Ik heb laat gebeld voor een afspraak/keuring. Fijn dat ze een plekje konden inplannen.

Goed geholpen

Ik kom al 19 jaar bij deze garage en word altijd goed geholpen! Als ik het ergens niet mee eens ben wordt dit netjes opgelost.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zeer tevreden over deze garage

Sinds dit jaar ben ik met mijn Toyota CHR in het onderhoud bij deze garage, ondanks dat ik mijn auto bij een andere garage heb gekocht was ik meteen welkom en werd ik zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Onlangs bij de onderhoudsbeurt bleek dat mijn banden aan vervanging toe waren, hiervoor kreeg ik keurig een offerte en inmiddels zijn deze ook gemonteerd, alles keurig zoals besproken tegen zeer schappelijke prijzen en met de extra service dat ik daar altijd mag langskomen om de banden op te laten pompen. Kortom ik ben zeer tevreden en kan deze garage van harte aanbevelen.

Kundig en goede service

Zoals altijd goede service en kundig geholpen

vooral zo doorgaan

vooral zo doorgaan

Heel fijn geholpen!

Wij zijn erg tevreden over het contact met Ido. Hij was fijn in de omgang en heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Goed en snel geholpen door vriendelijk personeel

Goed en snel geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vriendelijk personeel bij binnenkomst. Geven duidelijk uitleg als je vragen hebt. Kundig personeel

snel geholpen

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Top ervaring bij Autobedrijf Bouman.!

Oorspronkelijk kwam ik langs voor een keuring van een andere auto, maar zag in de showroom een BMW X2 staan die mijn aandacht trok. Wat mij direct opviel: ze namen niet zomaar een snelle beslissing, maar gaven netjes aan om op een ander moment terug te komen. Integriteit staat hier duidelijk voorop. Verder: vriendelijk ontvangen, goed geholpen en ze denken echt met je mee. Ook prettig dat ze goed bereikbaar zijn en duidelijke afspraken maken en nakomen. Uiteindelijk de BMW X2 hier gekocht en opgehaald, met een goed gevoel de weg op. Ik verwacht hier nog veel plezier van te hebben.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

APK keuring verricht en deskundig advies gegeven ten aanzien van dreigende afkeurpunten

Banden waren aan vervanging toe, wat tot afkeuring zou kunnen leiden. In overleg vervangende banden gemonteerd, zodat de auto gewoon goedgekeurd werd.

Goed en deskundig geholpen

Vriendelijk en goed advies gekregen

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Altijd klantvriendelijk en snelle servi e

Zie bovenstaand kooi

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goed geholpen maar wel duur als gevolg van plaatsen prop via de buitenkant

Goed geholpen en snel wel duur. Lekke band met prop gerepareerd.: kosten 35 euro.De monteur twijfelde al of de prop zou blijven zitten. Eigenljk had op dat moment een alternatief aangeboden moeten worden om de prop van binnenuit te plaatsen. Nu moesten we in tweede instantie de band laten vervangen door een nieuwe : kosten 195 euro. De oude band was pas een jaar oud! De De prop was er uit geschoten Dit constateerden we in ZIerikzee. Hier oude band geplaatst om terug naar Vlijmrn te komen. Kosten 50 euro.Wel kregen we 22 euro retour voor de prop van de Kort. Dus totaal kosten 1 nieuwe band: 35+ 50+ 195- 22= 253 euro rerwijl oude band 1 jaar oud was.

Netjes en vertrouwd

Het bedrijf heeft een goede uitstraling. Werkplaats ziet er netjes uit, showroom, koffie corner en zelfs de toiletten zijn schoon ! Met dank aan Thymen, netjes en voorkomend, zeer rustig en beleefd. Dat zie je niet altijd. Auto stond er tip top bij, ben zeer tevreden.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goed zoals altijd.

Alles naar wens

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vriendelijk personeel en goede service

Goed geholpen!

We zijn goed geholpen bij pech onderweg, blij met Reijrink!

Voelt als visite

Altijd weer een warm welkom! Aandacht voor de reden van je bezoek en ze komen met een passende oplossing als dat nodig is. Derde auto gekocht met veel plezier!

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Prima, snelle service door een betrouwbare garage.

Snelle en efficiënte service, (klant)vriendelijke behandeling en personeel, adequate terugkoppeling en afstemming. De klant ontvangt meer dan "alleen de noodzakelijke" service.

Komt (prijs) afspraken 100% na en heeft top vakmensen in dienst

In 2012 kocht ik mijn nieuwe Toyota elders maar ben vanaf dag 1 bij deze garage terecht gekomen. Waarom? Bij nader inzien moest ik een trekhaak hebben voor mijn Verso-S en betaalde bij de Toyoya dealer waar ik de auto had gekocht bijna 3x het bedrag dan bij Reijrink in Diessen. Dan hoef je toch geen overweging te maken lijkt me. Ook in de 14 jaren daarna nooit teveel betaald voor perfect en vakkundig onderhoud. Zeer tevreden, zeerzeker ook over het personeel. Per slot van rekening ligt ons leven voor een gedeelte in hun handen!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goed en alles is soepel verlopen

Mijn eerste ervaring met het bedrijf is positief.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zeer goede service en klantvriendelijk.

Alhoewel ik mijn auto niet bij hen gekocht heb kan ik altijd terecht met een vraag of voor hulp.Erg fijn.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Altijd denken in oplossingen, goede service, betrouwbaar!

Best beoordeeld uit 19 leden

- Autobedrijf Brouwer | 9.8