Garage Hommel zou ik iedereen aanraden. Ze hebben altijd tijd voor je en er is nooit iets is teveel.
Ik word bij elk bezoek aan het bedrijf heel vriendelijk en deskundig geholpen.
Goede uitleg over schade reparatie
Vriendelijke mensen. Als er iets extra is aan mijn auto dan bellen ze even om te overleggen.
Divers aanbod van auto’s die ik mooi vindt, eerlijke onderhandeling waaruit ik een goede inruilvoorstel kreeg en ik tot aankoop van een Toyota Yaris Cross bent overgegaan.
Mijn 1e bezoek bij jullie was in 2006 vanwege mijn Daihatsu. Ik ben altijd tevreden geweest over jullie fantastische service, soms a la minute (paar jaar geleden, zaterdagmiddag rond half 5 met een afgebroken uitlaat). De gehanteerde prijzen zijn nooit boven de door mij -vooraf- geschatte bedragen. Jullie halen de klanten dus niet het vel over de neus. Ik ben dus een hele tevreden klant en hoop nog vele jaren dat te blijven.
reparatie goed gedaan
Positief, omdat her bedrijf altijd op een goede en prettige manier klaarstaat.
Hele goede service.
Goede en fijne service
Gekomen voor een onderhoudsbeurt en Apk alleen 900€ ivm nieuwe banden, maar dat hoort eenmaal bij het onderhoud en ik wel veilig op de weg zijn.
Deskundige monteurs, Prima service!
Ik kwam er voor de eerste keer en gelijk een goed gevoel.
Fijn bedrijf en Peter heeft ons uitstekend begeleid in het proces van de aankoop.
we worden altijd goed en vriendelijk geholpen. snelle service. lekker bakje koffie erbij. we gingen voor onderhoud maar gingen met een nieuwe auto de deur uit.
Grote onderhoudsbeurt is keurig gedaan. Vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug.
Zoals altijd goed
Gewoon goed
Onderhoud uitgevoerd, telefonisch overleg en vlotte afhandeling van e.e.a.
Kreeg een telefoontje met de kosten en volgens afspraak in de middag weer telefoontje dat auto klaar was . Alles gebeurd volgens afspraak .
Garage Klein is eerlijk, betrouwbaar, vakkundig, levert kwaliteit voor een goede prijs en geeft een bijzonder goed gevoel.
Altijd behulpzaam, bij kleine mankementen word je meestal gelijk geholpen. Persoonlijk. Reël, deskundig.
Perfect bedrijf.
Service zeer perfect en correct behandeld 6 sterren