We hebben onlangs een Cupra Sportstourer gekocht en onze Seat Arona ingeruild bij De Waal Autogroep Tiel. Vanaf het eerste telefonische contact voor de proefrit verliep alles prettig en professioneel, met duidelijke bevestigingen per e-mail. De sfeer in de showroom was vriendelijk, open en absoluut niet opdringerig. Tijdens de proefrit werd direct een eerste taxatie van onze auto gemaakt en de uiteindelijke inruilprijs bleek eerlijk en marktconform. Binnen enkele dagen kwamen we tot een mooie deal. Geen gladde verkooppraatjes of gevoel van haast, maar een oprechte en eerlijke benadering. Wij kijken met een goed gevoel terug op het hele traject.
Beste Mark, Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat jullie de ontspannen en eerlijke manier van werken zo hebben gewaardeerd. Transparantie, persoonlijk contact en de tijd nemen voor onze klanten vinden we belangrijk, dus het is fijn dat dit zo is ervaren. We wensen jullie heel veel rijplezier met de prachtige CUPRA Sportstourer en bedanken jullie voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Een vriendelijke en goede frontoffice. Ook de afdeling verkoop is vriendelijk en duidelijk. Je weet waar je als klant aan toe bent. Je bent niet 1 in een dozijn. Tijd en aandacht voor de klant staat hoog in het vaandel. Het bedrijf is goed uitgerust en laat zien dat ze voor kwaliteit gaan. Ruime en overzichtlijke showroom. De aftersale ruimte, waar je nieuwe aanwinst afhaalt is mooi prive'. We komen zeker weer een x terug. Audi is voor ons nu het merk. Prachtige Q4 etron gekocht.
Beste Jan en Cilla, Bedankt voor deze prachtige en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat jullie de persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie en onze service zo hebben gewaardeerd. We wensen jullie heel veel rijplezier met de prachtige Audi Q4 e-tron en kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Veel veilige en comfortabele kilometers gewenst! Met vriendelijk groet, De Waal Autogroep
Een mooie ID bus 7-zitter gekocht. Opgepikt van het station zodat we met de trein konden komen.
Beste Walter, Bedankt voor de mooie review! Wat fijn dat jullie de aandacht en service zo hebben ervaren. We hopen dat jullie als gezin ontzettend veel plezier beleven aan de ID. Buzz 7-zitter. Heel veel veilige en mooie kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Super geholpen, zeer tevreden over de service
Beste Noortje, Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie woorden! We wensen je veel veilige en plezierige kilometers met je nieuwe Volkswagen Polo! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vriendelijke ontvangst en aardige mensen
Beste Andre, Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze ontvangst en service. We wensen je heel veel rijplezier en vooral veel veilige kilometers met je nieuwe Audi A3. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De ontvangst door Thijmen bij de aflevering hebben wij als heel vriendelijk en prettig ervaren. Onze occassion was net als bij aankoop van een nieuwe auto geheel onder een doek gezet en een standaard met de tekst van harte gefeliciteerd met uw nieuwe auto etc Kregen een fles wijn als cadeau. Verkoper Thomas hebben wij na een kort gesprek helemaal niet meer gezien. Dat was jammer. Met vriendelijke groet, Jesse en Ingrid de Carpentier
Beste Jesse en Ingrid, Bedankt voor jullie uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie de aflevering door Thijmen als zo vriendelijk en prettig hebben ervaren. Ook vinden we het erg leuk dat de feestelijke onthulling en het presentje hebben bijgedragen aan een bijzondere aflevering. We nemen jullie opmerking over het contact met Thomas zeker mee en waarderen het dat jullie dit met ons delen. We wensen jullie heel veel rijplezier en vooral veel veilige kilometers met de nieuwe Škoda Kamiq! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
In het geheel liep het goed, van aankoop tot aflevering!
Beste Matthijs, Dat is heel fijn om te horen, bedankt voor je mooie woorden! We wensen je heel veel rijplezier en veel veilige kilometers met je nieuwe Audi A1. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Klantvriendelijkheid is prima! Auto stond keurig showroom klaar Leuk voor de klant, voor mij althans! Dat auto onder doek staat Is toch een mooi moment. Presentje toe, goed geregeld, het zijn de kleine dingen die het doen! Goed geregeld en blij met de Auto.
Beste Erik, Wat een mooie review, bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je het hele traject als prettig hebt ervaren. We vinden het leuk dat juist de extra's, zoals de onthulling van de auto en het presentje, voor jou het verschil hebben gemaakt. We wensen je heel veel rijplezier met je nieuwe CUPRA Formentor en staan in de toekomst graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Erg goede ervaring. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ook wanneer iets niet duidelijk is, nemen ze ruim de tijd om het een en ander uit te leggen en toe te lichten. Een afspraak is snel gemaakt, en reparaties vlot en correct uitgevoerd. Absoluut een aanrader!
Beste Ruben, Bedankt voor je mooie review! Superleuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor een duidelijke uitleg en zijn blij dat je dat waardeert. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Hier een ID.7 gekocht. Ik ben prettig geholpen door Peter Husselson. Hij denkt mee, communiceert helder en zorgt dat de zaken op orde zijn. Er zijn nog een paar kleine puntjes maar die worden nog opgelost. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Beste Jochem, Bedankt voor je mooie beoordeling. We waarderen het dat je de tijd heeft genomen om je ervaring te delen en vinden het erg leuk om te horen dat de service van Peter wordt gewaardeerd! We geven je review uiteraard aan hem door en staan bij een volgend bezoek graag weer voor je klaar. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst met je nieuwe Volkswagen ID.7! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Personeel vriendelijk. Door 1 persoon niet goed geholpen! Wel veel pech met onze splinternieuwe auto.
Beste Dineke, Bedankt voor het delen van je ervaring. Heel fijn om te lezen dat je onze service als vriendelijk ervaart en dat je altijd snel wordt geholpen. We vinden het uiteraard jammer dat je niet met iedereen dezelfde positieve ervaring hebt gehad en dat je pech hebt gehad met je nieuwe auto. We hebben je review gedeeld met onze Service Manager, zodat hij op de hoogte is en je feedback met het team kan bespreken. We hopen dat je vanaf nu weer zorgeloos kunt rijden. Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Heb bij De Waal in Geldermalsen mijn derde Audi gekocht. Zowel het verkoop gesprek als de uiteindelijke aflevering van de auto waren zeer aangenaam. Ik kan iedereen aanbevelen hier eens te gaan kijken als je op zoek bent naar een nieuwe, of jong gebruikte Audi.
Beste Bas, Hartelijk dank voor je positieve woorden en aanbeveling! Ontzettend leuk om te horen dat je inmiddels je derde Audi hebt aangeschaft en dat de aankoop volledig naar tevredenheid is verlopen. We wensen je veel fijne en veilige kilometers toe met je nieuwe Audi. Mocht je in de toekomst onze hulp weer nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Deskundig maar ook vriendelijk geholpen
Bedankt voor je mooie review Rob! Ontzettend fijn om te lezen dat je onze service als deskundig en vriendelijk hebt ervaren. Jouw waardering betekent veel voor ons en daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Eerst naar geldermalsen geweest beetje lauw ontvangen zo van hier heb je de sleutel ga maar kijken als er iets is dan horen we het wel Je snap het dit werd dus niks Toen naar duiven Wat een geweldig ontvangst daar namen de tijd liepen gelijk mee naar de auto gaven enige uitleg even alleen gekeken toen naar binnen even praten proefrit gevraagd dit kon alles werd klaar gemaakt met als gevolg dat ik daar mijn 3 de golf gekocht heb Chapau voor de verkoper Zia Subaih
Beste Jan, Bedankt voor het delen van je ervaring! Jammer om te lezen dat je eerste bezoek aan onze vestiging in Geldermalsen niet het gevoel gaf waar je op had gehoopt. We nemen je feedback hierover zeker mee. Daarentegen vinden we het erg fijn om te horen dat je in Duiven warm bent ontvangen en dat Zia je prettig heeft begeleid tijdens het aankoopproces. We geven je mooie complimenten uiteraard graag aan hem door. We wensen je heel veel plezier met je derde Golf en veel veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Uitstekend autobedrijf, eerlijke en deskundige medewerkers.
Bedankt Mike! Erg fijn om te horen dat je onze collega's als eerlijk en deskundig hebt ervaren. We waarderen je compliment en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Fantastische service! De kapotte warmtewisselaar is snel en vakkundig vervangen. Ik werd tijdens de reparatie volledig op de hoogte gehouden met filmpjes en duidelijke uitleg, wat veel vertrouwen gaf. Eerlijke communicatie, topkwaliteit en een uitstekende service. Echt een aanrader!
Bedankt voor je mooie woorden, Sharon! Ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en communicatie. We wensen je veel fijne en veilige kilometers toe. Mocht je in de toekomst onze hulp weer nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag weer voor je klaar.
Goede uitleg over de mogelijkheden en een faire prijs voor onze inruiler
Beste Ben, Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen! Erg leuk om te lezen dat je tevreden bent over de uitleg en het inruilvoorstel. We geven je complimenten met veel plezier door aan Jeffrey. Veel fijne en veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto!
Na een telefonische vraag over een eventuele reparatie is mij verteld dat er navraag gedaan moest worden en ik terug gebeld zou worden , Nooit meer iets gehoord. Na nog maals zelf te telefoneren en een tijdje in de wacht werd mij weer beloofd weer terug te bellen weer niets vernomen. Shandalig zo met eventuele klanten en mensen om te gaan.
Beste Arie, Wat vervelend dat je ons zo moeilijk hebt kunnen bereiken en dat je, ondanks meerdere toezeggingen, niet bent teruggebeld. Onze excuses voor het ongemak! Mocht er inmiddels nog geen contact met je zijn opgenomen, dan ontvangen we graag je contactgegevens en het betreffende kenteken via [email protected]. We zorgen er dan voor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Zeer goed ondersteund bij het kiezen van een auto en wat ik vooral een pluspunt vind is dat ze transparant zijn over de geschiedenis van de jong gebruikte auto's. Super blij met ons nieuwe aankoop.
Beste Henk, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankoopervaring! Fijn dat je de transparantie en de begeleiding tijdens het aankoopproces hebt gewaardeerd. We wensen jullie veel plezier en veilige kilometers met jullie nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Na van de schrik bekomen, richting de Waal in Tiel met onze Enyaq,EV , omdat de bestuurdersspiegel met een flinke klap was vernield, werden we direct geholpen. En werd er alles aan gedaan, om een nieuwe spiegel de volgende dag al te plaatsen, zodat we veilig, de dag erna weer op pad konden naar ZH in Breda voor operatie. Super bedankt alvast voor jullie inzet en kopje koffie voor de schrik.
Beste B. Heidstra, Bedankt voor je mooie review! Wat schrikken dat de bestuurdersspiegel zo onverwacht werd vernield. Fijn dat onze collega's in Tiel je snel hebben kunnen helpen en ervoor hebben gezorgd dat je de volgende dag weer veilig op weg kon. We wensen je veel veilige kilometers en hopen dat alles rondom de operatie goed is verlopen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Mijn ervaring is uitstekend. Vakkundig en snel
Beste, Bedankt voor je mooie woorden! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Erg leuk om te horen dat je helemaal tevreden bent! Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.
Zoals beloofd was het lampje netjes maat Gorinchem gebracht
Beste Ronald, Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en dat we de afspraak zijn nagekomen door het lampje voor je naar Gorinchem te brengen. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot ziens!
Fijne balie medewerkers en verkopers, vlotte service, wordt prettig meegedacht niet opdringerig.
Beste Arthur, Wat goed om te lezen dat alles zo vlot is verlopen en dat onze collega’s op een prettige manier hebben meegedacht. Bedankt voor het delen van je ervaring en voor het vertrouwen in ons. We wensen je weer veel fijne en veilige kilometers toe en hopen je in de toekomst weer bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Vanaf het eerste telefonisch contact tot en met de aflevering van onze Tiguan vertrouwen in dit bedrijf gehad. Ik heb deze auto bij de vestiging in Gorinchem gekocht en had te maken met Vince en Thijmen, beide enthousiaste jonge kerels. En.....niet onbelangrijk, ze hadden kennis van zaken! Aflevering verliep prima en tot nog toe voldoet de Tiguan aan de verwachtingen, ook als caravantrekker. Als de interne communicatie tussen Vince (verkoper) en Thijmen (product genius) v.w.b. de betaling en de inbouw van een marterverjager beter was geweest was de score op 5 sterren uitgekomen. Kortom.....dit bedrijf is een aanrader!
Beste Kees, Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te lezen dat je vanaf het eerste contact vertrouwen in ons had en dat Vince en Thijmen je enthousiast en deskundig hebben geholpen. We waarderen het ook dat je je opmerking over onze interne communicatie met ons deelt. Die nemen we zeker mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. We wensen je heel veel rijplezier en veilige kilometers toe met je Tiguan, en natuurlijk ook veel mooie reizen met de caravan!
Duidelijk communicatie, prima service, denkt ook mee vooruit dat je geen verassingen hebt in de toekomst, en de auto loopt weer als een zonnetje. Wat wil je nog meer?
Beste Alicia, Bedankt voor je mooie en positieve review! Fijn om te horen dat je onze service als helder en prettig hebt ervaren en dat we met je hebben kunnen meedenken om verrassingen in de toekomst te voorkomen. We wensen je weer veel fijne kilometers toe met de auto. Mocht je onze hulp in de toekomst weer nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
- De Waal Autogroep Culemborg | 9.7
- De Waal Autogroep Druten | 9.6
- De Waal Autogroep Zaltbommel (Outlet) | 9.5
- De Waal Autogroep Tiel | 9.4
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.