Bijna duidelijk

Wij zijn erg tevreden maar wat precies de kosten zijn om dit rond te maken is nog niet duidelijk

super!

Mike is in staat om in eenvoudige taal complexe zaken duidelijk uit te leggen en denkt goed met je mee. Hij is door zijn wijze van communicatie erg toegankelijk. Erg fijn! Hartelijke groet Rianne Huijbregts

Betrouwbaar en deskundig

In mijn ervaring krijg je bij Van Bruggen een betrouwbaar, onafhankelijk en eerlijk advies. Opties, voors en tegens worden allemaal goed en duidelijk uitgelegd.

Betrokken, meedenkend en professioneel

Ik heb een zeer positieve ervaring met Rob Rosman van Van Bruggen Schiedam gehad voor mijn hypotheekaanvraag. Hij had een persoonlijke benadering, hield ons altijd goed op de hoogte en gaf duidelijk en professioneel advies. Het was een zeer prettige samenwerking.

goed geholpen

we hebben een duidelijk antwoord gekregen op onze vragen.

Perfecte begeleiding

Perfecte begeleiding

• Afspraken nakomen

Aan de hand van door ons vooraf verzamelde gegevens en aandachtspunten inzake financiële planning, kwam de heer Maarten Pothof vrij snel tot een aantal heel relevante adviezen. Dit gesprek heeft ons meer gebracht dan wij hadden verwacht.

dikke prima

zie onderstaande punten

Goede informatie

Een vriendelijke medewerker geeft goede informatie

• Afspraken nakomen

Netjes behandeld en goede info gekregen

Zie hierboven

Erg meedenkend en flexibel

Altijd goed advies en bereid om mee te denken.

Klantgericht en behulpzaam

Zeer prettig gesprek met uitgebreide toelichting voor de mogelijkheden.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Heel goed

Informatievoorziening e door adviseur of s vrij duidelijk en spontaan

Prima geadviseerd.

In duidelijke taal heeft Peter ons erdoorheen geloosd. Geen poespas en eerlijk verhaal.

• Afspraken nakomen

Ik had voordat ik op gesprek ging bij Van Bruggen nog geen idee hoe hypotheken werkten en hoe het proces er uit zou zien. Na het gesprek wist ik vrijwel zeker dat ik in aanmerking kom voor een hypotheek die ook nog eens groot genoeg kan zijn voor mijn toekomst plannen.

Snelle reactie!

Super snel mijn vraag opgepakt. Wacht nog wel even op de positieve uitslag

• Afspraken nakomen

Thank you Desiree for your help! Truly happy. Highly recommended. She is very good. She is also very friendly and very helpful.

• Afspraken nakomen

Een fijn en duidelijke gesprek

We zijn erg goed en duidelijk geholpen door Hendrik met betrekking tot onze zoektocht naar een hypotheek adviseur. Hendrik heeft ons duidelijkheid kunnen geven over wat de mogelijkheden waren en hoe we dit het beste konden oppakken. Het was in een erg fijne ervaring!

Professional and insightful discussion

I had an introductory meeting with Mr. Matthijs Kraa. He was very friendly and helpful, and he demonstrated a good understanding of the latest developments in the relevant regulations.

• Would you recommend us? Yes

Duidelijk en super overzichtelijk

Waarbij ik zonder dat ik wist wat ik kon of moest verwachten werd alles super duidelijk uitgelegd op een manier waarop het goed te volgen was. Ook de interactie maakte het advies top en gaf me genoeg vertrouwen erin

uitstekende service

Hans Terlouw is een kundig adviseur en een prettig mens om mee te wrrken. Hij heeft o9k onze dochter heel goed geholpen met haar hypotheek.

Super!

Betrouwbaar en deskundig! Zeer fijne hulp bij het regelen van onze hypotheek! Duidelijk in communicatie en snelle reactie per mail. Een aanrader!

• Afspraken nakomen

Zeer netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen over mijn persoonlijke mogelijkheden. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen vanwege de goede balans tussen zakelijkheid en inlevingsvermogen. Het advies gaf mij een rustig gevoel.

Helder en zorgvuldig

Prettig eerste gesprek met Gerjam van der Wielen: professioneel, goed voorbereid en realistisch over mogelijkheden en beperkingen.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Flexibel, persoonlijk, snel en deskundig

- Van Bruggen Vleuten De Meern | 9.6

- Van Bruggen Deventer | 9.5

- Van Bruggen Goes | 9.5

Over Van Bruggen

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.