Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, die echt alle moeite doen om je te helpen. Ook proberen om je auto zo snel mogelijk te repareren, echt super, en ik wil ze nogmaals bedanken dat ze mij enorm goed geholpen hebben.
Beste Ewout, Bedankt voor je bericht! Fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Altijd ervaar ik hier een goede en uitstekende service, Denken echt met de klant mee.
Beste Danny, Wat fijn om te lezen dat je onze service altijd als goed en uitstekend ervaart! We zijn blij te horen dat ons meedenken zo wordt gewaardeerd. Bedankt voor je mooie woorden. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Bij de Waal een nieuwe auto gekocht. 1e afspraak was erg prettig en zijn wij goed geholpen door Emiel te Kaat. De auto waarvoor wij zijn gekomen wilde wij dan ook daadwerkelijk kopen en hebben hiervoor een finaciering aangevraagt. De financiering na aanvraag was als snel goedgekeurd. Dit werd ook vrij snel gecommuniceerd, alleen hierna liep de communicatie wat minder soepel en werden we een beetje in het ongewisse gelaten. Op woensdag word er gezegt we gaan de auto inplannen in onze werkplaats en hoop morgen of vrijdag te laten weten wanneer de auto dan opgehaald kan worden. Vrijdag einde middag nog geen mail gehad, zelf maar gemaild waar ik maandagochtend dan de reactie krijg "ik ga het zo eventjes overleggen en laat het zometeen weten. De gehele dag niks meer gehoord waarna wij dinsdagochtend maar telefonische contact hebben opgenomen. Hierop krijgen we dan een mailtje terug dat hij vrijdag naar de werkplaats gaat en daarna nog naar de poetser. Dan zouden we hem maandagmiddag kunnen ophalen. Dit ging voor ons niet lukken en vraag op het maandagochtend kon, ook hier geen reactie op waarna ik na 1,5 dag toch zelf maar weer ga mailen of het maandagochtend nu uitkomt of niet. Daarop krijg ik de reactie het ligt er aan of er niks tegen zit in de werkplaats daar ze hem ook nog naar de poetser willen brengen, maar voor nu konden we hem dan wel in de ochtend plannen onder voorbehoud van tegenslagen. Al met al was er geen duidelijke communicatie. Als hierin een betere duidelijkere communicatie was geweest dan was het 5 sterren geweest. Ook geeft hij ij zijn laatste mail aan dat hij en zijn collega Remy ons helpen bij t ophalen, maar tijdens het ophalen van de auto hebben wij Emiel te Kaat niet gezien.
Beste Wendy, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat de eerste afspraken en de financiering soepel gingen. Jammer dat de communicatie daarna niet naar wens was en dat dit voor onduidelijkheid heeft gezorgd. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken, zodat we onze communicatie bij afleveringen in de toekomst kunnen verbeteren. Nogmaals bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Erg prettig geholpen door Erik Piek in Geldermalsen bij de aankoop van mijn auto. Meedenkend & goed bereikbaar. Zelfs op zijn vrije dag heb ik hem kunnen bereiken met mijn vragen.
Beste Martin, Wat fijn om te lezen dat Erik je zo goed heeft geholpen. Wat goed dat hij zelfs op zijn vrije dag bereikbaar was en dat je de aankoop van je auto zo prettig hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Had gebeld dat ik vanwege drukte op de weg een kwartiertje later kwam. Was geen probleem. Tijdens het wachten rustig kunnen werken aan tafel. Iedereen van de Waal groet en vraagt of ik koffie wil. Werkzaamheden zoals afgesproken uitgevoerd en uitdraai gehad. Wissers niet onnodig vervangen, waren nog goed volgens monteur.
Beste Chris, Wat fijn om te lezen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je je tijden het wachten zo prettig voelde! Goed om te horen dat onze service en advies naar wens waren. Bedankt voor je mooie feedback! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Alles goed en keurig in orde gemaakt. Ook mooi optijd en volgens afspraak.
Beste Wil, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en op tijd volgens afspraak is gedaan. Bedankt voor de mooie woorden! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Auto gekocht super geholpen. Aardige mensen vak bekwaam. Goede uitleg van alle mogelijkheden.
Beste Gea, Wat fijn dat je zo goed geholpen bent en dat je tevreden bent met je aankoop! Het is mooi om te horen dat je onze uitleg duidelijk en ons team vriendelijk en vakbekwaam hebt ervaren. Geniet van je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Altijd vriendelijk , behulpzaam en meedenkend.
Beste Sylvia, Wat fijn om te lezen dat je onze service als totaalervaring zo waardeert! Bedankt voor je mooie woorden. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Uiterst goed geholpen. Voelde totaal geen druk en de uitleg van de auto was helemaal super
Beste Peter, Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen. Fijn dat ons team je zonder druk heeft kunnen adviseren en de uitleg over de auto zo goed is bevallen. Bedankt voor de mooie woorden! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijne garage betreffende APK en groot onderhoud. Vervangende auto aanwezig tijdens grote beurt Gespecificeerde factuur .
Beste Albert, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons onderhoud en de duidelijke afspraken! Geweldig dat de vervangende auto en gespecificeerde factuur ook goed hebben geholpen. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede service, komen afspraken na. Bellen vooraf voordat er kosten worden gemaakt. Denken mee met de klant
Beste Jordi, Wat fijn om te lezen dat je onze service en communicatie zo waardeert! Geweldig dat onze manier van werken, zoals vooraf bellen en meedenken, positief is ervaren. Bedankt voor je mooie woorden! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Problemen opgelost. Keurig inschatting van kosten en overleg vooraf indien extra werkzaamheden nodig zijn
Beste John, Fijn om te horen dat alles naar wens is opgelost! Goed om te weten dat je onze communicatie over de kosten en extra werkzaamheden waardeert. Nog een heel fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Blij met onze Seat Goed en fijn contact met Bram
Beste Ellen, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je SEAT! Fijn dat Bram je goed heeft kunnen helpen. Veel plezier met de auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Van proefrit tot ophalen een proces dat soepel klantvriendelijk en professioneel is verlopen. Dank!
Beste heer Willems, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het hele proces van proefrit tot aflevering soepel, klantvriendelijk en professioneel is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Skoda Octavia occasion gekocht bij verkoper Stan Geurtsen in Zaltbommel. Fijne verkoper. Open, eerlijk en niet opdringerig. Kortom, alles prima geregeld, zoals het hoort.
Beste Patrick, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat onze collega Stan u prettig en eerlijk heeft geholpen. Wij wensen u veel rijplezier met uw Skoda Octavia! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Geweldig bedrijf, snelle afhandeling, geweldig personeel, alles is geweldig, het was goed om voor dit geweldige bedrijf te kiezen, bedankt en speciale dank aan de heer Peter, de heer Boas en de heer ReMy
Beste Youssef, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en de mooie woorden over ons bedrijf en ons team. Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent en dat onze collega’s Peter, Boas en Remy u zo goed hebben geholpen. Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Prettig geholpen en de kleine beschadigingen aan de auto wordt nog verholpen. Goede uitleg en met tevredenheid auto in ontvangst genomen
Beste Emyl, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je prettig geholpen bent en tevreden je auto in ontvangst hebt genomen. We wensen je veel rijplezier! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Inruil en aankoopproces van begin tot eind goed begeleid door Geert. Ik kon altijd terecht voor vragen of aanvullingen.
Beste Wil, Bedankt voor je fantastische beoordeling! Fijn om te horen dat je zo goed begeleid bent en altijd terecht kon met je vragen. We wensen je veel plezier met je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam team
Beste Arie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons deskundige en vriendelijke team. We wensen je veel plezier met je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mijn auto weg gebracht voor een onderhoudsbeurt. Vriendelijk ontvangen goede service en communicatie
Beste Dwayne, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service en communicatie bij uw onderhoudsbeurt. Graag tot ziens bij een volgend bezoek! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Na het aflopen van ons private lease contract moesten we op zoek naar wat nieuws. We wonen ver van De Waal, dus wat meer in de buurt zoeken zou logisch zijn. Echter kwam de Waal met een erg goede aanbieding, was het regelmatige contact met de mensen van de Waal erg prettig en hebben we daarom gekozen hier weer een auto te leasen.
Beste Jean-Paul, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en het vertrouwen om opnieuw bij ons te leasen. Fijn om te horen dat u ons contact en onze service zo prettig heeft ervaren. Wij wensen u veel plezierige kilometers met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede dag, Allereerst de verkoper Emiel, goed eerlijk verhaal, hij kan er weinig aan doen hoe alles afgehandeld werd. Dan de finance. Krijg netjes van hun gegevens die ze nodig hebben om de finance rond te maken. Ik zorg daar netjes voor en stuur ze op. Dan is het jammer dat ik moet navragen of alles in orde is. Helaas niet het geval. Dan moet ik voor de volgende papieren zorgen. Ik zo snel mogelijk gedaan bij onze werkgevers. En ja weer er achteraan moeten gaan of het voldoende is. Helaas weer niet goed. Net voor de vakantie nog meer toegestuurd. Werkgevers verklaringen opgevraagd en opgestuurd. Aanbetaling gedaan alvast. Dit had al bij de eerste gegevensaanvraag gedaan moeten worden. Dan in mijn vakantie gehoord dat het weer niet goed is. Helaas moest ik er weer achteraan omdat ze door al het getreuzel mijn salarisstrook van de maand ervoor blijkbaar was verlopen. Dat gaat niet op vakantie dus maandag er weer achteraan. Hopende dat ik het kon ophalen einde week. Ik vrijdag gebeld is de auto klaar. Ja zegt de vrouwelijke dame. Ik zaterdags erheen, maar helaas geen auto. Stond bij de poetser. Dinsdag eindelijk de auto eindelijk alles geregeld. Maar man o man. Echt heel slecht allemaal. Snap dat ze finance moeten navragen maar het kan zoveel beter. Echt een hele grote FLOP. En ja eigenlijk mag er wel iets meer komen vanuit volkswagen de waal. Iets van een excuus of misschien wel iets meer. Als ik verkoper zou zijn zou ik aftersales doen wat een kleine moeite is. Nee ben alles dan tevreden !
Beste Rick, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen. Jammer om te horen dat het proces via onze financiële partner zo moeizaam is verlopen en dat u daar zelf meerdere keren achteraan moest gaan. Dat is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Fijn dat u wel tevreden bent over het contact met onze verkoper. Uw opmerkingen nemen wij serieus en wij willen dit graag met u bespreken. Zodra uw contactpersoon terug is, wordt er contact met u opgenomen om dit met u door te nemen. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren en we hopen dat u inmiddels veel plezier beleeft aan uw auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zeer goed geholpen door Peter en Remy. Ze nemen de tijd voor je. Leggen alles tot in de puntjes uit. Altijd bereikbaar en bereidt tot meedenken. Super service en super vriendelijk.
Beste Pascal, Bedankt voor uw mooie beoordeling en de complimenten voor onze collega’s Peter en Remy. Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en tevreden bent met de service. Wij wensen u veel rijplezier met de Mitsubishi Space Star! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vriendelijk ontvangen en met geduld geholpen. Ook werd er meegedacht naar de mogelijkheden. Aflevering ook in orde! Eigenlijk geen op of aanmerking alles behalve positief.
Beste Mandy, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen en dat de aflevering helemaal naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Marconistraat 13
4004 JM Tiel
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.