Een goede beslissing over een hypotheek neem je pas na advies van De Hypotheker Rijswijk

OK; je betaald er wat voor. Maar dat is het meer dan waard, De deskundigheid in samenhang met het netwerk van de adviseurs bij de diverse financiële instellingen leidt tot een gedegen doordacht advies, waar je jarenlang profijt van hebt. Daarnaast ontzorgt het proces bij de Hypotheker je van allerlei problemen en acties. Je kan je rustig focussen op de aankoop en/of verkoop van je eigen huis. Wat wil je nog meer?

Een zeer prettig ervaring , voor de 2e keer weer goed geholpen met de aanvraag van mijn hypotheek. Ik raad de hypotheker zeker aan !

Hele fijne begeleiding gehad door Mariette

Mijn partner en ik hebben hele prettige en fijne begeleiding gehad bij aankoop van ons eerste huis. Mariette heeft alles stap voor stap uitgelegd en heeft ons betrokken bij het hele proces. Heel erg bedankt daarvoor.

Goed advies op hypotheek en afgestemd op persoonlijke behoeften

De portal om bestanden aan te leveren werkt prettig. Het advies is goed en naar ons idee afgestemd op onze behoeften. Face to face contact met adviseur zeer prettig. Communicatie via de mail is voldoende, maar niet volledig naar wens (alhoewel dat ook aan ons kan liggen natuurlijk).

Top begeleiding

Top begeleiding van Marloes en Linda.

Komen betrouwbaar over.

Goede begeleiding en duidelijke uitleg. Wel vragen ze veel geld voor de verleende diensten.

zeer goed geadviseerd

Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over de behandel methode om te komen tot een hypotheek advies. De geldverstrekker heeft zonder veel vragen het hypotheek advies gehonoreerd.

Super geholpen

We kwamen voor een hypotheekverhoging om te verbouwen. We werden goed geholpen en geadviseerd door Marco. Als we vragen hadden werden we goed geholpen, telefonisch of aan de balie. De afhandeling was ook top! We werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang.

Superblij met het zorgvuldige advies!

Gedegen advies, deskundige adviseurs en heel klantgericht, ook geduldig in het uitleggen als ik iets niet begreep. Kortom super! Ik raad iedereen aan om hier advies in te winnen.

Zeer prettig, deskundig advies en begeleiding

René Meijners heeft ons heel prettig geholpen met onze hypotheek en financieel advies. Hij is duidelijk, legt alles tot in detail uit (meerdere malen indien nodig) en is een zeer prettig persoon om mee te werken. De ondersteuning van het hele team bij de afhandeling van de papierhandel verliep ook heel fijn en vlekkeloos.

Goed gedaan

Alles wat ik heb nodig, kreeg ik daar

Fantastisch

Professioneel, razendsnel en duidelijk.

Een echte eerlijke rots in de branding

Vanaf mijn allereerste huis laat ik alles regelen door de hypotheker. Jilles is een ware rots in de branding. Heel professioneel, kundig, gezellig en werk hard voor de klanten. Maar ook al zijn ondersteunende collega's op het kantoor. Wat een kanjers. Alles nemen ze uit handen, als ij het even niet meer weet bv de digitale lawine van regelingen. Niks is hun te veel of te gek. Een enorme aanrader en dikke 10 voor iedereen.

Fijne begeleiding!

Wij hebben hele fijne stap voor stap begeleiding gehad bij de aankoop van onze eerste koopwoning. Véronique van filiaal Soest legde alles vriendelijk en goed uit. Ook gaf ze ons een tabel waar we per energielabel konden zien wat we maximaal konden lenen, waardoor wij met vertrouwen konden bieden.

in één woord ook goed? uitstekend!

eigenlijk het zelfde als hier boven

het was niet de service die ik gewend was

de hypotheek aanvraag is blijven liggen door de vakantie van de adviseur en zijn collega heeft het niet opgepakt. waardoor de aanraag ruim een maand te laat is gerealiseerd met alle gevolgen van dien

Ervaren en deskundig personeel.

Tom Nieboer heeft me van A tot Z erg goed geholpen.

Behulpzaam, bereikbaar, inventief ...en snel....

De Hypotheker heeft mij nu bij de aankoop van 2 huizen geholpen. Elke keer zeer tevreden over het verloop en de service. De Hypotheker ?....zeker doen !!!!

Ik werd goed geholpen

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij De Hypotheker Den Haag Leyweg. Vanaf het eerste gesprek werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik duidelijke uitleg over alle mogelijkheden. De adviseur nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en dacht echt met me mee. Dankzij hun deskundigheid en goede begeleiding is het hele proces soepel verlopen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaar hypotheekadvies!

Van begin tot eind 'perfect' geregeld.

Ik ben 2 jaar geleden naar de hypotheker op de Van Baerlestraat gegaan om mij te laten adviseren door Dennis. Hij heeft mij hierin geweldig geadviseerd bij de aankoop van een nieuw huis. Nadat we al best ver in het traject zaten besloot ik door privé-omstandigheden het op het laatste moment allemaal af te blazen. Dennis had hier alle begrip voor. Nu 2 jaar later ben ik weer naar Dennis gegaan. En ook nu was het weer perfect. Ik ben iemand die altijd veel vragen en opmerkingen heeft. Dennis heeft ze stuk voor stuk allemaal beantwoord net zo lang tot alles voor mij duidelijk was. Dennis ontzorgt je van A tot Z. Er is niks wat hij niet weet. Gewoon een topper!

Zeer tevreden over de werkzaamheden

Wederom hypotheek afgesloten via De Hypotheker het Masker in Amersfoort waar we erg tevreden over zijn. De begeleiding was erg goed van oriëntatie tot het uiteindelijk afsluiten. Bij vragen altijd bereikbaar en snelle goede reacties. Zeker aan te bevelen.

Geweldig en betrokken hypotheekadviseur

Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding van Nour. Vanaf het eerste gesprek voelde het vertrouwd: alles werd rustig en duidelijk uitgelegd, zonder ingewikkeld jargon. Nour nam echt de tijd om onze persoonlijke wensen goed te begrijpen en dacht oprecht mee over de beste oplossingen. Tijdens het gehele traject was de communicatie snel, duidelijk en vriendelijk. Geen vraag was te veel of lastig voor Nour. Dankzij Nour’s deskundigheid en betrokkenheid verliep het gehele proces soepel. Wij waarderen jouw combinatie van transparantie, professionele en voornamelijk persoonlijke aandacht zeer op prijs. Kortom: geweldige ervaring met Nour als onze hypotheekadviseur, zal hem zeker aanbevelen in onze kringen.

Heel goed ervaren!

Ik heb de hypotheker Noordwijk heel goed ervaren. Naast de goede hulp, wordt er ook altijd klaar gestaan voor jou mocht je vragen hebben.

Uitstekend!

Zeer goede en prettige ervaring bij de Hypotheker, met dank aan Peter en Lieselotte hebben wij ons huis zorgeloos kunnen kopen! Enorm bedankt!

Fijne houding en expertise

Jochem Bruijn. Een ardige gast, die weet wat die doet. Hij wist door zijn relaxte houding en denkwijze, bij mij de zenuwen te verlichten, zodra deze even toenamen. Ook de dames bedankt voor hun hulp! Fijn en snel contact, mijn dank is groot!

Best beoordeeld uit 191 leden

- De Hypotheker Soest | 9.7

- De Hypotheker Almelo | 9.6

- De Hypotheker Amsterdam ZuidAs WTC | 9.6

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.