Deskundig maar ook vriendelijk geholpen
Eerst naar geldermalsen geweest beetje lauw ontvangen zo van hier heb je de sleutel ga maar kijken als er iets is dan horen we het wel Je snap het dit werd dus niks Toen naar duiven Wat een geweldig ontvangst daar namen de tijd liepen gelijk mee naar de auto gaven enige uitleg even alleen gekeken toen naar binnen even praten proefrit gevraagd dit kon alles werd klaar gemaakt met als gevolg dat ik daar mijn 3 de golf gekocht heb Chapau voor de verkoper Zia Subaih
Uitstekend autobedrijf, eerlijke en deskundige medewerkers.
Bedankt Mike! Erg fijn om te horen dat je onze collega's als eerlijk en deskundig hebt ervaren. We waarderen je compliment en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fantastische service! De kapotte warmtewisselaar is snel en vakkundig vervangen. Ik werd tijdens de reparatie volledig op de hoogte gehouden met filmpjes en duidelijke uitleg, wat veel vertrouwen gaf. Eerlijke communicatie, topkwaliteit en een uitstekende service. Echt een aanrader!
Bedankt voor je mooie woorden, Sharon! Ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en communicatie. We wensen je veel fijne en veilige kilometers toe. Mocht je in de toekomst onze hulp weer nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag weer voor je klaar.
Goede uitleg over de mogelijkheden en een faire prijs voor onze inruiler
Beste Ben, Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen! Erg leuk om te lezen dat je tevreden bent over de uitleg en het inruilvoorstel. We geven je complimenten met veel plezier door aan Jeffrey. Veel fijne en veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto!
Na een telefonische vraag over een eventuele reparatie is mij verteld dat er navraag gedaan moest worden en ik terug gebeld zou worden , Nooit meer iets gehoord. Na nog maals zelf te telefoneren en een tijdje in de wacht werd mij weer beloofd weer terug te bellen weer niets vernomen. Shandalig zo met eventuele klanten en mensen om te gaan.
Beste Arie, Wat vervelend dat je ons zo moeilijk hebt kunnen bereiken en dat je, ondanks meerdere toezeggingen, niet bent teruggebeld. Onze excuses voor het ongemak! Mocht er inmiddels nog geen contact met je zijn opgenomen, dan ontvangen we graag je contactgegevens en het betreffende kenteken via [email protected]. We zorgen er dan voor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zeer goed ondersteund bij het kiezen van een auto en wat ik vooral een pluspunt vind is dat ze transparant zijn over de geschiedenis van de jong gebruikte auto's. Super blij met ons nieuwe aankoop.
Beste Henk, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankoopervaring! Fijn dat je de transparantie en de begeleiding tijdens het aankoopproces hebt gewaardeerd. We wensen jullie veel plezier en veilige kilometers met jullie nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Na van de schrik bekomen, richting de Waal in Tiel met onze Enyaq,EV , omdat de bestuurdersspiegel met een flinke klap was vernield, werden we direct geholpen. En werd er alles aan gedaan, om een nieuwe spiegel de volgende dag al te plaatsen, zodat we veilig, de dag erna weer op pad konden naar ZH in Breda voor operatie. Super bedankt alvast voor jullie inzet en kopje koffie voor de schrik.
Beste B. Heidstra, Bedankt voor je mooie review! Wat schrikken dat de bestuurdersspiegel zo onverwacht werd vernield. Fijn dat onze collega's in Tiel je snel hebben kunnen helpen en ervoor hebben gezorgd dat je de volgende dag weer veilig op weg kon. We wensen je veel veilige kilometers en hopen dat alles rondom de operatie goed is verlopen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mijn ervaring is uitstekend. Vakkundig en snel
Beste, Bedankt voor je mooie woorden! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Erg leuk om te horen dat je helemaal tevreden bent! Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.
Zoals beloofd was het lampje netjes maat Gorinchem gebracht
Beste Ronald, Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en dat we de afspraak zijn nagekomen door het lampje voor je naar Gorinchem te brengen. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot ziens!
Fijne balie medewerkers en verkopers, vlotte service, wordt prettig meegedacht niet opdringerig.
Beste Arthur, Wat goed om te lezen dat alles zo vlot is verlopen en dat onze collega’s op een prettige manier hebben meegedacht. Bedankt voor het delen van je ervaring en voor het vertrouwen in ons. We wensen je weer veel fijne en veilige kilometers toe en hopen je in de toekomst weer bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vanaf het eerste telefonisch contact tot en met de aflevering van onze Tiguan vertrouwen in dit bedrijf gehad. Ik heb deze auto bij de vestiging in Gorinchem gekocht en had te maken met Vince en Thijmen, beide enthousiaste jonge kerels. En.....niet onbelangrijk, ze hadden kennis van zaken! Aflevering verliep prima en tot nog toe voldoet de Tiguan aan de verwachtingen, ook als caravantrekker. Als de interne communicatie tussen Vince (verkoper) en Thijmen (product genius) v.w.b. de betaling en de inbouw van een marterverjager beter was geweest was de score op 5 sterren uitgekomen. Kortom.....dit bedrijf is een aanrader!
Beste Kees, Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te lezen dat je vanaf het eerste contact vertrouwen in ons had en dat Vince en Thijmen je enthousiast en deskundig hebben geholpen. We waarderen het ook dat je je opmerking over onze interne communicatie met ons deelt. Die nemen we zeker mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. We wensen je heel veel rijplezier en veilige kilometers toe met je Tiguan, en natuurlijk ook veel mooie reizen met de caravan!
Duidelijk communicatie, prima service, denkt ook mee vooruit dat je geen verassingen hebt in de toekomst, en de auto loopt weer als een zonnetje. Wat wil je nog meer?
Beste Alicia, Bedankt voor je mooie en positieve review! Fijn om te horen dat je onze service als helder en prettig hebt ervaren en dat we met je hebben kunnen meedenken om verrassingen in de toekomst te voorkomen. We wensen je weer veel fijne kilometers toe met de auto. Mocht je onze hulp in de toekomst weer nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Autogroep De Waal. We zijn vriendelijk ontvangen en de service was open en transparant. De medewerker was prettig in de omgang, dacht met ons mee en hield ons goed op de hoogte. Bovendien was alles binnen een week geregeld. Een fijne ervaring, zeker een aanrader!
Beste Seth, Bedankt voor je mooie review! Hier worden we ontzettend blij van. Wat fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk, open en transparant hebt ervaren en dat alles snel geregeld is. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe. Graag tot een volgende keer!
De koop van een Audi bij De Waal verliep snel en erg klantvriendelijk De verkoper, Wessel, voelde mijn behoefte goed en heeft de koop snel goed afgehandeld Ondanks dat ik door verkeer erg laat bij De Waal aankwam voor de aflevering, was dat geen probleem en nam hij hiervoor alle tijd. Top service en een prachtige auto. Erg blij en tevreden
Beste Rik, Hartelijk dank voor je mooie review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat zowel de aankoop als de aflevering van je Audi helemaal naar wens zijn verlopen. We geven je mooie complimenten natuurlijk graag door aan Wessel. We wensen je heel veel rijplezier en vooral veel veilige kilometers toe met je prachtige Audi! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vooraf een mail ontvangen met details en de kosten. Makkelijk aangeven of er bijzonderheden zijn en of er vervangend vervoer nodig is. Auto gebracht, vriendelijk ontvangen. Toen de auto klaar was netjes een telefoontje en via de mail alvast een verslag van het onderhoud en de werkelijke kosten.
Beste J.W. Boer, Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor! Fijn om te lezen dat je helemaal tevreden bent over onze communicatie, het onderhoudsproces en de service. We waarderen je compliment en zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Het bedrijf straalt professionaliteit uit. Stan en Albert-Jan hebben mij op een zeer prettige en vakkundige manier ontvangen en uitleg gegeven. Ook het mailcontact met Carly heb ik als prettig ervaren. Naast dit hebben ze mij een eerlijk en realistisch inruilaanbod gedaan. Mocht er ik in de toekomst weer een nieuwe auto zoeken en er staat er ene in Zaltbommel dan zal ik zeker weer contact zoeken. Bedankt!
Wat leuk om te lezen Ivo, bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo prettig bent geholpen door Stan, Albert-Jan en Carly en dat je onze service als professioneel en eerlijk hebt ervaren. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst met de nieuwe auto. Mocht je in de toekomst onze hulp weer nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar.
had pech kofferbak ging niet meer open moest snel afgehandeld worden daar ik de volgende dag op vakantie ging meteen actie ondernomen en door garage Tiel in no time verholpen
Beste Dirck, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat we je snel hebben kunnen helpen, zeker vlak voor je vakantie! Veel veilige kilometers gewenst. Mocht je in de toekomst onze hulp weer nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Meerdere nieuwe auto's gekocht en in onderhoud.
Beste, Wat mooi om te lezen dat je al meerdere auto's bij ons hebt gekocht en ook voor het onderhoud op ons blijft vertrouwen. Dat waarderen we enorm. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De aflevering kon beter! Niet alles was geregeld zoals afgesproken was. De ontvangst was ons niet duidelijk. We wilde ons melden bij de verkoper, maar bleek een ander persoon te zij dat ons niet bekend was. De auto was niet gepoetst en er ontbraken zaken. Wij vonden dat het beter kon bij zoon voor ons dure aankoop.
Beste, Bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat de aflevering niet volledig aan de verwachtingen voldeed. Inmiddels hebben we hierover persoonlijk contact gehad en zijn de genoemde punten opgepakt. We doen ons best om alles zo snel mogelijk naar tevredenheid af te handelen. Bedankt voor de feedback; die helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Ik woon 40 km van Tiel en kom al een aantal jaren bij fa. de Waal voor onderhoud van mijn auto. Dan moet je toch wel zeer tevreden zijn om zo ver te reizen.
Beste Joop, Wat een mooi compliment, dank daarvoor. Dat je al jarenlang de moeite neemt om 40 kilometer te rijden voor het onderhoud van je auto, waarderen we enorm. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Top goed geholpen
Beste, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen. Veel plezier met de auto en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
We zijn bij binnenkomst zeer prettig en fijn ontvangen. De auto stond al klaar voor de proefrit. Bij terugkomst een goed gesprek waarin duidelijk werd uitgelegd hoe inruil in zijn werking gaat. We zijn tot een overeenkomst gekomen en hebben de auto 5 dagen later kunnen ophalen.
Beste Maarten, Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n prettige ervaring hebben gehad. Mooi dat alles, van de proefrit tot de inruil en aflevering, duidelijk en soepel is verlopen. We wensen jullie veel plezier met de auto en vele veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Auto ingeleverd voor een aantal service meldingen, en werd keurig op de hoogte gehouden via de portal. Ik kreeg netjes vervangend vervoer mee. Netjes in afhandeling en worden de punten nog samen doorgelopen.
Beste Marco, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Mooi dat je via de portal goed op de hoogte werd gehouden en dat alles netjes met je is afgestemd. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zorgvuldig, persoonlijk en kwaliteit!
Beste Cornelis, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je onze persoonlijke aanpak, zorgvuldigheid en kwaliteit hebt gewaardeerd. Daar zetten we ons iedere dag voor in. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Audi De Waal
- De Waal Autogroep Culemborg | 9.7
- De Waal Autogroep Druten | 9.6
- De Waal Autogroep Zaltbommel (Outlet) | 9.6
- De Waal Autogroep Tiel | 9.5
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.