Positief
naar de tandarts gaan zal vrijwel niemand voor zijn of haar plezier doen , maar hier voel je je wel redelijk thuis.
Altijd snel en zeer deskundig geholpen.
Fijn dat de narcose mogelijk is. Helaas wel klachten gehad na de behandeling .Prima nazorg. Zeker een aanrader bij angst voor ingrepen.
Vriendelijke tandarts, spreekt je er goed doorheen
De service is heel fijn , het personeel is heel lief en geduldig. Dit is een perfect adres voor als je heel veel angst heb voor de tandarts.
personeel achter de balie is vriendelijk. de tandarts is vriendelijk en luisterd naar je en legt ook goed uit als er een probleem is met je gebit. verteld ook goed wat de volgende stap is die je kan nemen.
Na eenmaal de beslissing te hebben genomen om enkele kronen onder narcose te laten plaatsen, was de wachttijd slechts een paar weken Vriendelijke tandarts , voelde me serieus genomen en veilig Al het personeel zeer vriendelijk en voorkomend Na een klein ongemak van het loslaten van een kroon werd ik vlot en zorgvuldig geholpen Gebit weer stuk gerenoveerd Heel blij mee
Er wordt duidelijk van tevoren gezegd wat er gaat gebeuren.
We worden altijd goed geholpen door tandarts van Mierlo, echter vind ik het telefonisch/mail contact met de dames van de balie minder vriendelijk en erg kortaf.
Heel erg blij met de behandeling en de team is gewoon professioneel een groot bedankt aan DuTand/Kies mondzorg onder narcose.
Het is een goede tandartsenkliniek omdat ze altijd transparant zijn met hoe de operatie/afspraak ging. Indien je vragen hebt beantwoorden ze die goed en uitgebreid. Ze zijn ook duidelijk met afspraken en manieren om ze te contacteren. Al met al: heel goed!
Tijdens de halfjaarlijkse controle toch een kleinigheid gerepareerd.
Vriendelijk, duidelijk uitleg, rustig, mooie wacht- en behandelkamer.
Ben op korte termijn heel erg goed geholpen ,vriendelijk,werd gehoord Ben er heel blij mee DANK! Nooit geweten van de mogelijkheden die er zijn voor mijn gebit Kan weer voluit lachen zonder schaamte
De tandarts legde goed uit wat er aan mijn gebit/afgebroken kies moest gebeuren: Eerst zal ik een noodkroon krijgen en vervolgens 2 weken later de definitieve kroon
Op 19 juni een behandeling onder narcose gehad. Gaatjes gevuld , wortelkanaal behandeling gehad, voortand laten trekken en een prothese gekregen. Ik heb 2 jaar geleden ook al een behandeling gehad dus ik wist hoe het zou gaan . Ik ben lekker in slaap gevallen en fijn weer wakker geworden . Toen ik thuis was 1 paracetamol genonen . Maar dit is ook alles wat ik heb genomen . Ik heb echt geen pijn gehad . Heel blij mee. Echt top!! Super lieve mensen ook allemaal.
qqqq
Prettig, clean, klantvriendelijk en vakkundig
De planning en behandeling verliepen goed, vindt alleen de nota's belachelijk hoog
Gewoon een goede omgeving en de klantvriendelijkheid
Zeer goed. Vriendelijk,professionele behandeling.. enige minpuntje dat ik ruim een uur heb moeten wachten voor ik de behandeling kreeg. En niemand naar mij toe kwam om dit te vertellen. Je zit alleen in die ruimte angstig dan duurt zo,n uur lang.
Geachte mevrouw Gerritsen, Het is heel vervelend als men lang moet wachten, zeker voor narcose. Bij de intake informeren wij altijd dat op de dag van de behandeling patient er eerder moet zijn. Planning met narcose laat zich minder goed leiden, het kan voorkomen dat behandeling voor u wat uitloopt maar kan ook inlopen en dan is het prettig als de patient er al is zodat het anesthesieteam verder kan gaan. Wij zullen zeker intern bespreken om patienten meer te informeren tijdens het wachten. Hartelijk dank voor uw review. Team Kies voor mondzorg onder narcose
Altijd vriendelijk en begripvol
- Centrum Bijzondere Tandheelkunde Midden-Brabant | 9.7