Vlt en vriendelijk

Na het uitlezen van de computer werd het probleem duidelijk en vlot gerepareerd. Werd telefonisch op de hoogte gehouden.

Prima geholpen. Vriendelijk te woord gestaan..

Helemaal ok

super geweldig.

goede informatie voor en na reparaties Geweldige service.

vlot geholpen conform afspraak

vlot geholpen conform afspraak

Goed opgelost

In mijn vorige review had ik mijn ongenoegen laten blijken over iets. Dit is prima opgelost en zijn ook excuses aangeboden. Verder ben ik echt wel tevreden over Smidts. Vervangend vervoer tijdens onderhoud of reparatie is ook altijd prima geregeld. Ook keurige auto’s mee. Heb ik wel anders meegemaakt.

Top service

Duidelijke communicatie vanuit de organisatie, je weet waar je aan toe bent bij aanvang van de APK en servicebeurt. Heldere communicatie en super service.

Vriendelijk en goede service

Prettig personeel. Vriendelijk. Duidelijke afspraak en vooraf indicatie van de kosten

fantastisch!

Auto voor een terugroep actie en een grote beurt gebracht. s"morgens direct een video met tekst en uitleg. Begin van de middag al weer klaar.

Altijd correct.

Afspraken nakomen en vriendelijk

Goede en vriendelijke sevice

Lastig probleem die tot nu toe goed is opgelost.

De onderhoudsbeurt niet goed afgemaakt

De remmen niet ontlucht , of nauwelijks, reed weg , moest remmen voor de kruising , moest wel twee drie keer pompen voor dat het stilstond , en heb vier nieuwe banden er op gekregen, dan mag je toch verwachten dat het ook de goeie spanning er op zit, de dag erna kreeg storing van de bandenspanning , heb het zelf op spanning gebracht zoals het in het boekje staat, deze keer niet best afgeleverd, betaal wel een beste prijs , en dan mag je wel wat verwachten , toch

Vlug, netjes en correct.

Vlug, netjes en correct.

Prima controle reparatie

Fijn dat er mankementen zijn ontdekt tijdens de apk beurt en fijn dat ze meteen verholpen konden worden.

zoals (bijna) altijd goed

vriendelijke mensen, dat is wel eens anders geweest en volgens mij correcte uitvoering van de werkzaamheden (voor zover te controleren is) het keuringsrapport geeft niet meer aan wat er allemaal gebeurt er is slechts een melding dat alles met de beste materialen en mensen is uitgevoerd. Als dat zo is moet het goed zijn.

Grote beurt 60000km laten geven ,ervaring prima.

Fort puma een grote beurt 60000km laten geven door smidts in Roden,prima en vakkundig personeel, erg jammer dat de prijzen niet op de site staan,vind het wel erg prijzig.

Alles volgens planing

Er zijn nieuwe banden aangebracht en op advies van de planner rijdt hij weer als nieuw.

Vriendelijk

Conform afspraak

Conform afspraak

Super service, snel, klantvriendelijk

Uitstekend bedrijf

Duidelijke afspraken

zoals altijd: prima.

altijd vriendelijk en helder, ze denken mee, maar alten je wel vrij. Er is geen druk om iets te laten doen. En het feit dat er oliebollen waren gehaald en ze beginnen er jou een aan te bieden.

Super klant vriendelijk

Erg goed geholpen en met een nieuwe werkbus de showroom uit gelopen Word over 3 week al geleverd Ik ben blij

Prima geholpen

Defecte ABS-sensor snel vervangen.

Komen afspraken prima na. Houden je op de hoogte.

prima, alles volgens afspraak

alle aangegeven wensen uitgevoerd