Topgarage.

Goede Garage , ook als er ,n reparatie tussendoor moet gebeuren, altijd uitstekende service.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Super goede ervaring met deze vakmensen

Zeer behulpzaam en meedenkend

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Tot nu toe geen klachten

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prima garage, persoonlijke, vriendelijke dienstverlening tegen een goede prijs

Doen hun werk goed, zien een schroef in je band en overleggen keurig de noodzakelijke reparaties. Gewoon klantvriendelijk!

Zeer klantvriendelijk familiebedrijf.

Wij hebben bij Garage Bouman een nieuwe auto gekocht, na een tip van een klant van Bouman, zijn daar goed ontvangen, en zeer goed begeleid tot dez aankoop.

• Service N.v.t.

Je wordt goed behandeld

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Is gewoon goed en komt afspraken na...

Wij zijn al jaar en dag klant bij van Gorp autos eb bevalt goed, fijne medewerkers en voor ons lekker dichtbij huis, ook makkelijk

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

APK +onderhoudsbeurt goed uitgevoerd!

Jaarlijkse beurt volgens afspraak perfect uitgevoerd! en toegelicht!

Betrouwbaar

Betrouwbaar bedrijf

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ze luisterde naar waar ik behoefte aan had

Al eerder had ik een auto gekocht bij Auto Hommel en dat was zeer goed bevallen. Mijn situatie is veranderd waardoor ik een kleinere auto wilde en mijn oude kwam inruilen. De verkoper nam alle tijd, dacht met me mee, hij was professioneel en betrokken. Luisterde goed naar mijn eisen en behoefte. Vanuit Auto Hommel hadden ze een fout gemaakt, dit werd direct gecommuniceerd en er kwam een goede oplossing. Dat geeft vertrouwen! Nu rij ik in een fijne auto dit mij past.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Betrouwbare dealer met kennis en kunde!

Hier ben je niet een nummer maar kennen ze je bij naam en nemen de tijd en moeite voor je. Ze luisteren goed en dringen niet aan als je op zoek bent naar een andere auto. Zelf heb ik de mogelijkheid gehad om een proefrit te mogen maken van meerdere dagen, omdat ik niet de beslissing kon nemen om mijn vorige auto in te ruilen. Rijd al jaren Lexus en ben daarin ook trouw aan merk en garage, maar deze garage gaf mij direct een vertrouwd gevoel. Uiteindelijk de keus gemaakt om een CT200h in te ruilen voor de UX250h. Om vanuit Noord Holland ietsje verder te rijden is geen enkel probleem. Ben ervan overtuigd dat ik mijn score nog omhoog zal bijstellen maar daar heb ik tot op heden nog tekort ervaring voor opgedaan. Dit zal naarmate de tijd verstrijkt, beurten en bezit auto moeten blijken.

deskundig

Goede vakgarage, die met de klant meedenkt. Goede reparaties doet, vriendelijk personeel. Vertrouwd adres, aardige mensen.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Al jarenlang de beste service en expertise

Betrouwbaar, betaalbaar, deskundig en servicegericht.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ben tevreden over de afhandeling

Jammer dat er geen aantekeningen/opmerkingen zijn genoteerd betreffende welke zaken gecontroleerd zijn tijdens de kleine beurt/APK Wellicht als extra service banden op spanning brengen en auto stofzuigen.

Goede service!

APK en onderhoud. Goed geregeld en alles opgelost.

Geweldige ervaring

We werden geholpen door Thijmen, Heel fijn en professioneel geholpen en een prachtige zaak. Gr Mike en Li

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Een heel goed aanbod en super klantvriendelijke service!

Ik heb een prachtige auto kunnen kopen, 100% tip top in orde met alle onderhoudshistorie, tegen een heel goede prijs. Daarnaast heb ik de service als bijzonder prettig ervaren: betrouwbaar, vriendelijk, geduldig, aandacht voor details, flexibel, kortom: top! Ik beveel Bouman van harte aan!

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Goede service en communicatie.

Autobedrijf bouman voor een 1e maal bezocht na diverse contacten met derden die tevreden zijn over deze garage.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ben blij dat ik naar Hommel ben gegaan. voor het onderhoud en keuring.

14 jaar ongeveer, hebben jullie team mijn autootje onderhouden om deze veilig op de weg houden. Daarvoor mijn hartelijke dank. Hopelijk nog enkele jaren. Misschien met een ander autootje, maar dat is nog in onderhandeling. Hommel daar moet je zijn voor goed onderhoud, dat is zeker. Ik heb het ondervonden.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

goede service en alles volgens afspraak.

Extra’s waren voor mij als nuchter persoon niet nodig. Maar zeker netjes door het aan te bieden.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

personeel is vriendelijk, correct en netjes, lekkere koffie, snelle service en met een uiteindelijke

We zijn geen klant van Bouman, kwamen min of meer toevallig langs en werd en first class klanten behandeld.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Nog een autobedrijf met persoonlijke aandacht.

Met de aankoop van een nieuwe auto op een prettige manier tot zaken kunnen komen. Met de aflevering van de auto is er ruim tijd voor genomen, waarbij de belangrijkste zaken zijn uitgelegd, zodat wij met een goed gevoel weg zijn kunnen rijden.

• Service N.v.t.

Alles Top

Goed, snel en vriendelijk

Altijd aan afspraken gehouden. Vriendelijk

Zit hier boven

Vriendelijk en behulpzaam bedrijf

Ik was op zoek naar een auto met mijn wensen en die hebben ze voor me gevonden Verassing was ook het bloemetje na aankoop auto erg leuk

Best beoordeeld uit 19 leden

- Autobedrijf Klein C.V. | 9.8