Geweldig id 7

Wat een auto , een feestje om in te rijden , geweldig gewoon

Code GROEN voor servicebeurt bij Skoda De Waal Gorinchem

Vanochtend de eerste servicebeurt van mijn Skoda Kamiq laten uitvoeren bij Skoda De Waal in Gorinchem. Buiten is/was het code Oranje ivm extreme sneeuwval maar de service bij De Waal was top geregeld, code groen dus! Ivm het slechte weer werd er besloten om direct met de servicebeurt te beginnen, zodat ik er op kon wachten en niet nog een keer terug hoefde te komen om de auto op te halen. Dat is meedenken en klantenservice! Bedankt en tot de volgende keer!

Heel goed…

Ondanks dat we wat langer moesten wachten dat de auto Klaas was dan afgesproken was de rekening wel minder dan afgesproken. En laten we eerlijk zijn dat maakt heel veel goed.

10 punten

Fantastisch geholpen in tiel door peter

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Zeer goed geholpen en auto is netjes afgeleverd met goede uitleg

Zeer goed geholpen en auto is netjes afgeleverd me

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Erg vriendelijk ontvangen en alles netjes geregeld en meegedacht naar de mogelijkheden die er waren

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Ik word altijd correct geholpen.

Fijne garage en altijd correct geholpen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Fijne en professionele service!

Anderhalf jaar geleden hier mijn auto gekocht. Destijds al erg vriendelijk en proffesioneel geholpen. Vandaag voor onderhoud geweest. Ook dat was weer erg professioneel en goed geregeld. Voor de tussen tijd fietsen gekregen om even naar de stad te gaan! Duidelijke communicatie en vriendelijk personeel.

Uitstekende service

Geweldig geholpen op alle fronten

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Tot nog toe niets te klagen

Goede ontvangst Goed advies Afspraken worden nagekomen Enz enz Bedankt Micha

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Mooi aanbod van jong gebruikte kwaliteitsauto's van de VAG-groep

Ik was me al enige tijd aan het oriënteren naar een jong gebruikte full electic of plug-in hybride om mijn in ieder geval mijn woon-werkverkeer (28 km per dag) elektrisch af te leggen. Aangezien ik ruim 2,5 jaar geleden bij De Waal Autogroep (Tiel) een Skoda Karoq van toen 3 jaar oud heb gekocht, ontvang ik nog steeds mailen van De Waal Autogroep over hun aanbod aan nieuwe auto's en occasoins, Daarin kwam eind november een mooi aanbod van een Cupra Terramar 1.5 TSI eHybrid voorbij, van nog geen jaar oud en met een elektrsich rijbereik van 120 km. Op 29-11 een afspraak met Mark Bouwmans voor een proefrit en op 6-12 met een keurige uitleg afgeleverd door Albert-Jan Waaijenberg. Een redelijke verkoopprijs voor de Skoda Karoq (2020/113.000 km) bleek wel nog een uitdaging. Na twee werkdagen afwachten toch maar ingeruild. Inmiddels de eerste honderden km gereden in de mooie donkergrijze Cupra Terramar en 2 keer opgeladen. Nog wat instellingen verder uitzoeken. Heel tevreden ovre de aankoop van deze mooie jonge kwaliteitsoccassion bij De Waal Autogroep.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Super vriendelijk en snel!

Ik kom haar vaker voor onderhoud en dit keer voor het wisselen van winterbanden. Hele vriendelijke mensen en een fijne plek om te kunnen werken terwijl je wacht. De auto was zelfs iets eerder klaar dan verwacht. Erg tevreden!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Zeer correcte behandeling door de Waal medewerkers

Zeer goede fijne en vriendelijk contact met de medewerkers gehad. Ben zeer deskundig te woord gestaan.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Inmiddels al 3 auto's gekocht bij dit geweldig team!

Zeer tevreden over team Tiel. Ze zijn betrokken en denken/helpen met je mee. Niet opdringerig, maar begripvol. Deskundig, open en eerlijk! Dit team mag zeker een voorbeeld zijn voor andere autobedrijven! En Peter, nogmaals bedankt voor alles. Tot de volgende auto!

Nette afhandeling

Nette aflevering, ik mis echter een duidelijke uitleg van alle functies.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Vakkundig en betrokken personeel.

Vakkundig en betrokken personeel.

Goed geregeld

Vriendelijke luisteren naar je en service top

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Meteen geholpen voor het afstellen van mijn koplampen.

Heel vriendelijk personeel en meteen geholpen.

Professioneel!

Zeer klantvriendelijk ,hartelijk en professioneel!

Zeer goede info

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Goede begeleiding en Joel nam zeer ruim de tijd voor mij! Heel pettig zaken doen. Dank jullie wel. Groeten, Mieke Post

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Altijd klant gerichte en erg begripvol en helpvol service

Ze zetten alles op alles om klanten te helpen. Hele goede ervaring. Meest contact met Simon.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Fijne communicatie en goede service

Voor onderhoud aan de auto heeft de vestiging in Druten fijn personeel achter de balie zitten. Ze denken met je mee en bespreken alles in begrijpelijke taal.

Goed,behulpzaam

Altijd fijn geholpen

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Jullie snappen gewoon wat een Skoda aan no-nonsens onderhoud nodig heeft.

Perfecte onderhoudsbeurt en Jacco dacht goed mee wat nodig is. Heldere communicatie. En jullie klantsysteem werkt erg fijn. Tot de volgende keer weer.

volledige tevredenheid

Al meer dan 30 jaar klant bij De Waal in Tiel en het team is altijd geweldig. Het hele proces bij aankoop auto is soepel verlopen.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.