Laden reviews...
187 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen worden de reviews geprezen om duidelijke communicatie, snelle service en vriendelijk personeel. Klanten waarderen eerlijke prijzen en transparante afspraken. Het imago van de garage komt naar voren als professioneel en betrouwbaar, met aandacht voor de klant.
We zijn heel goed geholpen
29 June 2026
Maton
made
Onderhoud van mijn caravan bij caravanpark de Haas, nooit geen probleem, Bij een onverwachte situatie,b.v. wat inzakken van het dak van de caravan, dit alvast zover oplossen en mij hier over berichten. Was hier heel blij over.
28 June 2026
Marianne Aarts
Drunen
Ik heb voor het eerst een tweedehands auto bij dit bedrijf gekocht en ben zeer tevreden met de manier waarop ik geholpen ben. Met name de uitleg van hoe de aangekochte auto werkt qua bediening was geweldig. Heel erg bedankt voor deze geweldige service
28 June 2026
Gerrit
Andel
Ik bracht mijn Toyota Aygo naar de garage omdat er een piepend geluid binnen de auto kwam. Ze ontdekten snel dat het probleem in de koppeling slipt. Ze boden me een leenauto en voor mijn werk terwijl ze mijn auto repareerde. Hij rijdt nu weer goed. Ik ben heel dankbaar.
26 June 2026
PURITY
s' Hertogenbosch
Aardige mensen, deskundige en snelle service.
25 June 2026
Aankoop onderdelen en/of accessoires
22 June 2026
Frans
Kaatsheuvel
Betrouwbaar. Alleen maar goede ervaringen.
21 June 2026
Marjo van der Ven
Drunen
Onze Toyota is voor reparatie geweest bij de Kort. Van te voren een prijs indicatie opgevraagd. Auto is keurig gerepareerd, alles werkt weer goed, prijs keurig conform de vooraf gegeven prijs indicatie. Verder zeer vriendelijk personeel. Konden ook snel terecht. Al met al prima bedrijf.
21 June 2026
Remco
13 June 2026
Ed
Vlijmen
Zoals boven en netjes de kosten uitgelegd
13 June 2026
Willem
Vlijmen
Mijn uitlaat was afgebroken, en binnen een dag was hij gerepareerd.
12 June 2026
Henk
Vlijmen
Eerste kennismaking met Jurgen, direct een goed gevoel gekregen. Afspraak werd bevestigd met een mail. Garage netjes en schoon. Vriendelijke begroeting. Alleen gekomen voor een diagnose, met een niet veel voorkomende auto. Een keurige uitleg gekregen wat er mis was. Daarbij een duidelijke offerte zonder tijdsdruk. Een garage waarbij de klant centraal staat en waarbij je je geen nummer voelt.
11 June 2026
John
Ammerzoden
Met een lekke band naar de garage en weer super snel de band gerepareerd
7 June 2026
Tim
Drunen
Klantvriendelijk, snelle hulp, prijs kwaliteit prima.
4 June 2026
Elly
's-Hertogenbosch
Ik ben erg tevreden over Autobedrijf de Kort. Ze hebben mijn Ford C‑Max snel en professioneel onderhouden, inclusief het vervangen van de remblokken en olie. De communicatie was helder, de prijs eerlijk en de auto rijdt weer perfect. Zeker een aanrader!
4 June 2026
Gary
Nieuwkuijk
Ook dit jaar onze Suzuki Vitara naar autobedrijf de Kort voor een beurtje & APK met de afspraak dat ik erop kon wachten. Ook moest de pechhulp (Eurodekking voor € 50,- ) worden verlengd. Punctueel op tijd geholpen nadat ik vriendelijk te woord was gestaan. Na een klein uurtje was de kleine-beurt uitgevoerd samen met de APK. Ook werd direct de pechhulp geregeld. Direct er een advies bij voor de volgende beurt over 15.000 km (vervangen remblokken) zodat daar rekening mee kan worden gehouden. Al met al een prima prijs voor vakkundig onderhoud in combinatie met klantvriendelijkheid
3 June 2026
Rob
Waalwijk
Duidelijke communicatie en prima service.
28 May 2026
Rob
Nieuwkuijk
De prettige kennismaking deed mij beslissen het onderhoud aan de Kort toe te vertrouwen. Ik heb een betrouwbare indruk, maar kan de kwaliteit nog niet beoordelen, al heb ik geen twijfels. En er wordt meegedacht
27 May 2026
Hans
Vlijmen
Ben goed geholpen en alles netjes en volgens afspraak
25 May 2026
Sjaak den Hoet
Vlijmen
Hele fijne en kwalitatief goede auto gekocht. Vriendelijk en kundig geholpen. Ook goede inruil/totaalprijs.
Aanschaf gebruikte auto
24 May 2026
Lisette
Rotterdam
Altijd aandacht ook voor kleinigheden die voor jezelf heel belangrijk kunnen zijn
24 May 2026
Jan
vlijmen
Geen wachttijden van maanden. Geen onnodige afspraken. Geen verborgen kosten. Geen verrassingen. Gewoon veel fijner en goedkoper dan de grote dealers.
Aankoop onderdelen en/of accessoires
17 May 2026
Arjan
Drunen
Met een kapotte koplamp even gebeld. Kon direct langskomen en binnen 5 minuten was het weer opgelost. Hele fijne garage !
9 May 2026
Petra
Vlijmen
Behulpzaam, vriendelijk, alles perfect volgens afspraak, goede service,
6 May 2026
Lia