Snelle afspraak mogelijk en goed geholpen

Vanwege vakantie wou ik mijn auto nog op tijd laten controleren. Hier was gelukkig nog voldoende plek en ben snel geholpen. Geregeld tijdens het wachten.

goede en correcte servise

een kleine opmerking na een ingrijpende reparatie maar naderhand correct opgelost.

Zoals verwacht

Duidelijk niet de beunhaas om de hoek Keurige garage Showroom aantrekkelijk leuk aanbod

prima volgens afspraak geholpen

vriendelijk personeel

Prettig personeel, ontspannen sfeer

Prettig personeel, goede uitleg.

Prima geholpen

IK belde aangezien mijn auto niet wilde starten. Ik werd doorverwezen naar Ford pechhulp Nederland. Zij hebben gelijk de wegenwacht gebeld. Binnen een uur kwamen ze bij mij thuis. Bleek de accu defect te zijn. De dealer weer gebeld. Ze hadden een nieuwe accu op voorraad. Daarheen gereden en een nieuwe accu laten plaatsen.

fijne goede garage

Sinds vorig jaar onze vaste garage voor de Ford. Alles prima geregeld, normale prijzen, alle gekke geluidjes zijn weer weg en kon hem dezelfde dag gewoon weer ophalen. Zeer tevreden.

Kleine reparatie direct op gelost geen wacht tijd

Klasse

Ben tevreden met de werkzaamheden. Topper

Niet heel geweldig

Laat ik vooropstellen dat ik blij ben ik ik beide keren op korte termijn geholpen ben. Het feit dat de eerste keer een momentsleutel onder de motorkap is blijven liggen vind ik wel behoorlijk slordig. Toen we bij het ophalen van de auto meldden dat dit in de 2.5 jaar al de 4e keer is dat de auto bij de garage staat, en dat we daarom het vertrouwen in de auto (en ook in Ford) kwijt raken, was er geen ruimte voor enige coulance.

fantastische servive!

Ik was door omstandigheden niet in staat de auto naar de werkplaats te brengen, dus kwamen ze hem keurig volgens afspraak thuis ophalen.

Uitstekende service als altijd

Ze zijn altijd bereid te helpen en mee te denken. Ze houden je goed op de hoogte.

Stipte onderhoudsbeurt

Met de onderhoudsbeurt ben ik tevreden. Die verliep snel en was mede dankzij een filmpje van de monteur duidelijk. Wat niet soepel verliep was het maken van de afspraak. Een maand nadat ik de afspraak digitaal had gemaakt, kreeg ik een reminder voor de onderhoudsbeurt. Na telefonisch overleg kwam alles goed, maar het zorgt voor onrust. De digitale bevestiging van de afspraak bleek niet te zijn verzonden. Dat is al eens eerder gebeurd.

Hoogte factuur viel tegen

Met het hoofd van de werkplaats had ik een afspraak over de terugroepactie van de Puma en verversen van de motorolie. Toen ik mij meldde met de auto werd gezegd dat het eigenlijk een kleine beurt was. Daardoor viel de rekening veel hoger uit dan waarop was gerekend.

Snel en vriendelijk

Zeer deskundige personeel en zeer aardig en behulpzaam. Mijn auto moest een intervalbeurt hebben. Breng hem altijd naar auto bolhuis zeer tevreden mee.

altijd goed en snelle service

altijd vriendelijk en snel geholpen, en denken ook met je mee voor oplossingen. ga zo door.

Fantastisch personeel

Was prima in orde geen klachten

Dik en dik te vreden

Het is druk, maar dat is het overal. Het duurde dus even voor dat ik een afspraak had. Ik ben goed geholpen en ervaarde gastvrijheid. Personeel is zeer vriendelijk

" Al jarenlang een fijne ervaring met hun auto-onderhoud"

Vriendelijk, betrouwbaar en altijd helder overleg bij problemen.

zoals al heel lang, iets armer, maar tevreden naar huis.

Mijn Ford en de firma Boerhof hebben mij nog nooit in de steek gelaten, of teleurgesteld. Ik hoop nog lang met ze,n drieen samen te werken.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Smidts Autogroep | Tolbert | 9.4