Behulpzaam en duidelijk

Dit is de 2e keer dat we bij de hypotheker zijn geweest, dit keer om te kunnen verbouwen en wederom heeft onze adviseur Michel ons weer super geholpen en was alles in een rap tempo geregeld. Michel is altijd bereikbaar voor vragen of advies. Mocht het in de toekomst nodig zijn dan kiezen wij ook zeker weer voor de hypotheker.

• Adviseur Michel de Wijer

Duidelijk uitleg en vlotte afhandeling

Heel fijne ervaring. In totaal drie live afspraken - oriënterend, voorbereidend en uitvoerend. Dossier verzameld binnen ongeveer een week. Hypotheek officieel aangevraagd (toen dossier er was) op 23 dec, hypotheek rond op 6 Jan. Alle onze vragen waren beantwoord. We kregen heel goed advies over wat er allemaal erbij komt kijken qua stappen, kosten en verwachtingen. Welke verzekeringen je nodig hebt. Hoeveel je mag lenen. Wat de opties zijn qua rentevaste periode en linear vs annuïtair. Hypotheker regelde ook voor ons de levens- en arbeidsongeschiktheids verzekeringen en de taxatie. Klantenprofiel was makkelijk in gebruik en zelfs al maakte je ergens een foutje, krijg je een mailtje en kon het snel gefixt worden. Openingstijden zijn heel nice - je kan een afspraak in het weekend inplannen en na 17:00 op werkdagen. Dus je hoeft er niet vrij voor te nemen zoals bij de huis bezichtigingen. Ook kon de afspraak nadat ons bod geaccepteerd werd heel snel gemaakt worden, zodat alles vlot en snel aangevraagd kon worden.

• Adviseur Michel de Wijer

De hypotheekadviseur was vriendelijk, vlot en deskundig. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht actief mee. Een prettige en professionele ervaring.

Professioneel, duidelijk en snel

De afgelopen periode zijn wij een aantal keer bij hypotheekadviseur Michel geweest; welke wij eerder hebben getroffen bij de aankoop van ons eerste huis. Ook ditmaal zijn wij voorzien van professionele, duidelijke uitleg over alle mogelijkheden, voordelen en risico's. De communicatie verloopt vlot en soepel en bij vragen worden we altijd snel te woord gestaan. Dank voor de goede service!

• Adviseur Michel de Wijer

Erg fijne en professionele hulp

We zijn zeer goed geholpen door Michel. Bij vragen was hij altijd goed bereikbaar, en het volledige proces is snel en zonder problemen verlopen.

Heel goed geholpen!

Hoe ingewikkeld het soms ook was, het werd altijd goed uitgelegd zodat ook wij het begrepen. En altijd heel vriendelijk en hartelijk

• Adviseur Michel de Wijer

Ik heb een zeer goede ervaring gehad. Ben professioneel geholpen en snel geholpen.

• Adviseur Michel de Wijer

Onze hypotheekadviseur heeft ons in elke stap fantastisch begeleid, altijd bereikbaar, deskundig en

Wij zijn zeer tevreden over onze hypotheekadviseur. Vanaf het eerste contactmoment voelde alles professioneel, duidelijk en vooral persoonlijk. We zijn keer op keer uitstekend geholpen: altijd bereikbaar, meedenkend en bereid om net dat stapje extra te zetten. Wat voor ons het meest opviel, is hoe rustig en deskundig we door zeer stressvolle situaties zijn heen geholpen. Waar wij met onverwachte tegenslagen te maken kregen, hield onze adviseur het hoofd koel, en dacht mee aan mogelijke oplossingen voor ons probleem. We zijn onze adviseur enorm dankbaar voor de betrokkenheid en expertise. Een absolute aanrader voor iedereen die professioneel advies én persoonlijke aandacht zoekt.

positief

De dienstverlening van de hypotheker adviseur kenmerkt zich door een concrete en duidelijke aanpak. Uitleg wordt helder en begrijpelijk gegeven, waardoor elke stap in het proces inzichtelijk wordt. Daarnaast wordt er snel gereageerd op vragen of verzoeken, en is de adviseur altijd bereid om mee te denken en aanvullende vragen te beantwoorden. Deze combinatie van duidelijkheid, bereikbaarheid en betrokkenheid zorgt voor een prettig en betrouwbaar adviestraject.

• Adviseur Michel de Wijer

Behulpzaam en uitstekend in de communicatie

Bedankt voor de hulp ondanks de complexiteit van de aanvraag hebben ze me goed geholpen.

• Adviseur Michel de Wijer

zeer behulpzaam en duidelijke uitleg van het product

Wij zijn zeer goed geholpen met het afsluiten van de hypotheek voor het gebruik van de overwaarde van ons huis door Arjan Vreugdenhil. Bedankt daarvoor.

• Adviseur Arjan Vreugdenhil

Vriendelijk en behulpzaam en niets is teveel.

Zie eerdere reactie.

Goed en snel geregeld!

Prettig contact en alles snel geregeld. Het online portaal werkt prima. Goed bereikbaar als er vragen waren.

• Adviseur Olaf Verschoor

Goed geholpen en duidelijk proces.

Wij zijn heel blij hoe Michel en Suzanne ons door het proces hebben geholpen. Ze zijn duidelijk bereikbaar en hielpen ons goed. Dank hiervoor!

• Adviseur Michel de Wijer

Goed advies in een afwijkende situatie

Goed en fijn mee gedacht. Door diverse financiële mogelijkheden, meeverhuizen oude hypotheken en overbrugging/verbouwing een puzzel, waar we naar volle tevredenheid uit zijn gekomen.

Duidelijk, betrokken en doelgericht

Wat een fijne ervaring bij de Hypotheker in Delft. Michel, onze hypotheekadviseur pakt alles snel op, weet waar hij over praat en heeft tips waar je verder mee kan. We hebben ons droomhuis kunnen kopen en weten ondertussen precies wat we kwijt zijn aan alle kosten en hypotheek. Dankjewel Michel en natuurlijk ook de rest van het team. Hier 2 blijde gezichten die gaan genieten van hun nieuwe schitterende locatie... Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen en ga dat ook zeker doen.

Michel is super fijn!

Ik werd door Michel erg goed geholpen! Hij dacht met me mee, gaf snel antwoord op vragen. Ook hielp het personeel me te herinneren als ik iets nog niet had ingeleverd. Erg fijn, want er schiet wel eens iets bij in.

• Adviseur Michel de Wijer

Prettige, informele, begeleiding door Michel de Wijer. Hij handelde proactief, wist zaken goed te verhelderen indien dat nodig was en zorgde ervoor dat ik mij ontzettend op mijn gemak voelde!

• Adviseur Michel de Wijer

De Hypotheker Delft was goed bereikbaar en behulpzaam tijdens onze hypotheekaanvraag.

Bij vragen was de Hypotheker goed bereikbaar. Bij afwezigheid in de vakantieperiode werd achtervang geregeld. Prima ervaring.

Fijne samenwerking!

Goed geholpen, veel uitgelegd gekregen, makkelijk bereikbaar, heel goed in contact.

Fantastisch

Goede informatie , betrokkenheid bij de beslissingen nemen , prettige sfeer binnen het kantoor en hele goede service

Prima advies en service

Duidelijk advies gesprek. Tijdens het proces goede communicatie. Zijn zeker tevreden

• Adviseur N.v.t.

Al jarenlang top!

Michel adviseert ons al jaren op een zeer fijne en deskundige manier. Tijdens het trajecten daarna kan je altijd terecht voor vragen en dat geeft een prettig gevoel. Kortom: een topper!

• Adviseur Michel de Wijer

Hele goede ervaring en erg geholpen bij de Hypotheker Delft !

Na meerdere hypotheekverstrekkers vergeleken te hebben, voelde ik me het beste bij Michel. En dat is een hele goede keuze gebleken! Het kopen van een huis is al stressvol genoeg, maar Michel heeft mij - naast het goed adviseren van een passende hypotheek - ook vaak gerust gesteld en stress weggenomen, wat heel fijn was. Ook wordt er goed voor je gezorgd door het gehele team bij de Hypotheker. Het is makkelijk om in zo een groot en nieuw proces iets over het hoofd te zien, maar door alle herinneringen ben ik er goed doorheen begeleid. Ik raad ze aan!

Op de bal

Ona traject was iets Moeilijker vanwege het feit dat ik ZZP ben. De Hypotheker is zeker de “extra mile” gegaan met alle papierhandel wat dit met zich mee brengt.

Westvest 1

2611 AX Delft

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.