Een dikke 10 voor dhr mahdi

Een heel fijn bedrijf met mooie artikelen en goede prijzen. Zeer vakkundig geholpen door dhr mahdi. Hij wist op al mijn vragen een antwoord. Niks was teveel om te laten zien. Ik zou het bedrijf en de dhr madhi bij iedereen aanbevelen.

Met behulp van Anne-lyn hebben wij onze...

Met behulp van Anne-lyn hebben wij onze droom tuin set gevonden!

Ik heb ergens anders een Platium parasol gekocht en wilde graag een tweede voet. Volgens de fabrikant moest je echt bij de dealer zijn maar die hielp mij dus niet verder. Toen in contact gekomen met Claudette bij Fonteyn en zij heeft mij super goed geholpen. Gister in de showroom geweest en toen ook maar gelijk een BBQ gekocht. Ik raad iedereen de service van Fonteyn aan want niet veel zaken zullen zo meedenken als je iets niet daar gekocht hebt!

Service na verkoop bij Fonteyn superteam!

Ik heb hun benaderd voor een defecte infraroodlamp in mijn sauna. Ik werd onmiddellijk per mail te woord gestaan en verzocht een mailtje te sturen, 1 dag later kreeg ik al een super oplossing aangereikt door Dhr. Gervin Hoogendijk. Het bewijs dat dit team ook na de garantie hun service verder zetten! Zeker een aanrader .

Mooie showroom

Grote showroom, veel mooie producten. Goede uitleg gekregen over verschillende spas. Ahmed weet waar hij over praat. Zeker de moeite om hier heen te gaan.

Uitmuntende service

Zon 1 1/2 jaar geleden hebben we een vuurtafel en een tuinset gekocht. De bezorgers waren super aardig en netjes. Een paar maanden geleden ging de brander van de vuurtafel stuk. Deze reparatie is door Stefan van de Fonteyn opgepakt en er is werkelijk alles aan gedaan om de vuurtafel weer gebruiksklaar te krijgen. Daarom krijgt de Fonteyn van ons een welverdiende 10. Fam. Rump

The showroom is beautiful

The showroom is beautiful, Mario helped us and the spa was delivered right away. Thank you Mario

• Would you recommend us? Yes

Keurig geholpen door Alexander

Ik ben keurig geholpen en tevreden over het product. Hoewel er een deel ontbrak bij levering en ik hier niet van op de hoogte was gesteld, werd ik enkele weken later alsnog opgebeld vanuit Fonteyn om dit recht te zetten. Een foutje kan natuurlijk gebeuren, maar ik vind het erg netjes van hen afgehandeld.

Van de week superleuk en goed geholpen...

Van de week superleuk en goed geholpen door Priscilla bij de aankoop van een sauna!

Goed geholpen door Don de Ruijter.

Goed geholpen door Don de Ruijter.

Vanmorgen met Merel een chat begonnen...

Vanmorgen met Merel een chat begonnen i.v.m. een probleempje aan onze jacuzzi en snel en vriendelijk geholpen door Merel. hartelijk dank

Dit voorjaar een zwembad gekocht bij...

Dit voorjaar een zwembad gekocht bij Fonteyn. In de bestelling ging het nodige mis waardoor levertijden niet meer aansloten op de rest van de planning. Het personeel van Fonteyn heeft per direct het onmogelijke, mogelijk gemaakt waardoor alles alsnog goed en volgens planning is verlopen. Zo blijft ondergetekende een tevreden klant en mijn complimenten voor dit klantgericht handelen. FF

Remco Quartel is echt een vakman

Remco Quartel is echt een vakman. Hij heeft ons, samen met Don de Ruiter, uitstekend geholpen!!

Twee weken geleden een heel mooi...

Twee weken geleden een heel mooi tuinsetje gekocht. Mooie kwaliteit moest hem wel zelf meenemen omdat hij was afgeprijst toen ik aan het inladen was heeft Petra Zoons nog in haar vrije tijd mij geholpen bij het inladen deze vriendelijke verkoopster is een voorbeeld voor alle verkopers niet opdringerig en service bewust.

Goed geholpen door Damian van...

Goed geholpen door Damian van Rinsbergen. We komen graag nog een keer terug.

Uitstekend geholpen door Mirco!!

Uitstekend geholpen door Mirco!!

Snelle hulp en goede oplossing

Snelle hulp en goede oplossing

Fantastische klantenservice

Ik had een loungeset besteld en toen ik het uitpakte zag ik een beetje beschadigen. Ik heb gelijk een mail gestuurd met fotos en binnen 2 dagen stond er een nieuwe loungeset bij mij. Wat een fantastische service.

Zeer goed geholpen door Trudy

Zeer goed geholpen door Trudy. Gelukkig hadden ze nog een bepaalde tuinset beschikbaar, die niet online stond. Via de chat alles kunnen afstemmen tegen een aantrekkelijke prijs. Kijk uit naar de levering!

Goed geholpen door patrice super goed...

Goed geholpen door patrice super goed advies gehad

Voor Mahesh

Voor Mahesh, prima service

Herr Gro�er war uns eine gro�e Hilfe...

Herr Gro�er war uns eine gro�e Hilfe beim aussuchen und zusasammenstellen. Sehr kompetent und hilfsbereit

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede advies

Website van Fonteyn werkte door een storing niet goed m.b.t. tot het online bestellen van twee muurkassen. De site was wel heel overzichtelijk, maar het bestelproces ging door de storing niet goed. Ik heb daarop contact opgenomen met Fonteyn en kreeg een zeer adequate medewerker aan de lijn. Ik werd zeer adequaat geholpen. Ik kreeg gerichte adviezen wat juist wel of juist niet te doen m.b.t. de aanschaf van twee muurkassen. Ik heb nu twee muurkassen besteld die beter aan mijn behoeften voldoen dan wanneer ik zelf via de online shop had samengesteld.

Mooi bedrijf Fonteyn

Mooi bedrijf Fonteyn. Heel leuk geholpen door Cheyenne. Vlotte levering van de Sauna. Probleem van een niet werkende radio gemeld bij Cheyenne en kreeg per kerende post een nieuwe opgestuurd. Dat is pas service. Ondertussen genieten wij mateloos van onze nieuwe sauna. Martin Lageweg

Een hele nette oplossing

Wij hadden een outlet sauna gekocht bij Fonteyn. Een van de voorwaarden bij het kopen van een outlet model is dat je hem zelf komt ophalen en uit elkaar haalt in de winkel. Eenmaal aangekomen bij Fonteyn bleek dat er een communicatie fout was gemaakt tussen de verkopers. Onze sauna was 10 minuten daarvoor opgehaald door andere kopers. Na wat overleg tussen de verkopers kwamen ze met een hele nette oplossing. Er was nog een nieuw exemplaar van ons type sauna op voorraad en deze mochten we voor de outlet prijs meenemen! Dat was dus super geregeld. Alleen eindigt het daar niet mee. Toen de sauna eenmaal bij onze auto gebracht werd bleek hij niet in de auto te passen. Daar is ook een oplossing voor bedacht en nu wordt hij netjes thuis bezorgd. Al met al een prima ervaring bij Fonteyn gehad en hierbij wil ik nogmaals Tristan, Peter en Rico bedanken voor hun vriendelijkheid.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel