helemaal prima!

Onderhoudsbeurt en apk zijn uitgevoerd zonder extra kosten.

Professioneel bedrijf met hulpvaardig personeel

Het personeel is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Ze denken mee en geven deskundig advies. Kortom een betrouwbaar bedrijf.

keurig volgens afspraak, betrouwbaar

werkzaamheden uitgevoerd ook nog enkele zaken (updates) als extra uitgevoerd. Factuur correct en duidelijk

Goede garage

Prettig en fijne contacten

Zeer positief

Afspraak maken via site of gewoon bellen. Eén leenauto gratis. Je wordt gebeld als auto klaar is. Geen klachten.

Normaal altijd goed, deze keer een beetje teleurstellend

Een aantal maanden terug is na grondige analyse geconstateerd dat de rechter aandrijf as vervangen moest worden. Dit na aangeven van mij dat ik een vreemd geluid hoorde bij langzaam rijden. Deze aandrijfas dus laten vervangen. Een week geleden is de auto geweest voor een reguliere beurt hierbij ook aangegeven dat ik nog steeds een vreemd geluid hoor. Nu blijkt dat de linker aandrijfas ook vervangen moet worden. Beetje vreemd, is nu de analyse niet goed geweest of is het mogelijk dat beide aandrijfassen ongeveer tegelijk defect raken.? Ik laat het in het midden. Afgelopen weekend wil ik na veel gebruik mijn ruitenwisservloeistof bijvullen. Zie ik dat de dop helemaal gescheurd is. En er ging ook bijna niets in. Dus was al bij gevuld schijnbaar. Dat de de dop gescheurd was dat had een monteur toch moeten zien.?

Prima goed behandeld en geen klachten

Zie boven staande

prima verzorgd

Alles verliep correct

Keurige en nette service zoals geeend

zoals vanouds

ontvangst zoals altijd en onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd

Noodgedwongen auto later gebracht, geen probleem. Video met uitleg meerwaarde.

Zie boven.

Prima service en zeer prettige ontvangst

Ontvangst is gastvrij, de service is prima, de adviezen zijn deskundig.

Prima service en afspraken, tevreden klant

De mensen van de werkplaatsbalie zijn altijd correct, informeren vooraf goed over eventuele etra kosten en denken mee.

fijne garage

Goed geholpen door deskundige, vriendelijke mensen

Uitstekende ervaring.

Het ging nu om: Wisseling van mijn zomerbanden met mijn bij/via Ford Boerhof in Groningen in opslag liggende winterbanden; plus vervanging van de ruitenwissers. Dat ging ook nu weer uitstekend - ook qua afgesproken tijd, uitvoering van het door mij gevraagde; de kosten; en de klantvriendelijkheid.

Vakkundige vriendelijke personeelsleden. Maken een filmpje, sturen dat toe, overleggen via de telefoon. Alles netjes en op vakkundige wijze uitgevoerd.

Prima.

Net als anders, prettige en goede afhandeling van de APK keuring en de onderhoudsbeurt van de auto.

Niet slecht maar op onderstaand punt teruerstellend

Ik ben prima geholpen bij Smidts tijdens kleine beurt en APK. Alleen erg teleurstellend dat ze proberen je een accu te verkopen onder het mum heeft zijn beste tijd gehad en krijgt waarschijnlijk problemen met starten met koud weer. Volgens mij hebben we tot -12 C gehad de afgelopen dagen en geen centje pijn met starten. De accu in de auto is nog geen jaar oud. Misschien is het wat om jullie meetgereedschap te calibreren of de persoon die het bediend. Mvg D. Poelstra

langskomen en meteen geholpen, heel prettig

Prettig om in 1 keer geholpen te worden. Wat een beetje tegen viel was de duur van het onderhoud. Maar dat was van te voren niet goed in te schatten. Niet voor jullie en dus ook niet voor mij.

prima geholpen eigenlijk zoals altijd

prima geholpen eigenlijk zoals altijd

Zoals ik gewend ben altijd goed

Ik ben tevreden over alles. Het is alleen jammer dat andere klanten te beroerd zijn om de leenauto weer af te tanken. Waar krijg je nog een gratis leenauto? Misschien kunnen jullie hier een controlesysteem voor bedenken?

geweldige service

duidelijk en zeer correct geholpen

Afspraken prima nagekomen.

Goed.

Goeie monteurs netjes werk afgeleverd

Komt afspraken na geeft tijdsduur vooraf aan netjes werk uitgevoerd

Best beoordeeld uit 6 leden

- Smidts Autogroep | Tolbert | 9.4