Service en uitleg in de winkel

Goede installatie en uitleg

Keurig en zeer vriendelijk geholpen{compliment)

Nooit geen klachten gehad bij aankopen bij v d Weijer. Erg tevreden.

Uitstekend advies gekregen t.a.v. koel-vries combinatie.

Uitgelegd dat ik in mijn bijkeuken een oude grote vrieskist en een aparte tafel mode koelkast had staan. De nieuwe koel-vries combinatie neemt minder ruimte in beslag en verbruikt veel minder elektriciteit.

Goed advies goede service

In de winkel goed advies gekregen voor een vaatwasser. Snelle plaatsing, monteurs uitermate vriendelijk en bekwaam.

goede service en tijdige levering

nette medewerkers met tijdige levering. Plaatsen de producten en nemen afval en oude product mee. Kritiekpuntje. De uitleg over verlenging van de garantietermijn mag uitgebreider. Dit was erg omslachtig

Perfect geholpen,klantvriendelijk

Tevreden overhet verrichte werk

Klantgericht

Fantastisch

Netten bezorgers en goede monteurs En als je hulp nodig hebt zijn ze voor je daar

Te vrede

Goed advies en afspraken worden goed nagekomen

Goed advies, heldere communicatie en marktconforme prijzen.

Goede voorlichting

Wasmachine gekocht. Alles werd geduldig uitgelegd en het voelde ook als eerlijke adviezen.

De service van dit bedrijf is erg goed.

Zeer betrouwbaar bedrijf

Zoals de vorige keer was het weer perfect geregeld dit was ook de rede om weer gebruik te maken van deze witgoedspecialist Veldhoven. De afspraak, de monteurs alles was weer goed geregeld bij Van de Weijer. Bedankt.

Geweldig goed en vriendelijk bedrijf

Kwamen meteen al volgende ochtend de vriezer installeren. Heel vriendelijke en gedegen uitleg in de wi kel

Goed en eerlijk advies en goede service

We hebben in de winkel een eerlijk, goed en uitgebreid advies gehad bij de aankoop van een nieuwe wasmachine. Gebaseerd op onze ervaring met een Miele-wasmachine en op basis van ons wasgedrag. Precies daarom wilden we naar een winkel i.p.v. bestellen op internet. De service is goed en we kunnen ook de komende jaren nog bij Van de Weijer aankloppen als er iets mis zou zijn.

Zeergoed

Uit steken de service en duidelijk e n duidelijk e Uit leg

Onderscheidend en lokaal

Gewoon in het dorp een gezicht, expertise, mooie producten, een persoonlijk gesprek, goed advies, productkennis. Snelle service. En de prijs?....niet vergeleken. Alle voordelen van dit "onderscheidend en lokaal" zitten immers in de prijs inbegrepen. En dat telt voor ons.

Fijne winkel.

Goede aanbeveling voor wat wij zochten. Toch op iets anders uitgekomen ivm de situatie bij ons. Mooie oplossing gevonden.

Vriendelijk, meedenkend met de klant en snel!

Als nieuwe klant ben ik enorm goed geholpen bij een vervelende dure reparatie. Er werd me mij meegedacht aangaande de frustratie van de dure reparatie en in de drukke agenda werd eerder dan eigenlijk mogelijk was tot 2 keer toe tijd voor mij vrijgemaakt om “de pijn” wat te verzachten. Heb ik enorm gewaardeerd en maakt dat ik zeker terugkom!

goed tevreden

goede en eerlijke inlichting bij het kopen van een product. Zeer kundig en vriendelijk Monteur.

Monteur heeft uitstekend nieuwe inbouw koelkast geplaatst en oude verwijderd.

Zeer goede service

Prima uitleg gehad mbt de aankoop van een wasdroger. Ook qua bezorging en aansluiten meedenken. Kortom super tevreden!

Top service

ze leveren altijd een top service en komen afspraken altijd na.

Dorpstraat 165 a

5504 HE Veldhoven

Over Witgoedspecialist Veldhoven

Van de Weijer Veldhoven, specialist in witgoed Van de Weijer Veldhoven biedt een breed assortiment aan kwaliteitswitgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kookplaten, stofzuigers en meer van merken zoals Bosch, Miele, Siemens, Quooker, JURA en AEG. Ons toegewijde technische team verzorgt installatie, reparatie en inbouw van huishoud- en keukenapparaten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties van witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, vaatwassers, kookplaten en ovens. Onze inbouwservice zorgt ervoor dat uw inbouwapparatuur professioneel wordt geïnstalleerd, ideaal bij keukenrenovaties. Wij bieden een snelle en efficiënte service, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.