Wat een auto , een feestje om in te rijden , geweldig gewoon
Vanochtend de eerste servicebeurt van mijn Skoda Kamiq laten uitvoeren bij Skoda De Waal in Gorinchem. Buiten is/was het code Oranje ivm extreme sneeuwval maar de service bij De Waal was top geregeld, code groen dus! Ivm het slechte weer werd er besloten om direct met de servicebeurt te beginnen, zodat ik er op kon wachten en niet nog een keer terug hoefde te komen om de auto op te halen. Dat is meedenken en klantenservice! Bedankt en tot de volgende keer!
Ondanks dat we wat langer moesten wachten dat de auto Klaas was dan afgesproken was de rekening wel minder dan afgesproken. En laten we eerlijk zijn dat maakt heel veel goed.
Beste Rita, Dank je wel voor je eerlijke reactie. Jammer dat het langer duurde dan afgesproken, maar fijn om te lezen dat de uiteindelijke rekening positief verraste. Bedankt voor je begrip en vertrouwen! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fantastisch geholpen in tiel door peter
Beste Dik, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je in Tiel zo goed bent geholpen en dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je auto en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zeer goed geholpen en auto is netjes afgeleverd me
Beste Henny, Dank je wel voor je reactie. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de auto netjes is afgeleverd met duidelijke uitleg. Veel plezier en veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Erg vriendelijk ontvangen en alles netjes geregeld en meegedacht naar de mogelijkheden die er waren
Beste Wiger, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen en dat alles netjes is geregeld. We wensen je veel plezier met je auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fijne garage en altijd correct geholpen.
Beste Emiel, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zich altijd correct geholpen voelt en tevreden bent over onze service. Graag tot ziens bij een volgend bezoek. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Anderhalf jaar geleden hier mijn auto gekocht. Destijds al erg vriendelijk en proffesioneel geholpen. Vandaag voor onderhoud geweest. Ook dat was weer erg professioneel en goed geregeld. Voor de tussen tijd fietsen gekregen om even naar de stad te gaan! Duidelijke communicatie en vriendelijk personeel.
Beste Gerson, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u zowel bij de aankoop als bij het onderhoud zo tevreden bent over onze service, communicatie en het personeel. Goed om te horen dat ook de extra service, zoals de leenfiets, gewaardeerd wordt. Graag tot ziens bij een volgend bezoek en nog veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Geweldig geholpen op alle fronten
Beste Piet, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en tevreden bent over onze service. Graag tot ziens bij een volgend bezoek. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Goede ontvangst Goed advies Afspraken worden nagekomen Enz enz Bedankt Micha
Beste Bas, Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Fijn ontvangst, duidelijk advies en afspraken die worden nagekomen: zo hoort het ook. Leuk dat je Micha speciaal noemt. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik was me al enige tijd aan het oriënteren naar een jong gebruikte full electic of plug-in hybride om mijn in ieder geval mijn woon-werkverkeer (28 km per dag) elektrisch af te leggen. Aangezien ik ruim 2,5 jaar geleden bij De Waal Autogroep (Tiel) een Skoda Karoq van toen 3 jaar oud heb gekocht, ontvang ik nog steeds mailen van De Waal Autogroep over hun aanbod aan nieuwe auto's en occasoins, Daarin kwam eind november een mooi aanbod van een Cupra Terramar 1.5 TSI eHybrid voorbij, van nog geen jaar oud en met een elektrsich rijbereik van 120 km. Op 29-11 een afspraak met Mark Bouwmans voor een proefrit en op 6-12 met een keurige uitleg afgeleverd door Albert-Jan Waaijenberg. Een redelijke verkoopprijs voor de Skoda Karoq (2020/113.000 km) bleek wel nog een uitdaging. Na twee werkdagen afwachten toch maar ingeruild. Inmiddels de eerste honderden km gereden in de mooie donkergrijze Cupra Terramar en 2 keer opgeladen. Nog wat instellingen verder uitzoeken. Heel tevreden ovre de aankoop van deze mooie jonge kwaliteitsoccassion bij De Waal Autogroep.
Beste Clemens, Dank je wel voor het uitgebreid delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je opnieuw bij De Waal bent uitgekomen en dat de proefrit, het contact met Mark en de aflevering door Albert-Jan als prettig zijn ervaren. Mooi dat de CUPRA Terramar zo goed aansluit bij je wens om veel elektrisch te rijden en dat de eerste kilometers goed zijn bevallen. Veel plezier met het verder ontdekken van alle instellingen en uiteraard veel fijne en veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik kom haar vaker voor onderhoud en dit keer voor het wisselen van winterbanden. Hele vriendelijke mensen en een fijne plek om te kunnen werken terwijl je wacht. De auto was zelfs iets eerder klaar dan verwacht. Erg tevreden!
Beste Damia, Wat fijn om te horen dat je je altijd welkom voelt en dat alles soepel verliep. Goed dat de auto zelfs iets eerder klaar was! Nog een heel fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zeer goede fijne en vriendelijk contact met de medewerkers gehad. Ben zeer deskundig te woord gestaan.
Beste Hendrik, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je zo prettig contact hebt gehad met onze collega's en deskundig geholpen bent. Daar streven we elke dag naar. We zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zeer tevreden over team Tiel. Ze zijn betrokken en denken/helpen met je mee. Niet opdringerig, maar begripvol. Deskundig, open en eerlijk! Dit team mag zeker een voorbeeld zijn voor andere autobedrijven! En Peter, nogmaals bedankt voor alles. Tot de volgende auto!
Beste Sharda, Dank je wel voor deze mooie woorden en het vertrouwen dat je al drie keer in ons team hebt gesteld. Wat goed om te horen dat je de betrokkenheid, deskundigheid en open benadering in Tiel zo waardeert. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Nette aflevering, ik mis echter een duidelijke uitleg van alle functies.
Beste Jan, Dankjewel voor je feedback. Fijn om te horen dat de aflevering netjes is verlopen. We vinden het jammer dat de uitleg van de functies niet helemaal naar wens was. We helpen je hier graag alsnog bij. Als je het prettig vindt, plannen we graag een moment in om alles rustig door te nemen. Laat het ons vooral weten door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vakkundig en betrokken personeel.
Beste Brucht, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je onze vakkundige en betrokken aanpak zo waardeert. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vriendelijke luisteren naar je en service top
Beste Mary, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je je goed gehoord voelde en tevreden bent over de service. We helpen je graag weer bij een volgend bezoek. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Heel vriendelijk personeel en meteen geholpen.
Beste Roel, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je meteen terechtkon en prettig bent geholpen. We staan graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zeer klantvriendelijk ,hartelijk en professioneel!
Beste Arianne, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Fijn dat je onze klantvriendelijkheid en professionele aanpak zo ervaart. We zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Goede begeleiding en Joel nam zeer ruim de tijd voor mij! Heel pettig zaken doen. Dank jullie wel. Groeten, Mieke Post
Beste Mieke, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop. Fijn dat Joel de tijd voor je heeft genomen en je prettig begeleid bent in het hele proces. Dank je wel dat je dit met ons deelt. We wensen je veel fijne kilometers toe en zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ze zetten alles op alles om klanten te helpen. Hele goede ervaring. Meest contact met Simon.
Beste Pavel, Bedankt voor de mooie terugkoppeling. Fijn om te horen dat je onze service als begripvol en behulpzaam ervaart. We vinden het belangrijk om altijd met je mee te denken en het maximale te doen om je goed te helpen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Voor onderhoud aan de auto heeft de vestiging in Druten fijn personeel achter de balie zitten. Ze denken met je mee en bespreken alles in begrijpelijke taal.
Beste Christianne, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de communicatie en service bij onze vestiging in Druten zo prettig vindt. We zien je graag weer terug voor je volgende onderhoudsbeurt. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Altijd fijn geholpen
Beste Lars, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je altijd prettig en behulpzaam wordt geholpen. We staan graag voor je klaar bij een volgend bezoek. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Perfecte onderhoudsbeurt en Jacco dacht goed mee wat nodig is. Heldere communicatie. En jullie klantsysteem werkt erg fijn. Tot de volgende keer weer.
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de onderhoudsbeurt naar wens was en dat Jacco goed met je meedacht. Het is fijn dat onze communicatie en het klantsysteem zo goed bevallen. We zien je graag weer terug bij de volgende beurt! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Al meer dan 30 jaar klant bij De Waal in Tiel en het team is altijd geweldig. Het hele proces bij aankoop auto is soepel verlopen.
Beste Monique, Wat mooi om te horen dat je al meer dan 30 jaar tevreden bent over onze service in Tiel. Fijn dat het aankoopproces van je nieuwe auto weer soepel is verlopen en veel plezier gewenst met je auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Marconistraat 13
4004 JM Tiel
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.