Geweldig!

Ik had abuis met de afspraak. Was een week te vroeg. Werd toch alsnog snel geholpen wegens problemen met de accu

Prima bedrijf

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vriendelijk, prettig en betrouwbaar kortom een zeer fijne ervaring.

Via de site in de avond een proefrit aangevraagd. De volgende dag ben ik gelijk gebeld en gemaild ter bevestiging. Dat systeem werkt echt super. Anderhalve week geleden de proefrit gemaakt en vandaag mijn auto opgehaald. Alles netjes en keurig geregeld. Vandaag geholpen door Thijmen, enkel maar complimenten aan hem. Vriendelijk, netjes en ook erg behulpzaam met nog enkele goede tips.

Gewoon goed

Goed geholpen en afspraak nagekomen

Nette service

Goede service, snelle afhandeling en nette afleverbeurt waarbij men niet bespaard heeft.

Goede service, vriendelijk personeel

Auto is weer helemaal rijklaar gemaakt, inclusief een wasbeurt

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gewoon goed komen hier al jaren .Mooi geworden.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Alles weer prima volgens afspraak afgehandeld.

Onderhoudsbeurt en APK alweer op prima wijze uitgevoerd. Alles netjes volgens afspraak.

Service met Hoofdletters

Dit overtrof al onze verwachtingen, wat een service. Als je maar lang genoeg gewoon blijft wordt je vanzelf bijzonder!

Service- en klantgericht

Veel aandacht voor klant en zorgvuldige afwikkeling van koop en administratie

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Professioneel bedrijf, vakbekwaam en klantvriendelijk.

Helemaal geweldig

Al jaren klant bij Hommel met zowel tweedehands als nieuwe auto’s die bij hun zijn aankocht. Service is top, vriendelijk personeel die meedenkt. Eerlijke behandeling en prijzen. Kortgezegd: helemaal geweldig

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Altijd even vriendelijk en netjes. Fijne gsrage met vakmensen. Service is top

Snelle service

Snelle service. Na telefonisch contact probleem snel opgelost door monteur. Eerst ter plaatse en daarna in de garage zelf!

Prachtig bedrijf

Fijne sympathieke medewerkers, staan direct voor je klaar met snelle service. Terwijl de ruitenwissers van mijn Opel werden vervangen werd mij een heerlijke koffie versnapering aangeboden door een van de personeelsleden. De toonzaal ziet er erg fraai uit. Uniek om te aanschouwen dat een verkoper de bandenspanning van een auto controleert voordat de klant een proefrit maakt. Waar zie je dat nog, extra aandacht en service. Ga zo door luitjes van Hommel. Ido Verheijen uit Terheijden

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Goede ervaring!

Al vele jaren ben ik klant bij Auto Hommel, als ik hulp of een probleem met de auto heb kan ik altijd terecht en dat is fijn! Pas een gebruikte auto gekocht en ook de manier van inspelen op mijn wensen en/ of vragen geeft vertrouwen, er is begrip voor de klant. Prima geholpen met mijn nieuwe aanschaf, er werd een klein feestje van gemaakt extra leuk.

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

zeer tevreden

zeer tevreden goed geholpen en mijn auto was snel klaar waar ik heel blij mee was zeer tevreden

Vriendelijke mensen, goede service

Al jaren breng ik mijn auto bij Hommel. Fijne, vriendelijke mensen, goede service.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede communicatie, altijd bereid mee te denken/helpen. Vriendelijk personeel.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

We zijn blij met onze aankoop

Overzichtelijke showroom. Prettige verkoopadviseur die uitgebreid de tijd nam. Dit heeft er zeker aan bijgedragen dat wij een Toyota RAV4 hebben gekocht. Fijn dat wij de auto niet hoefden op te halen, maar deze thuis werd afgeleverd. Duidelijke informatie voorziening.

Altijd goed

• Reden bezoek: N.v.t.

Goed geholpen

Tegen gekomen mankementen worden eerst met de klant besproken voordat de reparatie plaats vind. Auto is op tijd klaar.

Altijd uitstekend

Onze familie koopt al sinds halverwege de zeventiger jaren auto’s bij Hommel. Eerst bij Bram en later bij Patrick. We voelen ons gewaardeerd en zijn altijd zorgeloos op pad. Inmiddels ook al een paar jaar elektrisch. En fijn dat je auto gewassen wordt bij iedere beurt!

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.