Tevreden
Ik schrijf niet snel reviews, maar mijn ervaring bij de Waal Autogroep is echt heel goed. Personeel is altijd snel telefonisch bereikbaar, je wordt als klant op de hoogte gehouden van de status van de reparatie en de auto is snel weer klaar om opgehaald te eorden.
Zie boven
Er werd ruim de tijd genomen en uitleg gegeven bij het ophalen van de auto
Wij hebben op Donderdag 07-8-2025 onze nieuwe auto opgehaald. Het ontvangt was fantastisch. Toen onder het genot van een heerlijke cappuccino mochten wij samen het aflever doek van onze auto afhalen. Daarna kregen wij een hele goede uitleg over de auto. En als klap op de vuurpijl is Sem met ons mee gereden om de auto af te tanken. Sem nogmaals hartelijk dank voor de goede service. Mvg, Martijn & Jessica.
Beste Martijn & Jessica, Wat leuk om te lezen dat de aflevering van jullie nieuwe auto zo'n mooie ervaring was. Samen het doek eraf halen, de uitgebreide uitleg én zelfs nog even samen naar het tankstation. Dat is precies zoals wij graag onze klanten ontvangen. We geven je complimenten door en wensen jullie heel veel plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Audi De Waal
Ik ben enthousiast hoe ik hier geholpen ben met het kopen van mijn auto. Zowel door Olivier in Culemborg en Erik in Geldermalsen. Zij waren heel geduldig en hadden alle tijd om alles netjes uit te leggen. Fijn om zo een auto te kopen.
Beste Lida, Bedankt voor je enthousiaste woorden! Mooi om te horen dat zowel Oliver in Culemborg als Erik in Geldermalsen alle tijd hebben genomen om alles rustig uit te leggen. We geven je complimenten met plezier door en wensen je veel rijplezier met je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Audi De Waal
Onlangs hebben we hier een auto gekocht en we zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De verkoper nam ruim de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, gaf duidelijke uitleg over de auto en wist echt alles over het model en de technische details. Er werd niets opgedrongen, maar juist eerlijk advies gegeven, waardoor ik met een goed gevoel mijn keuze kon maken. De aflevering van de auto verliep vlekkeloos en alles werd netjes en transparant geregeld. Kortom: uitstekende service, deskundig personeel en een aankoop waar ik nog lang plezier van zal hebben. Een bedrijf dat ik absoluut kan aanbevelen. Top bedrijf
Beste Admir, Bedankt voor deze uitgebreide en lovende review! Wat fijn om te horen dat jullie aankoopproces zo prettig is verlopen en dat onze collega jullie met eerlijk advies en duidelijke uitleg heeft kunnen helpen. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe auto en hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Wij werden geholpen door Michel van Rossum en Sem Driessen. Ze namen alle tijd om onze vragen uitgebreid te beantwoorden.
Beste Frank, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat Michel en Sem alle tijd hebben genomen om jullie vragen te beantwoorden. We geven jullie complimenten graag door en wensen jullie veel plezier met de nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Audi De Waal
Peter heeft ons super vriendelijk en snel door het proces geholpen van de aankoop van de Skoda Fabia. Alles is fantastisch afgeleverd met duidelijke afspraken en vriendelijkheid. Naast dat de auto snel en fijn is verkocht, is er ook ruimte voor een gezellig praatje. Klantvriendelijkheid en service staat hier echt voorop. Zou volgende keer zeker weer terugkomen door de geleverde service! Peter, dankjewel!
Beste Iris, Wat een mooie review! Fijn om te horen dat Peter jullie zo goed heeft geholpen bij de aankoop van de Škoda Fabia en dat er ook ruimte was voor gezellig contact. We wensen jullie veel rijplezier en zien jullie graag weer terug! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Met de verkoper goed geholpen en als er wat was gelijk gebeld en super geholpen
Beste Erwin, Fijn om te horen dat je steeds direct werd teruggebeld en alles zo snel geregeld werd. Zo zorgen we er graag voor dat je altijd goed geholpen wordt. Bedankt voor je mooie woorden! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Geweldig ze waren net zo enthousiast als wij goed geholpen . Goed alles uitgelegd heel blij met de nieuwe auto
Beste Bettina, Wat mooi om te lezen dat jullie enthousiasme werd gedeeld en dat alles duidelijk is uitgelegd. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Al jaren tevreden alles zoals afgesproken
Beste Kees, Wat fijn om te horen dat je ons al die jaren al weet te vinden en tevreden bent. Daar doen we het voor! Nog een heel fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik en mijn man kwamen op mijn verjaardag spontaan langs. Dit was geen enkel probleem, wij werden meteen geholpen. Wij waren al voor een paar maanden op zoek naar een mooie VW id.3. Nou die hebben wij hier absoluut gevonden. Ik heb hem vandaag mogen ophalen en wat een geweldige service weer. Alles word je rustig uitgelegd en ik heb zelfs een prachtige bos bloemen en een fles wijn gekregen. Moet toch niet gekker worden! Al bij al super fijne service en prachtige auto’s!
Beste Merel, Wat een mooie review, dank je wel! En wat bijzonder dat jullie op je verjaardag spontaan langskwamen. Extra leuk dat we op zo'n dag konden bijdragen aan zo'n geslaagde verrassing! Geniet van jullie ID.3, de bloemen en natuurlijk de wijn. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
We hebben in 2 vestigingen een goed gesprek gehad en een auto gekocht.
Beste Jarvi, Wat leuk om te horen, dank je wel! Fijn dat je in beide vestigingen zo goed geholpen bent en met een mooie auto naar huis bent gegaan. Veel rijplezier gewenst en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Niet goedkoop.
Beste Pieter, Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat alles op tijd is gerepareerd en dat je onze collega’s als hulpvaardig hebt ervaren. We begrijpen dat onderhoud en reparaties soms prijzig kunnen zijn, maar we streven er altijd naar om kwaliteit en service te bieden die het waard zijn. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Nieuwe auto ID3 GP in bestelling staan. Prima geholpen door Emiel te Kaat. Gemoedelijk, spontaan, open en eerlijk. We hopen dat we een langdurige relatie met De Waal Tiel mogen gaan krijgen. Het is het gevoel van Welkom zijn zoals we dit gewend waren van VW/Audi. Wij komen nou niet gelijk uit de regio maar hebben nadat we meerdere keren contact hebben gehad en de vestiging hebben bezocht tot de conclusie dat we hier ons het beste thuis voelen. We rijden meer dan 40 jaar VW/Audi en willen dit zo graag houden, en daar willen ze bij De Waal Tiel graag een positieve bijdrage aan leveren. We kijken uit naar de levering van onze nieuwe Auto. Met vriendelijke groeten Willy en Marina Otten. Beuningen.
Zonder afspraak kwam ik om het oliepeil te laten controleren. Eigenlijk pastte het niet in de planning maar toch hebben de heren een plekje vrij weten te maken om mij te helpen! Top service!
Beste Gerben, Fijn om te horen dat je zo geholpen bent, precies zoals we dat bij De Waal belangrijk vinden. Ook zonder afspraak zorgen we er graag voor dat je snel weer zorgeloos op weg kunt. Bedankt voor je mooie woorden! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vriendelijk personeel, problemen worden direct opgelost. Je bent geen nummer maar je wordt als persoon behandeld. Vandaag nieuwe auto opgehaald. Ze nemen de tijd voor je en luisteren naar je.
Beste Ineke, Wat een mooie woorden, dankjewel! Wat fijn om te horen dat je je echt als persoon gezien voelt bij ons en dat je de tijd en aandacht hebt ervaren bij het ophalen van je nieuwe auto. Daar doen we het voor! Heel veel rijplezier gewenst en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mijn Tayron hier gekocht en afgehaald. Vanaf het eerste contact een erg prettig gevoel. Ondanks de vakantieperiode snelle en adequate communicatie. Er werd echt de tijd voor je genomen. Voelde me echt klant.
Beste Rick, Wat fijn om te lezen, dankjewel! Geweldig dat je je zo welkom en goed geholpen voelde, ook tijdens de vakantieperiode. We wensen je veel rijplezier met je Tayron en zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De verkoop van mijn Audi A3 door Ruben is op een ontzettend prettige manier verlopen. We moesten snel schakelen en dat heeft hij uitstekend gedaan. Ook tussen de afspraken door goede en snelle communicatie telefonisch, via mail en via app. En vooral de vriendelijkheid van Ruben heb ik als zeer prettig ervaren. Ook bij de oplevering van de auto ben ik door Sem perfect geholpen. Heeft ontzettend veel verstand van ieder detail van de auto, dat is al heel snel te merken. Nam uitgebreid de tijd en wist al mijn vragen heel goed en duidelijk te beantwoorden. Heel leuk om zo'n oplevering van een auto eens mee te maken, was voor mij de eerste keer.
Beste Marcel, Bedankt voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat de verkoop en aflevering van uw Audi A3 zo prettig zijn verlopen. We geven het compliment met veel plezier door aan Ruben en Sem — daar worden ze gegarandeerd blij van! Veel rijplezier gewenst in uw nieuwe Audi en wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Audi De Waal
Goed ontvangst en duidelijke informatie. Eerlijk advies en positief meedenkend.
Beste Paul, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je onze klantgerichtheid, duidelijke informatie en het eerlijke advies zo hebt ervaren. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Sem gaf alles goed aan, de uitleg was duidelijk. Welkomst cadeau was uitstekend
Beste Sonia, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. We wensen je nog veel veilige kilometers in je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Audi De Waal
Een echt familiebedrijf. Gezelligheid en nakomen van afspraken staan voorop. Gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht van de verkoper.
Beste Roelant, Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je de persoonlijke aandacht, gezellige sfeer en onze manier van werken zo hebt gewaardeerd. Precies dát maakt ons als familiebedrijf uniek. Veel rijplezier gewenst en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Netjes geholpen en tijdig geïnformeerd.
Beste Cor, Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. We wensen je nog een heel fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik bij garage de Waal voor 2500,- mijn nieuwe A4 laten verlagen met ABT verlagingsveren. Vanaf het begin dat deze veren er zaten heb ik er al problemen mee en de garage er na laten kijken. Zo vaak inmiddels dat ze zelfs kosten hiervoor in rekening zijn gaan brengen. Ze konden niks vinden zeiden ze. Wat blijkt nou… de veren zijn verkeerd om gemonteerd waardoor ik deze problemen heb. Dit heeft geen enkele monteur bij de Waal kunnen constateren héél erg slecht. Ze hebben mij dus duizenden kilometers laten rijden met een onveilige auto. Hier even een korte opsomming wat er fout kan gaan bij een verkeerde montage zoals deze: kan ernstige gevolgen hebben voor de rijveiligheid en de levensduur van de onderdelen van de auto. Een verkeerde montage kan leiden tot instabiel rijgedrag, een langere remweg, verlies van grip in bochten, en schade aan andere ophangingsonderdelen. Gevolgen op een rij: Instabiel rijgedrag: De auto kan gaan slingeren, stuiteren en onvoorspelbaar reageren, vooral bij het nemen van bochten of op oneffen wegen. Verminderde remprestaties: Een verkeerd gemonteerde veer kan leiden tot een langere remweg en verminderde grip, wat gevaarlijk kan zijn bij noodstops. Slijtage van andere onderdelen: De verkeerde stand van de veer kan extra belasting op andere ophangingsonderdelen veroorzaken, waardoor deze sneller slijten. Verlies van controle: Een defecte veer kan leiden tot verlies van grip en controle over de auto, vooral bij het nemen van bochten of in noodsituaties. Beschadiging van de schokdemper: Een verkeerd gemonteerde veer kan de schokdemper beschadigen, waardoor deze zijn werking verliest en vervangen moet worden. Toen ik ze dit vertelde kreeg ik geen enkele reactie en is er zonder wat te zeggen een reparatie afspraak ingepland zonder naar de auto te kijken. Dit gaf mij het gevoel dat ze dit allang wisten. Afspraak is over zes weken en ze laten me gewoon doorrijden in een onveilige auto. Nooit meer een auto van de Waal!!!
Beste Kenneth, Bedankt voor je uitgebreide review. We vinden het heel vervelend om te horen dat je deze ervaring als zo teleurstellend hebt ervaren. Dat is uiteraard niet wat je mag verwachten en het is ook niet waar we bij De Waal voor staan. We begrijpen dat het vervelend en frustrerend is als je je zorgen maakt over de veiligheid van je auto, zeker als je al meerdere keren contact hebt gehad over het probleem. Onze intentie met het inplannen van een werkplaatsafspraak was juist om de situatie zorgvuldig te onderzoeken en een passende oplossing te bieden. Het is absoluut niet onze bedoeling geweest om je zonder toelichting of duidelijkheid het idee te geven dat we je klacht niet serieus nemen. We nemen veiligheid zeer serieus en willen dit zorgvuldig uitzoeken en netjes oplossen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, dan krijgen we samen naar wat er mogelijk is. Met vriendelijke groet, Audi De Waal
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.