Laden reviews...
2.008 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen zijn overwegend positief, met veel waardering voor snelle en vriendelijke service. Klanten noemen duidelijke communicatie, betrouwbare voertuigen en een vlotte afhandeling bij ophalen en terugbrengen. Over het algemeen beschrijven de reviews een prettige en probleemloze huurervaring.
Snelle service. Zeer Klantvriendelijk Prijzen zijn ook normaal Gewoon zeer goed
Waddinxveen
Marcel Drenth
Zevenhuizen
Wij hebben afgelopen week een bus gehuurd bij jullie voor onze vakantie omdat wij al jaren zeer prettige ervaringen met jullie hebben i.v.m. het huren van busjes/bestelwagen zowel zakelijk als prive voor de handbikebattle in Oostenrijk (vanuit Klimmendaal). Echter zijn wij prive dit keer zeer teleurgesteld over de behandeling van jullie verhuurmedewerkster. Toen we thuis belde dat de tank al voor een kwart leeg was kregen we de mededeling: tja, dat ben ik vergeten te zeggen. Nogal cruciaal als iets niet goed werkt. Toen ik opmerkte dat er geen veiligheidshesjes in de bus lagen terwijl dat verplicht is, kreeg ik het antwoord: dat moet je maar vanuit je eigen auto meenemen. Mijn man is daarop teruggereden naar Autohopper met de vraag voor hesjes en een krik. Ze moest een collega bellen om te vragen waar in de bus het dan wel lag. Bleek verstopt te zitten ergens waar wij het nooit hadden kunnen vinden. Op de vraag van mijn man dat wij 6 maanden geleden al een automatenbus hadden gehuurd omdat we de bergen in gingen en of er geen bus was die geen defect had, kreeg hij als antwoord een zeer korte "nee". Gelukkig is alles goed gegaan met de bus dus daar geen klachten over. Jammer, een smet op onze jarenlange prettige samenwerking!
Apeldoorn Noord
Brenda Koomen
Apeldoorn
Ik werd vlot geholpen zonder poespas, verekening gebeurde op dag van terug brengen.
Gorinchem
André
Gorinchem
Eerste keer dat ik een verhuidbus huurde. Prima geholpen, aardig personeel, goed meegedacht en alles voor een redelijke prijs. Heel tevreden!
Mijdrecht
Erica
Mijdrecht
Flexibele service in de zin dat op korte termijn nog van type busje gewisseld kon worden. Vriendelijke medewerkers.
Kirsten
Bunnik
Een dag van tevoren besteld maar alles werd snel verwerkt. Voor de verhuizing kregen wij spankabels en doeken mee. Top service!
Amsterdam Diemen
13 September 2026
Steven
Amsterdam
Beide heren, Erik en Kevin wat een super service om 17:00 bellen en om 17:30 oppad met mijn shortlease auto! Niet de goedkoopste van Zwolle maar wel de beste, pech service vervangend vervoer na 24 uur bij inbegrepen. En maximale km vrij dus onder aan de streep goedkoper dan de concurrenten die adverteren met 1000 km vrij per maand in de omgeving. Nette auto schoon en gepoets van buiten
Zwolle
Hendrik
Hendrik
Diverse keren auto of busje gehuurd, altijd fijn geholpen en goed verlopen.
Nijmegen
Theo
Nijmegen
Hier een auto huren is gewoon goed ! Heel vriendelijke mensen die meedenken met de klant. Kom de volgende keer zeker weten weer terug hier.
Doetinchem
Charles
Doetinchem
Fijn rijdende, royale bus.
Beesd
Beveelt niet aan
Stan
Buurmalsen
Zevenaar
Delano
Zevenaar
Online een bus gehuurd en alles verliep keurig netjes. Bus stond klaar en uit was helder Persoonlijk vind ik de terugbetaling van de borg te lang duren. Dit moet makkelijker kunnen?
Voorhout
André
Voorhout
Snelle reactie, goed geholpen.
Capelle a/d IJssel
Ineke Doornebos
Rotterdam
Had dag van te voren een bestelbus gereserveerd en was toch nog gelukt Prima service
Oosterhout
Ronald
OOSTERHOUT NB
Vriendelijke mensen en duidelijke uitleg goede afwikkeling
Enkhuizen
Rob
ENKHUIZEN
In de ochtend gebeld of ze nog een bestelbus hadden. Een half uur later kon ik hem al gebruiken.
Barendrecht
Bas
Barendrecht
een goede netje bus, welke ik stipt om 8 uur zaterdags op kan halen, ik werd zeer vriendelijk geholpen, uitleg en controle van de bus.
Etten-Leur
Richard
RUCPHEN
Ik was op de dag van ophalen iets te vroeg 07:50 maar dat was geen probleem de bus stond al klaar en was brandschoon zowel van binnen als van buiten. Echt een keurige bus die netjes wordt onderhouden. Vriendelijk personeel en als je belt met een vraag staan ze voor je klaar en denken ze met je mee.. super
Meppel
Sjr van Mechelen
MEPPEL
Bij het aftanken bleek de vorige huurder niet had afgetankt waardoor ik meer moest tanken. De medewerker herkende dat en bood direct een korting aan voor de meerkosten. Fijne bus en voldoende ruimte voor een kleine verhuizing
Dordrecht
10 September 2026
J.A.
Dordrecht
Van aanvraag tot afhandeling, gewoon top service. Fijne medewerkers die de tijd nemen om zo de beste keuze aan te raden. Ga zo door mannen!
Bas de Vette
Vianen
Erg klantvriendelijk. Goede service. Fijne auto.
Waalwijk
Martin Slik
Kaatsheuvel
Het ophalen en inleveren ging soepel en snel. Zelfs zo vriendelijk om mij af te zetten bij mijn auto (die in onderhoud was verderop). Top!
Werkendam
Francisca
Arnhem
De dubbele identificatie overviel wat, maar gelukkig volstond een kopie.
Spijkenisse
Jan
Doedel
Baarn
8 September 2026
Lex
Baarn
Snel aanpassingen gedaan en goed geholpen.
Waalwijk
8 September 2026