Na bijna 40 jaar klant,nog steeds tevreden.
Goed uitleggen en rustig tandartsen
Ik ervaar altijd een goede behandeling door een kundig team
Altijd goed en vriendelijk behandeld
Vriendelijk en ervaren geholpen en werken op tijd, zodat je niet lang hoeft te wachten.
Ik vind Jordy een Goede Tandarts. Ook inlevingsvermogen.
Vriendeljjk en vakkundig personeel.
Zeer vakbekwaam. Ga er altijd weer fris en fruitig vandaan. Ook de assistenten en mondhygiënisten doen goed werk. Er hangt onderling ook een goede sfeer. Top!
Er werd goed geluisterd en werd hoed op de hoogte gebracht op voorhand wat r hong gebeuren
Ik bezoek de praktijk altijd met veel plezier, ongedwongen sfeer en ik word altijd zeer kundig geholpen door Bas en Lianne. Allebei dikke pluim voor de goede zorgen die ik mag ontvangen.
De beoordeling is gebaseerd op een professionele uitvoeren van de tandzorg waarbij er ook aandacht en ruimte is voor een sociaal contact.
Wij komen al meer dan 30 jaar met onze gehele familie uit Zwolle bij Bas door zijn zeer kundige behandeling , goede service en leuke omgang.
Het is een prettige praktijk. Wanneer je vragen hebt is er ruimte om die tussendoor te stellen.
Kwalitatief hoogstaande tandzorg, waardoor ik vrijwel nooit klachten heb. Zowel de tandarts als de mondhygienistes doen hun werk uitstekend.
Ik zelf ben erg bang voor de tandarts, deze praktijk helpt je er heel goed doorheen, Joy zou zeker voor een angst tandarts kunnen doorgaan.
Goed contact en fijne tandarts(en
Kom hier al jaren. Fijne mensen
De halfjaar controle ging deze keer extra vlot. Ik was iets eerder dan afspraak maar werd ook snel binnen geroepen. Het mini gaatje werd ook meteen afgewerkt. Tandsteen verwijderen gebeurt zeer zorgvuldig. Kan ik er weer even tegen
Het is iedere keer een behandeling waar ik naar uitkijk! Bas is een fijne tandarts en " zijn dames" een mooie aanvulling in de praktijk.
Altijd op tijd, vriendelijke mensen, prettige sfeer, tijd voor vragen of uitleg, goede communicatie.
Ik ben al patiënt sinds 1998.. nooit de behoefte gehad over te stappen. Voel me altijd serieus genomen..
Goede tandarts
Broeklanden 20