Heel plezierig geholpen

Heb totaal geen aanmerkingen op het afhandelen van mijn onderhoud van de auto . Heb het bijzonder gevonden van de uitleg van de video opname.

Goed.

Mijn ervaring met Boerhof Sappemeer is heel goed, word altijd netjes en vriendelijk geholpen.

Prima geholpen

Prima en snel geholpen super

Duidelijk

Alles is top

Prima geregeld

Zoals altijd, goed geplanned en prima uitgevoerd.

aardige mensen, duidelijke en vriendelijke communicatie

niets toe te voegen aan de titel. Prima bedrijf.

Fijn contact met Bjorn en prima service

Fijn contant met Bjorn de B en goede service

Zeer te vreden

Zeer alles geregeld ook de leen auto

Zoals gewend ook nu weer een dikke 10! Prettige ontvangst en orrecte en vakkundige afhandeling. Het ging deze keer om bandenwissel en poetsbeurt.

Vanaf de afspraak maken tot het ophalen van de auto steeds op professionele wijze behandeld.

Heldere communicatie over afgesproken werkzaamheden

Klantvriendelijk personeel en zoals afgesproken stond de leenauto klaar. In de loop van de dag ben ik gebeld dat se auto klaar was en er verder geen bijzonderheden waren. Uit ervaring weet ik dat ze altijd contact opnemen als er wel bijzonderheden zijn voordat ze verder gaan.

Super tevreden

Prima ervaring

Twee keer naar de garage omdat ik had gevraagd een ander probleempje na te kijken. Daarvoor gaan we a.s. maandag voor de tweede keer richting Farmsum

Perfecte afhandeling

Goed geholpen

Goede auto

Steeds een prettig weerzien.

Bijna geen verloop in personeel. Je wordt herkend.

Goed geholpen.

Prettige omgang met de medewerkers.

Geen klachten en correct behandeld

Mijn ervaring is prima

Zeer tevreden geholpen.

Alles volgens afspraak afgehandeld

Supergoed geregeld

Heel goed geregeld, duidelijke video, goede communicatie en klantvriendelijk en snel geholpen met een goede en fijne leenauto. Is het geld waard voor APK en beurt. En als bijkomend voordeel: Ford Assistance weer verlengd - dus geen extra kosten voor de Wegenwacht.

Komen afspraken na, en denken mee.

Ford Boerhof Groningen levert al decennia vakkennis en goede service. Afspraken worden nagekomen..

Altijd een goede service

Al een aantal jaren klant en zeer tevreden.

Geweldige service

Prima geholpen en een korte wachttijd

Vlt en vriendelijk

Na het uitlezen van de computer werd het probleem duidelijk en vlot gerepareerd. Werd telefonisch op de hoogte gehouden.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Smidts Autogroep | Tolbert | 9.5