Super!

Super geholpen met het kopen van een andere auto. Geen gezeur, voor mijn gevoel een eerlijke prijs. Reden om terug te komen.

Goede ervaring

Vriendelijk Goede advies Neem de tijd

Snel en goed geholpen.

Altijd klaar als er iets is

Zeer goed bedrijf

word er zeer goed geholpen bij het kopen van een auto.Personeel is ook heel klantvriendelijk en behulpzaam.Je word als klant bij de familie Hommel betrokken.Kom er graag voor de hele goede service.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gastvrij. Alle tijd om goed rond te kijken. Fijne proefritten kunnen maken. Hulp bij verzekeren en aan en afmelden. De uitleg van gebruik van de assecoires ging voor mij wat snel,dus nu een en ander via het boekje proberen. Wellicht kom ik nog een keer aan voor wat vragen.

Gewoon goed

Fijn bedrijf om te bezoeken. Vriendelijke mensen. Goede service.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Snelle deal…heldere communicatie

Ido heeft me goed geïnformeerd. Vriendelijke verkoper met oog voor de persoon. We kwamen snel tot een deal naar tevredenheid.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Betrokken, kundig, staan altijd voor je klaar.

Langs geweest voor een kleine beurt. Kon erop wachten, koffie stond klaar. Je bent geen nummer maar ze kennen je. Leeshoekje met de krant en koffiemachine in de buurt. Fijn adres, geen verkopers in dure pakken, maar ongedwongen en met kennis van zaken. Zoek je een goede dealer met garage dan is Reijrink zeker een aanrader.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goed geholpen bij de aanschaf van een andere auto

• Service N.v.t.

Vlotte service

Kon er snel terecht, vlotte service.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Heel goed bedrijf

Ik ga normaal naar van Mossel of Louwman Ik ging hier naar een auto kijken en proefrit maken De hele showroom zag er prettig en verzorgd uit, de jongeman die mij hielp was heel klantvriendelijk en kwam uit eigen beweging mij nog tegemoet met een voorstel Het voelde heel vertrouwend aan

• Service N.v.t.

Gastvrij en behulpzaam bedrijf

Na controle voor een grote beurt bleek onderhoud langer te gaan duren na uitleg van het probleem thuis gebracht en na onderhoud weer opgehaald, kosten raming was acceptabel en bleek zelfs iets goedkoper uit te vallen

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Mooi familie bedrijf, goede service!

Goede service en klantcontact

weer prima geholpen

Prima contact en onderhoud.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Fijne sfeer vanaf binnenkomst tot aflevering

Ik kwam binnen om eens te kijken voor een tweedehands auto. Voir ik het wist was ik een proefrit aan het maken en kwam ik terug met een positief gevoel bij deze auto. Na een korte onderhandeling en een nachtje bedenktijd was ik er aan uit. Van binnenkomst tot aflevering een fijne sfeer ervaren alsof we elkaar al jaren kennen.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ik heb laat gebeld voor een afspraak/keuring. Fijn dat ze een plekje konden inplannen.

Goed geholpen

Ik kom al 19 jaar bij deze garage en word altijd goed geholpen! Als ik het ergens niet mee eens ben wordt dit netjes opgelost.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zeer tevreden over deze garage

Sinds dit jaar ben ik met mijn Toyota CHR in het onderhoud bij deze garage, ondanks dat ik mijn auto bij een andere garage heb gekocht was ik meteen welkom en werd ik zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Onlangs bij de onderhoudsbeurt bleek dat mijn banden aan vervanging toe waren, hiervoor kreeg ik keurig een offerte en inmiddels zijn deze ook gemonteerd, alles keurig zoals besproken tegen zeer schappelijke prijzen en met de extra service dat ik daar altijd mag langskomen om de banden op te laten pompen. Kortom ik ben zeer tevreden en kan deze garage van harte aanbevelen.

Kundig en goede service

Zoals altijd goede service en kundig geholpen

vooral zo doorgaan

vooral zo doorgaan

Heel fijn geholpen!

Wij zijn erg tevreden over het contact met Ido. Hij was fijn in de omgang en heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Goed en snel geholpen door vriendelijk personeel

Goed en snel geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vriendelijk personeel bij binnenkomst. Geven duidelijk uitleg als je vragen hebt. Kundig personeel

snel geholpen

Best beoordeeld uit 19 leden