Laden reviews...
40 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen een consistente professionele en deskundige aanpak. Klanten waarderen dat er goed naar hun wensen wordt geluisterd en er mee wordt gedacht. De communicatie is helder en tijdig, waardoor het proces vlot verloopt. Over het geheel genomen voelen klanten zich ondersteund en met vertrouwen.
Wij zijn van a tot z geholpen met het kopen van een huis. Konden altijd terecht met vragen en werden goed geholpen.
24 July 2026
Quinn
Deventer
Wij zijn prima geholpen met het opnemen van overwaarde. Het verhaal was duidelijk, eerlijk en transparant. Goede vragen over zaken en waar aanpassingen moesten gebeuren. Het enige waar ik mijzelf aan irriteerde is dat het hele financiële verhaal sneller mag maar dat lag niet aan van bruggen maar aan mijzelf... Iets met verwachtingen enzo.
16 July 2026
meneer vroon
Emmen
Ben hartelijk ontvangen en goed begeleid
30 June 2026
mevrouwm
Als goed
27 June 2026
meneer Leon
Emmen
Wij hadden advies nodig bij het verhogen van de hypotheek. Dit is vervolgens snel en naar wens geregeld. Communicatie was snel en helder.
Beveelt aan
Prima Adviesgroep met een fijne samenwerking.
12 June 2026
Steenbergen
Emmen
Er wordt goed de tijd genomen om met je in gesprek te gaan. Eenmaal een huis gekocht was onze hypotheek snel geregeld en rond. Geeft duidelijke uitleg, is fijn in omgang, korte lijntjes en snelle service.
11 June 2026
Ilse
Hoogeveen
Bij een volgende keer zou ik er zeker weer gebruik van maken
5 June 2026
GA plas
KLAZIENAVEEN
Ik ben heel goed geholpen met een andere hypotheek. En vervolgens gaan ze ook nog naar mijn verzekeringen kijken.
29 May 2026
Henk
EMMEN
Professioneel bedrijf met deskundig personeel. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en denken echt met je mee. Je wordt vriendelijk geholpen en ze doen hun best om de beste oplossing te bieden. Zeker een aanrader!
8 May 2026
meneer Hoff
Emmen
Ze helpen je graag en denken met je mee!
21 April 2026
mevrouw
van den Hengel
Jasper is een vriendelijke man legt alles prima uit, en als je hem belt komt er direct actie. Tot nu toe is alles goed geregeld.
18 April 2026
meneer
Klazienaveen
Hele prettige en informatief gesprek gehad. En tijdens het proces netjes op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen.
16 April 2026
mark
Oldekerk
We zijn heel goed en deskundig geholpen. Zijn zeer tevreden over de verleende diensten.
12 April 2026
Geert
Emmen
Vanaf het begin tot het en hele goede service en advies met duidelijke informatie
24 March 2026
Joop Bernsen
Schoonoord
Echt zeer tevreden over alles waarbij geholpen is. Van de hypotheek zelf tot alle bestanden die ik moest aanleveren. Kort om echt tevreden Bedankt!
16 March 2026
meneer
Emmen
Goed helder en duidelijkheid dat zijn de dingen waar ik van hou,En dat is precies wat van bruggen adviesgroep je bied,En altijd de perfecte oplossing voor de situatie.
3 March 2026
Rick
Emmen
Klantvriendelijk en snel geholpen aan een hypotheek, een adviseur die in alles met je meedenkt
26 February 2026
Robert
Schoonebeek
Goede service, verstand van zaken , betrokken, betrouwbaar enz…
2 January 2026
J de Vries
Erica
De service van Van Bruggen is perfect. Goed en snel geholpen. Jasper is zelfs na werktijd te bereiken om indien nodig alles nog te regelen.
25 December 2025
Robert
Oosterhesselen
Zie boven
14 December 2025
Dirk
Smilde
De service van Van Bruggen is nu ook weer top. Staan altijd voor je klaar, en nemen de zorgen voor je uit handen. Jasper werkt indien nodig ook ruim na werktijd om alles in orde te maken.
30 November 2025
Marscha en Marcel
Emmen
Altijd goed geholpen binnen de marches wat kan
28 November 2025
Willie
Emmen
Makkelijk en snel in te plannen startgesprek die ook daadwerkelijk gratis is, zonder addertjes onder het gras. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en wanneer je de gevraagde stukken zelf snel aanlevert, zijn zij minstens zo snel met het verwerken daarvan. Duidelijk onderbouwd advies en staan paraat voor vragen tussendoor.
11 November 2025
Lanja
Emmen
Zeer goede service met heldere communicatie!
11 November 2025
Corné Moes