Goed opgevangen

nvt

Prima service, vriendelijk personeel.

Op tijd een e-mail voor de APK om een afspraak te maken. Kunnen wachten tot de auto weer klaar is.

Volgens afspraak apk en onderhoudsbeurt uitgevoerd

Duidelijke communicatie en geen verrassingen achteraf.

zeer te vreden

zeer tevreden

Weinig informatie onderhouds geschiedenis .

Ford onderhoud geschiedenis niet volledig.zie fordpas

Mijn ervaring was goed

Ben goed geholpen

Prima en top service

Top service, alleen is de prijs voor een kleine beurt wel aan de hoge kant. Alleen olie en verder alleen controle ruim €500,00 is dan best stevig.

Niet gied

Na ophalen grote beurt Allemaal meldingen Abs,hilhold en slip teken Terug gegaan Moest even uitgelezen worden Abs sensor kapot toevalstreffer word gezegd Kosten 100 euro Dus auto goed weg brengen en kapot terug krijgen Even geïnformeerd Sensor 15 euro tien minuten werk Mij zien ze niet weer Jaren klant geweest En op punt nieuwe kuga te kopen Maar niet bij boerhof

Prima garage

Prima garage doen wat ze zeggen Erg tevreden met de waarschuwing vooraf dat volgend jaar de distrubutie riem vervangen dient te worden en dat daar aardig prijskaartje aan hangt Je zit natuurlijk niet te wachten op hoge onderhoudskosten maar dit is beter dan dat je achteraf een rolberoerte krijgt

Prima geholpen

Correct de reparatie gedaan

Kwaliteit

Auto gebracht voor kleine beurt en apk. Vroegtijdig online geboekt, in verband met langere wachttijd. Filmpje ontvangen met duidelijke beelden, commentaar en bevindingen. Ook (nog niet noodzakelijke) opties aangegeven, waarna keuzes kunnen worden gemaakt en accordering kan worden gegeven. Professioneel bedrijf.

Goed overleg

Goed overleg

Technisch, enz. als altijd tevreden

Echter, ik ben geschrokken van de rekening. We rijden de laatste jaren tussen 4500 en 5000 km. Sinds mijn pensionering is dit het geval. Maar de recente jaarlijkse beurt/ APK was ruim 2x zo duur 9veel meer dan de inflatie) vergeleken met het jaar ervoor terwijl beide jaren er verder geen speciale problemen waren. Verschil wel erg groot. Of is er op een bepaald moment een extra activiteit van jullie zijde nodig en zo ja, wat is dit dan? PS: Recent hierop telefonisch een toelichting gehad.

duidelijk wat het gaat kosten

Werd bij de afspraak maken al verteld wat de kosten zijn zonder bijzonderheden. Werd eerst overleg gepleegd of vervanging direct uitgevoerd kon worden of dat er een nieuwe afspraak gemaakt moest worden. Ook de kosten hiervoor werden direct vermeld.

Prima service. Duidelijke communicatie

Uitstekend geholpen. Duidelijk over de werkzaamheden en de prijs. Prima leen fiets service.

Afspraak is afspraak en kwalitatief top

Afspraaktijd was redelijk kort vanaf moment plannen. Vervangende auto beschikbaar. Vriendelijke medewerkers. Snel klaar. Technisch en netjes uitgevoerd.

Supersnel vriendelijk en uitstekende kwaliteit

Supersnel geholpen en ze bellen als er iets mankeerd aan de auto en wat het gaat kosten en kunnen gelijk helpen. Vriendelijk en kundig personeel.

Prima eerste ervaring met de nieuwe FORD dealer in Assen

Ik ben een echte FORD rijder, rij nu in mijn 35ste Ford. Eerste bij AZA Assen, daarna bij Timmerman , ook een echte Ford dealer, Daarna Wensing. Dit was hoofdzakelijk een Mercedes dealer die Ford erbij deed. Nu gelukkig weer een echte Forddealer met echte Ford service in Assen. Ook weer een mooie showroom met alleen maar Ford auto's. Geweldige schone en supper moderne werplaats met de allernieuwste tools. Mij eerste ervaring was dat de banden spannings sensoren niet herkent werden. KwikFit kon mij niet helpens en adviseerde mij om naar Smidts te gaan. Daar een snelle diagnose gehad en de vervanging van de sensoren was snel geregeld . Al met al een prima aanwinst voor Assen en omgeving.

Zeer goede ervaring

Hartelijk en geen poespas. Alles volgens afspraak.

Prettige kennismaking

Aangezien Wensink met de Ford service in Assen is gestopt overgestapt naar de nieuwe Ford dienstverlener autobedrijf Smids. Prettige eerste ervaring. Prettig personeel en service. Grote onderhoudsbeurt. Kreeg zelfs een videootje thuis omtrent het probleem met de voorbanden. Niet eerder meegemaakt!

Prima service voor een redelijke prijs.

Zeer nette nieuwe garage. Vriendelijk personeel. Geen leenfietst beschikbaar, kreeg leenauto mee.

na dik veertig jaar nog steeds goede service

defecte accu werd gelijk vevangen ik kon onder het genot vaneen kopje koffie er op wachten prima service

Prima ervaring

Ik ben op een voortreffelijke, vriendelijke manier geholpen. Het personeel was aardig. En de kers op de taart was dat, ik wist niet dat het mogelijk was, ik mijn auto gewassen terugkreeg. U begrijpt natuurlijk: dit houden we erin!

Goede service en altijd klantvriendelijk

Bedrijf denkt met je mee. Zijn altijd keurig op tijd en geven altijd dat extra stukje service. Ik had afgelopen week een apk+onderhoud ingepland, daarnaast had ik wel eens last van een gordel die blokkeerde met warm weer. Dit verder niet aangegeven. Dat hebben ze zonder extra kosten in rekening te brengen gefixt, super blij mee.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Smidts Autogroep | Tolbert | 9.5