Geweldige service

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, die echt alle moeite doen om je te helpen. Ook proberen om je auto zo snel mogelijk te repareren, echt super, en ik wil ze nogmaals bedanken dat ze mij enorm goed geholpen hebben.

Uitstekende service

Altijd ervaar ik hier een goede en uitstekende service, Denken echt met de klant mee.

Communicatie kan beter

Bij de Waal een nieuwe auto gekocht. 1e afspraak was erg prettig en zijn wij goed geholpen door Emiel te Kaat. De auto waarvoor wij zijn gekomen wilde wij dan ook daadwerkelijk kopen en hebben hiervoor een finaciering aangevraagt. De financiering na aanvraag was als snel goedgekeurd. Dit werd ook vrij snel gecommuniceerd, alleen hierna liep de communicatie wat minder soepel en werden we een beetje in het ongewisse gelaten. Op woensdag word er gezegt we gaan de auto inplannen in onze werkplaats en hoop morgen of vrijdag te laten weten wanneer de auto dan opgehaald kan worden. Vrijdag einde middag nog geen mail gehad, zelf maar gemaild waar ik maandagochtend dan de reactie krijg "ik ga het zo eventjes overleggen en laat het zometeen weten. De gehele dag niks meer gehoord waarna wij dinsdagochtend maar telefonische contact hebben opgenomen. Hierop krijgen we dan een mailtje terug dat hij vrijdag naar de werkplaats gaat en daarna nog naar de poetser. Dan zouden we hem maandagmiddag kunnen ophalen. Dit ging voor ons niet lukken en vraag op het maandagochtend kon, ook hier geen reactie op waarna ik na 1,5 dag toch zelf maar weer ga mailen of het maandagochtend nu uitkomt of niet. Daarop krijg ik de reactie het ligt er aan of er niks tegen zit in de werkplaats daar ze hem ook nog naar de poetser willen brengen, maar voor nu konden we hem dan wel in de ochtend plannen onder voorbehoud van tegenslagen. Al met al was er geen duidelijke communicatie. Als hierin een betere duidelijkere communicatie was geweest dan was het 5 sterren geweest. Ook geeft hij ij zijn laatste mail aan dat hij en zijn collega Remy ons helpen bij t ophalen, maar tijdens het ophalen van de auto hebben wij Emiel te Kaat niet gezien.

Geweldig geholpen!

Erg prettig geholpen door Erik Piek in Geldermalsen bij de aankoop van mijn auto. Meedenkend & goed bereikbaar. Zelfs op zijn vrije dag heb ik hem kunnen bereiken met mijn vragen.

Prima alles zoals afgesproken

Had gebeld dat ik vanwege drukte op de weg een kwartiertje later kwam. Was geen probleem. Tijdens het wachten rustig kunnen werken aan tafel. Iedereen van de Waal groet en vraagt of ik koffie wil. Werkzaamheden zoals afgesproken uitgevoerd en uitdraai gehad. Wissers niet onnodig vervangen, waren nog goed volgens monteur.

Gewoon helemaal top!

Alles goed en keurig in orde gemaakt. Ook mooi optijd en volgens afspraak.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Auto gekocht super geholpen. Aardige mensen vak bekwaam. Goede uitleg van alle mogelijkheden.

Totaal experience.

Altijd vriendelijk , behulpzaam en meedenkend.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Wat een goed team hebben bij de Waal

Uiterst goed geholpen. Voelde totaal geen druk en de uitleg van de auto was helemaal super

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Fijne garage, perfect onderhoud, duidelijke afspraken

Fijne garage betreffende APK en groot onderhoud. Vervangende auto aanwezig tijdens grote beurt Gespecificeerde factuur .

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Goede service en heldere communicatie

Goede service, komen afspraken na. Bellen vooraf voordat er kosten worden gemaakt. Denken mee met de klant

Top service in Gorinchem

Problemen opgelost. Keurig inschatting van kosten en overleg vooraf indien extra werkzaamheden nodig zijn

Blij met onze Seat Goed en fijn contact met Bram

Soepel, klantvriendelijk en snel

Van proefrit tot ophalen een proces dat soepel klantvriendelijk en professioneel is verlopen. Dank!

Alles prima geregeld

Skoda Octavia occasion gekocht bij verkoper Stan Geurtsen in Zaltbommel. Fijne verkoper. Open, eerlijk en niet opdringerig. Kortom, alles prima geregeld, zoals het hoort.

Prachtige hele aardige mensen

Geweldig bedrijf, snelle afhandeling, geweldig personeel, alles is geweldig, het was goed om voor dit geweldige bedrijf te kiezen, bedankt en speciale dank aan de heer Peter, de heer Boas en de heer ReMy

• Waar heeft uw review betrekking op? N.v.t.

Tevreden

Prettig geholpen en de kleine beschadigingen aan de auto wordt nog verholpen. Goede uitleg en met tevredenheid auto in ontvangst genomen

Gewoon alles top!

Inruil en aankoopproces van begin tot eind goed begeleid door Geert. Ik kon altijd terecht voor vragen of aanvullingen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam team

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Snel makkelijk en goed service gecombineerd met een brede glimlach

Mijn auto weg gebracht voor een onderhoudsbeurt. Vriendelijk ontvangen goede service en communicatie

Persoonlijk en professioneel

Na het aflopen van ons private lease contract moesten we op zoek naar wat nieuws. We wonen ver van De Waal, dus wat meer in de buurt zoeken zou logisch zijn. Echter kwam de Waal met een erg goede aanbieding, was het regelmatige contact met de mensen van de Waal erg prettig en hebben we daarom gekozen hier weer een auto te leasen.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Ervaring met verkoper tot gebruik maken van volkswagen finance een mega flop

Goede dag, Allereerst de verkoper Emiel, goed eerlijk verhaal, hij kan er weinig aan doen hoe alles afgehandeld werd. Dan de finance. Krijg netjes van hun gegevens die ze nodig hebben om de finance rond te maken. Ik zorg daar netjes voor en stuur ze op. Dan is het jammer dat ik moet navragen of alles in orde is. Helaas niet het geval. Dan moet ik voor de volgende papieren zorgen. Ik zo snel mogelijk gedaan bij onze werkgevers. En ja weer er achteraan moeten gaan of het voldoende is. Helaas weer niet goed. Net voor de vakantie nog meer toegestuurd. Werkgevers verklaringen opgevraagd en opgestuurd. Aanbetaling gedaan alvast. Dit had al bij de eerste gegevensaanvraag gedaan moeten worden. Dan in mijn vakantie gehoord dat het weer niet goed is. Helaas moest ik er weer achteraan omdat ze door al het getreuzel mijn salarisstrook van de maand ervoor blijkbaar was verlopen. Dat gaat niet op vakantie dus maandag er weer achteraan. Hopende dat ik het kon ophalen einde week. Ik vrijdag gebeld is de auto klaar. Ja zegt de vrouwelijke dame. Ik zaterdags erheen, maar helaas geen auto. Stond bij de poetser. Dinsdag eindelijk de auto eindelijk alles geregeld. Maar man o man. Echt heel slecht allemaal. Snap dat ze finance moeten navragen maar het kan zoveel beter. Echt een hele grote FLOP. En ja eigenlijk mag er wel iets meer komen vanuit volkswagen de waal. Iets van een excuus of misschien wel iets meer. Als ik verkoper zou zijn zou ik aftersales doen wat een kleine moeite is. Nee ben alles dan tevreden !

Mitsubishi space star

Zeer goed geholpen door Peter en Remy. Ze nemen de tijd voor je. Leggen alles tot in de puntjes uit. Altijd bereikbaar en bereidt tot meedenken. Super service en super vriendelijk.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Zeer vriendelijk en er wordt met je meegedacht

Vriendelijk ontvangen en met geduld geholpen. Ook werd er meegedacht naar de mogelijkheden. Aflevering ook in orde! Eigenlijk geen op of aanmerking alles behalve positief.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.