Goede service en plezierige mensen .

Werd gebeld over de onderdelen die vervangen moesten worden zoals remschijven.

goede service

adequaat geholpen en goed geinformeerd over de uitgevoerde werkzaamheden

Al jaren erg tevreden

Wederom alles geheel volgens afspraak. Extra werkzaamheden meteen gedaan. Erg tevreden.

Altijd prima. Uitstekende service.

Altijd prima. Uitstekende service.

Helemaal top!

Uitstekende service

Helemaal tevreden

Prettig geholpen, goede leenauto meegehad. Mooi filmpje van de reparatie,

Zeer prettig

Prima, service gericht bedrijf met kennis en kunde

Mijn ervaring bij Smids Ford Garage zijn tot nu toe positief, zij hebben aandacht voor de klant en verlenen een prima service. Wat mij zeker opvalt is het meedenken en zoeken naar oplossingen welke leiden naar de tevredenheid van de klant. De werkplaats is TipTop in orde.

TRIEST

Tijdens een proefrit in een Puma ontdekten wij losse kunststofdelen onder de motorkap. Aan zowel de linker- als rechterzijde was gelast, de koplampen zaten los en het panoramadak was defect. De verkoper reageerde verrast en bood vervolgens een andere, identieke Puma aan (maart 2025, 10.000 km), die in perfecte staat verkeerde. Alleen een vlek op de achterbank, een deukje en een kras aan de achterzijde zouden nog worden hersteld. Auto gekocht in december 2025 voor bijna €***. Kort daarna: een uitstekende spatbordrand; loslatende strip langs het voorraam, defecte accu; defecte zonwering van het panoramadak; en de nog aanwezige vetvlek op de achterbank. Tijdens een gesprek met de verkoper kregen wij onder meer de volgende reacties: “Accu’s kunnen defect raken, u rijdt waarschijnlijk te weinig.” “U bent geen Ford-rijder, die zijn minder kritisch.” Op de vraag of de auto na import gecontroleerd was: “De auto had nog geen onderhoudsbeurt nodig.” Op de vraag of men bekend was met mogelijke schadeherstelwerkzaamheden in Spanje: “Dat gebeurt hooguit bij één op de honderd auto’s.” De dealer herstelde de gebreken wel, maar wij vonden wij de problemen onacceptabel. Ook waren ze slecht te bereiken! Wij hebben de auto onafhankelijk technisch laten keuren. Hieruit bleek:storing in de hybride accu, vermoedelijk een CANBUS-communicatiefout; gat in de wielkuip, linker voorportier uitgedeukt en overgespoten; linker achterportier afgesteld, stof in de lak linkerzijde; de door de dealer herstelde spatbordrand bleek met kit! gerepareerd; storingen in voertuignetwerk, telematica/chassis-elektronica en stuurbekrachtiging. Deze problemen speelden tussen 13 december 2025 en 1 mei 2026. Na ontvangst van het keuringsrapport bood de dealer aan de auto terug te kopen, maar wel voor minder dan het aankoopbedrag. Omdat wij van de situatie af wilden, hebben wij dit verlies geaccepteerd. Geen enkel begrip of empathie van de dealer ervaren. De auto staat inmiddels opnieuw te koop bij de dealer!

Ik werd snel geholpen.

Goed geregeld

Ik kon op de afgesproken servicebeurt niet, het verplaatsen werdt erg goed geregeld. De servicebeurt beurt zelf was weer 100% uitgevoerd.

Het word te duur en word voor mijn gevoel al minder voor gedaan

Het word te duur en word voor mijn gevoel al minder voor gedaan. Onderhouds interval is veel te snel voor het aantal gereden km met mijn Kuga. En hier zit vervolgens een behoorlijk prijskaartje aan. Het werk zelf lijkt goed te zijn gebeurd maar mijn reserve wiel is niet gecontroleerd. Tevens weer geen aftekenlijst van gedane punten netals de beurt hiervoor. Had wel gemoeten gaven ze toen aan nu weer niet. Als ik hierom vraag geeft men een onduidelijk antwoord. Op de vraag over het bandenprofiel blijkt dat dit ergens op de werkbon van hun zelf staat maar ik heb het nergens op een bon staan of meegekregen. Zo krijg ik vreemd onderbuik gevoel bij het hele gebeuren of dat je eigenlijk niets mag weten.

Uitgebreide service

De auto moest voor een onderhoudsbeurt naar de garage. Deze voor het eerst laten doen bij Smidts Assen. Vooraf en tijdens duidelijke communicatie. Erg prettig. Helaas het rateltje niet verholpen, wat ik wel vooraf had aangegeven, maar buiten dat om helemaal goed.

Tevreden prijs zoals afgesproken .

Mijn ervaring is dat ze volgens afspraak hun werk goed hebben verricht.

Netjes ontvangen en geholpen door receptie werkplaats

Verder tussentijds op de hoogte gehouden vd reparatie.

Dit keer had ik maken ,zoals meestal, met Johan. De man is altijd vriendelijk en helder te woord gestaan en heeft er wederom voor gezorgd met zijn collega’s natuurlijk dat mijn hulpvraag correct is opgelost en ook betaalbaar met een kop chocolademelk wat wil je nog meer? Vrgr Lucas Stichting Reddingshond NL

goede service je word er netjes te woord gestaan

goede service je word er netjes te woord gestaan. er word met je mee gedacht

Ik kom terug voor de volgende apk

Ik heb een apk en een nieuwe remschoentjes voor gekregen. Inmiddels zijn we met de camper aan de reis en genieten volop van de mooie omgeving en de camper. Alles van de camper functioneert zal als het hoort.

VELE JAREN CLIENT EN VOLDOET PRIMA

CONTACT IE OOK ERG GOED EN DE REPARATIE CORRECT UITGEVOERD

Tevreden

Werkt volgens afspraak

Vriendelijk en eerlijk advies

Een fijne garage voor het onderhoud van de auto. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en krijgt een eerlijk advies.

Topservice voor mijn Ford Puma.

Mijn Ford Puma voor een eerste onderhoudsbeurt naar Ford Boerhof in Sappemeer gebracht en net als met mijn vorige auto ook weer zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over het werk en de auto rijdt weer als nieuw. Betrouwbaar, snel en met oog voor detail - precies zoals je het wilt.

Auto rijd weer top en uitstekende communicatie

Auto voor apk en voor grote beurt e.d. alles weer tip top en uitstekende communicatie

Zeergoed

Prettig geholpen