Zeer fijne tandarts!

Als je angst hebt voor de tandarts dan moet je hier zijn. Zeer vriendelijke, kundige mensen die je goed laten voelen. Ook de wachttijd in de wachtkamer (wat toch altijd spannend is) is minimaal.

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandarts

Had ik dit maar eerder geweten

Na een lange zoektocht waarin ik iedere keer te horen kreeg dat ik niet onder narcose geholpen kon worden, kreeg ik hier te horen dat dit geen enkel probleem was. Ook werd er met je meegedacht omdat we niet in de buurt wonen. Op de dag van de behandeling was het spannend maar tegelijkertijd ook blij dat het eindelijk ging gebeuren. Ben bang voor naalden maar werd enorm op m'n gemak gesteld en begrip getoond, echt geweldig. Na de behandeling werd ik wakker met m'n nieuwe tanden.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? Had zelf onderschat dat ik het echt wel rustig aan moest doen
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Onbekend

Gewoon super

Ondanks mijn angst voor de tandarts, ga ik hier met een gerust gevoel naar toe. Ze stellen je echt op je gemak.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Prima en snel van de pijn af geholpen

Medisch gezien ben ik geheel tevreden. Ik kon gauw (binnen een week) terecht wat fijn was ivm de pijn. Daarvoor ben ik erg dankbaar. Anesthesisten en tandarts waren erg prettig en stelden mij gerust. De narcose verliep vlekkeloos, en de genezing gaat ook voorspoedig. Verbeterpuntjes zijn administratief, ik heb de offerte niet mogen ontvangen, wat ik aangegeven had in de email. Gezien de kosten niet mis zijn (en ik zelf niet goed had gekeken dat FBTO geen extracties vergoed :S) was het erg fijn geweest dit van te voren te weten en de "schrik" te besparen. Vooral, omdat de rekening gepresenteerd op de dag zelf aan de balie, niet de kaakfoto en bijkomende kosten er al bij had, dit zorgde voor een verrassing toen ik mijn infomedic email opende. Mijn tandarts belde mij afgelopen dinsdag op, omdat ze een mail hadden ontvangen dat er röntgenfoto's gemaakt moesten worden voor de extractie zou plaats vinden, wat vreemd was gezien de extractie de zaterdag ervoor plaats had gevonden - dit bericht is dus veel te laat aangekomen. Verder bezorgde het mij redelijk extra stress toen ik gebeld werd of ik eerder kon komen. Als ik uitleg dat mijn lift vanuit de andere kant moet komen van het land en ik op 30/40 minuten afstand van de praktijk woon, krijg ik een vervelende en niet constructieve opmerking over de email met de opmerking dat de tijden kunnen verschuiven, dit leverde onnodig stress op bij mij, onnodig omdat uiteindelijk kon ik een half uur eerder er zijn en was een uur na de oorspronkelijke tijd aan de beurt., wat wederom kan gebeuren, maar het levert wel extra frustratie op, met het voorgaande in het licht. Dit gedeelte was dus in mijn ervaring wat chaotisch gelopen, wellicht had dit ook te maken, omdat ik zo last minute was ingepland. Verder heel fijn dat er maandag na de behandeling nog even na-gebeld werd voor controle. ik zou deze wel aanraden, de hoofdzaak, de extractie onder narcose was goed.

• de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.

Top van begin tot eind

Na vele jaren niet naar de tandarts te zijn geweest door angst, moest ik na het verliezen van een vulling er toch aan toegeven. Na het sturen van een mailtje kreeg ik al snel een telefoontje van een zeer aardige dame om een afspraak te maken voor intake. Op de dag van intake was iedereen heel vriendelijk en werd er rekening gehouden met mijn angst en werd ik gerust gesteld. Moest best wel wat gebeuren en na de intake en de begroting te hebben ontvangen, gelijk een afspraak gemaakt voor behandeling. Dit kon gelukkig al redelijk snel. Alles werd goed uitgelegd en 2 dagen voor de behandeling werd ik nog gebeld voor de exacte tijd en een laatste uitleg. De dag van de behandeling werd ik ook weer gerust gesteld en was iedereen zeer vriendelijk. Gelukkig onder narcose en heb ik niks van gemerkt. Heb geen napijn gehad alleen een beetje zeurend gevoel. Na 2 dagen werd ik netjes gebeld hoe het met mij ging en of er nog problemen waren. Al met al een zeer positieve ervaring voor iemand met behoorlijke angst.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Altijd is alles goed gegaan

• de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
  • de begroting die u ontving van de kosten van de behandeling (digitaal, schriftelijk of mondeling vanaf een bedrag €250,- en verplicht schriftelijk of digitaal vanaf een bedrag van €500,-) N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.

Heel goed!

Alles goed, blij met alternatief nadat narcose niet mogelijk was.

Fijne tandarts

Neemt de tijd maar zorgt er tegelijkertijd ook voor dat het niet te lang duurt zodat je snel weer uit de stoel bent.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.

Super fijne ervaring

Vanaf het eerste contact via de telefoon tot de balie medewerkers en bij de tandarts straalt het rust en begrip voor je angst uit. De behandeling daarna verliep ook goed.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? Alles was goed uitgelegd en was zo voldoende voorbereid

Alles is goed gegaan

Ik ben extreem angstig. Niet alleen voor de tandarts maar ook de narcose. Mijn angst was dus mega groot. Ik ben zeer goed geholpen en het team was heel lief. Zowel de vrouw achter de balie als de anesthesioloog en de tandarts en de andere medewerkers die er waren. Ik voelde veel begrip en ben stapje voor stapje erdoorheen gesleept. Het wakker worden erna verliep snel en ik voelde mij goed. Mocht ook snel naar huis. Ben snel hersteld en was alleen de dag zelf wat moe nog van de narcose.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? Alleen wat last van de keel door het beademingsbuisje

Naar volle tevredenheid

Geen lange wachttijden Vriendelijk anesthesie personeel Goed geholpen door tandarts Ook bij nazorg goed geholpen Zeer tevreden

Fantastisch

Vanaf het eerste contact tot en met de behandeling onder algehele narcose super tevreden! Duidelijke communicatie omtrent wensen, mogelijkheden, kosten etc. Vanaf de eerste afspraak voelde het goed, ik had het idee echt als mens gezien en gehoord te worden i.p.v patiënt nr zoveel die langs kwam. Ook de nazorg goed in orde, dag na de behandeling even een belletje hoe het gaat en of er vragen zijn. Mocht ik in de toekomst toch nogmaals een ingreep nodig hebben dan zeker hier!

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Ja
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? moeilijk om op voor te bereiden en per persoon verschillend.

Geduldig en duidelijk

Er wordt met veel geduld en duidelijkheid omgegaan met de angst die ik heb. Erg dankbaar voor

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Mondhygiënist

Prettige tandarts en team

Deskundige, vriendelijke rustige tandarts die je met een glimlach helpt

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling N.v.t.

good

good

Heel fijn

Ik ben een paar jaar geleden onder narcose gegaan . Dat was heel fijn . Heel aardig allemaal . Zeker als je bang bent . Door omstandigheden toen een tijd niet geweest . Pas weer voor een intake gesprek gegaan . En alles was weer super fijn . Hele aardige mensen . Zijn heel lief voor je . In juni ga ik weer onder narcose . Maar heb er alle vertrouwen in.

Toppers

Altijd veel angst om naar de tandarts te gaan, vanaf moment 1 tnt, weten of de medewerkers of tandarts zelf, door hun vriendelijke en rustige benadering je op je gemak te stellen

Goede zorg, vriendelijke bejegening

Met vertrouwen naar de tandarts

Hele fijne tandarts!

Geduldige, rustige en hele kundige man. Perfect.

everything is going perfectly

the whole family is treating there with no problem. everything is going smoothly and perfectly.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? eee

Hartelijke ontvangst, vakkundige behandeling

Zoals altijd zorgvuldig zie nooit op tegen een tandartsbezoek. De afstand Zwanenburg-Alphen is geen belemmering.

Kan iedereen aanraden!

Na grote angst weer vertrouwen gekregen. Belangrijk zonder pijn! Ook zonder narcose!! Beste tandarts getroffen. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Ik wou dat ik dit eerder had geweten/ervaren! Ik raad aan: neem de stap en ervaar "eindelijk" je overwinning en hoe het OOK kan!!!! Fijne kliniek!

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Parodontoloog

Fijne tandarts

Fijne Tandarts

Top tandarts

Super snel en keurig 2 vullingen gemaakt ,totaal geen pijn ook geen napijn ,

Henry Dunantweg 13

2402 NM Alphen aan den Rijn

Over DuTand en/of KIES voor mondzorg onder narcose

Helaas zijn veel mensen zo bang voor de tandarts, dat zij niets aan hun gebitsproblemen durven te doen. Dit hoeft niet meer! Kies is een gespecialiseerde tandartspraktijk in Alphen aan den Rijn waar de tandartsbehandeling onder narcose kan plaatsvinden. Ons professionele team verhelpt uw klachten zonder dat u de behandeling bewust meemaakt. Met onze ruime ervaring heten wij patiënten welkom die liever niet naar de gewone tandarts gaan. Onze tandartsen leiden een gespecialiseerde tandartspraktijk waar alle behandelingen onder narcose plaatsvinden. Door onze centrale ligging in Alphen aan den Rijn kunnen wij mensen uit het hele land behandelen. Als narcosetandarts helpt KIES cliënten die in het reguliere circuit moeilijk geholpen kunnen worden. Kinderen en volwassenen die bang voor de tandarts zijn, bijvoorbeeld. Of mensen met een fysieke of psychische beperking die geen normale behandeling kunnen ondergaan. Soms zijn er elders lange wachtlijsten, bij ons kunnen cliënten sneller terecht. Wat het probleem ook is, KIES zorgt voor de oplossing.