vlot geholpen conform afspraak

vlot geholpen conform afspraak

Conform afspraak

Conform afspraak

Super service, snel, klantvriendelijk

Ik heb al een vervolgafspraak vanmiddag over een reparatie

Uitstekende service

Altijd goed

We worden altijd netjes en adequaat geholpen.

Goede ervaringen tijdens onderhoudsbeurt

Ik ben tevreden!

Fijn contact om afspraak te plannen en prima geholpen

uitstekende service

volgens afspraak is de 2e keer de distributie vervangen

Goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Gewoon Goed (we blijven nuchter)

Stond in het 'volgende buurt kaartje: grote buurt' . Bij de aanvraag nog wat items toegevoegd en gemeld 'graag vooraf kosten...' Gevraagde info niet vooraf gekregen; Dat had een 1.punter kunnen worden.... MAAR, bij aanmelding bij de balie werd de 'opdracht' nog even nagelopen en weggestreept wat (nog) niet nodig was. En zo zien we het graag. Kortom, 5 sterren, dik verdient deze keer.

Goed geregeld

Je wordt altijd gebeld als er eventueel meer moet gebeuren bij een beurt.

Top bedrijf

Goede service en niet te duur. Mooie leenauto Min puntje: telefonisch moeilijk bereikbaar

heb goede ervaring met Boerhof sappemeer

Werd goed geholpen , werd goed te word gestaan De uitleg wat er gebeuren moest was goed . Kort om ben i9k heel tevreden .

ik heb al jarenlang beste ervaringen met deze garage

ze zijn vriendelijk en behulpzaam tegenover de klanten en een goede servise en goed vakmanschap ben zeer tevreden over de mensen

Tevreden

Tevreden over afspraken en wat de kosten zijn aan onderhoud. Ook onverwachtse mogelijkheden aan de auto , zijn ze meestal attent om er even naar te kijken en maken.

Alles prima geregeld ,wordt altijd overlegd.

Van af afspraak maken ,tot het eind goed geregeld geen verrassingen.

Prima service!

Fijne garage met deskundig personeel en persoonlijke behandeling!

Goed geholpen

Goede service en goed geholpen

Altijd telefonisch overleg als wanneer er extra kosten om de hoek komen kijken.

Uitstekend !

Voldoet volledig aan hetgeen je mag verwachtingen. Keurig!

professioneel en duidelijke uitleg voor de autobezitter

Na de afspraakbevestiging kreeg ik een mailtje met wat de oorzaak kon zijn van het probleem geen airco. Tijdens de grote beurt gebeld over de oorzaak hiervan en de kosten. Alles binnen de geplande tijd en kostenraming vooraf

problemen verholpen en auto rijdt nu weer perfect

ben uitstekend geholpen en met goed resultaat en goed op de hoogte gehouden van de te verwachten kosten.

Prima ervaring, zoals altijd

1e beurt auto, geen enkel probleem. Afspraak maken eenvoudig, op tijd gebracht en na 2 uur weer op kunnen halen.

duidelijke afspraken en het nakomen ervan

vooraf wist ik waar ik qua prijs ongeveer aan toe was. beurt en apk ook de extra kosten van vervangen onderdeel banden achter waren helder ook een ongeveer kostenraming gekregen voor volgende keer apk en vervangen onderdelen voor bij de banden. voor mij een afweging om dat bedrag in een auto van dan 18 jaar nog doen of een andere auto kopen

De Vosholen 109

9611 TE Sappemeer