Geen proefrit na vervanging van remblokken voorzijde.

Mijn ervaring dat een week na de apk het display aangeeft remblokken versleten, dit ervaar ik niet als pluspunt. Moet weer een afspraak maken terwijl dit volgens mij in 1 gekund had. Heb een poosje circa 5000 km mee doorgereden en ontstond er een piep tijdens het remmen, waarschijnlijk omdat de remblokken bijna versleten zijn. Na het ophalen van de auto hoorde ik gelijk de piep, en keek op de km teller en zag dat er geen meter gereden is door de monteur met de auto. Na het vervangen zal ik persoonlijk altijd een stukje gaan rijden, wie weet zijn de schijven krom of iets dergelijks. kan er wel een remmenbank aanwezig zijn maar een testrit geeft een beter gevoel of niet ? Dus ik rij nog met een piepje rond :(

Geweldige service en dat op zaterdag

Op zaterdag deed mijn auto het niet, bleek accu te zijn. Ik dacht ga langs de garage en zie wel. Situatie uitgelegd en gevraagd of ze mijn accu's konden controleren. Er was een monteur, privé bezig met zijn eigen auto op zijn vrije dag, die wel even wilde helpen. Bleek dat er 1 accu stuk was, hij was op voorraad., dus kon vervangen worden. De klus heeft uiteindelijk 2 uur geduurd. Mijn complimenten gaan uit naar de monteur die zijn vrije tijd heeft opgeofferd om mijn auto weer rijklaar te maken. TOP TOP TOP TOP

Geweldige service en correct

Goede service. Een leenauto mee, en alleen aftanken. Elke keer een filmpje met de bijzonderheden bij elke beurt.

Correct en volgens afspraak geholpen.

zeer tevreden over alles

alles naar wens

Geweldig!

Geweldige service en de koffie wordt met liefde gezet!!

Goede garage voor onderhoud aan je auto.

Alles is weer keurig opgelost met wat kleine probleempjes met mijn ford focus, uit 2018, hier gekocht ook in 2018. Top. aardig personeel hier in Roden bedankt

Ik zou een 9 willen hebben als die optie er was. Mijn 1e ervaring bij deze garage. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Bij aankomst vriendelijk ontvangen aan de balie. Daar een korte overdracht van de sleutel en auto gedaan. Mijn vragen werden hierin keurig en duidelijk beantwoord en opgevolgt. Alles is volgens afspraak verlopen.

Afspraken, werkzaamheden, contact allemaal meer dan tevreden over

Goede behandeling en service

Werken volgens opdracht.

Alles volgens plan uitgevoerd

Altijd prima service

Direct duidelijk en eerlijk

Vriendelijk personeel, direct duidelijk over de prijs van de kosten

Vriendelijk

Auto beurt gehad volgens afspraak apk en mijn vragen zijn beantwoord.

Was altijd goed

Dikke smeervlek in de bekleding van de bestuurdersstoel .

De service als zeer prettig ervaren.

Goede service, vriendelijk en richting klant meedenkend personeel.

prima geholpen

prima, en perfecte klantenbalie onderhoud

Goeie service

Super ervaring

Was weer dikke prima . Niets op aan te merken .

ik had 4 nieuwe banden laten monteren.

en toen gingen er drie censoren stuk, later deed de telefoon verbinding het niet,toe ging de parkeer censor op de loop vreemde geluiden. dat is verholpen. verder geen klachten over het personeel heel vriendelijk maar ja toch een punt de censoren.

Dikke prima.

Zeer profesioneel en klantvriendelijk .

Goede service en betrokkrn bij de klanten.

Vlot n reparatie gepland en netjes afgewikkeld. Nauwelijks hoeven wachten

Banden laten vervangen, hierna lekkend ventiel. (Goed opgepakt door Boerhof)

Onlangs hebben wij nieuwe winterbanden afgenomen. Na de vervanging opeens last van een langzaam leeglopende band. Hierover contact opgenomen. Na inspectie blijkt een ventiel lek te zijn. Ondanks dat er maar 5km met de nieuwe set gereden is, is het volgens Boerhof: "Puur toeval". Een nieuwe afspraak moeten maken voor oplossen van de issue. Tegemoetkoming? 0.0 Niet geheel overeenkomend met onze Boerhof ervaring tot nu toe. Erg jammer. =========== Naar aanleiding van bovenstaande review is door Boerhof contact opgenomen met ons. Zij hebben onze kant van het verhaal aangehoord en een passende oplossing geboden. Complimenten hiervoor. Dit strookt meer met onze ervaringen uit het verleden. Wij zijn tevreden.

Naast de goede service ook goede uitleg van het probleem.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Smidts Autogroep | Tolbert | 9.5