Uitstekend ervaring!

Erg goed geholpen - door Sven - , contact en communicatie is in 1 woord: klasse ! Altijd bereikbaar, altijd terugbellen en snelle reactie. Zowel bij de aankoop als aflevering zeer tevreden. Kortom: zeer aan te bevelen. Zeker de wijze waarop Sven omgaat met klant en communicatie, een pluim !

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Het voelde een beetje rommelig en onervaren

Het voelde wat rommelig een filiaal waarbij parkeren niet te doen is.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Goede communicatie bij aankoop auto

Ervaren personeel dat betrouwbaar over komt en duidelijk en snel communiceert.

Klantgericht en uitstekende service

Ben klant bij Audi de Waal Geldermalsen en bedrijfsmatig bij De Waal Bedrijfswagens Tiel. Service staat boven aan en je wordt netjes geholpen en te woord gestaan. Denkt met de klant mee.

Goed geholpen

Goed geholpen door Sven en Lieke. Snel reactie op vragen en goede service!

Geweldige autominded mensen

Heel fijn geholpen, goede info gehad en de verwachte wachttijd viel uiteindelijk mee!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Reactie van het bedrijf

Beste Brian, Bedankt voor de positieve beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Bijzonder plezierig en correct

Aangenaam verrast door de open eerlijke benadering van de verkoper Eric en daarna een hele fijne aflevering met deskundige en attente Lieke. T voelde als of we een nieuwe auto gekocht hadden.

Reactie van het bedrijf

Beste E.P. Meelker, Bedankt voor de review! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Veel plezier met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Meer dan fantastisch!

Ik woon niet in de regio, maar heb destijds in 2022 mijn skoda Octavia gekocht in Geldermalsen. En nu twee jaar later, laat ik hem nog steeds onderhouden in Culemborg, terwijl ik in de randstad woon. Deze service krijg je niet in de randstad. Ik ben meer dan tevreden met de heren en dames van de waal Autogroep. Altijd meedenkend, niets is te gek. De klant krijgt altijd een 10 afgeleverd, geen halve daden - maar echt resultaat!

Reactie van het bedrijf

Beste Hugo, Wat een lovende woorden, bedankt! Fijn dat we uw verwachtingen blijven overtreffen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Uitermate vriendelijk en compleet!

Wij zijn als bedrijf nieuw bij jullie binnen gekomen en hier zeer vriendelijk ontvangen. Daarnaast erg fijn en vooral duidelijk geholpen vanaf aankoop tot en met aflevering. Ook de contacten met de leasemaatschappij is tot op heden als prettig ervaren. Leuk ook om kort voor aflevering al een sneak preview te krijgen. Kortom tot op heden alleen maar plussen.

Reactie van het bedrijf

Beste Lando, Dank voor uw reactie. Fijn dat we uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Uitermate vriendelijk en compleet!

Reactie van het bedrijf

Beste Lando, Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Zeer klantvriendelijk en servicegericht

Afgelopen week heb ik een sportieve Skoda Fabia (occasion) gekocht en mijn auto ingeruild voor een mooie prijs. Prettig contact gehad met de verkoper over de mogelijke aanschaf van een nieuwe auto en inruil. Vrijblijvend uitgenodigd om een testrit te maken en de tijd gehad om na te denken over de aanschaf. Vervolgens zijn alle papieren netjes in orde gemaakt en kon ik de auto op mijn verjaardag ophalen (eerder dan verwacht).

Reactie van het bedrijf

Beste Lea, Dank voor uw uitgebreide reactie. Fijn dat alles goed is bevallen. Veel plezier met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Geweldige service

Ik was netjes en vriendelijk geholpen door de verkoper. Auto was snel opgeleverd.

Reactie van het bedrijf

Beste Karolina, Wat een mooie woorden, bedankt! Veel plezier met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen

Erg fijn geholpen met vriendelijke professioneel personeel. Fijne boven ruimte waar je rustig kan zitten wachten en werken met een koffie en thee. Auto kan er weer tegen en ook nog weer mooi schoon. Bedankt!

Reactie van het bedrijf

Beste Tamara, Bedankt voor de review. Fijn dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

zie omschrijving

perfecte levering, vriendelijke behulpzame verkoper bij volkswagen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Reactie van het bedrijf

Beste Rini, Bedankt voor uw reactie. Fijn dat alles zo goed is bevallen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Ronduit slecht.

Afspraken niet nakomen (meerdere keren gebeurd). Ruitenwisser vloeistof niet bijvullen (vantevoren doorgegeven). Dodehoekspiegel niet geplaatst (ook vantevoren doorgegeven). Telefonisch contact gehad. U wordt morgen teruggebeld. Ook niet dus.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Alles volgens afspraak. Top service.

Goede en duidelijke communicatie en alles volgens afspraak geleverd. Keurig service. Auto thuis afgeleverd.

Reactie van het bedrijf

Beste Bart, Bedankt voor de beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

van een afspraak maken om een auto te bekijken, tot aan het afleveren van onze Skoda Kamiq . Zijn wij het hele traject keurig te woord gestaan. Zowel verkoopadviseur Boas Koning als Remy den Hartog voor de aflevering keurig.

Reactie van het bedrijf

Beste Dick, Bedankt voor de review. Fijn dat Boas en Remy u goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met uw Kamiq! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Ontzettend aangenaam contact met uitstekende service!

Beeld jezelf in hoe dat jij geholpen wilt worden door een autodealer. Precies op deze manier is het proces verlopen. Uitstekende service!

Reactie van het bedrijf

Beste Mitchel, Bedankt voor de lovende woorden! Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Audi De Waal

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijke mensen die goed advies geven

Reactie van het bedrijf

Beste Renze, Bedankt voor uw reactie. Fijn dat alles goed is bevallen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Wij rijden 15 jaar volkswagen en zijn gewoon zeer tevreden over de service. Altijd de tijd voor je nemen en als er onverwachte kosten zijn tijdens onderhoud even een belletje. Voor ons is De Waal nr1. Ook het personeel is zeer vriendelijk, en je kan er afspraken mee maken. Wij rijden onze auto inmiddels een aantal jaar en als deze vervangen zou moeten worden komen we zeker weer bij jullie langs

Reactie van het bedrijf

Beste Jessica, Bedankt voor de mooie review. We zullen de complimenten doorgeven aan het hele team! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Prettig en snel geholpen bij de aanschaf van gebruikte Seat Mii Fr

Recent een Seat Mii aangeschaft bij de Waal in Culemborg. Het plannen van de proefrit verliep vlot, ook de gevraagde onderhoudshistorie lag al klaar bij binnenkomst. Na de proefrit overgaan tot koop. De deal was snel en prettig met Sven gesloten. Op de afgesproken afleverdag stond de auto keurig klaar. Na de overdracht en uitleg door productspecialist Lieke vertrokken en inmiddels veel plezier van onze Mii.

Reactie van het bedrijf

Beste Frits, Fijn dat alles zo goed is bevallen. Veel plezier met uw SEAT Mii! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Super service

Nadat er een waarschuwingslampje ging branden gebeld en omdat ik nog ver moest rijden kon ik 10 min later al terecht. Ik kreeg een kopje thee en binnen 45 min was ik weer onderweg.

Reactie van het bedrijf

Beste Gwenda, Bedankt voor de review. Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Goede service, met soms wel lange wachttijden

Voor de bandenwissel gold een wachttijd van 6 weken

Reactie van het bedrijf

Beste Piet, Dank voor de feedback. Fijn dat we u ondanks de lange wachttijd toch goed hebben kunnen helpen! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Zeer goede service

Vriendelijk personeel, goede service

Reactie van het bedrijf

Beste Arina, Bedankt voor uw reactie! Fijn dat alles goed is bevallen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Erg vriendelijk

Een goed en degelijk bedrijf fijn servers

Reactie van het bedrijf

Beste Ad, Bedankt voor de review. Fijn dat alles zo goed is bevallen. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.