Fijn behandeld en geholpen

Voor het eerst bij een Hypotheker geweest. Wij hadden dan ook geen ervaring over heel veel belangrijke punten. Rik Wyntjes heeft ons ontvangen en tijdens ons oriëntatie gesprek heeft hij echt de tijd genomen om ons van A tot Z uit te leggen wat belangrijk is. Dit hebben wij als prettig ervaren. Ook bij vragen konden wij direct op de lijn komen en werden wij geholpen. Mede dankzij De Hypotheker hebben mijn vriendin en ik onze droomwoning binnen binnen een maand gefinancierd gekregen!

Zeer goed geholpen door Michel.

Hele vriendelijke en meedenkende mensen. Zeer goed en snel geholpen. Op elk moment van de week kon ik hier terecht met mijn vragen, ook als mijn persoonlijke adviseur niet aanwezig was die dag.

Geweldige adviseur, verstaat zijn vak perfect

Mijn adviseur verstaat zijn vak perfect, inhoudelijk top, luisterde goed naar mijn wensen en heeft daar een top advies over uitgebracht. Het hele proces van klantwens naar uiteindelijk de verstrekte hypotheek heeft hij uitstekend gemanaged en hield mij goed op de hoogte van de voortgang. Daarbij was hij ook heel plezierig in omgang. Overigens ook de complimenten voor zijn collega s die hem ondersteunden.

We zijn fijn geholpen

Voor de aankoop van onze tweede woning zijn we op een prettige manier geholpen.

Zeer snelle afhandeling

Duidelijke uitleg en snelle acties.

Duidelijk advies en goede hulp

De Hypotheker Heemskerk heeft mij in het gehele proces van het kopen van mijn eerste woning een duidelijk en goed advies gegeven. Dit resulteerde dan ook in een soepel proces met een goed eindresultaat.

Yes! Eindelijk een passende hypotheek

Ik ben ontzettend tevreden over de dienstverlening van Rik, hypotheekadviseur bij De Hypotheker in Tiel. Vanaf het eerste gesprek voelde het professioneel, duidelijk en persoonlijk. Rik nam alle tijd om mijn situatie goed te begrijpen en legde elke stap helder uit, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Wat ik vooral waardeer, is zijn betrokkenheid en bereikbaarheid. Geen enkele vraag was teveel en ik kreeg altijd snel en duidelijk antwoord. Dankzij zijn deskundige advies heb ik nu een hypotheek die perfect bij mij past, en het vertrouwen dat ik de juiste keuzes heb gemaakt. Kortom: een betrouwbare, deskundige en klantgerichte adviseur die ik van harte aanbeveel aan iedereen die op zoek is naar goed hypotheekadvies!

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met iedereen van Hypotheker Heerenveen.

Twan was onze adviseur tijdens onze gesprekken i.v.m. een geplande verbouwing. Hij is communcatief sterk en hij kan ontzettend goed luisteren. Ook laat Twan je actief nadenken over bepaalde keuzes en consequenties. Hij vraagt ook heel goed door. We zijn daar enorm blij mee en dankbaar voor. Hierdoor hebben we onze plannen echt beter aangepast aan onze wensen. Gedurende het proces hebben wij veel bruikbare adviezen en denkrichtingen meegekregen. Ook was iedereen behulpzaam en servicegericht. We zijn het hele team Hypotheker Heerenveen dankbaar.

Super blij

Blij met de service

prettige samenwerking

tevreden over wijze van geboden hulp bij afsluiten nieuwe hypotheek.

Uitstekende service!

Uitstekend geholpen bij de Hypotheker. Fijn dat al die ingewikkelde financiële zaken uit handen gegeven kunnen worden bij het regelen van een bouwdepot. De service is geweldig, zelfs in het weekend kreeg ik mijn vragen beantwoord. Klant staat bij deze hypotheker echt voorop.

Goede eerlijke service!!!!

Jaap en zijn team in Spijkenisse verzorgen een goede en eerlijke service. Staan altijd klaar en denken graag mee met de klant.

Klant is Koning(in).

Al jaren ervaring met de hypotheek Hoorn Jurre B. Geeft het juiste advies, denk mee. Haalt alles uit de kast om het voor de klant zo goed en veilig te laten verlopen. Stelt je op je gemak. Kan altijd bij ze terecht! Open en eerlijk. Prettig kundig personeel!!

Super!

Het traject rondom het kopen van ons eerste huis samen verliep soepel en heel erg snel. Jochen heeft ons hier prettig in kunnen begeleiden en ons van goede adviezen voorzien.

Altijd uitstekend geholpen

Al 16 jaar klant en elke keer weer ontzetten goed geholpen! Proces is helder voorspoedig en prettig. Dank Renée

Goede service, betrokken in het proces

Online kwamen we terecht bij De Hypotheker. Het proces als erg prettig ervaren. Mogelijkheden om 's avonds afspraken in te plannen. Vriendelijk in het contact, alles wordt goed uitgelegd en telefonisch altijd goed te bereiken.

It was easy to work with De Hypotheker Delft as all the tasks and deadlines were clearly explained.

Michel de Wijer was very helpful during our mortgage arrangements. He made sure to explain all the details to us, advise on which options to choose, and he went to great lengths to find a suitable mortgage option for us. All the tasks have been taken care of my De Hypotheeker Delft in good order. I can definitely recommend De Hypotheker Delft to anyone trying to buy their next home!

Prima geadviseerd

Prima geadviseerd en personeel behulpzaam

Helder in de mogelijkheden

Fijne ervaring met De Hypotheker in Maarssen. Na mijn uitleg wat ik wilde kwam Iwan met andere mogelijkheden die veel beter voor mij waren. Alles was ook snel geregeld. Top! Nogmaals dank.

Helemaal top

Handelen snel

Fijn geholpen, vriendelijk

Bij het hypotheek gesprek werd er goed mee gedacht betreffende het financiële gedeelte. Ook alle medewerking met het invullen/aanleveren van diverse formulieren.

Erg prettig

Niks is teveel voor Edwin. Erg behulpzaam zelfs bij vragen die verder gaan dan de hypotheek

Prima adviezen en informatie en hulp

Fijne entourage. Vriendelijke ontvangst. Lekkere koffie. Wordt op je gemak gesteld. Ruim de tijd genomen om mij te helpen.

Zeer klantvriendelijk

Wij zagen door de bomen het bos niet meer in hypotheek land. Door de samenwerking met de Hypotheker bleef het overzichtelijk en duidelijk. Voor vragen konden we altijd terecht.

Prima sfeer en met vakkennis geholpen!

Het is vertrouwd om mijn hypotheek bij Desmond af te wikkelen. Met veel geduld en uitleg komen de zaken tot stand!

Best beoordeeld uit 191 leden

- De Hypotheker Hoorn | 9.7

- De Hypotheker Sneek | 9.7

- De Hypotheker Velp | 9.7

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.