Zie boven!
goed.
Hoewel ik bijna 40 km van Meeuwen in Bleskensgraaf woon, pieker ik er niet over om vvanwege bovengenoemde ervaring van garage te wisselen. Ik heb er graag wat verkeersongemak voor over. Ik kan garage Bouman bij iedereen aanbevelen.
dat is de reden dat ik er naar toe rij
Het was fijn dat ik kon wachten meestal vragen ze of ik iets wil drinken maar ze hadden het te druk denk ik
Zeer nette en vriendelijke eigenaar die alles over de auto en zijn geschiedenis kan vertellen en uitleggen, die goede service en garantie biedt, die zeer klantgericht en klantvriendelijk is, en het belangrijkste iemand die recht door zee is.
Al jaren klant
Goede service, vriendelijk personeel, eerlijke prijs!
APK zonder afspraak binnen 20 minuten klaar
Behulpzaam
Snel geholpen, aardig personeel. Ze bellen netjes als er iets is of als de auto klaar is.
Net personeel
Professionele, persoonlijke en klantvriendelijke ervaring.
S snel en prettig geholpen
Goed en degelijk.
Een bijzonder klantvriende9lijk bedrijf waar aandacht aan de klant wordt gegeven, deskundigheid voor in mijn geval van de afdeling verkoop. Was op aanraden van vrienden er naar toe gegaan, zal ook zeker aan andere aanbevelen om hier bij aanschaf van een auto langs te gaan.
Auto is nog niet klaar dus kan er niet echt over oordelen
Wordt goed geholpen en altijd vriendelijk, Het is een fijne garage.
Alles looppt op rolletjes
Mijn eerste ervaring met Auto Hommel is zeer positief. Goed geholpen door Randy. Hij was zeer vriendelijk en de communicatie was duidelijk en goed. Hier dus auto ingeruild voor een (bijna) nieuwe.
Deskundig en snel opgelost, terwijl ik koffie kreeg
Goede service en vriendelijk
De controle is goed geweest. Alleen was de radio in de routeplanner niet goed afgesteld, dus ben ik de dag erna even langs geweest. Nu is het weer goed.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.