Met de afhandeling hebben ze me geholpen.
Hoi Jolanda, Wat fijn dat je je zo goed geholpen voelt. Dank voor het delen van je review :) Robert ABN AMRO Webcare
Berekening gedaan voor een financiering. Zelf snel en makkelijk aan te vragen. Met het aanleveren van de juiste stukken de volgende werkdag al reactie van de bank. Dag later stond het geld op de rekening en de aankoop plaats vinden.
Goedemiddag Jessica, Wat een fijne review om terug te lezen. Mooi ook dat alles zo snel geregeld is. Dank voor het delen en een mooie dag nog! Robert ABN AMRO Webcare
De aanvraag was vrij makkelijk te doorlopen en werd snel afgehandeld
Hi SH, Wat mooi dat je dit zo hebt ervaren. Bedankt dat je dit ook nog met ons deelt. :) Robert ABN AMRO Webcare
Zeer goed ja enne zeer snel ja hahaha!
Hi MoppieDoppieGoppie, Wat heerlijk om te lezen dat alles zo goed en snel geregeld was. Dank voor het delen van je ervaring met ons. :) Robert ABN AMRO Webcare
Had het via de website geprobeerd dit lukte niet en toen met de helpdesk gebeld en die heeft mij goed geholpen
Goedemorgen Tineke, Jammer om te lezen dat het via de website niet gelukt is, maar fijn dat je goed geholpen bent door mijn collega. :) Dank voor het delen van je ervaring en een mooie dag nog! Robert ABN AMRO Webcare
Het ging heel snel en binnen2 dagen had ik akkoord en stond het geld op mijn rekeninf, ik had weekend de aanvraag gedaan
Goedemorgen Semra, Wat fijn dat alles zo vlot verlopen is. Dank voor het delen van je ervaring. Robert ABN AMRO Webcare
Alles is heel soepel verlopen met goede, duidelijke uitleg.
Goedemorgen Karin, Wat fijn om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. :) Dank voor het delen van je feedback. Robert ABN AMRO Webcare
Een eenvoudige aanvraag en goed begeleid via SMS en app.
Goedemorgen Frits, Wat fijn om te lezen dat je dit als zo gemakkelijk en goed ervaren hebt. Dank ook voor het delen van je feedback. :) Robert ABN AMRO Webcare
Het aanleveren van de documenten is echt ondoorgrondelijk. Voorbeeld, twee paspoorten op exact de zelfde plek en exact dezelfde manier gefotografeerd. 1 wordt afgewezen de andere niet. De terugkoppeling wat er niet goed is echt tenenkrommend, bel even dan is het zo verhelderd. Het proces is op deze manier niet klantvriendelijk de dame van de klantenservice is wel behulpzaam.
Goedemorgen Olivier, Wat onhandig om te lezen dat je hier tegenaan bent gelopen. Goed dat je dit met ons deelt, dan kunnen we er ook iets mee. Wel fijn om te lezen dat de afspraken zijn nagekomen. Nogmaals dank voor het delen van je feedback en een mooie dag nog! Robert ABN AMRO Webcare
je hoeft niet lang te wachten op een antwoord
Goedemorgen Pinas, Wat fijn om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. Dank voor het delen van je reactie en een mooie dag nog! Robert ABN AMRO Webcare
Ik was al klant van ABN met mijn betaalrekening dus de aanvraag via de app ging heel eenvoudig. Ik heb direct de benodigde documenten aangeleverd en een dag later was de aanvraag akkoord en stond het geld op m’n rekening!
Goedemiddag Robbie, Dank voor je review en het mooie cijfer 10! Goed om te lezen dat alles zo moeiteloos verliep en dat je binnen korte tijd duidelijkheid én het bedrag op je rekening had. Fijn dat de app hierin echt het verschil voor je maakte. Iman ABN AMRO Webcare
Supersnel geregeld! Aanvraag,offerte,akkoord,documenten aanleveren en binnen 2 dagen al gestort!
Goedemiddag David, Hartelijk dank voor je enthousiaste beoordeling! Fijn dat alles supersnel is geregeld en dat het hele proces van aanvraag tot uitbetaling zo vlot is verlopen. Iman ABN AMRO Webcare
Super snel gemakkelijk en duidelijke comunicatie
Goedemiddag Albert, Dank voor je fijne review en het mooie cijfer 9! Goed om te lezen dat je onze service als top hebt ervaren en dat alles snel, gemakkelijk en met duidelijke communicatie is geregeld. Dat is precies waar we naar streven. Dank voor het delen van jouw ervaring. Iman ABN AMRO Webcare
“ABN AMRO vind ik een hele fijne bank. Ik zou geen andere willen. Al van jongs af aan ben ik tevreden: alles wordt snel geregeld. Ook nu we een lening nodig hadden, kregen we meteen antwoord. De hulp is goed en betrouwbaar.”
Goedemiddag Nur, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat je ABN AMRO al zo lang als een prettige en betrouwbare bank ervaart en dat alles, ook bij het aanvragen van de lening, snel en duidelijk is verlopen en dat de uitleg en hulp voor jullie passend en betrouwbaar waren. Dank je wel voor het vertrouwen en het delen van jouw ervaring. Iman ABN AMRO Webcare
Het werd tijd voor een andere ruimere auto. Na mijn pensioen ben ik gewoon blijven werken bij dezelfde werkgever waardoor het inkomen zeer ruim is geworden. Uiteraard werd er ruime informatie opgevraagd. Het aanleveren ging redelijk vlot. Ik maakte zelf een fout door niet goed te lezen. Nadat alles was goed gekeurd stond het bedrag ook direct op mijn rekening. Het voordeel is nu dat je alle vrijheid hebt tot onbeperkt versneld aflossen. Hierdoor verwacht ik ruimschoots binnen het termijn de lening ingelost te hebben. Het enige kleine minpuntje vind ik dat er bij het inleveren van diversen stukken nergens de mogelijkheid is om iets toe te lichten.
Goedemiddag Marcus, Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie beoordeling! Fijn dat het financieren van uw nieuwe auto zo vlot is verlopen en dat het bedrag na goedkeuring direct op uw rekening stond. Ook prettig dat u de flexibiliteit van onbeperkt (extra) aflossen als een groot voordeel ervaart. Dank daarnaast voor het delen van uw aandachtspunt over het aanleveren van documenten. We nemen deze feedback serieus en geven dit intern door, zodat we kunnen blijven verbeteren. Veel rijplezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen in ons. Iman ABN AMRO Webcare
Het was binnen een paar uur geregeld en geld op de rekening
Goedemiddag Marcel, Dank voor je beoordeling en het mooie cijfer 8! Fijn dat alles snel en soepel geregeld was en dat het geld binnen een paar uur al op je rekening stond. Iman ABN AMRO Webcare
Ik ervaar het als een hele goede makkelijke eenvoudige ervarigg na
Goedemiddag Dustin, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je onze service als goed en de ervaring als makkelijk en eenvoudig hebt ervaren. Daar doen we het voor. Iman ABN AMRO Webcare
Tijdens het aanvragen van de lening zouden er 2 documenten al ingevuld moeten zijn; je kredietovereenkomst en je machtigingincasso. Toen ik de bestanden opgestuurd kreeg, waren ze al leeg. Maar ik dacht dat dat aan mijn computer lag. Toen kreeg ik een dag later bericht dat ik de twee bestanden opnieuw moest toesturen ondertekend. Ik braaf een handtekening zetten via pdf en opsturen. Wederom een dag later kreeg ik bericht dat het met pen moest, dus ik de bestanden eerst uitprinten, ondertekenen met pen en daarna inscannen en weer opsturen. Nadat het allemaal eindelijk goedgekeurd was, was het zo geregeld. Heel fijn, maar ik denk toch dat als de bestanden de eerste keer gewoon vanuit ABN in orde waren, je die rompslomp daarna niet had gehad.
Goedemorgen Gabrielle, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat het proces uiteindelijk snel en makkelijk verliep. Ik begrijp echter goed dat het frustrerend is geweest dat de documenten niet direct correct aangeleverd waren en dat je hierdoor meerdere keren hebt moeten ondertekenen en opsturen. We nemen je ervaring mee om dit proces te verbeteren. Dank dat je dit met ons deelt. ^Nikki
Beste service en snel geld lening
Goedemorgen Suleyman, Bedankt voor dit mooie cijfer en het delen van je ervaring! ^Nikki
Maar het ging bij ons niet zo soepel maar na even bellen en uitleggen wat er niet ging was het zo op gelost, ik vond dit heel prettig
Goedemorgen Agnes, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je het aanleveren van de formulieren als makkelijk hebt ervaren. Jammer dat het proces niet meteen soepel verliep, maar goed om te horen dat een telefonisch gesprek het snel heeft opgelost. ^Nikki
Goede.ervaring En snel
Goedemorgen, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat je een goede en snelle ervaring had. We waarderen het dat je dit met ons deelt! ^Nikki
Online werk op zich heel goed sommige omschrijvingen mag wat duidelijker, maar dat doet niks van de 5 sterren af .
Goedemorgen John, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat het online proces goed werkt en dat je er tevreden over bent. We nemen je opmerking over de duidelijkheid van sommige omschrijvingen mee, dat helpt ons om de dienstverlening verder te verbeteren. Dank voor je 5 sterren! ^Nikki
Aanvraag is makkelijk in te vullen. Duidelijke vragen en documenten zijn uitstekend te uploaden. En de lening stond binnen 3 werkdagen op mijn rekening. Echt top.
Goedemorgen Kees, Bedankt voor dit mooie cijfer en wat fijn dat alles snel en vlot is verlopen. ^Nikki
Je kan merken dat de aanvraag opgebouw is door mensen die er regelmatig mee werken. Helaas had ik dit als aanvrager niet. En telefonisch is de bank slecht bereikbaar zeker als je werkt van 8 tot 17 ma-vrij. Adviseurs aan telefoon was de laatste die ik gesproken heb zeer kundig. Klachten service zeer goed werkend en vroegen ook om feedback.
Goedemorgen Max, bedankt voor je review. We begrijpen dat het aanvragen soms lastig kan zijn als je er niet vaak mee te maken hebt. Fijn om te horen dat onze adviseur je goed heeft geholpen en dat je tevreden bent over onze klachtenservice. We nemen jouw opmerkingen mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. ^Nikki
Direct duidelijk en snel geholpen!
Hallo Henk, Dank voor dit mooie cijfer! Heel fijn dat alles duidelijk was en je snel ben geholpen. Gabie ABN AMRO Webcare
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.