Netjes bediend

De auto die ik kwam ophalen zag er prima uit. Service bij ophalen ondanks dat ik even moest wachten was gewoon erg goed

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Ben zeer vriendelijk geholpen door Peter tijdens de koop en Rémy tijdens de aflevering van mijn Tigu

De manier waarop Peter en Rémy mij hebben geholpen voelde als zeer professioneel en erg vriendelijk.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Prima ontvangst en prima aflevering!

De keren dat ik in Tiel was zijn me goed bevallen. Prettige mensen die me heel goed en vakkundig geholpen. Nogmaals dank Peter en Remy.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Alle aandacht voor de klant, ook bij onderhoud !!

Na onderhoudsbeurt kwam er een probleem naar boven met infotainmentsysteem. Dit is met alle aandacht en inzet opgelost!! Top.

Uitstekende service

Er wordt ruim de tijd genomen om te bekijken wat er aan onderhoud nodig was. Ook alvast een offerte gekregen voor de volgende interval service. Dit alles in contrast met een andere VW dealer die er niet de tijd voor nam en daardoor ook nog met een verkeerde offerte kwam. Ik moet nu wel iets verder rijden naar Tiel maar dat heb ik er heel graag voor over. Als leek vind ik overleg, advies en voorlichting het allerbelangrijkste.

Super service, snel geholpen

kreeg afgelopen weekend storing met de auto, maandagochtend is dit direct opgelost voor de korte termijn, afspraak op zeer korte termijn om het probleem definitief op te lossen (onderdelen moesten besteld worden) Kon mijn Enyaq niet meer laden en dan kom je niet ver met een enkel electrische auto. Bij de 2de afspraak werd er gelijk een update van de software aangeboden, ze hebben het goed in de gaten wat er nodig is.

Alles volgens afspraak

Vriendelijk en informele ontvangst. Glas water aangeboden gekregen. ( ik kwam lopend mijn auto ophalen) Er werd meegedacht over bep. probleempjes. Rekening werd doorgesproken Geen verrassingen. Prettig contact!

Snel en goed geregeld.

Apk en kleine reparatie snel afgehandeld.

Uitstekende service

Al sinds 2017 het beste adres voor onze beide Audi’s! Altijd een rode loper behandeling. Helemaal top!

Echt een top bedrijf!

Ben super tevreden over De Waal Tiel, verkoop en service een goed oordeel!!

Uitstekende service

Onlangs mijn Audi voor onderhoud gebracht en super tevreden over de hele ervaring. Vriendelijk en professioneel geholpen. Werd middels sms/online voortgangsrapportage keurig op de hoogte gehouden van het proces (alsmede een belletje toen de auto gereed was). Auto werd keurig schoon teruggeleverd. Vakmanschap en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Top behandeld en denken goed met je mee.

We gingen voor een Skoda kijken die we op internet hadden gezien. Helaas was die al verkocht. We waren buiten nog aan het rond kijken toen verkoper Peter naar ons toe kwam. Gevraagd waar we voor aan het kijken waren en die kwam met genoeg alternatieven omdat die Skoda al weg was. Uiteindelijk dus op onze nu huidige auto uitgekomen de VW Passat zonder panorama dak want onze zonen zijn best lang en dan is z’n panorama dak niet handig. Dus toen we uiteindelijk beslist hadden dat het deze werd, nog lekker ongedwongen zitten kletsen met Peter over de gang van zaken hoe het verder werkte. En ook nog over privé dingen. Nu vandaag 27-5-2025 de auto opgehaald en verdere uitleg gekregen van Peter over de auto. En die had goed onthouden dat we gezegd hadden dat we geen poespas hoefden/wilden bij de aflevering van de auto. Kortom goede service goed behandeld. En fijn dat er zo met je mee gedacht word.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Goede uitleg, service en dat alles met een lach

In Zaltbommel ingecheckt aan de balie en ter plekke gewacht tot de servicebeurt klaar was. Diverse malen werd mij koffie aangeboden. Ook werd ik goed geïnformeerd over de soort en voortgang van de werkzaamheden. Na afloop stond mijn auto gewassen en al klaar om weer mee te nemen. Alles klopte!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Geweldige, snelle service en een eerlijk advies!

Geen gladde praatjes maar een duidelijk en eerlijk advies. Geweldige service echt een aanrader. Wij gaan met een grote glimlach de weg op!

Perfecte aflevering

Goede service en communicatie

Super service

Het was heel simpel om een afspraak te maken, toen bleek dat ik de dag van de afspraak wegens omstandigheden niet kon was het geen probleem om de afspraak te verzetten.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Prima service netjes gebeld voor overleg.

Erg veel gedoe met onze auto gehad omtrent navigatie systeem en de automatische deurvergrendeling van ons portier. Telkens terug kerend probleem wat ook voor de garage vervelend was. Ondanks dat bleef de garage correct en zijn we er uiteindelijk goed uitgekomen en keurig geholpen!!

Super service

Altijd netjes geholpen en denken overal in mee. Kan niet meer zeggen in een woord, Super service

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Uitstekende eerlijke en klantgerichte service

Medewerkers geven complete informatie, zijn transparant en klantgericht! Je weet duidelijk waar je aan toe bent. Dat is fijn

Helemaal goed!

Service en vriendelijke bejegening.

Top bedrijf!

Er wordt goed naar mijn wensen geluisterd Je merkt dat de verkoper (Peter) veel ervaring heeft Hier voel ik me thuis om een auto te kopen Ga zo door en tot over 2 jaar!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Goede service met een duidelijke communicatie

Ik kom al jaren bij De Waal. Nu weer de auto gebracht voor service en APK Vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg van de werkzaamheden. En met een tevreden gevoel weer naar huis.

Zeer goede communicatie

Goede communicatie en goede gesprekken en afspraken maken met elkaar mooie ontvangst en overhandigd van mij auto top bebrijf

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

De auto was keurig optijd klaar

Ik kon de auto al lekker vroeg brengen voor de service beurt. Dan hoef ik niet extra vrij te plannen. En de auto was keurig schoon en optijd kaar.

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.