Filters

10

Enorme betrokkenheid

We hebben de begeleiding van de uitvaartverzorger Bas, de andere medewerkers van Monuta en Elke van Bezouw(ceremonieel spreker) als enorm betrokken ervaren. Met warmte en aandacht hebben ze ons opgevangen en ondersteund bij het vormgeven van de uitvaart. Mijn man hebben ze met liefdevolle hand verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Keurig en snel, zorgvuldig en vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed verzorgd

Wij zijn heel goed begeleid door Monuta. Alle wensen werden uitgevoerd, er werd mee gedacht. Bas was telefonisch altijd bereikbaar, en reageerde altijd direct op onze vragen via whatsapp, dat was een hele prettige samenwerking. Ook tijdens de dagen van afscheid nemen, heeft Monuta alles in goede banen geleid. Zeker ook omdat we rekening moesten houden met de maatregelen. We zouden zeker weer opnieuw voor Monuta kiezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding

De contacten met zowel Bas als Elke waren uitstekend. Dat was in het voortraject als tijdens maar ook na de dienst. Betrokken, oprecht en eerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne begeleiding

De begeleiding vanuit Monuta is goed ervaren. Uitvaartbegeleider zet alles in het werk om zoveel als mogelijk te ontzorgen bij alle benodigde zaken. Ondanks de Corona maatregelen doen ze hun uiterste best om het maximale eruit te halen.

 • Aanbevelen? Ja
9

heel goed

geweldige fijne begeleiding en nazorg

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles super geregeld en uitgevoerd

Hele fijne contacten met Bas gehad. Alles goed geregeld volgens onze wensen. Was allemaal goed voorbereid en uitgevoerd. Geef Bas een uitstekende beoordeling van 9,5. Helaas geen 10 omdat er wat fout gegaan was met de bloemen . En wie hiervoor verantwoordelijk is…..?

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles perfect verzorgd.

Nooit leuk zulke gesprekken maar Bas de Esch en Marion Stabel hebben dit beide super goed gedaan. Ontspannen sfeer, nemen de tijd voor je, grapje op zijn tijd. De dienst zelf ook precies zoals we wilden. Catering super verzorgd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede persoonlijke begeleiding

De begeleiding was met elke stap persoonlijk en bij vragen werd er meteen gereageerd. Bedankt voor alle hulp

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooie en waardige uitvaart, waar we met een voldaan gevoel op terug kijken.

Mede door de goede voorstellen van de kant van Monuta is de uitvaartdienst volledig naar wens verlopen. Alle lof ook voor de voorganger van de dienst, die alles in goede banen leidde. Het geloof kreeg aandacht, zonder dat dit werd overdreven. Namens de hele familie kan ik stellen dat we uiterst content zijn over de wijze waarop Monuta de uitvaart van onze zus heeft uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevol team

Ondanks de zware emotionele periode, zijn we dankzij bas en zijn team een mooie ervaring rijker..! Met een lach en een traan, maar met een heel mooi liefdevol afscheid, is ons pap heen gegaan Team monuta tilburg, wij kunnen jullie niet vaak genoeg bedanken..! Vooral Bas 1000 maal dank voor de goede zorgen, en alle steun die je ons hebt gegeven..

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en met aandacht voor de mens

Al het contact dat we hadden met de medewerkers van monuta was fijn. Iedere medewerker is netjes en correct. Niets is te gek en bij alles wordt er meegedacht. Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

als een warme deken

respectvol, warm en meedenkend. fijne mensen. fijn om op deze manier afscheid te hebben kunnen nemen

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles tot in de puntjes geregeld.

Had telefonisch contact eerste x de telefoniste ondernam meteen stappen even nadien werd ik gebeld door Bas zeer correct vertelde mijn wensen en maakte afspraak voor s’middags om t door te spreken. Ik kan niet meer zeggen maar alles werd top en top geregeld, had zelf nergens meer omkijken naar. Bijdeze Bas en medewerkers nogmaals bedankt voor t super regelen van t laatste afscheid. Bedankt Chris van huigevoort

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Zeer melevend , vriendelijk,meedenkend en hart op de juiste plek.

 • Aanbevelen? Ja
10

De dienstverlening van Monuta is heel aangenaam en professioneel.

Wat ik prettig vond is dat de medewerkers van Monuta meedenken, een situatie goed kunnen inschatten en een juiste mate van flexibiliteit hebben. Men luistert goed en ‘speelt’ adequaat in op wat wij als familie graag wilden. Als wij bepaalde voorstellingen hadden hoe het afscheid vorm te geven werd dat goed opgepakt en geregeld aangevuld met tips en ideeën. Dat versterkt het gevoel van persoonlijke begeleiding en aandacht te krijgen, heel belangrijk bij een afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwd en deskundige begeleiding

Dit was de derde keer dat we contact hadden met de uitvaartverzorgers. Het voelde weer vertrouwd. Alles zo rustig en persoonlijk. Wij hebben 3 heel verschillende maar mooie herinneringen aan het afscheid over gehouden. Bedankt daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend

Zo ontzettend fijn, als je een dierbare verliest en je kunt een uitvaart en afscheid verzorgen die memorabel is. Hiervoor heeft de uitvaartverzorger en zijn team voor kunnen zorgen, zelfs in deze vervelende Corona tijd..

 • Aanbevelen? Ja
10

Menselijkheid

Zoveel menselijkheid en liefde zoals wij terzijde zijn gestaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles perfect geregeld.

Vanaf het begin had ik contact met Bart Schuitema met hem heb ik alles overlegt . Hij heeft alles perfect geregeld en verzorgt. Ook de afscheidskamer was gezellig en mooi in gericht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warme begeleiding

Medewerkers namen de tijd, goed opgevangen en de gehele uitvaart was zeer netjes geregeld. Ook werd er ruim de tijd genomen voor voorbereiding, begeleiding voor onze met autisme, en er werd door de uitvaartverzorger meegedacht aan de mogelijkheid dat onze zoon de dienst vroegtijdig kon verlaten en dat hij opgevangen werd

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd