Vanaf het 1e contact was er een goede band. Zeer professioneel, vertrouwd. Er was ook veel ruimte voor eigen inbreng. Verder werd alles duidelijk en transparant uitgelegd. Ook de producten sluiten goed aan. De keuzes en kosten werden ook op heldere wijze uitgelegd en vergeleken. Wij hadden ons geen betere uitvaart van onze vader kunnen wensen.
Beoordeling voor: Monuta Heidi Markus Almere
René
, Diemen
Nvt
Beoordeling voor: Monuta Eindhoven
Angeles
, Mierlo
Vakkundig en meedenkend
Petra heeft ons enorm bijgestaan in alles wat geregeld moest worden. Waar wij dachten dat het niet uitvoerbaar was heeft zij ervoor gezorgd dat het een mooi afscheid is geweest geheel volgens mijn vaders wensen.
Beoordeling voor: Monuta Petra Timmers
Zeer ervaren top verzorgd
Beoordeling voor: Monuta Ellen Kok
W kerstens
, Etten-Leur
Ik zou niet weten wat er beter had gekund.
Zie boven
Beoordeling voor: Monuta Van Unen Rijswijk
Jos
, Delft
Goed en tevreden
Een goede uitvaartverzorger, die ruim de tijd nam voor ons en dankzij onze meningsverschillen ook heel netjes oplossingen hiervoor vond!
Beoordeling voor: Monuta Magis
Ellen
, Alphen aan den Rijn
Super fijn en zorgzaam
In één woord ; fantastisch. De wensen van onze vader werden gerespecteerd. Heel lief en zorgzaam hoe ze onze vader hebben meegenomen. Zo eerbiedig ook. En de verzorging ,al het geregel wat je uit handen werd genomen. Ja eigenlijk alleen maar dik tevreden over alles. Iedereen was zeer meelevend, en zorgzaam
Beoordeling voor: Monuta Apeldoorn
Beoordeling voor: Monuta Steenwijk
Helmoed Boshuizen
, Amsterdam
Meeleven en meedenken
Een overlijden is een nare zaak, maar de medewerkers van Monuta zijn er echt geweest voor mij en de familie. Ze reageerden snel op vragen, dachten mee met wat er allemaal mogelijk kon zijn op de uitvaart en regelden samen met ons alles. Ook de verzorging van de overledene deden ze met respect. Ik ben heel tevreden en blij dat ik ook bij hen verzekerd ben.
Beoordeling voor: Monuta Zwolle
Kim
, Zwolle
zin er voor de gehele familie
meedenkend,meelevend vooral de uitvaartverzorgster Natasja, zowel voor als tijdens en na de crematie ,heel veel dank
Beoordeling voor: Monuta Emmen
roelf
, Musselkanaal
Super uitvaartverzorgster ,
Beoordeling voor: Monuta Westen & Holterman
Annie
, Breda
Betrouwbaar en met veel kennis en kunde
Alles wat er besproken is en wat er gedaan moest worden, werd tot in de puntjes geregeld door zeer vriendelijk en kundig personeel.
Vanaf de nacht van overlijden tot en met de teraardebestelling verliep alles perfect. De uitvaartleidster was in 1 woord geweldig!
Beoordeling voor: Monuta Hofrust
Joke Block-Roelofsen
, EDE
Voor mijn beide ouders was de uitvaart zoals hun dat wilden
Mijn moeder is voor bijna 10 jaar terug overleden mijn vader 26 augustus dit jaar voor beide ouders hadden wij monuta en ik wil eerlijk zeggen voor beide uitvaarten zowel ervoor als erna waren heel mooi ze dachten echt met je mee daarom wil ik iedereen ook monuta aanraden in de periode dat een dierbare overlijd weet je het zelf even niet meer wat moet geregeld worden enzo monuta doet het zoveel mogelijk voor je en daar zijn wij hun erg dankbaar voor
Beoordeling voor: Monuta Zwolle
Ria
, Scheemda
Alles perfect in orde
Alles in orde
Beoordeling voor: Monuta Isabelle Braem Oostburg
Paul
, Oedelem
Zo een afscheid gun je iedereen!
Wat een warme en empathische mensen zijn Monique en haar hele team. Er was zoveel ruimte, respect en aandacht voor ons als nabestaande. Er werd goed geluisterd en geanticipeerd op onze wensen m.b.t. het afscheid. Samen met de kennis en ervaring van hun hebben we het afscheid als heel warm en liefdevol kunnen ervaren. We kregen de gelegenheid om overal bij te helpen en er was zo een fijne sfeer zowel in de locatie als de omgang met ons dat ook de 4 kleinkinderen ( in de leeftijd van 3 tot 10) op een hele fijne manier afscheid hebben kunnen nemen van hun opa.
Beoordeling voor: Monuta Monique Maurik
Ank
, Rotterdam
alles heel goed geregeld
heel goede contacten en gesprekken met de uitvaart verzorgsters
Beoordeling voor: Monuta Amsterdam
Wim
, Zaandam
respectvol en kundig!
Wij zijn zeer goed en kundig begeleidt door Audrey!
Er werd geluisterd naar onze wensen, en er was ruimte en geduld voor ons verdriet.
Ondanks de omstandigheden kijken wij terug op een zeer prettige dienstverlening.
Beoordeling voor: Monuta John Bres
Nancy van Werven
, Heemstede
Mooi afscheid!!
Fijn dat alles zo goed was geregeld. Thanks!!
Beoordeling voor: Monuta Isabelle Braem Oostburg
Lilian
, Terneuzen
Goede begeleiding
Beste hulp gehad van de uitvaartmedewerkers.
Beoordeling voor: Monuta Terneuzen
Antoine
, Terneuzen
Menselijk en hulpvaardig.
Uitstekend geholpen met het verzorgen van de uitvaart van mijn vader.
Zeer vriendelijk.
Beoordeling voor: Monuta Ogier Zoetermeer
Sari
, Leiden
Goede uitvaartonderneming
Monuta is een goede uitvaartonderneming.
Vriendelijk,duidelijk,goede begeleiding zowel voor als na de uitvaart en doen echt hun best om je dierbare overledene goed te verzorgen.
De prijs is echter wel gemiddeld iets hoger dan verschillende uitvaartmaatschappijen maar daarin tegen word je wel goed geholpen met alles wat bij een uitvaart komt kijken en zaken die geregeld moeten worden.
Kortom zeker een aanbeveling!
Beoordeling voor: Monuta Wauben
Tamara lataster
, Kerkrade
Medewerkers zijn vriendelijk, deskundig en oplossingsgericht
Monuta Apeldoorn-Loolaan is een prachtige locatie en stijlvol ingericht.
Irma heeft ons begeleid waar nodig en is een topper!
Ze is creatief, communicatief en een rustige persoonlijkheid.
Precies wat we nodig hadden.
Beoordeling voor: Monuta Apeldoorn
V.C. van Laar
, Apeldoorn
Ontzorgen pur sang...
Als je iemand zoekt die je op dit moeilijk moment helpt te ontzorgen dan is Monuta Herten...
Beoordeling voor: Monuta Herten
Robert
, Roermond
Over Monuta Uitvaart
Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.
Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan • Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd