Eerst tandsteen door assistente. Vriendelijk en begripvol. Daarna nacontrole en behandelen tandarts. Van Munster is vriendelijk en zeer deskundig
Informatief
Altijd vriendelijk en kundig
altijd vriendelijk te woord gestaan en op tijd
Ik ben fan van mijn orthodontist. Hij verstaat zijn vak, is nauwkeurig en enthousiast, communiceert transparant, hij geeft aan wat de mogelijkheden/ onmogelijkheden zijn, hij heeft een goed team van ondersteuners bij mijn behandeltraject om zich heen. Ik kan hem iedereen aanraden.
Altijd vriendelijk en gezellig
Zo een implantaat krijgen doe je natuurlijk niet voor je lol, maar het team doet er volgens mij alles aan om het zo prettig mogelijk te laten verlopen. Alles wordt duidelijk uitgelegd (ook als je vragen hebt), er wordt rekening met je gehouden en de ingreep wordt supersnel gedaan waarbij je merkt dat het team gewoon goed is en weten wat ze doen. Ik ben blij dat ik hier ben geholpen. Bedankt Implantologie Amersfoort!
prima opgelost
Geen overbehandeling, vriendelijk, kundig!
Zawsze miła przyjazna pomoc. Moja córka zawsze zadowolona. Profesjonalne podejście do klienta
Ik zie vooral ruimte voor verbetering op het gebied van planning en klantvriendelijkheid. We zijn regelmatig niet op tijd aan de beurt en moeten vaak langer wachten, ook in de ochtend (bijvoorbeeld rond 08:30 is er al een wachttijd van ongeveer 10 minuten). Daarnaast kan het soms lang duren voordat de orthodontist zelf bij de afspraak aanwezig is. Ook op het gebied van klantvriendelijkheid is verbetering mogelijk. Het zou prettig zijn als er tijdens de behandeling kort aandacht wordt besteed aan het op hun gemak stellen van patiënten, zeker bij kinderen. Dit gebeurt nu nog beperkt. Tot slot zou een warmer welkom bij de balie bij binnenkomst al een klein maar positief verschil maken in de algehele ervaring.
Mooi resultaat
Duidelijk uitleg tinder’s de behandeling
Voor het eerst bij nieuwe tandarts, goede uitleg en controle.
Elke keer vriendelijk geholpen, de ortho zelf ook vriendelijk en duidelijke uitleg/instructies.
Onze kids klagen vaak dat ze een half uur te laat geholpen worden, dat er dan tien minuten werk is en ze dan weer een kwartier op de ortho liggen te wachten. Er laten vaak onderdelen van de beugel los, dit kan nooit meteen gefixt worden. Telefonistes zijn gehaast en onvriendelijk. Er kan geen rekening gehouden worden met de agenda van de kinderen. De kunderen zitten in Boxtel op school en missen geregeld een halve dag les als ze naar de ortho moeten
Ik vind de sfeer bij Diels erg klinisch en onpersoonlijk. De medewerkers zijn erg vlak en zelfs onaardig. Je verwacht een vriendelijke en geruststellende houding voor al die pubers maar je ziet echt het tegenovergestelde. Heel koel en afstandelijk. Het is dat onze tandarts echt deze ortho aanbeveelt vanwege de deskundigheid. Anders was ik al lang naar een ander gegaan.
Spalk van beugel is na bijna 30 jaar afgebroken en vervangen. Dat hebben ze netjes e. Kundig opgelost. De prijs viel gelukkig ook niet tegen.
Bedankt Elias!
Word erg slecht gecommuniceerd met ouders en kind. Vaak afspraken verzetten of weer een andere ortho.
Het enige wat ik een beetje mis als ouder, is dat er niet echt wordt teruggekoppeld hoe het er voor staat en hoelang de behandeling nog gaat duren. Verder zeer tevreden!
Erg prettige tandarts. Na een val werd het probleem erg serieus opgepakt en ben ik uitstekend geholpen.
- Tandartspraktijk Uden Zuid | 9.7
- Centrum Bijzondere Tandheelkunde Midden-Brabant | 9.7