Ik werd ontspannen door de vriendelijke sfeer. Erg blij dat ik hier terecht kan met mijn tandarts angst.
goed en netjes behandeld
iedereen altijd gemoedelijk en vriendelijk voor na en tijdens de controle/behandeling. Je gaat er (bijna) graag naar toe .
Vriendelijk, denken mee, leggen alles goed uit. (Ver) oordelen niet/ een preek over hoe de mond etcetera verzorgd dient te worden. Snel en goed geholpen.
Jessica legt stap voor stap uit wat zij gaat doen. Let goed op eventuele pijreacties van patiënt. Voel mij gezien en gehoord. Kan niet beter en passend bij mij als mens; ben heel blij met haar als mijn behandelaar.
Ik heb de behandeling en ervaring als erg positief beleefd ondanks mijn angst voor de tandarts en het onbekende hebben ze me er op een positieve manier door heen gesleept.
ze hebben mij goed gerust gesteld wanneer ik daar om vroeg, de behandeling is ook zeer goed verlopen, alleen de uitwerking van de verdoving ging bij mij wat minder, maar ook de nazorg vond ik prettig! goed contact gehad totdat het beter ging dus al met al erg fijn geholpen! ik blijf hier zeker terug komen!
ik was best zenuwachtig maar dat was nergens voor nodig. de mensen zijn super lief en stellen je gerust. alle 4 de verstandskiezen zijn bij mij getrokken en ik was binnen een uur al weer weg. ik heb ook helemaal geen na pijn gehad alleen een beetje een beurse kaak.
Vriendelijk en kundig
vriendelijk tijd voor een kort praatje duidelijke uitleg over gebit.
Zoals altijd heel vriendelijk opgehaald door deevenzo ontvangen door de tandarts. Heel fijne praktijk.
Schone tanden en gezonde tandvlees
Ik zag er idd tegen, maar alles is pijnloos en het was zo gebeurd.
Het onderzoek door de tandarts Rick verliep zeer snel. Gelukkig constateerde hij geen gebreken!
Los van de spanningen die er toch altijd wel zijn bij bezoek aan de tandarts voel ik mij toch wel op mijn gemak .
Fijne bezoek gehad, ik had alle tijd om mijn verhaal te vertellen. Ik kreeg een goede uitleg en niet met financiële winst, fijn dat het zo ook kan gaan! Dank jullie wel. Ik kijk uit naar een mooie lach in 2026.
Altijd vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk Netjes bij de receptie. Goede wachtruimte en netjes geholpen
Mijn ervaring is dat je goed en deskundig word geholpen. Zeker voor mensen die angst ervaren. Dat is 1 van de redenen dat ik naar deze praktijk ben gegaan. Je wordt gezien als mens en geen patiënt. Ze luisteren echt naar je. Dat is heel fijn!
Zonder angst op de stoel plaats te kunnen nemen
Ik ben ontzettend bang maar namens het goede team ga ik twee keer in het jaar. Ze stellen mij op mij gemak en zo kan ik elke keer goed worden behandeld.
Zeer goed en deskundig geholpen
Altijd een goede ervaring
Het viel alles mee,en snel achter de rug.
Als ik voor controle kom voel ik mij bestwel op mijn gemak. Rick (tandarts) en assistente(s) doen hier ook hun best voor.. Top!! Trouwens, de hele praktijk straalt voor mij rust uit; daardoor voel ik mij op mijn gemak.
Henry Dunantweg 13
2402 NM Alphen aan den Rijn
Helaas zijn veel mensen zo bang voor de tandarts, dat zij niets aan hun gebitsproblemen durven te doen. Dit hoeft niet meer! Kies is een gespecialiseerde tandartspraktijk in Alphen aan den Rijn waar de tandartsbehandeling onder narcose kan plaatsvinden. Ons professionele team verhelpt uw klachten zonder dat u de behandeling bewust meemaakt. Met onze ruime ervaring heten wij patiënten welkom die liever niet naar de gewone tandarts gaan. Onze tandartsen leiden een gespecialiseerde tandartspraktijk waar alle behandelingen onder narcose plaatsvinden. Door onze centrale ligging in Alphen aan den Rijn kunnen wij mensen uit het hele land behandelen. Als narcosetandarts helpt KIES cliënten die in het reguliere circuit moeilijk geholpen kunnen worden. Kinderen en volwassenen die bang voor de tandarts zijn, bijvoorbeeld. Of mensen met een fysieke of psychische beperking die geen normale behandeling kunnen ondergaan. Soms zijn er elders lange wachtlijsten, bij ons kunnen cliënten sneller terecht. Wat het probleem ook is, KIES zorgt voor de oplossing.