prijs viel mij een beetje tegen

normaal kost een beurt tussen 300 en 500 ik moest 749 euro betalen

Verrassend snel geholpen

Eerst zou ik een aantal dagen moeten wachten op een reparatie maar uiteindelijk toch dezelfde dag nog gedaan. Super!

Super servicegericht!

Geweldig! Per sms worden geïnformeerd wanneer de apk is afgerond, met een filmpje waar te zien is (vooraf) wat er gaat worden uitgevoerd en na afloop wat er geconstateerd is. Hierbij meteen een link naar een offerte die per ommegaande en per item in opdracht kan worden gegeven!

Mijn auto gebracht voor een grote onderhoudsbeurt en voor een APK keuring, bij aankomst vriendelijk ontvangen en stond er een leenauto klaar zoals afgesproken. Al met al een prettige garage en vriendelijke mensen.

De werkzaamheden aan mijn auto zijn prima uitgevoerd!

Voor de verplichte APK-keuring met een normale buurt is mijn auto in de garage beland. Hierbij zijn een paar werkzaam heden uitgevoerd. Een paar nieuwe banden en een nieuwe draagstang agv ruimte van de fuseekogel. Mijn auto is al bejaard !!

Prima ervaring

Al jaren een prima ervaring met Garage Bolhuis.

Prima ervaring

Onze ford transit bus wordt prima onderhouden bij bolhuis in farmsum Er wordt overlegt met de klant wat er moet gebeuren en we voelen ons gewaardeerd als klant

Al 50 jaar zeer tevreden !

Al 50 jaar zeer tevreden !

uitstekende service en goede afspraken

voor volgend onderhoud of reparatie kom ik bij jullie terug

Prima geregeld, dankjewel

Prima afgehandeld

Vriendelijke bediening.

Netjes vakkundig no nonsens

Wederom netjes en vakkundig geholpen Auto heeft nieuwe apk en een onderhoudsbeurt gehad Duidelijke afspraken. Waarom geen 10? Ik kreeg vandaag 6 dagen na het bezoek van de werkplaats de filmpje van de monteur Een beetje laat.

Uitstekend.

De dag voor onze vakantie was het expansie reservoir van de koelvloeistof helemaal leeg. Bij Boerhof werden we direct geholpen, "Want jullie moeten morgen met vakantie". Het reservoir bleek lek te zijn, gelukkig geen mankement aan de motor. Van een andere vestiging werd ogenblikkelijk een nieuw reservoir besteld en binnen twee uur was de auto gerepareerd. Top service!

Geen commentaar

Alles netjes af gewerkt

Mijn ervaring met Smidts Autogroep was top

Vorig jaar had ik mijn Ford Focus aangeschaft. Dit jaar mijn allereerste keer bij Smidts Autogroep voor een APK. Ik werd keurig vooraf ingelicht. Na de keuring gaf medewerker keurig aan wat er moest gebeuren. Ik kreeg een leenauto mee. Even later kreeg ik een korte video boodschap mee, waarin ze mij meenamen in het proces. Ze lieten zien wat goed was en wat ze gingen repareren. Top dienstverlening.

Gewoon top.

Deskundig.Persoonlijk.Vriendelijk Nemen de tijd.

Altijd een goeie service.

Plus punten: -Bij extra kosten wordt je altijd op de hoogte gebracht. -video boodschap van monteur met de uitleg van de voertuig. Min punt: - boerhof heeft het erg druk, plan je onderhoud of apk optijd in.

Prima garage

Altijd correct geholpen

Een geweldig bedrijf met deskundig personeel en super klant vriendelijk

Een geweldig bedrijf met deskundig personeel en super klant vriendelijk

Fijne garage

Vriendelijk personeel. Mijn Ford Fiësta wordt hier goed onderhouden. Ook leuk om een video te krijgen over de punten die worden aangepakt en alles wat nog goed is.

prima, als gewoonlijk

Vlot geregeld,

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Mijn ervaring: uiterst vriendelijke klantenservice. Kwaliteit zeer goed. Je wordt hier zeer goed geholpen.

prima geholpen.

prima geholpen.

Prima service, vriendelijk, correct

Vooraf duidelijke prijsopgave, vriendelijk, goede service, fietslenen geen probleem, bij bijzonderheden wordt je gebeld en auto schoon opgeleverd. Top!

Perfect, top geregeld

Heldere diagnose en na overleg uitstekend werk verricht ! Super blij met het resultaat. Uitstekende service en geen half werk. Zeker een aanrader!

Best beoordeeld uit 6 leden

- Smidts Autogroep | Tolbert | 9.5