Laden reviews...
190 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat het personeel vriendelijk en professioneel is. De duidelijke communicatie en eerlijke adviezen worden vaak genoemd. De service wordt als snel en betrouwbaar ervaren. De feedback laat een sterke klantgerichte aanpak zien en aandacht voor kwaliteit.
Fantastische service! De kapotte warmtewisselaar is snel en vakkundig vervangen. Ik werd tijdens de reparatie volledig op de hoogte gehouden met filmpjes en duidelijke uitleg, wat veel vertrouwen gaf. Eerlijke communicatie, topkwaliteit en een uitstekende service. Echt een aanrader!
11 July 2026
Sharon van zoelen
Zaltbommel
Goede uitleg over de mogelijkheden en een faire prijs voor onze inruiler
10 July 2026
Ben
Geleen
Zeer goed ondersteund bij het kiezen van een auto en wat ik vooral een pluspunt vind is dat ze transparant zijn over de geschiedenis van de jong gebruikte auto's. Super blij met ons nieuwe aankoop.
9 July 2026
Henk
Zetten
Na van de schrik bekomen, richting de Waal in Tiel met onze Enyaq,EV , omdat de bestuurdersspiegel met een flinke klap was vernield, werden we direct geholpen. En werd er alles aan gedaan, om een nieuwe spiegel de volgende dag al te plaatsen, zodat we veilig, de dag erna weer op pad konden naar ZH in Breda voor operatie. Super bedankt alvast voor jullie inzet en kopje koffie voor de schrik.
8 July 2026
B
Heidstra
Mijn ervaring is uitstekend. Vakkundig en snel
6 July 2026
Jc van verseveld
Maurik
Beste,
Bedankt voor je mooie woorden! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Erg leuk om te horen dat je helemaal tevreden bent!
Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.
Zoals beloofd was het lampje netjes maat Gorinchem gebracht
6 July 2026
ronald
Arkel
Beste Ronald,
Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en dat we de afspraak zijn nagekomen door het lampje voor je naar Gorinchem te brengen.
Bedankt voor het vertrouwen en graag tot ziens!
Fijne balie medewerkers en verkopers, vlotte service, wordt prettig meegedacht niet opdringerig.
5 July 2026
Arthur
Wamel
Beste Arthur,
Wat goed om te lezen dat alles zo vlot is verlopen en dat onze collega’s op een prettige manier hebben meegedacht. Bedankt voor het delen van je ervaring en voor het vertrouwen in ons. We wensen je weer veel fijne en veilige kilometers toe en hopen je in de toekomst weer bij ons te mogen verwelkomen.
De Waal Autogroep
Duidelijk communicatie, prima service, denkt ook mee vooruit dat je geen verassingen hebt in de toekomst, en de auto loopt weer als een zonnetje. Wat wil je nog meer?
4 July 2026
Alicia
Culemborg
Beste Alicia,
Bedankt voor je mooie en positieve review! Fijn om te horen dat je onze service als helder en prettig hebt ervaren en dat we met je hebben kunnen meedenken om verrassingen in de toekomst te voorkomen. We wensen je weer veel fijne kilometers toe met de auto. Mocht je onze hulp in de toekomst weer nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar.
De Waal Autogroep
De koop van een Audi bij De Waal verliep snel en erg klantvriendelijk De verkoper, Wessel, voelde mijn behoefte goed en heeft de koop snel goed afgehandeld Ondanks dat ik door verkeer erg laat bij De Waal aankwam voor de aflevering, was dat geen probleem en nam hij hiervoor alle tijd. Top service en een prachtige auto. Erg blij en tevreden
4 July 2026
Rik
Sittard
Beste Rik,
Hartelijk dank voor je mooie review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat zowel de aankoop als de aflevering van je Audi helemaal naar wens zijn verlopen. We geven je mooie complimenten natuurlijk graag door aan Wessel.
We wensen je heel veel rijplezier en vooral veel veilige kilometers toe met je prachtige Audi!
De Waal Autogroep
Vooraf een mail ontvangen met details en de kosten. Makkelijk aangeven of er bijzonderheden zijn en of er vervangend vervoer nodig is. Auto gebracht, vriendelijk ontvangen. Toen de auto klaar was netjes een telefoontje en via de mail alvast een verslag van het onderhoud en de werkelijke kosten.
3 July 2026
J.W. Boer
Culemborg
Beste J.W. Boer,
Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor! Fijn om te lezen dat je helemaal tevreden bent over onze communicatie, het onderhoudsproces en de service. We waarderen je compliment en zien je graag weer terug!
De Waal Autogroep
had pech kofferbak ging niet meer open moest snel afgehandeld worden daar ik de volgende dag op vakantie ging meteen actie ondernomen en door garage Tiel in no time verholpen
30 June 2026
dirck
Beneden-Leeuwen
Beste Dirck,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat we je snel hebben kunnen helpen, zeker vlak voor je vakantie! Veel veilige kilometers gewenst. Mocht je in de toekomst onze hulp weer nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar.
De Waal Autogroep
Meerdere nieuwe auto's gekocht en in onderhoud.
28 June 2026
A.N. van Dooijeweert-Dammers
Hardinxveld-Giessendam
Beste,
Wat mooi om te lezen dat je al meerdere auto's bij ons hebt gekocht en ook voor het onderhoud op ons blijft vertrouwen. Dat waarderen we enorm. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot de volgende keer!
De Waal Autogroep
De aflevering kon beter! Niet alles was geregeld zoals afgesproken was. De ontvangst was ons niet duidelijk. We wilde ons melden bij de verkoper, maar bleek een ander persoon te zij dat ons niet bekend was. De auto was niet gepoetst en er ontbraken zaken. Wij vonden dat het beter kon bij zoon voor ons dure aankoop.
28 June 2026
AAJ
Woerden
Beste,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat de aflevering niet volledig aan de verwachtingen voldeed. Inmiddels hebben we hierover persoonlijk contact gehad en zijn de genoemde punten opgepakt. We doen ons best om alles zo snel mogelijk naar tevredenheid af te handelen. Bedankt voor de feedback; die helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.
De Waal Autogroep
Ik woon 40 km van Tiel en kom al een aantal jaren bij fa. de Waal voor onderhoud van mijn auto. Dan moet je toch wel zeer tevreden zijn om zo ver te reizen.
24 June 2026
Joop
Hoogland, gem. Amersfoort
Beste Joop,
Wat een mooi compliment, dank daarvoor. Dat je al jarenlang de moeite neemt om 40 kilometer te rijden voor het onderhoud van je auto, waarderen we enorm. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot de volgende keer!
De Waal Autogroep
Auto ingeleverd voor een aantal service meldingen, en werd keurig op de hoogte gehouden via de portal. Ik kreeg netjes vervangend vervoer mee. Netjes in afhandeling en worden de punten nog samen doorgelopen.
22 June 2026
Marco Maaijen
Lienden
Beste Marco,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Mooi dat je via de portal goed op de hoogte werd gehouden en dat alles netjes met je is afgestemd. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot een volgende keer!
De Waal Autogroep
Met zoektocht op internet mooie Cupra Formentor van de Waal Autogroep uit Tiel gevonden. Afspraak gemaakt en na een goede proefrit en inruildeal, deze Cupra gekocht. Afspraak voor aflevering (helaas) weekje later door overname (van ValleiAutoGroep). Aflevering was perfekt, in aparte ruimte waar alle tijd genomen werd voor uitleg e.d. Daarna een heerlijke rit naar huis. Nu een week later, echt super tevreden over deze auto. Enige - puntje van deze auto is, dat je verwacht dat er ook Apple Car Play in zou zitten, maar dat het niet zo is. Bij gesprek niet gevraagd of over gehad?!
21 June 2026
R.C. de Winkel
Hoogland
Beste RC de Winkel,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn om te lezen dat zowel het contact met onze verkoper als de proefrit, inruil en aflevering zo goed zijn bevallen. Mooi dat er alle tijd werd genomen om je wegwijs te maken in de auto en dat de Cupra Formentor zo goed bevalt.
Dank ook voor je opmerking over Apple CarPlay. Wellicht kun je een keer langskomen om te checken of deze optie daadwerkelijk niet beschikbaar is. We wensen je desondanks nog veel plezierige en veilige kilometers toe met je Cupra!
De Waal Autogroep
Mijn oude golfplus 7kzh83 had een kapotte pomp van de automaat. Gelukkig kon het hersteld worden en ben ik weer heel blij met mijn oudje! Vriendelijke groet. Gooitzen van der Laan
19 June 2026
Gooitzen
Erichem
Beste Gooitzen,
Wat fijn om te lezen dat de reparatie naar tevredenheid is uitgevoerd en dat je weer met plezier in je Golf Plus kunt rijden. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot een volgende keer!
Correcte service en communicatie
18 June 2026
GJ de Fijter
Andel
Beste GJ de Fijter,
Wat goed om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Duidelijke communicatie en afspraken nakomen vinden we belangrijk. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot een volgende keer!
De Waal Autogroep
Goede service en uitleg. Nummerbord zat scheef en die is meteen ter plekke recht gezet
Aankoop nieuwe auto
18 June 2026
Tom
Driebergen-Rijsenburg
Beste Tom,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en uitleg. Mooi ook dat een klein puntje direct is opgelost. Veel plezier met de auto en graag tot de volgende keer!
De Waal Autogroep
Altijd vriendelijk, eerlijk en behulpzaam – de jongens denken met je mee en mijn auto is hier altijd in goede handen.
17 June 2026
Emre
Druten
Beste Emre,
Wat mooi om te lezen dat je al die tijd zo tevreden bent. Fijn dat je ervaart dat er wordt meegedacht en dat je auto bij ons in goede handen is. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!
De Waal Autogroep
ik kocht mn jonge occasion bij Bram. Heel vriendelijk en na proefrit open en goed verkoopgesprek gehad. inruilprijs voor mijn auto was goed en doordacht. Uiteindelijk besloten om auto te kopen, wel met pakket erbij en uitdrukkelijk verzoek dat de auto van binnen en buiten goed schoongemaakt en gepoetst zou zijn. Dat zat ook bij het uitgekozen en betaalde pakket. In het verleden was dit automatisch zo als je een nieuwe ( gebruikte) auto koopt maar tijden veranderen. De extra service moet voor betaald worden, maar ok, dat zie je op meerdere plekken. Na 2 weken kon ik de (voor mij nieuwe auto) ophalen bij Remy , de medewerker die vrijwel alle vw auto’s bij de Waal Tiel aflevert en alles keurig uitlegt. Keurige ontvangst. Maar bij afhalen van het doek van de auto zag ik meteen dat auto alleen even door de wasstraat geweest was. Ook van binnen niets gedaan. En dan gaat er toch iets fout en ben ik meteen teleurgesteld en bang dat het toch waar is ‘’ Hoe groter de garage ( aantal filialen), hoe meer de klant een nummer is en vaak de communicatie minder loopt dan bij de kleinere autobedrijven”. Ik merkte dat Remy ook baalde en gelukkig meteen initiatief getoond om auto opnieuw te laten poetsen en schoonmaken uiteraard op hun kosten. Moest daar wel een nieuwe afspraak voor maken en er weer 3 kwartier voor rijden maar ok. Ook tussendoor weer contact met Bram gehad , die zich meteen verontschuldigde en die het uiteindelijk samen met Remy keurig opgelost heeft. Dus uiteindelijk ben ik heel tevreden zoals e.e.a. nu opgelost is. Maar ik hoop oprecht dat deze service en aandacht zo blijft. Ook nu de Waal de Vallei groep overgenomen heeft . Worden ze nog groter…….. Laten we hopen dat de service hoog blijft…..We gaan het zien als de auto dadelijk een beurt nodig heeft of als er toevallig iets kapot gaat binnen de garantieperiode…. Als alles op dezelfde manier gaat zoals nu dan ben ik dik tevreden. Laten we daar maar vanuit gaan.
15 June 2026
Anton
Noijen
Beste Anton,
Bedankt voor het delen van je uitgebreide ervaring. Fijn om te lezen dat het contact tijdens het aankoopproces prettig verliep en dat er goed is meegedacht. Jammer dat de aflevering niet direct aan de verwachtingen voldeed, maar goed dat dit naar tevredenheid is opgelost. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier met de auto. Graag tot een volgende keer!
15 June 2026
Rob
Druten
Beste Rob,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer!
De Waal Autogroep
We waren op zoek naar een Cupra Formentor en kregen hier van De Waal auto groep goede begeleiding. Waren vriendelijk en behulpzaam en dachten met ons mee. Erg blij mee
13 June 2026
Rein
Hoogland
Beste Rein,
Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn begeleid bij de zoektocht naar een CUPRA Formentor. Mooi dat er met jullie werd meegedacht en dat het contact als vriendelijk en behulpzaam is ervaren. Veel plezier met de auto!
De Waal Autogroep
Nieuwe Skoda van De Waal, perfect geholpen!
Aankoop nieuwe auto
10 June 2026
Glenn
Venhorst
Beste Glenn,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Gefeliciteerd met je nieuwe Škoda en bedankt voor het vertrouwen. We wensen je veel rijplezier toe!
De Waal Autogroep
Dit was mijn eerste bezoek aan De Waal autogroep, nadat ik verhuisd ben. De service was geweldig.
9 June 2026
Remco
Beneden leeuwen
Beste Remco,
Wat fijn om te lezen dat je eerste bezoek zo goed is bevallen. We hopen dat je je snel thuis voelt bij onze vestiging en staan graag weer voor je klaar. Graag tot een volgende keer!
Marconistraat 13
4004 JM Tiel