Gewoon goed

Hele snelle service, echt een aanrader het geld was sneller dan de goed keuring top

Snelle service en weinig gedoe

Makkelijk om gegevens aan te leveren en goeie reactie tijden

Alles netjes en snel geregeld

Soepel en snel afgehandeld.

De lening online aangevraagd. Het geld stond in no time op mijn rekening.

Goed, eenvoudig, behulpzame medewerker

De lening was eenvoudig en goed aan te vragen. Er waren wat onduidelijkheden, die goed werden opgepakt door de vriendelijke en deskundige medewerker

Fantastisch

Snelle reactie tijd Klantvriendelijk Ik ben al 40 jaar een tevreden klant

Snel, vertrouwd aangevraagd.

Na aanvraag en enkele vragen geld gestort.

Op alle punten zeer tevreden

De informatie over een lening is vrij makkelijk te vinden, de aanvraag is eenvoudig, de communicatie duidelijk en de afhandeling is zeer snel.

Voortreffelijk

Deskundig advies en vlotte procedure.

Goed maar de communicatie had iets beter gekund

Vlot geregeld

Snel en duidelijk.

Snel, duidelijk maar wel een hoge rente.

Vertrouwd en snel geregeld

Er moesten best wel veel bewijsstukken geupload worden, maar dat is uiteindelijk wel te begrijpen. Zeker als de klant net met pensioen is gegaan vraagt dat om meer bewijs.

Niet geheel gebruiksvriendelijk

Het ging met veel horten en stoten. Het proces voelt niet heel efficiënt en daardoor omslachtig. Er wordt wel heel veel informatie gevraagd waardoor de privacy waarmee geschermd wordt gevoelsmatig met voeten getreden wordt.

Supersnel

Het was met een paar klikken en uploads van enkele documenten binnen 2 dagen geregeld. Het bedrag werd meteen op mijn rekening bijgeschreven.

In het begin ging het wat moeizaam maar werd daarna erg goed geholpen door (Patrick Wennert )die het daarna heeft overgenomen .

Je hebt een hoop geduld nodig.

De aanvraag was snel geregeld. Daarna kwam het pas. Telkens als ik dacht dat ik alles had aangeleverd, kwamen er weer andere eisen. En alles online. En toen een afspraak nodig was, duurde het 2,5 week voor ik terecht kon. Ik ben werkzaam geweest op plekken waar ik veel met computers moest werken, maar deze manier vond ik onaangenaam en oudere mensen onvriendelijk. Hier moet echt rekening mee worden gehouden. Uiteindelijk binnen een dag na de laatste hobbel het geld snel binnen.

Ik had niet verwacht dat het mogelijk zou zijn om zo snel een lening te krijgen. Hartelijk bedankt!

Gewoon netjes, snel en duidelijk

het lenen van geld is altijd een “ding” de afhandeling, snelheid (behoefte vaak adhoc ontstaan) is prettig. Natuurlijk zakelijk (qua inleveren) maar heldere communicatie.

Veel gedoe over documenten

In het proces is onduidelijk welke documenten verplicht zijn, meerdere malen aanvraag niet akkoord en meer documenten aanleveren. Na telefonisch contact en uitstekende hulp van medewerker aanvraag akkoord en uitbetaald. Het merendeel van het proces is digitaal en dat is niet altijd handig.

Uitstekend snel en effectief

Efficiënt. Jullie leveren sneller dan jullie zeggen

Snel geregeld

Heel goed gegaan ik ben zeer tevreden.

Goed geregeld zonder fratsen.

Simpel aan te vragen en makkelijk om je papieren en gegevens te delen.

Tien

Het was snel en efficiënt.

Hectisch

Veel onduidelijkheid over de gevraagde documenten

Teleurgesteld

Laat ik positief beginnen. De snelheid van het afsluiten en oversluiten van een lening is prima. Waar ik totaal niet in kan vinden is dat alle stukken digitaal gedownload en geüpload moeten worden in je eigen beveiligde online bankomgeving waar je inlogg met een 2 stappen autorisatie om vervolgens een afwijzing te ontvangen op het document “uitbetalingspecificatie”. Wij mochten deze namelijk niet ondertekenen met onze digitale handtekeningen in PDF, wat ik overigens al jaren doe bij documenten van o.a de ABN. Wij moesten enkel dit document printen en dan een handtekening zetten met pen….. Anno 2026 kan ik hier met mijn volle verstand niet bij.

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

0800 0240711

Over ABN AMRO Lenen

Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.