Klantgericht!

Zonder afspraak kwam ik om het oliepeil te laten controleren. Eigenlijk pastte het niet in de planning maar toch hebben de heren een plekje vrij weten te maken om mij te helpen! Top service!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Vriendelijk personeel, problemen worden direct opgelost. Je bent geen nummer maar je wordt als persoon behandeld. Vandaag nieuwe auto opgehaald. Ze nemen de tijd voor je en luisteren naar je.

Super service, super mensen

Mijn Tayron hier gekocht en afgehaald. Vanaf het eerste contact een erg prettig gevoel. Ondanks de vakantieperiode snelle en adequate communicatie. Er werd echt de tijd voor je genomen. Voelde me echt klant.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Zeer vriendelijke en kundige mensen die ruim de tijd voor je nemen.

De verkoop van mijn Audi A3 door Ruben is op een ontzettend prettige manier verlopen. We moesten snel schakelen en dat heeft hij uitstekend gedaan. Ook tussen de afspraken door goede en snelle communicatie telefonisch, via mail en via app. En vooral de vriendelijkheid van Ruben heb ik als zeer prettig ervaren. Ook bij de oplevering van de auto ben ik door Sem perfect geholpen. Heeft ontzettend veel verstand van ieder detail van de auto, dat is al heel snel te merken. Nam uitgebreid de tijd en wist al mijn vragen heel goed en duidelijk te beantwoorden. Heel leuk om zo'n oplevering van een auto eens mee te maken, was voor mij de eerste keer.

Klantgericht

Goed ontvangst en duidelijke informatie. Eerlijk advies en positief meedenkend.

Uitgebreide uitleg

Sem gaf alles goed aan, de uitleg was duidelijk. Welkomst cadeau was uitstekend

Kwaliteit, gastvrij en persoonlijk

Een echt familiebedrijf. Gezelligheid en nakomen van afspraken staan voorop. Gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht van de verkoper.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Netjes geholpen en tijdig geïnformeerd.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Deze garage heeft mijn auto naar de knoppen geholpen!!!

Ik bij garage de Waal voor 2500,- mijn nieuwe A4 laten verlagen met ABT verlagingsveren. Vanaf het begin dat deze veren er zaten heb ik er al problemen mee en de garage er na laten kijken. Zo vaak inmiddels dat ze zelfs kosten hiervoor in rekening zijn gaan brengen. Ze konden niks vinden zeiden ze. Wat blijkt nou… de veren zijn verkeerd om gemonteerd waardoor ik deze problemen heb. Dit heeft geen enkele monteur bij de Waal kunnen constateren héél erg slecht. Ze hebben mij dus duizenden kilometers laten rijden met een onveilige auto. Hier even een korte opsomming wat er fout kan gaan bij een verkeerde montage zoals deze: kan ernstige gevolgen hebben voor de rijveiligheid en de levensduur van de onderdelen van de auto. Een verkeerde montage kan leiden tot instabiel rijgedrag, een langere remweg, verlies van grip in bochten, en schade aan andere ophangingsonderdelen. Gevolgen op een rij: Instabiel rijgedrag: De auto kan gaan slingeren, stuiteren en onvoorspelbaar reageren, vooral bij het nemen van bochten of op oneffen wegen. Verminderde remprestaties: Een verkeerd gemonteerde veer kan leiden tot een langere remweg en verminderde grip, wat gevaarlijk kan zijn bij noodstops. Slijtage van andere onderdelen: De verkeerde stand van de veer kan extra belasting op andere ophangingsonderdelen veroorzaken, waardoor deze sneller slijten. Verlies van controle: Een defecte veer kan leiden tot verlies van grip en controle over de auto, vooral bij het nemen van bochten of in noodsituaties. Beschadiging van de schokdemper: Een verkeerd gemonteerde veer kan de schokdemper beschadigen, waardoor deze zijn werking verliest en vervangen moet worden. Toen ik ze dit vertelde kreeg ik geen enkele reactie en is er zonder wat te zeggen een reparatie afspraak ingepland zonder naar de auto te kijken. Dit gaf mij het gevoel dat ze dit allang wisten. Afspraak is over zes weken en ze laten me gewoon doorrijden in een onveilige auto. Nooit meer een auto van de Waal!!!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Prettig contact bij aankoop auto

Al vele jaren als klant bij deze dealer, er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant, en verkoper doet ook zijn best om de wensen te realiseren. Bij afleveren van de nieuwe auto neemt men ook de tijd om een goede uitleg te geven.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen

Via internet zag ik dat De Waal een mooie, jong gebruikte auto te koop had staan die goed bij mij zou kunnen passen. Hoewel ik ruim anderhalf uur moest rijden om in Zaltbommel te komen voor een proefrit — en later opnieuw om de auto op te halen — was dat het helemaal waard! De vriendelijke verkoper en de product genius namen ruim de tijd om mij alles over de auto uit te leggen. Daardoor kon ik een weloverwogen keuze maken en stapte ik goed voorbereid de weg op. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!

Uitstekend geholpen

Goede service en uitstekend geholpen!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Toppie ze komen hun beloftes na met de tijd.

Voor ons is de tijd dat de auto klaar is heel belangrijk want wij fietsen een rondje terwijl de auto in u garage is. Het is ook toppie dat ze even bellen en mailen. Super bedankt voor alles. Groetjes Petra Eegdeman Uit Nieuwpoort.

Flexibel, vriendelijk, vakwerk

Duidelijke communicatie, flexibel in de afspraak, vakmanschap.

Keurige one stop shop

Heldere afspraken gemaakt en keurig opgevolgd!

Zeer tevreden!

Vanaf eerste kennismaking met Ruben tot aflevering van de auto door Sem top geregeld.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Uitstekende service en erg klantgericht

Heel erg goede service omtrent een aantal kleine aankoopgarantie puntjes.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Klantgericht, meedenkend en goede service

Het team van de Waal Zaltbommel is zeer prettig om zaken mee te doen. Geen gladde autoverkopers, maar nuchtere meedenkende en klantgerichte heren en dames. Als er iets is, lossen ze het snel en netjes op.

Teleurstellend

Op 24 juni heb ik na een proefrit een prachtige Audi A3 gekocht bij de vestiging in Geldermalsen. Tijdens de proefrit viel op dat er een kraak in de vooras zat, maar dit zou volgens de verkoper netjes worden opgelost. De aflevering was gepland op 4 juli om 16:00 uur. Tot mijn verbazing werd ik diezelfde dag om 13:00 uur gebeld met de mededeling dat het probleem nog niet was verholpen en dat ze meer tijd nodig hadden. Vandaag, 15 juli, ben ik opnieuw langsgegaan. Tot mijn teleurstelling kreeg ik van de serviceafdeling te horen dat het probleem niet verholpen kon worden. De oorzaak zou liggen bij een verlagingsset die volgens hen niet officieel van Audi was. Gezien deze situatie heb ik besloten de koop te ontbinden. Van een officiële Audi-dealer had ik wel een hogere standaard verwacht. En ook dat ze meer zouden helpen zoeken naar een oplossing

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Ontspannen sfeer en vriendelijke benadering.

Zie hiervoor

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Fijne mensen, alle tijd, goede uitleg en mooie auto's!

De service was uitstekend. Opgehaald van het station (omdat er geen taxi's rijden in Geldermalsen). En daarna keurig aflevering.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Altijd goede service en vriendelijke medewerkers

Elke keer als ik mijn auto kom brengen is er een lach en zijn deze bereid mij te helpen.

Hele goede service.

Vriendelijke mensen en heel goede service. Bij aflevering werd alles.goed uitgelegd en namen ze de tijd voor al onze vragen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Klantvriendelijk en deskundig geadviseerd.

Alle vragen die we hebben gesteld werden vakkundig beantwoord bij de aankoop. de aflevering van onze Seat Arona was een zeer positieve ervaring. 5 weken geleden is de Seat Ibiza al afgeleverd aan mijn zoon, dit ging ook heel feestelijk en was een prettige ervaring. Het wachten is nu op de aflevering van de Seat Arona van mijn zus in september. Dan rijden er 3 families in een Seat van de Waal. Kortom de Waal autogroep in is een super fijne dealer om terug te komen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Snelle en professionele service. Echt Top!

Best beoordeeld uit 8 leden

- De Waal Autogroep Tiel | 9.4

- De Waal Autogroep Culemborg | 9.1

- Audi De Waal Geldermalsen | 8.7

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.