goeie service, fijne uitleg, geduld voor de patient. ik wil geen ander meer.
Tandarts Ruud is zeer deskundig en helpt samen met zijn assistentes altijd goed!! Iedereen die daar werkt is altijd vriendelijk!!89
altijd heel goed
Altijd fijne sfeer.
Veel aandacht en kundigheid.
Ruud staat altijd klaar als ik m nodig heb. Prima tandarts.
Zo kort, en geen uitleg gekregen verder. Werken met de instrumenten in mijn mond was ook niet voorzichtig. Dit allemaal in nog geen minuut.
Ik ben er patiënt geworden via mijn partner en ik ben er nu bijna 12 jaar patiënt en tevreden. Tuurlijk weleens meegemaakt dat ik er stond en dat ze me vergeten waren af te bellen, maar waar mensen werken worden ook weleens fouten gemaakt. Ik kwam er ook met tandartsvrees en nog steeds af en toe nerveus als ik er weer een afspraak heb maar dit is stukken minder geworden en Ruud maakt altijd een praatje en legt alles goed uit en een grapje tussendoor maakt het dat de vrees toch grotendeels is verdwenen.
De ervaring is je krijgt een goede behandeling,altijd goede zin . En iedereen is vriendelijk.
Gebitsreiniging en controle van het gebit verloopt prima. Mocht er een behandeling nodig zijn aan het gebit dan word ik goed en duidelijk geinformeerd na het belang ervan.
Goede service, leveren goede kwaliteit
Ik heb altijd helemaal tevreden bij deze praktijk ! Naar de tandarts gaan is nooit echt leuk maar als ik dan toch moet gaan dan het liefst naar deze praktijk ..
Altijd vriendelijk personeel en snel.een afspraak
Zie hierboven
Alles in orde lijkt het. Men weet kennelijk zelf het beste wat het beste is voor de patiënt, dus dat is mooi meegenomen. Voor de rest is het afwachten. Iedere keer begint alles opnieuw en daar doe je niks aan. Het blijft mensenwerk.
Hannekw ineens fijne tandarts legt alles uit duidelijk gewoon niks mis mee
net
Ik werd vriendelijk behandeld. En een zorgvuldige controle gehad.
Ruud en zijn team zijn geweldig! Alles loopt altijd lekker op rolletjes, Ruud is altijd vriendelijk en staat eigenlijk altijd klaar! Hij werkt netjes, legt alles uit, kijkt naar de beste oplossing die bij jouw past. Ik zou geen andere tandarts of mondhygiëniste meer willen hebben!
Zeer ervaren tandarts en mondhygiëniste. Vriendelijk en professioneel.
I do not have many words but I am satisfied with Mondzorg De Villa since my first visit. The dentists are experienced and professional. Always recommend the best for you and not only health wise but also insurance wise. I made Dahl Plateau here and whitening. All feel good. My teeth are happy, healthy and protected. Not 5 stars because it is not easy to get rush appointment, need wait 1 to 2 months, usually.
Mijn ervaringen zijn prima. En dat geldt al jaren zo.
Het aantal jaren dat ik bij U in behandeling ben zeggen alles.
Ik ben tevreden. Altijd relaxed bij deze tandarts.
Graafseweg 232
6531 ZZ Nijmegen