Laden reviews...
84 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De dienstverlening is betrouwbaar en betrokken. Afspraken en updates verlopen meestal vlot, veel reviews noemen stiptheid en behulpzaam personeel. De ervaring is over het algemeen positief en toont vertrouwen in het team.
De auto is op de afgesproken tijd opgehaald en aan het einde van de dag door één van de werknemers thuis gebracht.
25 August 2026
Snelle en goede afhandeling
24 August 2026
Wijmar
Winsum
stekker voor aanhanger was kapot, was snel verholpen
19 August 2026
Jan
Zuidlaren
lekker kopje thee tijdens wachten
18 August 2026
Harma
Delfzijl
Alles volgens opdracht goed uitgevoerd
17 August 2026
Henk
Scheemda
goed geholpen door jullie al goed voorbereid en alles wat genoemd was stond al op der reparatie bon
14 August 2026
H.K. Dijk
KANTENS
Heel vriendelijk personeel en goed geholpen. Omdat de auto niet voor het weekend klaar was, mocht ik het hele weekend een leenauto mee. Toen mijn auto klaar was en ik weg reed, brandde er een lampje. Direct weer omgedraaid, bleek dat ze een onderdeel vergeten waren vast te zetten. Dit hebben ze direct weer opgelost en binnen 10 minuten kom ik weer verder.
2 August 2026
Joske
Groningen
Op mijn rekening ziecik alleen 60000 km beurt en een aantal materialen. Niet wat er dan gedaan is voor die honderden euro's Kan niet alleen het vervangen van die materialen zijn lijkt mij. Iets meer specificatie zou op zijn plaats zijn lijkt mij.
Beveelt niet aan
27 July 2026
John de Greef
WINSUM GN
Een week voor de vakantie kwamen we achter de koelvloeistof dat die onder het min streepje stond. De vrouw naar de garage en als service hebben ze hem bijgevuld, Top! Een week later waren wij op vakantie en op dat moment ging het motorlampje aan. Online wouden we een afspraak maken maar daar kwamen we achter lange wacht tijden. Direct gebeld en mevrouw aan de lijn gaf aan dat we woensdag wel konden langs komen. Direct uitgelezen en die zelfde woensdag is het probleem nog verholpen. Kopje koffie erbij en na een uurtje was het opgelost en konden we weer veilig de weg op! Bedankt!
27 July 2026
Jantaeke
Bedum
Aardige mensen. Geven goed advies.
Sandy Kruizinga
Delfzijl
Normaal gesproken gaan we altijd naar Boerhof in Groningen. Door drukte konden we daar niet meer terecht voor onze zomervakantie. Bolhuis had gelukkig nog wel een gaatje. Prima bevallen!
Susanne
Haren
Mijn auto in onderhoud aangeboden en naar terveden terug gekregen. Vriendelijke personeel en duidelijk vooraf wat er met je auto gaan doen.
Richard
Delfzijl
al jaren een uitstekende Ford dealer
John Vos
Delfzijl
Ik ben goed geholpen en ik ben tevreden met de auto
15 July 2026
Wilma
Appingedam
Goed en vriendelijk personeel.
15 July 2026
Alex
Delfzijl
Zeer tevreden, hulpvaardig en vriendelijk personeel.
25 June 2026
H
Appingedam
Je hebt nog het gevoel dat je een klant bent en geen nummer.
22 June 2026
Rob Loznik
Delfzijl
Goede service afspraken worden nagekomen gewoon zoals het moet
Frits
Winschoten
Vriendelijk ontvangen, voelt je er snel thuis. Komt ook doordat Delfzijl een wat kleinere vestiging is
Garco Bulstra
uithuizermeeden
Kleine beurt plus reparatie airco. Goed verlopen.
Ruud van Zundert
Uithuizermeeden
Keurig de auto gehaald en terug gebracht.
Rob Baarda
Alles in goed overleg. Top
3 June 2026
Jan Leen Korteweg
Bad Nieuweschans
40 jaar klant eerst bij de Gronam, toen auto Boerhof en nu auto Bolhuis, omdat we daar nu in de buurt wonen, dus 40 jaar zegt wel wat, als het niet goed was geweest, dan was ik natuurlijk ook geen klant meer geweest.
30 May 2026
Karel
Appingedam
Afspraak gemaakt via de Ford App waarbij op de dag van de afspraak bleek dat niet alle zaken die ik aangevinkt had in de afspraak waren opgenomen. Voorafgaand aan de uitvoering is dit nog hersteld.
Beveelt niet aan
29 May 2026