Super geholpen met het kopen van een andere auto. Geen gezeur, voor mijn gevoel een eerlijke prijs. Reden om terug te komen.
Altijd klaar als er iets is
Goede service en klantcontact
Ik heb laat gebeld voor een afspraak/keuring. Fijn dat ze een plekje konden inplannen.
Mijn eerste ervaring met het bedrijf is positief.
Altijd denken in oplossingen, goede service, betrouwbaar!
Ze nemen alle tijd voor je, de service is goed. Klantvriendelijk en respectvol.
Bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt, valt de rekening altijd tegen. Ik vraag me daarom ook af, of er bv ieder jaar de motorolie vervangen moet worden? ( 6 tot 7 duizend km.!! )Enkele jaren geleden reed ik nog zo'n 15.000 km. per jaar. Dat snap ik dan wel. Die afgedane olie komt op een of andere manier weer in het milieu terecht, toch?? Je zult wel zeggen dat er met die olie zorgvuldig mee wordt omgegaan, maar had ook nog makkelijk 7.000 km mijn auto kunnen smeren.
In deze garage word je snel geholpen. Het personeel heeft kennis van zaken en bij de koop of verkoop van auto’s wordt er niet opgedrongen. Ton licht je objectief voor over een auto. Daarbij geeft hij de klant voldoende ruimte om zelf zijn beslissing te nemen.
Vriendelijk en kundig.
Zoals al meer dan 30 jaar altijd goed.
Een garage waar vakmanschap en service nog steeds van toepassing zijn.
Wij zijn vriendelijk ontvangen en te woord gestaan door Ton. Een goed gesprek gehad zonder enige opdringerigheid en uiteindelijk tot een deal gekomen. De brabantse gemoedelijkheid doet het altijd goed.
Grote beurt apk met v snaar plus pechhulp
Goed en snel geholpen, auto op de afgesproken tijd klaar.
Goed overleg,vriendelijk en behulpzaam.
goed afspraak maken, afspraak wordt nagekomen, auto ziet er keurig uit bij het ophalen
Fijne mensen en zoals al gezegd goed geholpen.
Buitengewoon goed geholpen
Hetzelfde als boven
Je wordt goed behandeld en je krijgt goede service. En goede afspraken die na komen.
Snel handelen bij reparatie
Er moesten enkele mankementen opgelost worden om de auto door de APK te krijgen. Hier is snel en helder over gecommuniceerd, en na akkoord ook snel en vakkundig in gehandeld.