Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback uit de reviews laat een kalme en betrokken uitvaartdienst zien, met een behulpzaam team en een vlekkeloze organisatie. Klanten waardeerden duidelijke informatie en persoonlijke aandacht. Over het geheel genomen wordt de ervaring als respectvol en goed geregeld beschreven, met aandacht voor familie. Veel reacties noemden ook de online service en nazorg als waardevol.
Alles goed gegaan en ook goede begeleiding en ook de bediening na het afscheid
2 July 2026
Silvia
Vaassen
De crematie van mijn broer was heel mooi en zorgzaam geregeld. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ondanks het grote gemis kijk ik er met een zeer tevreden gevoel op terug.
1 July 2026
Adriana
ARNHEM
waardig en respectvol waar wij veel steun aan hebben gehad
2 June 2026
John
Apeldoorn
Complimenten voor de rustige, begripvolle en meedenkende uitvaartbegeleider. Precies wat je nodig hebt in een situatie die waarin veel gebeurt en die je niet kent. Ook de online-service van wat er allemaal nog meer bij komt kijken aan zakelijke afhandeling is heel waardevol. De organisatie van de uitvaart verliep voor ons vlekkeloos.
12 May 2026
Roel
Apeldoorn
Behulpzame medewerkers bij voorbereiding van en tijdens de uitvaart. Prettige omgeving en goede service rond afhandeling van de nalatenschap.
1 April 2026
Robert
Apeldoorn
Zeer mooie locatie en ruime mogelijkheden bij de koffie kamer
10 January 2026
cor Huiskamp
LIERDERHOLTHUIS
Voor een afscheid in kleine kring is het theehuis een prettige keuze. Veel warmer met zicht op de natuur. Anders dan de meeste crematoria die vaak zo kil ingericht zijn is dit een knusse plek.
7 January 2026
Heleen
Beekbergen
Zij hebben gezorgt voor een zorgeloze dienst en condoleance. Zorgen weggenomen en dingen opgevangen.
19 November 2025
Bastiaan
BEEKBERGEN
Ondanks al het verdriet dat er is/was voelde de sfeer prettig. Het voelde als een waardig afscheid, waarbij er ruimte en begrip was
1 October 2025
Tanja
Apeldoorn
De organisatie was perfect en de begeleiding was zeer attent en empathisch. We voelden ons zeer goed opgevangen.
4 September 2025
Rianne
Hemer
Vanaf het eerste contact met de begeleidster tot en met de herdenkingsdienst met catering en de nazorg gewoon klasse.
3 September 2025
Chris
APELDOORN
Was erg blij dat hier de crematie kon plaatsvinden, dat was de wens van mijn man, maar omdat wij en uitvaartverzekering bij Dela hebben, kan je niet bij alle crematorium terecht, daarom verbaasd (en blij) dat het wel kon.
3 September 2025
Corrie
Ermelo
Erg fijn geholpen door Timo Hartsuiker, erg dankbaar voor deze bijzondere dag.
2 September 2025
Vincent
Gewoon goed
1 July 2025
ray goedhard
Apeldoorn
Tijdens de moeilijke tijd na het overlijden van een geliefde was de ondersteuning via Monuta uitstekend. De folder met alle gegevens en ook lijsten waardoor men aan belangrijke dingen herinnert wordt was uitstekend.
1 July 2025
Anna
Emst
Heel goed geregeld, echt alles Heel respectvol
4 June 2025
Herman
Apeldoorn
Het hele team heeft aan alle wensen voldaan. Van het eerste bezoek tot het afscheid van vader,tot de asverwerking, hele fijne service.
2 June 2025
Sylvia
Heel goed verlopen allemaal
7 May 2025
Jessica
Beverwijk
Alles goed geregeld, al onze wensen waren goed ingevuld.
13 April 2025
Louis
Apeldoorn
Fijne medewerkers alles naar wens verzorgd
2 April 2025
Bernadette
Apeldoorn
Alles tot in de puntjes geregeld
2 April 2025
Erwin
Apeldoorn
E werd goed meegedacht en op geen enkel moment heb ik (tijds)druk gevoeld.
17 March 2025
Monique
Amsterdam
Ondanks de situatie en stemming waarin iemand verkeerd hou je er toch een goed gevoel aan over.
16 March 2025
Bertus Marskamp
Vaassen
De rust die de medewerkers uitstralen, je begeleiden en de warmte die je van deze mensen ontvangt.
7 March 2025
Miranda
Apeldoorn
Goede ontvangst, keurige en nette behandeling van alle zaken
6 March 2025
Cor Franke