Accuraat en duidelijk

Accuraat en duidelijk.

Perfect gesprek

We zijn keurig te woord gestaan en alles is ons op een begrijpelijke manier uitgelegd. Er is ons veel duidelijk geworden. nu nog het juiste huis vinden en dan weer terug voor een advies wat bij ons past. Wij waren op de vestiging in Doetinchem.

Geweldige ervaring

Wii zijn fantastisch geholpen door Ton en Cyntia. We kwamen met een ingewikkeld vraagstuk over onze hypotheek. Waar sommige adviseurs de uitdaging niet aandurfde, deed Ton dat wel. Hij luiisterde naar ons verhaal en bekeek vooral wat wel mogelijk was. Uiteindelijk heeft hij onze hypotheek op een vlotte en snelle manier afgehandeld. We zijn gedurende het proces door Ton en Cynthia op de hoogte gehouden. Wij zijn Vam Bruggen Zoetermeer heel erg dankbaar en wij raden het zeker aan.

Snel, duidelijk, en rustgevend

De communicatie met Rense was zeer snel en duidelijk, en dit proces onder zijn begeleiding doorlopen gaf een rustgevend gevoel.

Erg goed

De adviseur kijkt niet alleen naar de individuele situatie maar heeft ook oog voor zaken waar je zelf nog niet aan gedacht had.

• Afspraken nakomen

Prettig contact en snelle behandeling.

Goede ervaring.

• Afspraken nakomen

Goede uitleg v d vragen die wij hebben voorgelegd

zeer deskundig

Ik had een afspraak voor een vrijblijvend gesprek inzake een hypotheek aanvraag. Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en deskundig voorgelicht. Momenteel ben ik alles aan het inventariseren.

Goed advies.

Goed advies. Alles netjes afgehandeld.

Goede en vlotte dienstverlening

Zeer vlotte dienstverlening.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze ervaring met Marcel Schoon; hij is betrouwbaarheid,deskundig en dienstverlenend

• Afspraken nakomen

Super geholpen. Niks is teveel en alle geduld. En snel reactie op een mail

Klantvriendelijk en wordt meegedacht aan de wensen van de klant!

• Afspraken nakomen

Vriendelijk en ter zake kundig

Een goed en zeer prettig eerste gesprek gehad. Alle mogelijkheden op een rij gekregen, dus alle redenen om met Van Bruggen verder te gaan.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Snel ingepland en top uitleg! Bedankt

Snel ingepland en top uitleg! Duidelijk en overzichtelijk. Nam goed de tijd om alles rustig uit te leggen.

• Afspraken nakomen

Fijn en duidelijk advies op maat

Prettige ervaring , communicatie verloopt soepel. We konden snel terecht en ook de vervolgafspraken op korte termijn waren geen probleem.

Teleurstellend/ niet competent

Na eerste (gratis) gesprek lekker gemaakt met een oriënterende zeer algemene calculatie voor €120.000 consumptief krediet, op basis van mijn bestaande hypotheek bij Vista. Uitgangspunt vdB was een aflossingsvrije lening, echter een snelle check op internet later leerde mij al snel dat Vista helemaal geen aflossingsvrije lening verstrekt, als één van de weinigen overigens. Na contact vdB-Vista bleek vervolgens de max. lening beperkt tot €112.000, om mij onduidelijke redenen. Het ergste moest toen nog komen. Vista wijst uiteindelijk de lening af omdat vlgs interne Vista normen bij de draagkrachtberekening ons draagvermogen overschreden zou worden als de korstlopende lening van ca. 260.000 over 10 jaar afloopt. Deadline 1 november! terwijl we al vanaf 1 sept bezig! Deadline was niet bekend bij vdB.

• Afspraken nakomen

Klant en oplossingsgericht met kennis en kunde van de financiële hypotheekmarkt

Peter heeft veel ervaring. Geeft goede adviezen. Zorgt voor oplossingen en snel handelen bij aanvraag en meenemen hypotheek naar volgende woning.

Superfijne, professionele adviseur

Heel goed, zakelijk en toch persoonlijk advies waar je verder mee kunt

• Afspraken nakomen

Prettige persoonlijkheid die graag uitdaging aangaat!

Goed gereageerd op niet gebruikelijke hypotheekvraag. Is duidelijk een liefhebber van het vak met intrinsieke motivatie voor dienstverlening!

Advies op maat

Goed geadviseerd betreffende ons pensioenplan.

Duidelijk en meedenkend

Ik ben uitzonderlijk goed geholpen door Menry. Het is duidelijk dat hij niet alleen veel kennis heeft maar ook echt met jou meedenkt. Hij neemt de tijd om jou situatie en jou wensen te begrijpen en legt alle opties helder en rustig uit… Ben superblij hem als adviseur te hebben

• Afspraken nakomen

Ik heb een vraag gesteld over sale@leaseback van mijn appartement,

Een kort en duidelijk en goed antwoord ontvangen

• Afspraken nakomen

Prima informatie en zeer klantvriendelijk

Onze ervaring met Jaco was zeer positief . Goede uitleg en erg klantvriendelijk!

Snelle acties! Goed advies

Via Independer in contact gekomen met vanbruggen. Fijn contact snapt situatie, en weet snel te schakelen.

Top service

Zeer goed geholpen en voorgelicht.

Best beoordeeld uit 52 leden

- Van Bruggen Haarlem | 9.3

- Van Bruggen Zwolle | 9.3

- Van Bruggen Amsterdam | 9

Over Van Bruggen

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.