Geweldig!!

Super ervaring met een auto kopen bij Eric. Bedankt voor de top service!!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Prima alles volgens afspraak verlopen, een kleine kanttekening op de deur zitten een paar kleine witte plekjes beschadigingen. Had verwacht dat deze wel zouden zijn weg gewerkt door de poetser.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

De leukste aankoop van een auto ooit.

Het warme onthaal, de vriendelijke verkoper, de fijne medewerking bij de financiële kant, de professionaliteit van het team, de flexibiliteit en service waren erg prettig. De snelheid waarmee de auto klaar was, en de bijna als nieuw staat waarin deze geleverd werd was buitengewoon goed. De "teaser" video de avond voor het ophalen was zeer attent. Het ophalen een klein feestje, met nog een leuk kado naast een prachtige auto. We hebben de 1e mini vakantie al achter de rug, de auto bevalt 100% Al met al, de leukste ervaring met het kopen van een "nieuwe" auto die ik gehad heb. Team de Waal, bedankt !!

Prima geholpen.

Langs geweest om bij een auto te kijken die op de site stond. Was helaas verkocht. Verkoper kwam direkt met een passend alternatief. Auto werd vanuit een ander filiaal gehaald. Deze hebben we ook aangeschaft.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Hier is de klant koning.

Vanaf het eerste moment beginnend bij de proefrit tot aan overdracht van de auto een zeer goede sfeer tussen verkoper en wij als koper. Geen vraag is te veel en zelfs de inname van de oude auto's is boven verwachting ingenomen.

Zeer prettige ervaring.

Gewoon no nonsens en zeer zeker geen gladjanus van een verkoper. Prettig in omgang en reageerd snel op contact via mail of whatsapp. Aflevering is netjes gegaan. Er werd goed uitgelegd hoe alles werkte en er werd ook de tijd voor genomen. Als de after sales service ook zo goed is dan zijn ze die 10 dubbel en dwars waard.

Warm, meedenkend en vriendelijk

Wij hebben onze nieuwe auto hier gekocht met een goed gevoel. Na vele andere garages te hebben bezocht waar vaak de gevoelens niet goed voelde is dat bij De Waal in Culemborg niet zo! Zeker Rick heeft hier een grote bijdage in geleverd!

Blijf hier ver weg!

Laat je auto hier NIET repareren!!! €4000,- verder, auto heeft in totaal minimaal 4 maanden bij deze gasten stil gestaan en het probleem nog niet opgelost, maar wel lekker absurd dure facturen sturen. Oplichting waar je bij staat. Blijf hier dus in ieder geval ver weg

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Een droom die uitkomt

De service die wij ontvingen was ronduit goed. Op de gestelde vragen kwamen goede antwoorden en er werd de tijd voor ons genomen. De gemaakte afspraken zijn op tijd nagekomen. En dat alles op een persoonlijke manier. Bij de aflevering was het leuk om de auto onder een doek te zien, naast een reclamebord. We mochten zelf het doek eraf halen en dat gaf echt een bijzonder gevoel. Kortom, wij zijn heel tevreden en rijden wij hopelijk in de tokomst nog vele onbezorgde kilometers.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

zeer goed geholpen door Rick, toppie!

Goede verkoper, met meedenkend vermogen vanuit de klant. Een kleine tip: Bij afleveren van de auto, iets meer aandacht bij schoonmaken/poetsen van de auto, zeker omdat we een afleverpakket hebben genomen van 895 euro.

Uitstekend en goede vertrouwen

Uitstekend en zeer goede vertrouwensband

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Erg tevreden over de service!

Alles super geregeld. Helaas kleine storing in de auto waardoor de ontvangst een weekje uitgesteld moest worden. Maar dat is allemaal goed opgelost en ik ben zeer tevreden!

Vriendelijk personeel.

Goede afhandeling van mijn auto Alles is volgens afspraak afgehandeld.

Goed!

Rick heeft ons prima geholpen wij zijn blij met de aankoop van onze nieuwe auto.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Zeer attent en snelle service

Zelfs een video ontvangen van de auto die klaar staat

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Met enige vertraging naar tevredenheid thuis geleverd

Het overall gevoel dat we hebben overgehouden is dat De Waal Culemborg erg hun best hebben gedaan om -ondanks enkele tegenslagen- onze auto zo snel mogelijk op een nette manier te leveren. Tevreden over hun aanpak en afhandeling.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Excellent Service, Thank you!

Rick and Olivier went the extra mile to find the best car for me. Due to that great service I had a great experience and I am very happy with my new car. Looking forward to drive it and lets keep in touch :)

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Veel waardering voor De Waal Culemborg.

Vanaf de eerste kennismaking in de showroom tot en met de aflevering van de gekochte auto veel waardering voor De Waal Culemborg. Prettig in het contact en attent in de begeleiding. De videoboodschap was een meer dan leuke geste. Ga zo door met dit niveau van service en aandacht en ik kom t.z.t. graag weer terug.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Zijn heel blij met de auto

Heel prettige auto. Voor oudere mensen is het soms wel heel ingewikkeld met het computersysteem maar mogelijk ben ik daar snel aan gewend.

Geweldig advies en service

Zeer fijn geholpen met koop van mijn auto geen drang of verkooppraatjes. Zeer gewaardeerd

prima service

we zijn heel aardig en ook met veel geduld geadviseerd en geholpen met de uitleg en de aankoop van onze nieuwe wagen, ook de aflevering was prima met een duidelijke uitleg, en de verzekering dat we altijd met vragen nog bij hem terecht konden, kortom een vriendelijke en zeer kundige verkoper

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Uitstekende dienstverlening bij de aankoop van mijn Skoda

De verkoper was vriendelijk en duidelijk.

Een hele goede ervaring

Ik heb hier recentelijk een Volkswagen Golf GTE aangeschaft. De auto stond netjes klaar voor de proefrit, vol vertrouwen kregen wij van Eric de sleutel en gaf hij aan om lekker een stukje te gaan rijden. De verkoper was volledig transparant over de herkomst van de auto, met een nette onderhoudshistorie. De opmerkingen die ik wel over de auto had werden serieus genomen en bij het voorbereiden van de auto werden deze verholpen en is het extra onderhoudt uitgevoerd. Het gevolg; twee weken later kon ik de auto in absolute topstaat ophalen. In de tussentijd ben ik goed op de hoogte gehouden over de status van de auto en kon ik mijn vragen bij Rick kwijt. Het jammere is dat je als koper bijna verplicht wordt om een garantiepakket + onderhoudspakket (De Waal / Das Welt garantiepakket) aan te schaffen, iets waarvan ik verwacht rond dit prijspunt dat het bij de aanschafprijs inbegrepen zou zijn. Hier zijn ze bij het adverteren en verkopen wel duidelijk in, dit weet je als koper al wanneer je hier heen gaat. Laat dit je echter niet weerhouden om hier een auto aan te schaffen, al met al een hele goede ervaring.

Uitstekend!

Nette, eerlijke , verkoper, Auto supersnel afgeleverd, top gewoon!!

Top service!

Goede service, mooie auto, duidelijke communicatie en afspraken nagekomen!

Rijksstraatweg 12

4103 NK Culemborg

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.