Vlot geholpen en goed geïnformeerd

Leuk filmpje gezien van de onderhoud. Auto alleen s morgens bij de garage.

Snel hulp gekregen

Alles is weer in orde, zelfs gewassen, erg tevreden.

Het contact was goed. Het overleg en de tijdsplanning prima. Nette aflevering.

APK-keuring gedaan. Gelijk een nodige reparatie aan het remsysteem verricht, En ik kon daar op wachten onder het genot van een goede kop koffie. Goede service.

Ik had beter verwacht van een dealer

Na de PCM-update merkte ik dat mijn bus minder goed optrekt dan vóór de update. Mijn oorspronkelijke klacht is hiermee helaas nog niet opgelost. De volgende dag ben ik naar Duitsland gereden en toen merkte ik dat de bodemplaat aan de onderkant half was losgeraakt. Ik heb dit tijdelijk zelf opgelost met een paar tie-wraps. Wel ben ik blij dat de ruitenwisserniveausensor inmiddels is gemaakt.

Kreeg eerst te horen wat er aan de hand was met de auto. Kwam voor kleine beurt. Oplossing samen doorgesproken. Goed opgelost.

Fijn geholpen

Auto s,Ochtends gebracht Alle werkzaamheden goed uitgevoerd en gebeld toen de auto weer klaar was Nog even verteld wat er gedaan was, dus helemaal tevreden

Prima geholpen

Alles prima geregeld

Correct, vriendelijk, ben zeer tevreden!

Wordt altijd weer naar huis gebracht als ik de auto breng en de auto wordt naderhand weer thuis afgeleverd. Klasse!

Inplannen kon op korte termijn en klaar terwijl u wacht met prima koffie

Ik kon binnen een week terecht voor nieuwe banden. Op de dag van de bandenwissel kon ik werken in de showroom, zodat het wachten geen enkel probleem was. Prima geholpen !

Uitstekend.

Snelle service bij een acuut probleem. Flexibel opgelost

Correct

Goed geholpen

Prima service rondom onderhoudsbeurt

Werd netjes op de hoogte gebracht van bevindingen en meerkosten. Auto was op tijd weer klaar en vervangend vervoer was gratis

Heel erg tevreden!

Heel erg tevreden. Goede informatie, ook telefonisch overleg tussendoor. En ook nog een filmpje van wat er gedaan werd aan de auto, wat mijn zoons erg leuk vinden! Vriendelijk geholpen!

alles goed

ja ben tevreden alles naar wens.

transparant, netjes volgens afspraak.

Al vele jaren vaste klant bij Boerhof, prettige mensen met veel ervaring

top

Erg goed gedaan Smidts Tolbert ...

Goed. Nutteloos om dat steeds te vragen

zeer klantvriendelijk tegen een marktconforme prijs

Voor het eerst bij Boerhof Sappemeer geweest als klant. Afspraak maken geen enkel probleem. Vervangend vervoer zeer goed geregeld. Gebeld voor overleg over een klein probleempje en prima geholpen. Na de grote beurt ook nog een prima voorstel ontvangen voor nieuwe banden. Ik heb nog even een check gedaan bij een bandenspecialist en Boer Sappemeer was zeker concurrerend. Geweldige klantgericht garage.

Slecht.

Het uitgevoerde werk.

Alles goed geregeld

Mooi optijd klaar

prima en correct geholpen volgens afspraak

Uitstekend.

Zeer snel en goed geholpen. Balie personeel kundig en goede uitleg over de reparatie. Bedankt , en beveel deze garage aan voor de onderhoud van de auto.

Goed en snel geholpen!

Een kapot blokje zorgde ervoor dat ik nog maar beperkt kon schakelen. Op een zaterdag is dit binnen een paar uur verholpen en kon ik weer op weg. Heel tevreden!

Best beoordeeld uit 6 leden

- Smidts Autogroep | Tolbert | 9.5