Goede voorlichting en kontakt.

Ondanks weinig tijd, werd mijn airco op dezelfde dag bijgevuld.

Zeer service gericht!

Goede garage,vriendelijke medewerkers,werk goed uitgevoerd,denken met de klant mee!

Goed werk geleverd

Apk Grote Beurt nog een paar dingen gedaan en de auto kan er weer een jaar tegen.

Uitstekende behandeling

Altijd vriendelijk en vakkundig

Word altijd goed geholpen met mijn auto met hele fijne dienstverlening.

Zonder afspraak toch geholpen

Zeer correct geadviseerd, geholpen met duidelijke communicatie

Zeer informatief en deskundig geadviseerd en geholpen.

Altijd goed en professioneel.

Erg tevreden

Minpunt:auto niet gewassen

Verder prima

super

mijn ervaring is al meer dan 40 jaar super

Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Je wordt vooraf goed geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden. Het personeel is vriendelijk en deskundig.

Denken met je mee en hebben oog voor veiligheid.

Al 56 jaar klant bij Smidts. Zeer tevreden.

Garage Smidts doet wat het belooft en doet dat goed.

Prima service en betrouwbaar.

Uitstekende service

APK zat er weer lekker vlot op. Zoals altijd prima service.

Service is altijd prima hier.

Zoals altijd een goede service.

Super service

Denken goed met de klant mee

Vriendelijke, zeer to the point

Het was mijn eerste bezoek aan dit bedrijf en het beviel prima

Correct en volgens afspraak.

Tijdig, volledig. Goed gevoel

Uitstekende service!

Onze Focus mild hybrid had startproblemen, start-stop werkte niet en een infodisplay welke uit zichzelf begon te scrollen tussen Maps en radiozenders. Men checkte de auto, en kreeg als melding "instabiele accu". Ondanks dat de auto bij een andere garage recentelijk was gekocht, werd er door vlot overleg onder garantie een nieuwe accu geplaatst. Over de verdere afhandeling hoefde ik me geen zorgen te maken. Klasse!

Prima.

Werkzaamheden op de gemaakte afspraak naar tevredenheid uitgevoerd. 2 dgn later een plotseling optredende brandstoflekkage. Werd direct geholpen, zonder afspraak, omdat men wist dat ik met het voertuig op zeer korte termijn op vakantie wilde. Dat noem ik TOP service. Dank daarvoor.

goed en duidelijk

goed overleg en duidelijke uitleg

Klantvriendelijk, punctueel en goedkoop

Ik werd vriendelijk ontvangen. De onderhoudsbeurt werd volgens verwachting uitgevoerd. Om misverstand te voorkomen werd er werd tussentijds gecheckt of bandenwissel ook echt de bedoeling was. De kosten kwamen overeen met de verwachting.

Oldebertweg 30

9356 AE Tolbert