Snelle service

Oliewissel plus oliefilter gedaan wat eigenlijk niet had gehoeven. Maar ik wou dat wel omdat om de 30.000 kilometer te veel vindt. De werking en bescherming van de olie is dan ook wel afgelopen. Was verder geen probleem, maar 260 Euro vindt ik ook wel overdreven!! Maar dat zijn de prijzen tegenwoordig!

Zal wel goed zijn geweest

Op mijn rekening ziecik alleen 60000 km beurt en een aantal materialen. Niet wat er dan gedaan is voor die honderden euro's Kan niet alleen het vervangen van die materialen zijn lijkt mij. Iets meer specificatie zou op zijn plaats zijn lijkt mij.

Snel gerepareerd

Probleem met piepend geluid wat niet duidelijk was waardoor dit ontstaat. Binnen twee uur was het probleem gevonden en opgelost.

Storing ondanks vakantieperiode tussendoor verholpen

Een storing aan de ABS, lanecontrol, Alwd, hellingassist tijdens de vakantie tussen de werkzaamheden door prima verholpen.

Altijd tevreden

Wij hebben onze leaseauto in onderhoudt bij jullie. Altijd zeer tevreden. Geven goed info en zijn zeer klantvriendelijk. Aanrader!

goede service!

Een week voor de vakantie kwamen we achter de koelvloeistof dat die onder het min streepje stond. De vrouw naar de garage en als service hebben ze hem bijgevuld, Top! Een week later waren wij op vakantie en op dat moment ging het motorlampje aan. Online wouden we een afspraak maken maar daar kwamen we achter lange wacht tijden. Direct gebeld en mevrouw aan de lijn gaf aan dat we woensdag wel konden langs komen. Direct uitgelezen en die zelfde woensdag is het probleem nog verholpen. Kopje koffie erbij en na een uurtje was het opgelost en konden we weer veilig de weg op! Bedankt!

Correct en volgens afspraak geholpen

Positieve ervaring

excellent!

excellent work, friendly enviroment, and after all I am a customer for more than 20 years.

Prima geholpen.

Had een lekke band, auto gebracht volgende dag klaar. Had geen haast dus prima geregeld ondanks hun drukke agenda.

Klant- en oplossingsgericht

Ondanks de drukte werd er toch tijd gevonden voor een noodzakelijke bandenwissel in het aanzicht van onze vakantie!! Top

Geweldig bedrijf

Werd direct geholpen Vervolg afspraak gemaakt (4 nieuwe banden)

Zeer goed bedrijf

Gewoon een hele goede sevice .altijd klantvriendelijk

Het was allemaal weer super geregeld.

Netjes weer bericht ontvangen dat de auto weer klaar was.

Prima geholpen en goed voorgelicht

Alles top

Netjes op de hoogte gehouden van alles . Alles weer top in orde

Zeer tevreden.

Betrouwbaar en goede service.

Prima service vooraf gesproken prijzen

Prima.

Er was iets niet in orde met de auto. Ging voor beoordeling. Hadden het onderdeel in voorraad en werd gelijk gemaakt. Hoefde daardoor niet terug te komen.

Kundige vakmensen

Mensen denken met en voor je mee. Goede hulp gekregen voor de auto.

Airco werd niet meer koud. Gemeld werd dat het aan de accuspanning lag. Dit vond ik nogal vreemd daar de accu tijdens het rijden opgeladen wordt. Echter bleek het wel aan de accu te liggen, omdat de accu een bepaalde spanning moet hebben wil de Airco in kunnen schakelen. Helaas kon deze niet gelijk vervangen worden ivm leaseauto. Dus moest ik de volgende dag alsnog terugkomen.

Vertrouwd

Top garage

Snel en goed geholpen volgens afspraak.

Goede service en kwaliteit

Aardige mensen. Geven goed advies.

Prima en prettige communicatie!

Normaal gesproken gaan we altijd naar Boerhof in Groningen. Door drukte konden we daar niet meer terecht voor onze zomervakantie. Bolhuis had gelukkig nog wel een gaatje. Prima bevallen!

Zeer goed.

Mijn auto in onderhoud aangeboden en naar terveden terug gekregen. Vriendelijke personeel en duidelijk vooraf wat er met je auto gaan doen.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Smidts Autogroep | Tolbert | 9.5