Mijn huurauto werd voor mij opgehaald, ik kon voor de deur parkeren en werd snel geholpen aan de balie. Er werd mij ook verteld dat er een grote beurt aan zit te komen en aangeraden deze voor de grote vakantie te doen. Fijn dat er meegedacht wordt.
Het personeel is vakkundig en vriendelijk
Goede reparatie aan mijn a7 en weer 5 auto’s gekocht
Perfect geholpen, eerst offerte, daarna afspraak ingepland, en service perfect uitgevoerd.
T cross moest achter nieuwe remblokken en schijven.... Dus afspraak gemaakt, auto gebracht en weer opgehaald. Alles keurig gedaan. Prima service en vriendelijk personeel. Goede garage, blij mee!!
Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Fijne wachtruimte met koffie, thee, enz. En zelfs paaseitjes. De auto is als afsluiting netjes gewassen.
Het maken van een digitale afspraak t.b v. de jaarlijkse servicebeurt is super eenvoudig. De communicatie, ook weer digitaal, is helder en snel. Kortom ik ben zeer, zeer tevreden. Wilt u het zelf ervaren: plan zelf een afspraak.
Beste Leslie, Wat goed om te lezen dat alles rondom het plannen en de communicatie zo soepel verloopt. Fijn dat je zo tevreden bent over de service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Voor de winterbandenwissel heb ik deze voor mijn Audi Q6 aan Audi de Waal Gorkum toevertrouwd. De wielen met velgen worden door de Waal beheerd. Nadat ik vertrokken ben na bandenwissel voel ik een vreemd stuurkarakter. Bij aankomst op kantoor in Delft (60km) besluit ik zelf de banden te controleren en constateer ik dat de brede linkerachterband linksvoor is gelegd en de smalle voorband linksachter. Rechts zit het wel goed dus heb met gekruisde banden gereden. Ik vind het moeilijk te begrijpen hoe zo’n fout gemaakt kan worden voor zo’n een eenvoudig werk. Juist omdat ik gekozen heb over te stappen van Euromaster naar Audi vanwege mijn nieuwe Q6 ben ik wel erg teleurgesteld. De servicemensen hebben het daarna wel hersteld en zijn heel vriendelijk. Wel een deuk in mijn vertrouwen.
Goedemiddag Eerder gemaakte offerte ( 60000km) deze na de eerdere 30000 onderhoud) die vooraf wordt opgestuurd naar mijn mail adres wijkt ruim 200 euro negatief af zoals eerder was gemeld. Navraag bij de receptie was er geen antwoord mogelijk waarom het bedrag afweek? Graag hoor ik een terugkoppeling. Vr gr MJH Hienkens. SKODA KAMIQ MONTO CARLO KENTEKEN: Z384RX DATUM ONDERHOUD: 1-4-2026 Factuur 10620681. wo 1 apr., 08:00 Marconistraat 13, 4004 JM Tiel Nederland (9) Sleutel deponeren TERUGGAVE wo 1 apr., 17:00 Marconistraat 13, 4004 JM Tiel Nederland & Werkzaamheden WACHT OP UW GOEDKEURING ✅ • Kleine Onderhoudsservice • Bougies vervangen • Interieurfilter vervangen • Uitgebreide inspecties • Remvloeistof verversen • Trommelremmen reinigen 6 goed te keuren >
Beste Matthe, Dank voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen dat het verschil in bedrag vragen oproept. Bij controle is gebleken dat er vooraf twee werkorders zijn aangemaakt, waarbij op één daarvan niet de juiste servicebeurt stond vermeld. Uiteindelijk is de correcte onderhoudsbeurt uitgevoerd, wat het verschil in kosten verklaard. We vinden het vervelend dat dit vooraf niet duidelijk genoeg is geweest en nemen dit intern mee om dit soort situaties te voorkomen. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kijken we uiteraard graag met je mee. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede service!
Beste, Dank voor je review. Fijn dat je de service als goed hebt ervaren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede service, vlot contact met het personeel over de reparatie van onze auto.
Beste S. Nijland, Fijn om te horen dat het contact vlot verliep en dat de service goed is bevallen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Afspraken zijn helder en duidelijk. Begeleiding tijdens garagebezoek - servicebeurt zijn uitstekend. Uitleg over de verrichtte werkzaamheden zijn begrijpelijk en correct. Na enige andere ervaringen elders, kom ik graag bij de Waal voor mijn onderhoud. Top Volkswagengarage. Als je hier weer weg rijd ben je gewoon een blije rijder.
Beste André, Wat mooi om te lezen dat je je zo prettig voelt bij ons en met vertrouwen langskomt voor onderhoud. Fijn dat alles duidelijk verloopt en dat je met een goed gevoel weer de weg op gaat. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Onlangs heb ik bij De Waal Autogroep in Tiel een Volkswagen Polo gekocht en ik kijk hier met een heel goed gevoel op terug. Vanaf het eerste contact ben ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen en ik kreeg eerlijk advies, zonder druk. De communicatie was helder en afspraken werden netjes nagekomen. De auto werd keurig afgeleverd en alles rondom de aankoop was goed geregeld. Al met al een prettige en betrouwbare ervaring. Ik ben erg tevreden en kan De Waal Autogroep Tiel zeker aanbevelen.
Beste Danielle, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden terugkijkt op de aankoop in Tiel. Mooi dat het hele traject, van eerste contact tot aflevering, als prettig en duidelijk is ervaren. Veel plezier met je Volkswagen Polo en bedankt voor je aanbeveling! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijne verkoper en de afspraken die gemaakt zijn werden nagekomen. De aflevering vd auto was prima
Beste Maarten, Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je de communicatie als prettig hebt ervaren. Veel plezier met de auto en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede hulp, duidelijke uitleg en heel klantvriendelijk.
Beste Jaap, Prettig om te lezen dat alles duidelijk was en dat je goed bent geholpen. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Onze nieuwe leaseauto opgehaald vandaag, wat een leuke ervaring! Zeer goed ontvangen door vriendelijke medewerkers. De auto stond onder een doek wat een leuke verrassing was. In een ontspannen sfeer is de werking van de auto uitgelegd door Remy. Er werd meegedacht en goede service verleend. Zeer tevreden! Wij gaan genieten van de auto!
Beste Jordy en Susan, Wat leuk om te lezen dat de aflevering zo’n fijne ervaring was. Mooi dat alles in een ontspannen sfeer is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn. Geniet van de auto en veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Makkelijk om een afspraak te maken, correcte afhandeling en auto netjes op tijd klaar
Beste Christan, Zoals altijd goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Fijn dat het plannen soepel ging en dat je auto weer op tijd klaarstond. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De auto laten repareren, eerlijke service en advies voor en goede prijs
Beste Rob, Fijn dat je dit zo hebt ervaren. Eerlijk advies en goede service vinden we belangrijk, mooi dat dat zo is overgekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede communicatie voor APK keuring!
Beste Wilma, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat de communicatie rondom de APK duidelijk was en dat je ondertussen rustig kon wachten met een kop koffie. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Heel vriendelijk ontvangen door Geert. We hadden gelijk een goed gevoel bij hem. Na vanaf 1979 Volkswagen gereden te hebben, zijn we 1 keer overgestapt op een Peugeot maar de Golf bleef onze favoriet, en na de proefrit waren we gelijk verkocht. We hebben ook goede uitleg gekregen van Geert.We rijden nu een week met veel plezier weer in de Golf.
Beste Karin, Wat mooi om te lezen dat jullie na al die jaren weer met zoveel plezier in een Golf rijden. Fijn dat het contact prettig was en dat alles duidelijk werd uitgelegd. We wensen jullie nog heel veel fijne kilometers met de auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijn om vooraf een offerte te krijgen Op de hoogte gehouden en overleg over bijkomende zaken Vriendelijke en transparante communicatie
Beste Natascha, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat de communicatie als duidelijk en prettig is ervaren en dat het overleg tijdens het onderhoud gewaardeerd werd. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Van het kopen tot en met het afhalen van onze auto zeer fijn en goed geholpen door Rick en Thijmen. Als zeer prettig ervaren, wij zijn heel erg blij met onze nieuwe auto!
Beste Pascal, Wat fijn om te lezen dat jullie het hele traject, van aankoop tot aflevering, zo prettig hebben ervaren. Geweldig dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe auto. We wensen jullie heel veel veilige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Bij de aankoop van mijn auto was ik nog tevreden. Echter heb ik de auto nu 1.5 maand in mijn bezit en plotseling kwam er eenmalig een storing tevoorschijn in het aandrijfsysteem, vlak voor mijn vakantie. Niet echt prettig vlak voor de vakantie en al helemaal niet bij een auto van een half jaar oud. Ik kon niet in Tiel terecht om het uit te laten lezen dus ik moest maar naar een andere dealer van de Waal groep die nog verder rijden is. Ook moet er nog steeds een scheurtje in de bekleding gemaakt worden, maar ik krijg geen contact meer met Peter die mij de auto verkocht heeft. Je word gewoon volledig genegeerd als je zijn mobiele werktelefoon belt of appt. Ook lopen de remmen aan. En zat er te weinig olie in waardoor de auto een servicemelding geeft. Al met al is de nazorg echt slecht!
Beste Remy, Dank dat je dit zo duidelijk met ons deelt. We begrijpen goed dat dit erg vervelend is, zeker vlak voor je vakantie en bij een auto van deze leeftijd. Inmiddels is er contact geweest en wordt er samen een afspraak ingepland om alles zorgvuldig te bekijken en op te lossen. We nemen je opmerkingen serieus en zorgen dat dit netjes wordt opgepakt. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vandaag met de Skoda Kodiaq voor de 90.000 beurt geweest bij de Waal vestiging in Gorinchem. Alles weer perfect verlopen.
Beste Hans, Met 90.000 kilometer op de teller is goed onderhoud extra belangrijk. Mooi om te lezen dat alles bij ons in Gorinchem weer goed is verlopen. Op naar de volgende kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Van telefonisch contact voor een afspraak tot het ophalen van de auto , als zeer prettig ervaren . De werkwijze en communicatie heb ik als zeer positief ervaren !
Beste Ruud, Fijn dat je het hele traject, van het eerste telefoontje tot het ophalen van de auto, als prettig hebt ervaren. Duidelijke communicatie vinden we belangrijk, mooi dat dat zo is overgekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Marconistraat 13
4004 JM Tiel
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.