Heel goed advies ontvangen.

De hypotheekadviseur heeft zich in onze situatie verdiept en een passend advies gegeven.

Super geregeld, goed meegedacht en fijne & vlotte communicatie

Ik heb in dit traject contact gehad met Thomas en Lieselotte. Dit was mijn eerste ervaring met het kopen van een woning. Ik doe dit alleen en het voelde aanvankelijk allemaal spannend aan. Dit gevoel werd al gauw tot rust gebracht. Reacties op vragen die ik had kwamen snel en alles voelde goed en vertrouwd aan. Er werd goed meegedacht met mijn persoonlijke situatie en waar nodig ben ik ondersteund in invullen van formulieren/aanvragen. Ik ben erg tevreden.

Prima ervaring met De Hypotheker Haarlem Noord

Wij hebben een prima ervaring met De Hypotheker Haarlem Noord bij het afsluiten van onze hypotheek wegens onze verhuizing. Het traject verliep goed en snel, het aanleveren van de benodigde documenten in het klantportaal ging heel eenvoudig en onze hypotheekadviseur Patrick Kuyt nam alle tijd om alles goed uit te leggen en ons van de juiste adviezen te voorzien. Kortom, complimenten voor Patrick en zijn team!

Goed geholpen en duidelijk proces.

Wij zijn heel blij hoe Michel en Suzanne ons door het proces hebben geholpen. Ze zijn duidelijk bereikbaar en hielpen ons goed. Dank hiervoor!

• Adviseur Michel de Wijer

Hele prettige begeleiding tijdens het aankooptraject.

Voor het aankopen van onze eerste woning heeft de Hyptoheker ons erg goed begeleid. We zijn uitgebreid geïnformeerd en hebben meerdere scenario's doorgenomen waar we samen de beste keuze hebben gemaakt voor onze situatie.

Deskundig advies en prettige overleg

Goed en snel benaderbaar. Snelle en deskundige dienstverlening.

Onze ervaring met De Hypotheker te Beverwijk: doen Jazeker!

Onze ervaring met de Hypotheker stamt al uit het jaar 1991 bij de beoordeling of wij een eengezinshuis konden kopen. Na één dag toen was het antwoord aldaar: Jazeker zelfs met één inkomen. Nu 34 jaar later willen wij onze beide kinderen geld schenken zodat ook zij mogelijk een eigen huis kunnen kopen. Dus opnieuw naar De Hypotheker om de mogelijkheden te bespreken. De ontvangst was vriendelijk en ook gezellig. Na alle opgevraagde documenten te hebben geleverd en vragen te hebben beantwoord, ging men aan het werk. Al het werk wordt uit je handen genomen en uitmuntend wordt alles rustig en duidelijk besproken. Men staat open voor vragen en een goed gesprek met een luisterend oor. Het resultaat mag er zijn. Geld uit de stenen werd weer echt geld en we kunnen onze kinderen een mogelijkheid geven om op eigen benen te komen staan. De Hypotheker bedankt voor de hulp in het verleden, in het nu en in de toekomst!

Netjes en snel geholpen. Duidelijk en persoonlijk. Paar kleine schoonheidsfoutjes, maar netjes en snel hersteld.

Geweldig Advies en Ondersteuning

Nu voor de 3e keer samengewerkt met Roy Jacobs, Altijd tevreden, en kom altijd terug, goed overleg, sterke communicatie, goede feedback, geduldig, goede uitleg over dingen die je niet begrijpt. hij ondersteunt uitstekend bij het lezen van alle stukken en documenten die op je afkomen. open en eerlijke behandeling.

Vriendelijk met kennis van zaken

Fijne gesprekken gehad met Mathijs, die alle tijd nam alles goed uitlegde. Ook onze wensen werden goed meegenomen en hij dacht tijdens het hele proces goed mee en gaf goede tips. Ook de dames achter de balie hebben goede kennis van zaken zodat ze alle telefonische vragen direkt konden beantwoorden.

Meegeholpen om mijn droomhuis werkelijkheid te maken.

In deze moeilijke tijd voor “starters” is het niet te doen om een huis te vinden. Samen met Hassan hebben we gekeken wat er voor mij mogelijk was. Hij dacht mee, kwam met oplossingen en niets was hem en zijn team teveel. Ik ben de Hypotheker dankbaar dat het toch is gelukt!

De hypotheker heeft ons uitstekend geadviseerd en begeleid bij de aankoop van onze eerste koopwoning

De hypotheker is kundig en heeft ons de juiste begeleiding gegeven met het kopen van onze eerste woning. Het waren fijne gesprekken waarin we werden meegenomen in het afsluiten van een hypotheek. Tijdens de gesprekken waren er serieuze momenten, maar er is ook veel gelachen!

Advisering en verdere afhandeling geheel naar tevredenheid

Eerste gesprek met mark brands heel prettig verlopen ,duidelijke uitleg over mogelijkheden . Verder in het traject naar volle tevredenheid geholpen door dominique

Echt top geholpen

In een best ingewikkeld en langdurig traject zijn we enorm goed geholpen door Willem-Jan. Rustig uitleggen wat de opties zijn, de volgende te nemen stappen. Heel fijn.

Vriendelijk contact, meedenkend en vakkundig.

Deskundigheid van het team. Je kan er altijd met vragen terecht en zeer vriendelijk in het contact. Meedenkend in de hele aanloop naar de aankoop van een huis.

Heel goed

Ik kon altijd binnen lopen als ik hulp nodig had

Super betrokken

Onlangs mijn eerste huis gekocht en hierbij Hypotheker als hypotheek gehad. Ben super goed geïnformeerd en nemen de tijd voor je. Zeer lieve, betrokken en behulpzame medewerkers! Ben er fijn mee in contact geweest en kreeg snelle reacties. Erg tevreden

Alles voortvarend, deskundig en top geregeld.

Ik heb wat later in het traject een nieuwbouw appartement gekocht. Kosten technisch was het interessant om snel naar de notaris te gaan. De Hypotheker heeft deze handschoen opgepakt en ervoor gezorgd dat alles voortvarend geregeld werd. In mijn ervaring werkt in IJmuiden een geoliede machine die goed op elkaar ingespeeld is en die elkaar goed aanvult.

Zeer fijn en prettig geholpen. Aanrader!

Om te beginnen: we zullen iedereen om ons heen adviseren om naar De Hypotheker in Lelystad te gaan als zij advies nodig hebben. Frank, Corinne en Hans hebben ons echt van A tot Z geholpen in het hele proces van onze aanvraag voor de hypotheek. Met oprechte interesse wordt er naar je geluisterd. Geen vraag is teveel van onze kant en alles werd in alle rust tot in detail uitgelegd. Ben je, net als wij, niet thuis in de financiële wereld van hypotheken en ben je op zoek naar een betrouwbaar team waar je echt tevreden en met een gevoel van vertrouwen weer naar buiten loopt? Ga dan naar De Hypotheker in Lelystad!

Voor een 2e koopwoning wederom advies en begeleiding gehad bij het financieren van de NW woning en alle aanvullende zaken. Wederom zeer tevreden over de professionaliteit en de service. Tevens zeer vriendelijk en betrokken.

Ontzorgen op een duidelijke en vriendelijke wijze

Ontzorgen op een duidelijke en vriendelijke wijze

Heel goed geholpen

Fijne mensen, denken mee en lopen net een stapje harder.

Deskundig advies, goede ondersteuning en prettige mensen

Deskundig advies op onze vragen en goede begeleiding bij de aanpassing van onze hypotheek.

Fantastische begeleiding

Het team heeft ons super goed begeleid met onze financieen voor ons nieuwe huis. Ze zijn allemaal super aardig en kunnen altijd terecht met vragen wat een warm bad!

Top service van Jacco en Henneke, zeker aan te raden

Jacco en Henneke hebben wij enorm goed geholpen bij het gehele process van hypotheek advies tot aan het afronden van de hypotheek aanvraag. Ik kon ze altijd bellen of mailen en kreeg snel antwoord op mijn vragen. Ook zijn ze allebei heel vriendelijk en denken goed met je mee. Hierdoor kreeg ik veel rust in een drukke periode. Als je een hypotheekadviseur zoekt, zou ik iedereen aanraden om met Jacco en Henneke te werken.

Best beoordeeld uit 191 leden

- De Hypotheker Den Bosch | 9.7

- De Hypotheker Leeuwarden | 9.7

- De Hypotheker Almelo | 9.6

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.