Positieve ervaring.

Goed bereikbaar en vriendelijk personeel. De adviseur nam alle tijd om een voor mij passende hypotheek te vinden.

Alles was duidelijk en werden goed begeleid.

We zijn erg goed en vriendelijk geholpen! Tijdens het proces werden we met alles goed op de hoogte gehouden en bij vragen werden we ook vriendelijk geholpen.

Eerlijke gesprekken met kennis van zaken en gedegen advies

Meerdere malen zeer gastvrij en goed ontvangen. De hypotheekadviseur nam alle tijd, vertelde helder en duidelijk en kon alles goed uitleggen. Toen we eerder nog geen huis kochten en we pré advies ingewonnen hebben werd daarvoor niets gerekend. Ook het eerste oriëntatiegesprek toen we later wel een huis kochten was kosteloos. De hypotheekadviseur heeft een eerlijk verhaal verteld wat compleet was en waar ook zaken als de risico's bij overlijden, arbeidsongeschiktheid e.d. werden besproken. We zijn zeer tevreden met de ondersteuning en de werkzaamheden van De Hypotheker Delft.

Goede en persoonlijke dienstverlening

Een betrokken team waarbij er helder gecommuniceerd wordt, snel wordt gehandeld en goed wordt meegedacht.

Snel, duidelijk, aardig, meedenkend.

Hele fijne ervaring.

Uitstekende ervaring, super snel en precies wat we nodig hebben

Fijn advies, normale mensentaal met verdieping waar gewenst. Echt helemaal super!

Duidelijke en vriendelijke begeleiding en bemiddeling

Robbert en Paola hebben ons vanaf moment 1 zeker laten voelen in de keuzes die we moesten maken. Van de begeleiding bij bezichtigingen als aankoopmakelaar naar het kiezen van een hypotheek als bemiddelaar. Wij zijn heel tevreden en zouden de Hypotheker in Hilversum zeker aanraden!

Prettig geholpen

Wij zijn prettig geholpen. We hebben gebruik gemaakt van het 'bieden met zekerheid' certificaat en zijn daarbij goed geholpen met het feit dat één van ons ZZP'er is. Na de koop van de woning was er nog maar weinig regelwerk over, waardoor we ons hebben kunnen richten op het verhuizen en de verbouwing voorbereiden.

Alles duidelijk en snel geholpen

Ben enorm goed geholpen

Prettige samenwerking

Ik kijk terug op een fijne samenwerking, met name door het laagdrempelige contact en open communicatie. Ik werd goed meegenomen in het proces, genoeg mogelijkheden voor afstemming en vragen. Ook vond ik de betrokkenheid prettig.

Tweede huis gekocht via de hypotheker,” heel tevreden.

Denken zorgvuldig en uitgebreid mee, goed overzicht, stellen gerust. Snelle, duidelijke en hartelijke communicatie zowel van de adviseurs als ondersteunende medewerkers.

Het was een lastige process, maar toch is het gelukt!

Doordat ik een WIA uitkering krijg was het zeker niet makkelijk. De Hypotheker in Hilversum heeft mij zeer goed geholpen, vooral Robbert en Paola.

Prima!

Als zeer fijn en vlot ervaren, met heldere uitleg en toelichting.

Kundig en flexibel

Er werd goed tijd voor mij vrijgemaakt om het advies op te stellen en om tussendoor vragen te beantwoorden als ik contact zocht. De adviseur had veel ervaring, dit was te merken. Het advies werd goed aangepast en opgesteld.

Goed en vriendelijk geholpen

Goede uitleg, wist waar die het over had. Reageerde snel en bleef eerlijk en realistisch.

Heel goed geholpen

ons probleem uitstekend benaderd en opgelost

Door de meeste bekende financiele instellingen in de kou gezet, kwam de Hypotheker in Bussum met nieuwe invalshoek, die in menig opzicht goed voor ons heeft uitgewerkt.

Top advies en service, erg fijn contact

We hebben de afgelopen maanden een best bijzondere hypotheekaanvraag moeten/ mogen doorlopen welke goed begeleid en met goede adviezen doorlopen is door Rene en Kim, van het kantoor in Den Bosch (aardig stukje verhuist). Hele fijne en snelle communicatie, waarin ook duidelijke, eerlijke en goede adviezen zijn gegeven en op sommige momenten wij ook "ontzorgd" zijn. Erg prettige ervaringen, met een persoonlijke benadering, waarvoor dank!

Zeer welkom en vriendelijke mensen

Mijn ervaring met de adviseur was voor mij en hele verademing met als eindresultaat groen licht voor mijn hypotheek

Geregeld maar moeizaam

Wij hadden een traject van overzetten van een huidige hypotheek en aanvragen van een nieuwe hypotheek. Dit zou allemaal lukken, maar we kregen doorlopend te horen dat het moeilijk zou worden, en dat het de vraag was of we het wel op tijd rond zouden krijgen, etc. Ik kreeg ook nog het verwijt dat ik de verkeerde hypotheek had gekozen, en als het niet zou lukken zou het dus allemaal mijn schuld zijn. Daarnaast hebben we ook het gevoel dat een van de aanvragen even is blijven liggen, daar kwam reactie nadat wij dit aangegeven hadden. Je moet er dus zelf ook behoorlijk achteraan. Geeft geen gerust gevoel dat de hypotheek in goede handen is. Veel uitleg gekregen, helaas elke keer een ander verhaal met weer andere zaken die in vorige gesprekken niet genoemd zijn, op deze manier weet je niet goed waar je aan toe bent. Het advies bestond uit een aantal keuze's van een internetpagina met rentetarieven. Verder prettige gesprekken, Dave is een hele vriendelijke man, maar achteraf bleek dat wat ik tussen hem en mij besproken heb, deels bedoeld is om op te nemen in een rapport. Dat had van te voren gezegd moeten worden, dan heb je inspraak op wat daarin komt te staan. Vind ik behoorlijk in strijd met de privacy. Ik ben blij dat de hypotheek geregeld is, maar het is voor mij een stressvol traject geweest. De geadviseerde notaris (Heemskerk en Feijen) is een aanrader! Rustig, vriendelijk, kundig en flexibel om alles op tijd rond te krijgen ("geen probleem", dat hoor je liever)

Uitstekend geholpen!

Wij zijn erg fijn geholpen door Harold van De Hypotheker. Hij nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht echt met ons mee. Het hele proces verliep soepel en professioneel, en we voelden ons goed begeleid van begin tot eind. Een betrouwbare en kundige adviseur – we raden De Hypotheker (en Harold in het bijzonder) zeker aan!

Top service

Hele goede begeleiding en advies, zeker aan te raden

Zeer goed.

Overleg was erg prettig en vooral zeer vertrouwd.

Gewoon TOP.

Duidelijk advies, adviseur begreep mijn persoonlijke situatie. Hypotheek snel in orde gebracht. Super tevreden over medewerkers kantoor Middelburg!

Hypotheker Capelle aan den ijssel is zeer goed

Hassan Radjab heeft ons heel goed geholpen !. Zeer bekwaam in zijn werk als adviseur .

Best beoordeeld uit 191 leden

- De Hypotheker Sneek | 9.7

- De Hypotheker Heerhugowaard | 9.6

- De Hypotheker Velserbroek | 9.6

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.