Laden reviews...
126 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een overwegend positieve indruk van Boerhof Sappemeer. Klanten waarderen het vriendelijke personeel, duidelijke prijsafspraken en de snelle afhandeling. Enkele opmerkingen gaan over kosten, maar over het algemeen wordt de service als betrouwbaar en professioneel ervaren. De garage wordt gezien als klantgericht en betrokken bij oplossingen.
Duidelijkheid in de kosten
25 August 2026
Willem
Muntendam
De afspraak en de werkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd.
24 August 2026
Luuk de Vries
Y
Groningen
Afspraak was snel gemaakt. Auto werd uitgelezen en de storing bleek toch anders dan (ik had) verwacht. ABS sensor links achter in plaats van de verwachte rechterkant. Onderdeel op voorraad en met goed een half uur weer klaar ondanks een tegenstribbelende sensor die door een geduldige monteur toch gewoon los kwam.
Tim de Hoog
Veendam
Probleem met de banden van de auto werd dezelfde dag opgelost en kregen een leenauto mee. Zijn al jaren bij deze garage en nooit vervelende ervaringen gehad.
Bennie
Noordbroek
Ook al is het in de vakantie periode en er weinig monteurs aanwezig zijn. Heb probleem met de auto dan kun je er nog terecht. Dat noem ik nog een service
Melle
Hoogezand
Zeer snelle, klantgerichte service, mbt een reparatie aan de auto. Professioneel en meedenkend.
11 August 2026
Adriaan
Groningen
De grote beurt naar tevredenheid uitgevoerd. Voor bijzonderheden werd ik gebeld door de receptie. Een bedrijf met goede sevice. Ik kom zeker terug bij Boerhof.
10 August 2026
Jan Medema
Zuidlaren
naar aanleiding van de aanschaf van 2 nieuwe banden bij een bandenspecialist, die mij op de staat van de voorremmen attendeerde, heb ik een afspraak gemaakt voor controle. Naar aanleiding van de diagnose is er een afspraak gemaakt voor vervanging van de voorremmen en reiniging van de achterremmen. Auto gebracht en leen-fiets mee. Eind van de middag auto weer opgehaald en de remmen werken prima.
4 August 2026
Hiske
Meeden
Goeie service
3 August 2026
Fred
Hoogezand
Had een lekke band, auto gebracht volgende dag klaar. Had geen haast dus prima geregeld ondanks hun drukke agenda.
27 July 2026
Corrie
Hoogezand
Werd direct geholpen Vervolg afspraak gemaakt (4 nieuwe banden)
23 July 2026
Willem
Muntendam
Netjes op de hoogte gehouden van alles . Alles weer top in orde
Principaal
Midwolda
Betrouwbaar en goede service.
A el Baroudi
Groningen
Prima service vooraf gesproken prijzen
Peter
Wildervank
Er was iets niet in orde met de auto. Ging voor beoordeling. Hadden het onderdeel in voorraad en werd gelijk gemaakt. Hoefde daardoor niet terug te komen.
Y
Groningen
Alles volgens afspraak gerepareerd.
13 July 2026
Fred Bakker
Hoogezand
Prima zoals gebruikelijk. Ik had ook niet anders verwacht
11 July 2026
Anton
Wagenborgen
Tijd voor onderhoud mag wel duidelijker zijn voor hoeland het duurt.je kan bij online plannen wel aangeven dat je wil wachten maar totaal geen tijds indicatie hoelang het gaat duren.
28 June 2026
M
Kolham
Goede sevice goed advies
23 June 2026
Harrie Leeuwerik
Heiligerlee
Duidelijke uitleg m.b.t. de rekening. Zeer klantvriendelijk
16 June 2026
aaldert brands
Oude Pekela
Laten zien wat ze doen. Zoals het hoort te zijn
15 June 2026
Martin
Oude Pekela
probleem met allerlei waarschuwings lampjes werd goed, snel en vakkundig opgelost
15 June 2026
ER Bakker
Zuidlaren
Goede betrouwbare garage.
8 June 2026
Jaap
Onnen
Zeer prettig geholpen door Maurice Dekker. Duidelijke uitleg van het probleem. Heel klantvriendelijk. Chapeau! De monteur heeft onze auto goed in beeld gebracht middels een film. Hij gaf duidelijk tekst en uitleg.
4 June 2026
Jan