Al mijn hele leven bij TUZ, zeer tevreden
een gezellige en prettige behandeling.
Binnen no time geholpen en gebit keurig schoon gemaakt. Fijn dat Marleen meteen mee kijkt om te zien of er nog iets anders aan de hand is.
Al vele jaren mijn tandartspraktijk, Marleen is een geweldig mensen mens…… Ze kiest haar assistentes met veel aandacht en zorg uit. Dikke Pluim. Groetjes, Anja
Zeer nette praktijk met kundig en prettig personeel. Marleen heeft een zeer goed team en de behandelingen worden keurig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden.
Al heel lang bij deze tandartspraktijk in behandeling. Fijne, moderne omgeving, vriendelijk personeel.
Zo moet het ook!
Altijd een vlotte afspraak en controle.
Door de prettige sfeer en manier van werken met elkaar en met mij als patiënt ervaar ik geen extremen angst meer en voel ik mij erg op mijn gemak. Alle dames zijn even kundig en ook daar heb ik veel vertrouwen in. Er werd alle tijd genomen om te luisteren en beantwoorden van vragen die ik had zodat het duidelijk was voor mij.
Als prettig. Heel klantvriendelijk personeel. Duidelijke uitleg en heb t volste vertrouwen in de praktijk qua kennis kunde en behandelingen.
Ik kom er al vele jaren en er is me nog nooit iets opgevallen wat slecht is verzorgd/geregeld. Wat me wel opvalt is hoe vriendelijk en behulpzaam iedereen altijd is.
Wat ik zeg alles naar wens
Vriendelijk, netjes maar vooral ook deskundig.
Pech dat mijn kies afbrak. De volgende dag was er een gaatje op de agenda van tandarts. Ik ben weer super professioneel en vriendelijk geholpen. Mijn angst voor het werk van de tandarts word zo elke keer een beetje kleiner. Dank daarvoor! En ook dat ik weer een mooie op kleur gevulde kies heb. Ook daar dank jullie wel.
Dit is zo fijne praktijk Marleen de tandarts is ontzettend vriendelijk, veel vakkennis , stelt je enorm gerust en ik kan het zeggen was jaren lang bang voor de tandarts en dat is volledig weg! Mijn afspraak valt altijd samen met mondhygiënist en dat is zo prettig! De assistentes weten wie je bent , zijn uitermate behulpzaam , werken hygiënisch , leggen alles goed uit . Je altijd op tijd aan de beurt ook zo fijn . Al met al de beste praktijk van uden
Modern en fris, lieve tandarts met geduld en alles up to date. Beste van Uden!
Goed opgevangen en de behandeling was heel goed
Goed gedaan
Meedenkend. Heel blij mee
Hele fijne tandartspraktijk
Altijd twee dagen voor de afspraak een sms met herinnering. Duidelijke uitleg over uit te voeren behandeling. Goede adviezen ten aanzien van mondverzorging. Prettige sfeer, men stelt je gerust.
Ben zelf erg bang voor de tandarts. Ben echt geweldig geholpen. Zijn erg geruststellend en nemen alle tijd.
Goede ervaring vriendelijk duidelijk .