Goed advies, geduldig en meedenkend.

Je hebt als klant het gevoel dat het om jou draait. Er wordt op een positieve en geduldige manier met je meegedacht om tot een voor jou beste oplossing te komen. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis.

Fijn geholpen

Fijn geholpen met al onze vragen en hulp bij het verhogen van onze hypotheek.

Deskundig

Deskundig en vriendelijk. Goed bereikbaar en behulpzaam.

Geweldig geholpen!

Empathie met mjjn situatie, heldere uitleg! Een aanrader om de Hypotheker om advies te vragen

deskundig en vriendelijk

vanaf het begin tot het eind alles duidelijk uitgelegd en deskundig behandeld

Uitstekend en persoonlijk advies en goeie koffie,

Vriendelijke, persoonlijke en deskundige benadering van Martin. Goed advies en snelle service.

Samenwerken voor een super snel resultaat

Op 1 augustus hebben wij onze eerste oriënterende afspraak gehad bij de De Hypotheker Leyweg. Wij waren in de veronderstelling dat het nog wel een tijd zou duren voordat wij een nieuw huis zouden kunnen kopen in de huidige woningmarkt. Door het werk van De Hypotheker en de zekerheid die zij ons gaven, konden wij gaan bieden zonder voorbehoud van financiering. Hierdoor zijn wij nu al geslaagd en kunnen wij eind november de sleutel van ons nieuwe huis al ontvangen. Wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren.

Super goed.

We zijn heel erg goed geholpen, geadviseerd, en begeleid, door Rene . Wij kregen alles goed uitgelegd zowel de voor en tegens en op een begrijpelijke manier. Vragen werden ook snel beantwoord zowel door rene als door de klantenservice..

Behulpzaam, snel en vriendelijk

Als starter kun je bij De Hypotheker in Doetinchem goed terecht. Wij wisten helemaal niks van het kopers proces en zij nemen de tijd om je alles uit leggen en denken ook eerlijk met je mee. Bij vragen vanuit huis werd er dezelfde dag nog terug gemaild, dus communicatie verliep meer dan goed. Zeker een aanrader!

Vakbekwaamheid en warme professionaliteit

Mijn ervaring heb ik ervaren als erg fijn. Ik ben op een hele fijne, gestructureerde en warme manier geholpen. Ondanks de vele vragen die ik had, werd er altijd fijn op gereageerd. Ik ben op een hele professionele manier geholpen en te woord gestaan. Mocht ik in de toekomst opnieuw een andere object willen aankopen zou ik opnieuw terugkomen bij dezelfde adviseur. Via deze weg zou ik Dhr. Renting dan ook erg willen bedanken voor alle moeite en energie. Mijn complimenten.

Wij zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Kosten nog moeite gespaard om ons een zo goed mogelijk advies te geven. Zeker aan te bevelen voor anderen die vakkundig advies wensen.

Super fijn en deskundig!

Zeer fijne ervaring.

Wij kunnen Hypotheker van harte aanbevelen!

Het hele proces bij Hypotheker, van het uitbrengen van ons bod tot de uiteindelijke goedkeuring, verliep binnen minder dan vier weken, waarbij alle mogelijke opties en scenario’s uitgebreid met ons werden besproken, de service continu uitmuntend was, de communicatie altijd helder, snel en professioneel verliep, en wij ons gedurende het hele traject volledig ondersteund en goed geïnformeerd voelden.

Je voelt je welkom bij De Hypotheker in Veenendaal!

Ik ben ontzettend goed geholpen bij De Hypotheker in Veenendaal. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. Mijn adviseur nam echt de tijd voor een persoonlijk gesprek en legde alles duidelijk uit. De communicatie was fijn, en er werd snel gehandeld wanneer dat nodig was. Ze denken goed met je mee! Kortom: professioneel, persoonlijk en betrouwbaar. Een fijne ervaring die ik zeker kan aanbevelen!

Michel is super fijn!

Ik werd door Michel erg goed geholpen! Hij dacht met me mee, gaf snel antwoord op vragen. Ook hielp het personeel me te herinneren als ik iets nog niet had ingeleverd. Erg fijn, want er schiet wel eens iets bij in.

• Adviseur Michel de Wijer

Fijn contact, goede adviezen

Wij zijn in Leidschendam geholpen door Jan-Henk. Een hele aardige, rustige en kundige man die ons geweldig goed heeft geholpen.

Top geadviseerd

Helder duidelijke uitleg vruu uit eindelijke ontvangst

super fantastisch geholpen

ontzettend goed geholpen door de hypotheekadviseur, maar vooral ook door de assistente. ontzettend bedankt voor alles

Top!

Van begin tot eind goed geholpen. Duidelijk, snel en realistisch over wat mogelijk en niet mogelijk is. Aanrader!

Fijn advies en begeleiding door ervaren en meedenkende mensen

Zeer prettige contacten, ze nemen alle tijd, goede bereikbaarheid, snelle reacties op vragen. Ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Fantastisch en deskundig

Super leuke medewerkers, allemaal heel erg vriendelijk. Deskundig advies en heel erg klantvriendelijk. Toppers

Goede dienstverlening, vriendelijke heren

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen door de hypotheekadviseur van Hypotheker Amsterdam Noord. De verschillende mogelijkheden zijn ons duidelijk uitgelegd. We konden ruim binnen de termijn de financiering regelen voor ons nieuwe huis dankzij de hypotheker. Een minpuntje was wel dat we steeds opnieuw andere documenten moesten aanleveren. We hadden liever meteen in een keer willen weten wat we allemaal moesten verzamelen.

Zeer goed advies en meedenkend

Ik ben zeer goed geholpen door Robert en Dennis met de hypotheek over namen na mijn scheiding na een hoop slapen lozen nachten hebben zij mijn zorgen weg genomen . En een nieuwe hypotheek geregeld .

Zeer geduldige en begrijpelijke uitleg door Marco

Marco heeft veel geduld en legt zeer goed uit wat de mogelijkheden zijn voor nu maar ook in de toekomst. Hij heeft verschillende mogelijkheden laten zien met daarbij een duidelijke uitleg. Ook de beide assistenten helpen je vriendelijk met alle vragen. Een aanrader voor mensen die een hypotheek willen afsluiten of vernieuwen.

Prima geholpen door Peter en Liselotte

Met raad en daad bijgestaan.

Best beoordeeld uit 191 leden

- De Hypotheker Soest | 9.7

- De Hypotheker Almelo | 9.6

- De Hypotheker Amsterdam ZuidAs WTC | 9.6

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.