Fijn zaken gedaan

Alles werd goed geregeld en er werd met de klant mee gedacht

Netjes geholpen en geïnformeerd

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Mijn ervaringen bij de Waal zijn altijd goed.

Ben al jaren bekend bij de waal eerst via bedrijfswagen daarna ook via personen wagens. Ik vind het een fijn bedrijf om mee te werken alle mensen of het nou monteurs zijn of verkoper managers of planning ze zijn echt voor de klanten.mij zoon heeft nu zijn tweede auto bij de waal gekocht en hij is zeer tevreden.hoe alles is verlopen. Top bedrijf. Gr Peter en Jeffrey Ketels

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Bedankt voor de review. Wat fijn om te horen dat u al zo lang tevreden bent! We zullen de complimenten doorgeven aan het team. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Gezellig en gastvrij!

Wij zijn zeer goed geholpen door Lieke. Gezellig, gastvrij en gewoon normaal. Proefrit ging heel soepel en niks was een probleem. Goeie prijs kunnen maken. Kortom: wij zijn zeer tevreden!

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Wat fijn dat Lieke u goed heeft kunnen helpen. Bedankt voor de review en veel plezier met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Een hele fijne service!

Ik ben heel fijn geholpen bij de aankoop van mijn andere auto.

Reactie van het bedrijf

Beste Martijn, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe auto. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep.

Fijn bedrijf, vriendelijk contact

Fijn bedrijf, aardige mensen en vriendelijk contact. Duidelijke antwoorden op al mijn vragen en uiteindelijk de juiste auto gekozen. Heel erg blij met mijn nieuwe Cupra Born.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Bedankt voor de positieve woorden. We zullen de complimenten doorgeven aan het team. Veel plezier met uw nieuwe Cupra Born! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep.

Zeer deskundig, vriendelijk personeel,

Reactie van het bedrijf

Beste Frans, Bedankt voor de positieve beoordeling! We zullen de complimenten doorgeven aan het team. Veel plezier met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Alles uitstekend geregeld

Alle afspraken uitstekend nagekomen en goed op de hoogte gehouden vooral de video voor levering was leuk

Reactie van het bedrijf

Beste Ronald, Bedankt voor de review. Veel rijplezier in uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

super

de service is prima het afleveren ook.

Reactie van het bedrijf

Beste Perry, Bedankt voor de review! Fijn dat het aankooptraject goed is bevallen. Veel veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Heel fijn, je wordt er hartelijk welkom geheten samen met koffie of thee. Er wordt samen gekeken wat er mogelijk is.

Reactie van het bedrijf

Beste Thea, Bedankt voor de complimenten. Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Betrouwbare VAG-dealer met aandacht voor de klant

Recent viel mijn oog op een jong gebruikte Skoda Karoq automaat, gelet op mijn wens voor de overstap naar een auto met een hoger trekgewicht. De mooie auto die De Waal Autogroep had staan sprong er ten opzichte van de andere aanbieders uit door de kleur en de aantrekkelijk prijs. Na een proefrit en een prettige onderhandeling met de verkoper tot aankoop overgegaan. Inmiddels de eerste honderden kilometers naar volle tevredenheid afgelegd. In dit aankoopproces en als nazorg op diverse momenten door meerdere medewerkers plezierig en met aandacht voor mij als nieuwe klant goed geholpen.

Reactie van het bedrijf

Beste Clemens, Wat goed om te horen dat we u hebben kunnen helpen! Bedankt voor de review en veel plezier met uw nieuwe Karoq. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Uitstekend geregeld, van proefrit tot en met levering!

Heel klantvriendelijk behandeld. Te beginnen met proefrit, vervolgens offerte en aflevering. Geen enkel gevoel van opdringerigheid ervaren, en bij aflevering uitgebreide toelichting gekregen van de functies van de auto. Tussentijdse vragen werden prima beantwoord.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Reactie van het bedrijf

Beste Harry, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u positief terug kijkt op het aankooptraject. Veel plezier met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Heldere communicatie

Heldere communicatie. Je weet exact waar je aan toe bent.

Reactie van het bedrijf

Beste Alfonso, Bedankt voor de review. Fijn dat we u duidelijkheid hebben kunnen bieden. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Goede,fijne aflevering

Van aankoop tot aflevering zeer prettig geholpen.

Reactie van het bedrijf

Beste Lennart, Bedankt voor de review! Goed om te horen dat alles is bevallen. Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Audi De Waal

Uitstekend geholpen, klantvriendelijk en goed advies

Uitstekend geholpen met probleem aan de auto, klantvriendelijk en goed advies. Ze nemen de tijd voor je en denken mee.

Reactie van het bedrijf

Beste Lars, Wat een positieve woorden, bedank! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Goed team waardoor zeer tevreden.

Al enkele jaren zijn wij ‘n zeer tevreden klant bij de Waal in Druten. Onze VW Polo hebben wij vervangen voor een T-Roc. Wij zijn zeer goed geadviseerd door Pieter, Sander en Cas. Zoals wel eens wordt gezegd, zij verdienen een GOUDEN PLUIM ! Ga zo door. Sjaak & Marian.

• Waar heeft uw review betrekking op? N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Beste Sjaak en Marian, Wat een mooie review, bedankt! We zullen de complimenten doorgeven. Veel plezier met jullie nieuwe T-Roc. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Uitmuntend

Graag wil ik langs deze weg laten weten dat wij heel plezierig zaken gedaan hebben met Bram. Gisteren mijn nieuwe UP opgehaald bij Remy in Tiel, fijne gast, die alle tijd nam om nog even de auto door te nemen . Maar ook Bram , de verkoper waar ik het eerste contact mee had is professioneel, komt afspraken na, en reageerde snel, toen ik nog wat vragen had, zelfs in het weekend. Kortom ik ben vol vertrouwen dat ik een goede keuze gemaakt heb om naar de Waal in Tiel te gaan. Na een auto ongeluk op 14 februari en overlijdens van mijn moeder plotseling op 17 februari werd er ook stil gestaan door Bram en hield rekening met oplevering van mijn auto. Kan De Waal in Tiel zeker aanbevelen. (ohja, die fiets zal van toepassing zijn voor m’n vader. Zijn fiets is toe aan vernieuwing en zoekende naar een nieuwe. Bovendien kan de fiets z’n conditie goed bevorderen en kan die afvallen ;))

Reactie van het bedrijf

Beste Jeffrey, Bedankt voor de uitgebreide beoordeling. Wat fijn om te horen dat Remy en Bram u goed hebben kunnen helpen. Nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Prettig zaken doen in een ontspannen sfeer

Duidelijk en transparant van offerte t/m levering.

Reactie van het bedrijf

Beste Bert, Bedankt voor de beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Audi. Met vriendelijke groet, Audi De Waal

Meer dan uitstekend

Prima geholpen met het zoeken naar een andere auto en deze ook gevonden. Zeer vriendelijk ontvangen door een medewerker en uitstekend voorgelicht. Bij het uiteindelijk in ontvangst nemen van de auto wederom in alle rust geholpen door de desbetreffende medewerker , die alle tijd nam om alle nodige papieren, die wij nodig hadden, voor ons te regelen en alle tijd nam om de nodige uitleg te geven voor de nieuwe gekochte auto. Kortom: alle lof!!

Reactie van het bedrijf

Beste Piet, Wat een mooie review, bedankt! Goed om te horen dat alles is bevallen. Veel plezier met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

heel goed

ik werd netjes geholpen goede uitleg en een fijne comunicatie

Reactie van het bedrijf

Beste Rien, Wat fijn om te horen dat we u hebben kunnen helpen. Veel rijplezier in uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Comfortabel

Afspraak gemaakt voor onderhoud voor mijn Q3. Ik ontving een offerte met opgave van verwachte werkzaamheden. Op de dag nog een SMS ontvangen met 2 kleine extra werkzaamheden waarvoor per link toestemming kon worden gegeven. Bij elkaar professioneel en onderhoud is goed uitgevoerd.

Reactie van het bedrijf

Beste Marcel, Bedankt voor de positieve review! Hopelijk voelt uw mooie Q3 weer helemaal als nieuw. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Van proefrit tot verkoop krijg je het gevoel als klant dat jij het middelpunt bent!

Eind februari een online afspraak gepland voor een vrijblijvende proefrit. Hierop werd ik gelijk vriendelijk gebeld om de afspraak te bevestigen. Die zaterdag was het zover, de verkoper Peter wachte ons op en de auto stond klaar. Na wat uitleg de rit gemaakt, conclusie ook graag een automaat proberen. Ook dit werd gelijk geregeld en de tweede rit verliep spoedig. Na wat koffie en een goed gesprek uiteindelijk op een prijs uitgekomen. Deze mee naar huis om over na te denken. Uiteindelijk die middag toch de knoop doorgehakt en de koop gesloten. Nog wat nachten op de aflevering wachten. Die was ook boven verwachting. Auto stond netjes onder een kleed en goede uitleg werd gegeven. Al met al een zeer fijn gevoel aan over gehouden. Mede door de verkoper Peter, wat toch wel een deel van de aankoop doorslaggevend heeft gemaakt. Ga zo door!

Reactie van het bedrijf

Beste Richard, Bedankt voor de uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Veel plezier met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Uitstekende service, vriendelijk personeel, goed te bereiken en nette auto’s.

Prettig contact via de mail en ik kon snel een proefrit inplannen. Na de proefrit goed geholpen en tussen het moment van aankoop goed op de hoogte gehouden. Bij de levering was alles goed geregeld.

Reactie van het bedrijf

Beste Ruben, Bedankt voor de mooie beoordeling. We zullen de complimenten doorgeven aan het team. Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Prettige aankoop , slechte communicatie achteraf

895,- afleveringskosten betalen. Na twee weken te horen krijgen dat de auto nog 2x twee dagen terug moet voor onderhoud/ storing/ update / terugroep batterij. Na meerdere terug bel verzoeken nog geen overleg geweest mbt bovenstaande.

Fijne ervaring van A tot Z

De aankoop van de auto ging goed en het personeel was erg behulpzaam.

Reactie van het bedrijf

Beste Christo, Wat fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Bedankt voor de review en veel plezier met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.