Hele snelle service, echt een aanrader het geld was sneller dan de goed keuring top
Hoi Jim, Bedankt voor je review! Wat fijn dat alles zo snel en naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Shenice ABN AMRO Webcare
Makkelijk om gegevens aan te leveren en goeie reactie tijden
Hoi Roy, Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te zien dat je onze snelle service en het gemak van het aanleveren van gegevens zo positief hebt ervaren. We blijven ons best doen om je ook in de toekomst zo goed en snel mogelijk te helpen. Mocht je nog vragen hebben, weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Shenice ABN AMRO Webcare
Alles netjes en snel geregeld
Goedemorgen Angela, Dankjewel voor het delen van je ervaring en het mooie cijfer! Super fijn dat je onze service zo goed hebt ervaren en alles netjes en snel geregeld is. Melanie ABN AMRO Webcare
De lening online aangevraagd. Het geld stond in no time op mijn rekening.
Goedemorgen Anton, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat het proces soepel is verlopen en je snel het geld op de rekening had staan. Melanie ABN AMRO Webcare
De lening was eenvoudig en goed aan te vragen. Er waren wat onduidelijkheden, die goed werden opgepakt door de vriendelijke en deskundige medewerker
Goedemorgen Gert, Dankjewel voor het delen van je ervaring en het mooie cijfer. Ik ben blij om te lezen dat de lening eenvoudig aan te vragen was en de onduidelijkheden goed zijn opgepakt door onze adviseur. Melanie ABN AMRO Webcare
Snelle reactie tijd Klantvriendelijk Ik ben al 40 jaar een tevreden klant
Goedemorgen Jan-Willem, Dankjewel voor de review en het mooie cijfer! Wat mooi om te lezen dat je al 40 jaar tevreden klant bij ons bent en je onze service als snel en klantvriendelijk ervaart. Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om je ervaring met ons te delen. Melanie ABN AMRO Webcare
Na aanvraag en enkele vragen geld gestort.
Goedemorgen Raymond, Wat prettig om te lezen dat het proces snel en vertrouwd is verlopen en je snel het geld gestort hebt gekregen. Dankjewel voor het delen van je ervaring! Melanie ABN AMRO Webcare
De informatie over een lening is vrij makkelijk te vinden, de aanvraag is eenvoudig, de communicatie duidelijk en de afhandeling is zeer snel.
Goedemiddag Jessica, Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen! Fijn om te horen dat je de informatie duidelijk vond, de aanvraag eenvoudig ging en alles snel is afgehandeld. Daar doen we het voor. Nikki ABN AMRO Webcare
Deskundig advies en vlotte procedure.
Goedemiddag Pejman, Bedankt voor je review en dit mooie cijfer. Goed om te lezen dat je de procedure als vlot hebt ervaren en deskundig bent geholpen, ik geef het compliment graag door. Nikki ABN AMRO Webcare
Vlot geregeld
Goedemiddag Karin, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat alles snel is geregeld. Nikki ABN AMRO Webcare
Snel, duidelijk maar wel een hoge rente.
Goedemorgen Marc, Bedankt voor je review en cijfer. Fijn om te lezen dat je snel en duidelijk bent geholpen. Nikki ABN AMRO Webcare
Er moesten best wel veel bewijsstukken geupload worden, maar dat is uiteindelijk wel te begrijpen. Zeker als de klant net met pensioen is gegaan vraagt dat om meer bewijs.
Goedemorgen Herman, Bedankt voor je review. Fijn dat je aangeeft dat je begrijpt waarom er extra bewijs nodig is en dat je goed bent geholpen. Nikki ABN AMRO Webcare
Het ging met veel horten en stoten. Het proces voelt niet heel efficiënt en daardoor omslachtig. Er wordt wel heel veel informatie gevraagd waardoor de privacy waarmee geschermd wordt gevoelsmatig met voeten getreden wordt.
Goedemorgen Patrick, Bedankt voor je review. Spijtig je het proces als omslachtig en niet gebruiksvriendelijk hebt ervaren. Ik begrijp ook dat het opvragen van veel informatie vragen kan oproepen over privacy. Dit hoort duidelijker en prettiger te verlopen. Ik neem je feedback serieus en geef dit door, zodat we dit kunnen verbeteren. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice: +31 10 241 17 20. Nikki ABN AMRO Webcare
Het was met een paar klikken en uploads van enkele documenten binnen 2 dagen geregeld. Het bedrag werd meteen op mijn rekening bijgeschreven.
Goedemorgen Ferhat, Bedankt voor je review en dit mooie cijfer! Fijn dat alles zo snel geregeld kon worden en dat het bedrag direct op de rekening stond. Vriendelijke groet, Gabie ABN AMRO Webcare
In het begin ging het wat moeizaam maar werd daarna erg goed geholpen door (Patrick Wennert )die het daarna heeft overgenomen .
Goedemorgen Paul, Dank voor dit mooie cijfer en jouw review. Fijn dat na een wat moeizaam begin onze collega je verder goed heeft kunnen helpen. Vriendelijke groet, Gabie ABN AMRO Webcare
De aanvraag was snel geregeld. Daarna kwam het pas. Telkens als ik dacht dat ik alles had aangeleverd, kwamen er weer andere eisen. En alles online. En toen een afspraak nodig was, duurde het 2,5 week voor ik terecht kon. Ik ben werkzaam geweest op plekken waar ik veel met computers moest werken, maar deze manier vond ik onaangenaam en oudere mensen onvriendelijk. Hier moet echt rekening mee worden gehouden. Uiteindelijk binnen een dag na de laatste hobbel het geld snel binnen.
Goedemiddag Joke, Bedankt voor je uitgebreide review. Ik vind het spijtig om te lezen dat het proces na de snelle aanvraag zo omslachtig en frustrerend werd, met steeds nieuwe verzoeken en een lange wachttijd voor een afspraak. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden, zeker niet als het om gebruiksgemak en toegankelijkheid gaat. Fijn dat het uiteindelijk toch snel is afgerond. Ik neem je feedback mee voor in de toekomst. Nikki ABN Amro Webcare
Ik had niet verwacht dat het mogelijk zou zijn om zo snel een lening te krijgen. Hartelijk bedankt!
Goedemorgen Abigail, Bedankt voor je review en dit mooie cijfer! Super om te horen dat alles zo snel geregeld kon worden en dat het je positief verrast heeft. Nikki ABN Amro Webcare
het lenen van geld is altijd een “ding” de afhandeling, snelheid (behoefte vaak adhoc ontstaan) is prettig. Natuurlijk zakelijk (qua inleveren) maar heldere communicatie.
Goedemorgen Stefan, Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen. Fijn om te lezen dat je onze snelheid, duidelijke communicatie en aanpak als prettig hebt ervaren. Nikki ABN Amro Webcare
In het proces is onduidelijk welke documenten verplicht zijn, meerdere malen aanvraag niet akkoord en meer documenten aanleveren. Na telefonisch contact en uitstekende hulp van medewerker aanvraag akkoord en uitbetaald. Het merendeel van het proces is digitaal en dat is niet altijd handig.
Hi Marijke, Dank je wel voor je review. Jammer dat het proces rondom de documenten niet helemaal duidelijk was en dat dit meerdere pogingen kostte. Fijn om te lezen dat je na telefonisch contact goed bent geholpen en dat alles alsnog is geregeld. Je feedback over het digitale proces nemen we mee. Met vriendelijke groet, Cagla ABN AMRO Webcare
Efficiënt. Jullie leveren sneller dan jullie zeggen
Hi Buco, Wat top om te lezen dat we je verwachting zelfs hebben overtroffen. Bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, Joanne ABN AMRO Webcare
Heel goed gegaan ik ben zeer tevreden.
Goedemorgen Hj, Bedankt voor je review en fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Joanne ABN AMRO Webcare
Simpel aan te vragen en makkelijk om je papieren en gegevens te delen.
Goedemorgen Bart, Goed om te lezen dat het allemaal simpel en zonder fratsen te regelen was. Bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, Joanne ABN AMRO Webcare
Het was snel en efficiënt.
Goedemorgen Juscelino, Wat fijn dat je je ervaring deelt! Goed om te weten dat je aanvraag snel en efficiënt is behandeld. Met vriendelijke groet, Joanne ABN AMRO Webcare
Veel onduidelijkheid over de gevraagde documenten
Goedemiddag Ron, Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat het proces voor jou hectisch en onduidelijk was, vooral rondom de gevraagde documenten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dank je wel dat je dit met ons deelt. Iman
Laat ik positief beginnen. De snelheid van het afsluiten en oversluiten van een lening is prima. Waar ik totaal niet in kan vinden is dat alle stukken digitaal gedownload en geüpload moeten worden in je eigen beveiligde online bankomgeving waar je inlogg met een 2 stappen autorisatie om vervolgens een afwijzing te ontvangen op het document “uitbetalingspecificatie”. Wij mochten deze namelijk niet ondertekenen met onze digitale handtekeningen in PDF, wat ik overigens al jaren doe bij documenten van o.a de ABN. Wij moesten enkel dit document printen en dan een handtekening zetten met pen….. Anno 2026 kan ik hier met mijn volle verstand niet bij.
Goedemiddag Donny, Bedankt voor je eerlijke review. Fijn om te lezen dat het afsluiten en oversluiten van de lening snel is gegaan. Tegelijkertijd begrijp ik je frustratie over het ondertekenen van documenten, zeker als je gewend bent om dit digitaal te doen en dit nu ineens niet wordt geaccepteerd. Dat voelt tegenstrijdig en onnodig omslachtig, zeker in deze tijd. Onze excuses voor deze verwarring. We nemen je feedback hierover serieus, want dit moet duidelijker en eenvoudiger kunnen. Dank dat je dit zo helder met ons deelt. Iman
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.