundige uitleg over het product. Meedenkend naar onze situatie. Komt de afspraken keurig na.
jos dierckx
Eindhoven
Ik ben altijd heel goed en snel geholpen ! Zeer prettig personeel !
Dorothe
Eindhoven
Goede begeleiding bij aankoop van de nieuwe machine. Afspraken worden perfect nagekomen. Een aanrader.
Dymph
Veldhoven
Uitstekende service weer, erg vriendelijke en zeer klantgerichte medewerkers!
JJDM SCHILDERS
Eindhoven
Twee inbouwapparaten moesten vervangen worden. De keuken was een jaar eerder vernieuwd zodat we vreesden voor beperkte mogelijkheden. De verkoper nam niet alleen de zorgen uit handen maar kwam ook met bijzondere aanbiedingen of met minder dure alternatieven dan de apparaten die wij in gedachten hadden. Bij plaatsing werd snel, rustig en nauwkeurig gewerkt. Opvallend: een installateur zong tijdens het werk.
Willem
Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed
Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG.
Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens.
Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.
Dorpstraat 165 a
5504 HE Veldhoven