Laden reviews...
270 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten reageren overwegend positief met vriendelijke en deskundige medewerkers. De winkel biedt veel keuze en heldere adviezen. De service en levering worden geprezen; bij enkele bestellingen waren er vertragingen. Al met al blijven de ervaringen positief en vertrouwenwekkend.
Großartige Beratung durch Yves!
20 August 2026
Thomas Herhold
Gelsenkirchen
Jaren geleden heb ik mijn eerste jacuzzi bij De Fonteyn gekocht. Destijds was ik zeer tevreden over zowel het product als de service. Juist daarom ben ik opnieuw naar Fonteyn gegaan. Helaas lijkt het alsof het bedrijf inmiddels totaal veranderd is. Tijdens het verkoopgesprek 5 juni 2026, kreeg ik de indruk dat een showroommodel een uitzonderlijk scherpe aanbieding was. Bij thuiskomst ontdekte ik dat een volledig nieuw model slechts iets duurder was, maar wel met aanzienlijk betere garantievoorwaarden. Ook bleek later dat het showroommodel al vier jaar in de showroom stond. Deze belangrijke informatie werd tijdens het verkoopgesprek niet gedeeld. Toen ik hierover vragen stelde en de overeenkomst wilde beëindigen en mijn aanbetaling van 510Euro terug wilde, werd de communicatie steeds slechter. Meerdere e-mails bleven onbeantwoord en zelfs op mijn aangetekende ingebrekestelling kreeg ik geen inhoudelijke reactie. Mijn aanbetaling is ondanks herhaalde verzoeken niet terugbetaald en uiteindelijk heb ik mijn rechtsbijstandverzekering moeten inschakelen. Zoiets heb ik bij geen enkel ander bedrijf ooit meegemaakt. Achteraf heb ik de vele negatieve ervaringen van andere klanten op Trustpilot gelezen. Als ik die vóór mijn aankoop had gezien, had ik hier nooit iets gekocht en was mij veel frustratie en ellende bespaard gebleven. Het verbaast mij dat een bedrijf waarbij zoveel klanten vergelijkbare ervaringen beschrijven, nog steeds op deze manier zaken doet. Van een bedrijf waar ik ooit met zoveel vertrouwen kocht, had ik dit nooit verwacht. Voor mij is het vertrouwen volledig verdwenen. Ik kan Fonteyn daarom absoluut niet aanbevelen.
18 August 2026
Richard
Roosendaal
Yves heeft ons goed geholpen, heeft de tijd genomen om de jacuzzi te laten zien.
17 August 2026
Hasan Yigit
Arnhem
Site en geleverde spullen prima! Maar ben momenteel 5 weken bezig om, wat niet geleverd is, toch geleverd te krijgen. Inmiddels zes verschillende personen uitgelegd , steeds opnieuw, wat ik mis. Onderdeel van mijn parasol wat kennelijk niemand interesseert. Wordt niet terug gebeld of gemaild. Wat ze pretenderen op de site over de klantenservice…aan mijn reet!
17 August 2026
Jaco
Schiedam
Yves heeft ons fantastisch geholpen. Super vriendelijk en een top adviseur!
15 August 2026
Vanessa
IJsselstein
Was alleen rondlopen maar wel gezellig
14 August 2026
Abdullah
Fonteyn (vlakbij Uddel)
Zo ontzettend leuk geholpen door Yves! Wat een enorme inzet!
N.v.t.
N.v.t.
13 August 2026
Tin
Stolwijk
13 August 2026
Ronny mauriks
SINT-MICHIELSGESTEL
We kwamen voor relax bad. Wat een keuze!!! Yves heeft ons alles heel goed uitgelegd. We kregen een uitgebreide offerte met heerlijke koffie. Gaan nu nog even thuis nadenken en komen zeker terug!! Als je een spa zoekt… this is the place to be!!!
12 August 2026
Gitte
Amstelhoek
Erg goed en leuk geholpen. Gemoedelijke sfeer en duidelijke uitleg.
9 August 2026
Rob Mentink
PURMEREND
Goed geholpen door Yves!!
5 August 2026
Sandra
Zoetermeer
Yves heeft ons heel goed geholpen en kon duidelijk alles toelichten. We hebben een goede keuze gemaakt.
5 August 2026
Kim
Almere
We hebben een vraag gemaild over een wijziging en echter na ook 3 keer telefonisch contact te hebben gehad krijgen we geen antwoord. We overwegen nu maar een andere aanbieder te contracteren Jammer omdat we het gevoel hadden dat we serieus genomen werden
4 August 2026
Frank Pluijm
Lent
Geholpen door Yves.
3 August 2026
Monique
Eerbeek
Wij hebben een Spa gekocht en hebben alle informatie gekregen welke we nodig hadden, alles betreffende het energieverbruik en het gebruik van de Spa.
3 August 2026
Marja
Almelo
Enkele jaren geleden een Levi infrarood cabine gekocht. Super tevreden over deze aankoop. Een verhuis kondigt zich echter aan en vinden de gebruiksaanwijzing niet meer terug. Vinden we broodnodig om de cabine niet alleen uit elkaar te doen maar ook terug te instaleren. Contact opgenomen met Fonteyn en ja hoor zeer snel reactie gekregen van Rosalie met alle nodige uitleg. Oef het gaat ons dus toch lukken dankzij, zoals ik haar noem, onze redster in toekomstige nood. DANKJEWEL ROSALIE.
1 August 2026
RAOUL LUYTS
ESSEN-BELGIE
Bij de Fonteyn geweest om ons te oriënteren op het gebied van jacuzzi’s. Eerst te woord gestaan door een meneer, hij legde wel het één en ander uit maar dit was vrij oppervlakkig waarop wij besloten zelf nog even rond te kijken. Toen kwamen we Yves tegen, deze vroeg naar onze wensen en waar we naar opzoek waren. Hij luisterde en aan de hand daarvan liet hij verschillende mogelijkheden zien, we kregen super uitleg, mochten alles testen en hij nam alle tijd voor ons. Een top verkoper met een goed gevoel voor humor. Heel erg bedankt Yves.
1 August 2026
Herman
Emmen
Een erg vriendelijke en professionele hulp van Yves
30 July 2026
Dennis
Apeldoorn
Zwembaden-, spa’s, jacuzzi’s, tuinhuizen en nog veel meer. Goede service!
29 July 2026
Maurice
Etten-Leur
goede uitleg, veel informatie en nette offerte
28 July 2026
Frank
ANDIJK
In eerste instantie verkeerde product geleverd gekregen mét beschadigde verpakking. Vervolgens 3 keer gebeld. Blijkbaar mogen de mensen van de klantenservice zelf niets beslissen over retourneren, dus moest ik doorverbonden worden met één van de twee beslissers. Deze waren niet beschikbaar (de ene keer met pauze, de andere keer druk in de winkel, dan weer aan de telefoon). Drie keer toegezegd dat ik teruggebeld zou worden. Gevraagd of ze het konden bevestigen per e-mail, maar dit kon niet. Echter werd er nog eens benadrukt dat er écht gebeld zou worden. Nou, niet dus. Deze club is niet bereikbaar en geven slechte service. Tot op heden nog steeds geen contact gehad.
28 July 2026
Marco
Ede
Goede uitleg van Eve over jacuzzi’s wij wachten offerte thuis af
24 July 2026
Jannie
Didam
Yves heeft ons goed geholpen, alles professioneel uitgelegd, verschillende opties en levering mogelijkheden besproken.
17 July 2026
Istvan
Lelystad
Ik moest een nieuw filter voor de jacuzzi hebben. Dus eerst belde ik even. Het beste is als ik langs kom. Ok , na 1,5 uur rijden ben ik daar, heb de maten van het filter en foto’s. Verkoper uitgelegd in het witte huisje wat ik nodig heb. Na 15 minuten komt hij aan met filter welke aan bovenkant dicht is. Volgens hem moet ik deze hebben. Ok dacht ik hij zal het wel weten. Thuis gekomen past deze niet en moet hij echt open zijn aan bovenkant. Gebeld en geappt met verkoper die ook nog zou kijken voor een zijscherm ter vervanging. Helaas moet gewoon omruilen in winkel ondanks hun fout. Dus mag niet opgestuurd worden anders verzendkosten voor de klant. Hieruit blijkt wel dat de service niet meer voorop staat bij Fonteijn. Jammer is een mooie zaak maar dit is bedroevend. Ik wordt ook niet meer terug geapt of gebeld.
17 July 2026
Alexander
Bovenkarspel
5 juni 2025 een zwembad laten plaatsen en dacht dat Fonteyn hier gespecialiseerd in was. Het laatste jaar is gebleken dat dat totaal niet het geval was en raad daarom iedereen aan om goed na te denken om hier mee in zee te gaan. Oplossingen, meedenken en goede communicatie behoren niet tot hun werkwijze. Omzet maken blijkt belangrijker te zijn. ***
16 July 2026
Rene