Heerlijk vertrouwd ABN AMRO

De aanvraag van mij lening ging heel soepel, heel snel antwoord ook bij ontbrekende documenten. De melding van de goedkeuring kwam zelfs na dat het geld al gestort was. Super service. Enige minpuntje is dat met minimum te kennen bedrag te hoog is voor wat ik echt even voor nog nodig had, maar wel begrip voor. Nu een iets ruimere kerst en iets sneller aflossen. Mooi dat dit allemaal kan, dank ABN AMRO.

Goed maar pijnlijk

Ik ben 10 jaar gescheiden, en om alles weer uit te moeten zoeken is pijnlijk.

Moeizaam

Ging erg moeizaam link voor het uploaden van gegevens zat er niet bij en duurde daardoor dagen

Seamlessly simple!

The whole application process was clear, simple and fast, very fast.

Sylvia was mij hulp

Voor een ouder iemand met weinig digitale kennis was het lastig. Gelukkig werd ik goed geholpen door Sylvia J waarna het uiteindelijk lukte om de lening aan te vragen

Verliep erg soepel

Goed ervaren kwa hulp alleen natuurlijk ik fijn zou vinden als je hoort hoeveel er nog bij geleent kan worden of wat maximale is om de aanvraag te verhogen .

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

AI is geen vervanging van de menselijke ogen

Omdat onze handtekeningen niet precies eruitzagen als op onze passpoorten, kregen wij tot drie keer toe de documenten teruggestuurd. Uiteindelijk hebben wij onze handtekeningen zo zorgvuldig mogelijk nagetekend. Dat kan juist iedere ******ur, wat de meerwaarde van handtekeningen helemaal teniet doet. Een mens had meteen gezien dat onze handtekeningen redelijk binnen de marge vielen van een menselijke hand met een balpen. Dit heeft ons anderhalf week extra gekost, waardoor wij nét binnen de valreep vielen van de offerte dat wij wilden betalen met de rekening. Als er een kantoor was waar wij naartoe konden gaan, dan hadden wij het binnen een half uurtje geregeld.

Top service!

Mijn kredietaanvraag werd razendsnel verwerkt en het geld stond binnen een dag op mijn rekening! Ik wilde met deze lening een auto kopen en had niet verwacht dat ik zo snel een lening zou kunnen krijgen!

Soepel en vlot verlopen

Zeer duidelijk en vlot aanvraag proces.

Snel en efficient geregeld!

Mijn aanvraag is kundig en snel afgehandeld. Het hele proces was duidelijk en gemakkelijk.

Tevreden

Alles is in 2 werk dagen goedgekeurd

Duilijke manier van aanvragen

Goede begeleiding bij eventuele vragen en zeer klantvriendelijk.

Veel te omslachtig!

Veel te omslachtig voor zo een kleine lening, als of je om goud vraagt! Alsof je na je 67 opeens de lening niet meer kan betalen! Ik weet ook dat ze voorzichtig moeten zijn. Maar leuk is anders zeker als je al 10 jaar geen lening hebt gehad.

Het aanleveren van de documenten verliep erg moeizaam

De aanvraag verliep erg moeizaam doordat telkens de verkeerde aanvrager werd genoemd waarbij informatie ontbrak. Hierdoor moest ik meerdere keren zelf bellen om duidelijkheid te krijgen. Tot op het laatste moment bleef dit vaag. Uiteindelijk is het gelukt, maar makkelijk ging het zeker niet. Snel aanvragen en duidelijkheid krijgen of een lening mogelijk is, is zeker niet van toepassing.

Ging snel en soepel

Uitstekend!

Uitstekende service welke in no time tot een positieve resultaat heeft geleid

Efficiënt en snel

De online aanvraag was overzichtelijk en snel. Klein punt van aandacht is dat meer documenten nodig zijn, dan in de oorspronkelijke aanvraag worden gevraagd. Maar verder makkelijk en zeer snel geregeld en op de rekening overgemaakt

Niet doorgeven

Fijn geholpen, snel

Super fijn

Had wat pro blemen met aanleveren stukken, kon niet uploaden, maar bij de klantenservice waren 2x heel vriendelijke dames die heel veel moeite hebben gedaan mijn probleem op te lossen, wat uiteindelijk ook gelukt is. Met veel dank aan deze dames.

Toppers

Ik had aantaal vragen. De medewekers hebben me heel goed en snel geholpen

Alles vlotjes verlopen

Het aanvragen was heel simpel, het aanleveren van de gevraagde documenten moest wel via een laptop, want die functie werkt niet op een mobiele telefoon. Binnen enkele dagen àlles geregeld en werd het geld overgemaakt.

snel en makkelijk

Snel geregeld

Na aanleveren van de juiste documenten , was het snel geregeld.

Slechte service

Heb meerdere mensen aan de lijn gehad en kreeg niet t idee dat zij mijn probleem konden oplossen

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

0800 0240711

Over ABN AMRO Lenen

Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.