Beste Teunis, Voor een klein defect kan je altijd even langsrijden. Dan doen we ons uiterste best om dit tussendoor op te lossen! We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Joost, Wat fijn dat je ons ervaart als laagdrempelig en de service prettig vindt. Dat vinden wij erg belangrijk! We wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Chantal, Wat fijn dat het proces van de aankoop van je nieuwe auto zo prettig is verlopen! We wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Raymond, Wat fijn dat je met een veilig gevoel de weg op gaat in je nieuwe auto. We wensen je dan ook niks anders dan plezierige kilometers in je nieuwe Octavia! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Cis, Wat goed dat het gesprek met Michel prettig is geweest. We wensen je nog veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Bert, Natuurlijk willen we dat je de auto koopt die het beste bij je past. Gelukkig heb je die kunnen vinden! We wensen je nog veel plezierige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Bert, Bedankt voor de mooie woorden. Fijn om te horen dat onze service als prettig is ervaren door je. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Victor, Bedankt voor het mooie cijfer. Wat fijn dat je bij ons de auto hebt gevonden die perfect aansluit bij je wensen en eisen. We wensen je nog veel veilige en plezierige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Anita, Goed om te horen dat de aankoop van je nieuwe auto zo is gepersonaliseerd! We doen ons uiterste best om dit voor iedereen mogelijk te maken. We wensen je nog veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste heer/mevrouw Verhoeven, Bedankt voor de mooie woorden. We wensen je nog veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Jillis, Wat fijn dat je onze dienstverlening als prettig hebt ervaren. We wensen je nog veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Amber, Goed om te horen dat alles helemaal is verlopen zoals je gehoopt had. We zien je in de toekomst nog graag verschijnen, zowel voor onderhoud als voor een nieuwe auto! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Tom, Wat fijn dat je ervaring met onze dienstverlening zo goed is geweest. We wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Arie, Bedankt voor het mooie cijfer. Dat waarderen we heel erg. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Bas, Wat fijn dat je onze dienstverlening als prettig hebt ervaren. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Jan, Bedankt voor je review. We waarderen het erg dat je je nieuwe auto bij ons hebt aangeschaft. We wensen je nog veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Shahied, Bedankt voor het mooie cijfer. Wat fijn dat je onze dienstverlening als prettig ervaart! We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Poppie, Het is natuurlijk niet makkelijk om een beslissing te maken over zo'n grote aankoop. Dan zijn onze verkopers er natuurlijk om te kijken welke auto aansluit bij jouw wensen. Je hebt een hele goede keuze gemaakt door te kiezen voor de T-Cross! We wensen je nog veel plezierige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Familie Cuperus - van Lochem, We waarderen het enorm dat jullie zo'n afstand hebben afgelegd om bij ons een nieuwe auto aan te schaffen. Wat fijn dat dit hem ook is geworden en we wensen jullie dan ook nog veel fijne en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Gijs, Wat fijn dat je nieuwe auto bij ons stond! We wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.