Geslaagde aankoop!

Wij zijn bij garage de Waal in Gorinchem heel fijn geholpen door verkoper Daan vd Meijden. We hebben eerst een proefrit gemaakt in een Audi A3 en waren hier gelijk weg van! Goed gesprek en fijne onderhandeling met Daan gehad en de auto gekocht! We zijn er erg blij mee, supergarage!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

mooie zaak vriendelijk personeel en mooie auto gewoon goed !!

Afspraak gemaakt om auto te bekijken en proef te rijden daarna met verkoper de formaliteiten besproken, vervolgens de auto gekocht en na een paar dagen werd ik gebeld dat de auto voor mij klaar stond. Zaterdag 28 januari om 11 uur de auto opgehaald en die stond te glimmen in de showroom mijn kleinzoon die mee was mocht het kleed waarmee de auto bedekt was er af trekken . Nog leuke attenties ontvangen dus wat mij betreft een top aflevering. vriendelijke groeten Paul Kikkert.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Zeer goed geholpen en een zeer net afgeleverde auto

Zeer goede ervaring met de verkoper, auto is netjes afgeleverd.

Wederom goede service

Prima geholpen, correct en vakkundig, bij aflevering werd ruim de tijd genomen

Geweldig geholpen door Berk

Een zeer vriendelijke en prettige humor en verzorgde man die weet heel goed weet waar hij het over heeft. Geen vraag dat te veel is, staat klaar en reageert gelijk. Meneer geeft advies en heeft ook zijn eigen mening paraat. Kort om geweldig geholpen. Deze man is gemaakt voor zijn vak! Gr Familie Becks

Goede service!

De communicatie was erg prettig, vriendelijke medewerkers en de gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Extra fijn was dat de afleverlocatie van de auto naar wens kon worden afgesproken.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Fijne vestiging met deskundig personeel!

Fijne vestiging vlakbij de snelwegen A15 en A27. Leuk personeel wat erg behulpzaam is.

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf met een correcte afhandeling

Fantastisch enthousiaste medewekers . Geen verkopers maar meedenkers

Niet uit op iets verkopen maar adviseren en informeren om de klant een weloverwogen keuze te laten maken. Enorme gunfactor !

Uitstekende begeleiding van Niels Hakkers bij de aankoop van de audi TT

Niels heeft ons heel vriendelijk en rustig begeleid bij de aankoop van de Audi TT. We zijn heel blij met de support die we gekregen hebben, ook toen we een issue hadden de dag na de aankoop. In samenvatting, prima eerste ervaring met De Waal autogroep via Niels Hakkers.

Super goede ervaring

Super blij met onze nieuwe auto. We zijn uitstekend geholpen bij de aankoop en afhandeling door Berk. Goede en snelle communicatie, betrouwbaar, is duidelijk, vast aanspreekpunt. Kortom voor ons een erg fijne ervaring met de Waal Autogroep!

Heel zorgvuldig en klantgericht

Zowel het gesprek over de eventuele aankoop als de gevraagde informatie achteraf zijn zorgvuldig behandeld op een op de klant gerichte wijze. Compliment! Ook de aflevering vond prettig, feestelijk en deskundig plaats. Al met al: uitstekend verzorgde en prettige behandeling.

Happy

Fijne "aankoopreis" bij De Waal Autogroep met als resultaat een mooie opgeleverde koets voor de (bedrijfs)deur.

geweldig

Mijn auto aangeschaft goede services en snel reageren

super

de service is prima het afleveren ook.

Non nonsens hulp

Bij aankomst stond de wagen al netjes klaar voor de proefrit. Afhandeling en levering naar wens verlopen. Correcte en vriendelijke medewerkers.

Goede service!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Ik heb mooi ervaring gehad met de Waal groep in Gorinchem, zij waren heel hulpzaam en zo vriendelijk

Wij hebben goed gesprek gehad met Niels, Sanders en Joël Warren ook heel vriendelijk.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Top bedrijf (uitstekend )

bij de eerste kennismaking werd je gewoon ontvangen of je jaren als klant binnenkomt. en je voelt meteen op je thuis bent. wordt goed geluisterd naar je wensen en over en weer is het goed gegaan. dit is mijn tweede nieuwe auto bij de waal en het is zeker aan te raden in mijn vrienden groep bij de waal autogroep te zijn.

Uitstekend geholpen door Daan vd Meijden

Met zijn deskundigheid en klantvriendelijkheid heeft Daan mij prima geholpen.

Prima gedreven verkopers

Ondanks dat er een kleine kans was m.b.t. de mogelijke verkoop van auto's, als gevolg van de afstand tussen onze bedrijven heeft het gehele team, zowel Volkswagen, Seat en Skoda klantgericht gewerkt.

Fijne en persoonlijke dienstverlening

Wij hebben een tweedehands Skoda bij De Waal gekocht. Er is goed naar onze wensen geluisterd en moeite noch tijd gespaard om een auto te vinden die perfect aansloot. Afhandeling (koop, aflevering) was prettig, bij vragen waren Niels en Sander snel bereikbaar en hadden direct een compleet antwoord.

Prima deal gesloten.

Mooie deal gesloten voor de aankoop van 2 auto’s. Alles netjes afgehandeld.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Goede voorzorg en nazorg bij het kopen van een occasion

Bij het kopen van een occasion bleek een detail niet helemaal in orde te zijn. De Waal gaf onmiddellijk aan hier werk van te maken en het voor ons op te lossen. Het contact is de hele tijd uitstekend.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Goed contact en super service

Ik had mijn Audi weggebracht voor onderhoud en een storing. Alles netjes gerepareerd en onder garantie zonder gedoe. En niet alles verliep vlekkenloos maar daar werden netjes excuses voor gemaakt. Gewoon netjes aangeven sorry liep niet zoals gepland. Kan gebeuren!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Best beoordeeld uit 8 leden

- De Waal Autogroep Tiel | 9.4

- Audi De Waal Geldermalsen | 9.2

- De Waal Autogroep Culemborg | 9.1

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.