Alleen ik heet geen Willem Groet, Johan
Gewoon prima, persoonlijk contact. Nette auto :) Gereserveerde bus was niet beschikbaar, zonder meerprijs een grotere bus meegekregen. Bus zou niet schoongemaakt zijn maar zag er echt keurig netjes uit!
heel prettig
Prima bedrijf om auto te huren
super geregeld snel en goed geholpen mooie bus mee gehad
Prettig en vriendelijk geholpen door de medewerkster
Meest geweldige huurervaring ooit!
Supersnel de auto kunnen reserveren. Bij afhalen geen lange formulieren en document. Kopie rijbewijs en bankpas en 10 minuten later op weg. ik hou ervan. Zeker weer een volgende x.
Was heel makkelijk om te regelen en werd lief geholpen door het personeel.
De reservering via de site, de start van de huur en het terugbrengen van de bus verliepen soepel. Vragen werden snel en adequaat afgehandeld.
Gisteren online geboekt, vanochtend de sleutel gehaald. Borg betaald en gaan rijden. Geen gedoe, bij terugbrengen ook niet. Vlak na thuiskomst had ik de factuur al binnen met de berekening van de extra kilometers. Zoals ik al.zei; gewoon goed!
Was op zoek naar vervoer vanwege verhuizing met spoed , kon snel terecht en de auto stond al voorverwarmd klaar i.v..m. bevroren ramen zodat ik gelijk weg kon na registratie
Vriendelijke bejegening. Contract lag klaar en de de auto reed erg lekker en was mooi schoon. Ook de financiële afhandeling was correct en snel.
Vriendelijke mensen goed geholpen
Prima service, snel en vriendelijk. Alles goed en volgens afspraak geregeld. Bevestiging werd én gemaild én ook nog eens doorgebeld.
Voor de wintersport een personenbus gehuurd, wat een goede en comfortabele bus was. Daarbij werd er flexibel en fijn meegedacht met het ophalen en terugbrengen, Top verhuurder.
In één woord TOP.
Service is zeer prettig en Auto was ook top!
OK
Snel en accuraat geholpen
Verhuiswagen was nieuw, schoon en makkelijk te besturen. Prijs kwaliteit erg goed.
Goede afspraken die ook worden nagekomen, flexibel en meedenkend. Doen wat ze moeten doen.
Goed geholpen. Prima verhuisauto. Makkelijk om bus terug te brengen en zaken af te handelen.
Fijn auto verhuur van een goede Renault bus
Snel en makkelijk. En om de hoek.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn