Wat een geweldige service en ervaring

Vandaag mijn nieuwe Audi Q3 Sportback opgehaald. Hij stond netjes klaar onder een zwart doek. Sem nam alle tijd om (app) instellingen te doen en alle functies uit te leggen. Als kers op de taart kreeg ik ook nog een leuk kado. Wat een superfijne auto ook. Thank Sem en Thanx Audi de Waal Geldermalsen. Top service.

Correct geholpen

Nette vriendelijke ontvangst..!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Klant vriendelijkheid op top niveau

Ben met het kopen van mijn vw tiguan goed begeleid. Als ik een vraag heb over mijn auto wordt ik aan de balie zowell aan de telefoon goed en vriendelijk geholpen. Bij een probleem aan de auto wordt ik direct geholpen terwijl ik wacht met een heerlijk kopje koffie.

Fantastisch bedrijf

Wij zijn heel tevreden over hoe we behandeld zijn Ook de afronding van de koop Later nog een mail ontvangen hoe de auto bevalt Grote klasse

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Mijn relatie met de wegenwacht is eindelijk verbroken (dankzij de Waal!) !)

Na vorig jaar vaker met de wegenwacht te hebben gekletst dan met mijn eigen buren, was ik er wel klaar mee. In Druten hebben ze me perfect geholpen met de overstap naar private lease. Geen technisch gedoe meer voor mij! Het is een stukje rijden vanaf ons huis, maar voor monteurs die wél weten dat een hamer niet de enige oplossing is voor elk probleem, komen we graag die kant op. Flexibel in onderhoud en ze denken echt met je mee. Topservice!

Snel en vriendelijk geholpen

Belde met vermoeden van lekke band, kon met vrije inloop komen, klaar terwijl ik wachtte en alvast aan het werk kon met m’n laptop en een kop koffie

Vriendelijk en behulpzaam

Ik had een raar probleem met de versnellingspook. Er zat iets los. De ANWB had de hele middenconsole los gehad maar kon het niet verhelpen. Blijkt alleen de kop van de pook los te zitten. Vast klikken en klaar. Daar ben ik prima mee geholpen. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam.

Heel fijn!

Geert en Robert zijn echt top mannen! Bedankt voor het probleem oplossen en leuke gesprekken!

Netjes en professioneel

De Waal was de enige dealer die snel reageerde. Nog een leuk persoonlijk filmpje van de auto gekregen. Whatsapp contact met Vince was heel fijn. Er werd snel gereageerd. Auto is perfect afgeleverd. Achteraf nog een paar kleine dingen aan de auto, maar daar wordt ook snel op gehandeld. Het is een tweedehands auto, dus dan kunnen dat soort dingen gebeuren.

Zoals het hoort

Van afspraak maken tot ophalen. Keurig verzorgd allemaal. Als extra service auto gewassen. Handige communicatie via de app voor en tijdens de beurt.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Krijg het gevoel dat niets teveel was.

Was onder de indruk van Henja de vaardigheden omtrent instellingen mijn ID5 en haar manier van uitleg.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Afspraken worden nagekomen en dat is erg prettig.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Fijn contact en goede service

Ik kwam hier terecht voor overname van een occasion als leaseauto. Contact was altijd super snel en vriendelijk, zowel telefonisch als per e-mail. Bij afwezigheid van medewerkers werd het contact overgedragen aan collega’s. De auto is netjes bij mij thuis afgeleverd, super fijne service! Auto is top, geen schade en helemaal schoon. Zeker een aanrader!

Transparante en prettige verkoop

Rond de proefrit zijn we uitgebreid door Eric geïnformeerd over de auto, alle voorwaarden, kosten en procedures. De uitgebreide instructie (1,5 uur) door Olivier bij aflevering was formidabel. De bereikbaarheid van beide heren per mail en telefoon was zeer snel. Ik heb nog maar een paar ritjes met de auto gemaakt, maar tot op heden vlekkeloos. Tot op heden het enige minpuntje was de geringe inruilwaarde van onze auto. Daar kregen we een m.i. zeer lage handelaars inkoopprijs voor terug die niet helamaal paste bij de technische staat van de auto. Bij verkoop aan een prive persoon was wellicht voordeliger geweest.

Geweldig!

Goede hulp, uitleg en aflevering, in 1 woord geweldig!

Goede communicatie

Auto gekocht in de De Waal Groep, andere vestiging dan dicht bij huis. Geen probleem, auto is getransporteerd, winterbandjes afgegeven en zijn erop gelegd. Bij aflevering bleek infotainment niet correct te functioneren: keurig opgelost en een leenauto ter beschikking. Ik ben zeer tevreden over De Waal

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Bij de koop van de auto prettig geholpen door Peter. En bij het afleveren goed geholpen door Remy

zeer vriendelijk geholpen

We werden zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Bij het ophalen van de auto alles netjes uitgelegd en netjes de carplay verbonden zodat we daarna de weg op konden. De auto werd super netjes afgeleverd. Al veel plezier met deze auto aan het beleven.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Goed en proactief geholpen.

We hadden een auto op het oog. We werden daarbij goed geholpen en geïnformeerd. We konden direct een proefrit maken. Nadat we besloten hadden om deze auto te kopen, was een afspraak voor oplevering snel gemaakt. Helaas liet het weer het niet toe om de auto op te halen, en hebben we een nieuwe afspraak gemaakt. Helaas zou dat ook niet kunnen vanwege het weer, en werden we gebeld met de vraag om hem eerder op te halen. We hebben een mooie nieuwe auto gekocht, en hopen daar nog veel plezier van te beleven.

Geweldig id 7

Wat een auto , een feestje om in te rijden , geweldig gewoon

Code GROEN voor servicebeurt bij Skoda De Waal Gorinchem

Vanochtend de eerste servicebeurt van mijn Skoda Kamiq laten uitvoeren bij Skoda De Waal in Gorinchem. Buiten is/was het code Oranje ivm extreme sneeuwval maar de service bij De Waal was top geregeld, code groen dus! Ivm het slechte weer werd er besloten om direct met de servicebeurt te beginnen, zodat ik er op kon wachten en niet nog een keer terug hoefde te komen om de auto op te halen. Dat is meedenken en klantenservice! Bedankt en tot de volgende keer!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Fijne dealer + goede uitleg levering

Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de uitlevering van de auto heb ik een zeer prettig contact gehad met de verschillende mensen bij Audi De Waal. Ook voor de uitleg van de nieuwe auto en het instellen van de app en de bijbehorende zaken werd ruimschoots de tijd genomen. Al met al een zeer prettige keuze!

Heel goed…

Ondanks dat we wat langer moesten wachten dat de auto Klaas was dan afgesproken was de rekening wel minder dan afgesproken. En laten we eerlijk zijn dat maakt heel veel goed.

Feestdag

Een zo goed als nieuwe occasion na jaren "ouwe barrels" is op zich al genieten, maar als je dan je eigen auto gepoetst en wel mag onthullen door er een groot laken af te halen wordt het wel extra feestelijk. Een uitgebreide uitleg van alle knoppen, toeters en bellen was er ook en die was meer dan welkom. Tot nu toe had ik nooit automatische airco, cruise control, Android Auto of achteruitrijcamera aan boord. Vanwege "ouwe barrels" dus. Dat mijn Seat Arona ook zo goed als zichzelf kan inparkeren desgewenst werd ook gedemonstreerd, een heel bijzondere gewaarwording, dat zal in de toekomst wel normaler worden denk ik, maar voor mij is het geheel nieuw. Ik ben met een brede lach op het gezicht naar huis gereden.

10 punten

Fantastisch geholpen in tiel door peter

Best beoordeeld uit 8 leden

- De Waal Autogroep Zaltbommel (Outlet) | 9.8

- De Waal Autogroep Tiel | 9.5

- De Waal Autogroep Culemborg | 9.4

- De Waal Autogroep Gorinchem | 9.4

- De Waal Autogroep Druten | 8.8

- Audi De Waal Geldermalsen | 8.8

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.