Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke en benaderbare personeel en duidelijke uitleg. Ze waarderen het persoonlijke advies en de heldere communicatie. De service wordt omschreven als snel, nauwkeurig en betrouwbaar, met betrokken ondersteuning. Al met al tonen klanten een hoge tevredenheid en vertrouwen in het team.
Fantastisch
16 June 2026
Amsterdam
Hele fijne rustige man die alle tijd neemt.
8 May 2026
Kaatsheuvel
Onze ervaring met Jasper Roovers was uitstekend. Vriendelijke benadering, innemende persoonlijkheid. Kennis van zaken, duidelijke uitleg. Alle rust en uitleg bij de uiitleg om van onze financieen . We zijn heel tevreden.
14 April 2026
Miranda van Alphen
Made
Goed bereikbaar. Fijn en goed contact en overal goed mee geholpen.
11 April 2026
Betrokkenheid en oplossingsgericht
24 March 2026
Wilco
Prinsenbeek
deskundig vanaf het moment van binnenkomst. straalt vertrouwen uit!!!
20 February 2026
Breda
Ons gesprek met Johan was prettig, to-the-point en respectvol. Waar we vragen hadden was Johan bereid het extra uit te leggen.
17 February 2026
Willem
Loon op Zand
Ik ben inmiddels al jaren klant bij Van Bruggen Oosterhout en ik kan niet anders dan positief over ze zijn. Men is er vriendelijk, klantgericht en zonder poeha worden zaken aangevlogen en geregeld. Ik hoop nog jaren van hun diensten gebruik te mogen maken.
28 November 2025
Richard
Breda
Telefonisch contact gehad voor een afspraak. Wij konden vrij snel komen. Alles werd goed uitgelegd. De adviseur moest een paar dingen nakijken waardoor wij de volgende dag al antwoord hadden.
7 November 2025
meneer Nick
Hank
Er is echt tijd genomen om alles goed uit te leggen wat erg fijn was.
25 October 2025
Diana
Raamsdonksveer
Kundige adviseur prettig in de communicatie en denkt mee in de persoonlijke situatie. Aanrader!
25 September 2025
Kevin
Breda
We zochten een advies voor onze toekomstplannen zonder vast te lopen in het stramien van een bank. Dat hebben we gekregen, inclusief mogelijke alternatieven. Heel fijn gesprek.
20 September 2025
meneer Roeling
Teteringen
Er wordt op jou persoonlijke gegevens gezocht en meegedacht naar een oplossing op maat. Dat is wat je wilt! een oplossing die echt voor jou van toepassing is.
21 August 2025
Robert
Spijk
Wordt goed naar de wensen van klanten gekeken zeer tevreden
19 August 2025
meneer de j de groot
Chaam
We werden adequaat en deskundig en vriendelijk te woord gestaan en geholpen
15 August 2025
meneer Boeren
Oosterhout
Uitstekende service: snel, nauwkeurig, ontzettend vriendelijk, heel duidelijk, en zeer betrouwbaar.
13 August 2025
Ruben
Oosterhout
goede duidelijke en vriendelijke, behulpzame dienstverlening.
1 August 2025
John
Klundert
Wij hadden op zeer korte termijn advies nodig van een expert. Dit hebben we gevonden in jullie collega Jasper Roovers.
25 July 2025
B
Smith
Ik heb het als zeer prettig ervaren met duidelijke uitleg en advies en van alle kanten goed en deskundig bijgestaan
19 July 2025
Joop
Oosterhout
Mijn ervaring met van Brugge Oosterhout, Johan, was erg prettig. Fijne rustige ontvangst, duidelijk uitleg over de producten en mogelijkheden. Toonde betrokkenheid en probeerde mee te denken in onze situatie. Zeer tevreden dus.
8 July 2025
Jolanda
OOSTERHOUT NB
Goed gesprek, inlevend en goede en heldere informatie verkregen. Zeker aanbevelen!!
20 June 2025
Arno
Oosterhout
We hebben een prettig gesprek gehad van een kundige adviseur. Na een aanvraag op de website werd ik al direct teruggebeld om een afspraak te plannen. Binnen een week hadden we een afspraak. Erg fijn. De sfeer is prettig, de adviseur heeft ons fijn advies gegeven en luisterde goed naar onze wensen en vragen. Hij nam rustig de tijd. We komen hier zeker weer terug om zaken te regelen of meer advies in te winnen.
21 April 2025
Madieke
Oosterhout
Met geduld, begrip, inlevingsvermogen zijn wij op informele, maar professionele manier geadviseerd!
28 March 2025
Miranda