Klantvriendelijk en vakbekwaam
Al vele jaren een client van deze praktijk. Vanaf dag één tot de laatste behandeling/controle onlangs, ik ben altijd goed en aardig geholpen door de tandarts zelfs of de vele jonge(re) dames die MH zijn. Tijdens controles of een behandeling is er tijd voor een praatje voor een moment van lachen of een serieus gesprek. Afspraken lopen weinig uit waardoor je veelal op tijd aan de beurt bent. Nooit een straf om deze praktijk te bezoeken.
er wordt altijd rekening gehouden met wat je niet fijn vindt. Zo worden mijn tanden elke 3 maanden handmatig van tandplak verwijderd. Laura is een hele fijne meid.
Compliment waard. Marleen is een deskundige, fijne tandarts. En Ciel, mondhygiënist, gaat voor een gezond gebit. Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld. Ik voel me altijd wel op mijn gemak, zo respectvol en vriendelijk. Groet, Cathy
Vriendelijk en respectvol
Altijd meedenkend, onderlinge sfeer vd dames voelt heel gelijkwaardig en fijn.
Ik had vroeger een slechte ervaring met een tandarts, en had dus veel angst! Bij tandarts-zuid heb ik dat totaal niet, ze geven je een gerust gevoel met een gezellig praatje!
Voor de eerste keer geweest, zeer vriendelijk personeel
Bij Tandartspraktijk Uden Zuid, voel ik me altijd op mijn gemak! Wordt er prettig ontvangen, hoeft nooit lang te wachten, leuke en gezellige mondhygiënisten en tandarts! Kundig en heel netjes!
Zeer kundig en vriendelijk en nemen de tijd voor je. Denken mee voor oplossingen.
Ik vind dit een erg goede tandartspraktijk, je wordt altijd goed geholpen en mocht je probleem hebben luisteren naar je en denken mee in oplossingen! Voel me altijd prima daar!
Vriendelijke medewerkers nemen de tijd voor je ook voor mensen die angstig zijn
Zie bovenstaande
Leuk en vriendelijk
Er wordt geluisterd en meegedacht. Heel prettig.
Vriendelijk, spontaan, kundig, geduld, meedenkend.
Professioneel
Word veel met me meegedacht en altijd fijn geholpen. Zou geen andere tandarts willen.
Ik kon op heel korte termijn terecht bij mijn tandarts. Super mooi gemaakt! Kei blij mee.
Vriendelijk en kundig personeel
onform gesyelde als bovenstaand vermeld
dit is een hele fijne en aardige tandarts die goed rekening houdt met mijn beperkingen
Altijd correct en vriendelijk