Snel, makkelijk maar ook gedoe.

Tijdens het aanvragen van de lening zouden er 2 documenten al ingevuld moeten zijn; je kredietovereenkomst en je machtigingincasso. Toen ik de bestanden opgestuurd kreeg, waren ze al leeg. Maar ik dacht dat dat aan mijn computer lag. Toen kreeg ik een dag later bericht dat ik de twee bestanden opnieuw moest toesturen ondertekend. Ik braaf een handtekening zetten via pdf en opsturen. Wederom een dag later kreeg ik bericht dat het met pen moest, dus ik de bestanden eerst uitprinten, ondertekenen met pen en daarna inscannen en weer opsturen. Nadat het allemaal eindelijk goedgekeurd was, was het zo geregeld. Heel fijn, maar ik denk toch dat als de bestanden de eerste keer gewoon vanuit ABN in orde waren, je die rompslomp daarna niet had gehad.

Beste service en snel

Beste service en snel geld lening

Alles gaat makkelijk ook het aanleveren van de formulieren

Maar het ging bij ons niet zo soepel maar na even bellen en uitleggen wat er niet ging was het zo op gelost, ik vond dit heel prettig

Heel goed

Goede.ervaring En snel

Heel goed

Online werk op zich heel goed sommige omschrijvingen mag wat duidelijker, maar dat doet niks van de 5 sterren af .

Binnen 3 dagen op mijn rekening

Aanvraag is makkelijk in te vullen. Duidelijke vragen en documenten zijn uitstekend te uploaden. En de lening stond binnen 3 werkdagen op mijn rekening. Echt top.

Complex

Je kan merken dat de aanvraag opgebouw is door mensen die er regelmatig mee werken. Helaas had ik dit als aanvrager niet. En telefonisch is de bank slecht bereikbaar zeker als je werkt van 8 tot 17 ma-vrij. Adviseurs aan telefoon was de laatste die ik gesproken heb zeer kundig. Klachten service zeer goed werkend en vroegen ook om feedback.

Snel geholpen

Direct duidelijk en snel geholpen!

Goed geholpen door service afdeling

Na veel foutieve pogingen toch gelukt om de lening af te sluiten. Mede namens de hulp van de service afdeling. Aanvraag ging goed en vlug. Het aanleveren van produkten wat minder maar daar zijn we goed geholpen door de deskundige hulp van de medewerkers.

Meedenkend in mogelijkheden, fijn en snel contact!

Van het begin van de aanvraag tot na het geld op de rekening goed contact gehad. Duidelijke mails, vriendelijke mensen aan de telefoon en altijd kijken naar oplossingen (waar andere banken dat niet deden). Ik heb het hele proces als erg fijn ervaren, bedankt iedereen!

Er is maar 1 bank voor mij

Ben uitstekend geholpen en waar het nodig was hebben de medewerkers mij op de goede weg geholpen.. bedankt

Duidelijke informatie.

In het begin is het erg moeilijk.

Best goed

Ervaring is prettig, maar wel afstandelijk door alleen maar telefonische en mailing communicatie.

Papieren versie gebruiken ipv digitale

Ik ben niet goed in computers

Lang geduurd voor het klaar was, is in de aanvraag veel fout gegaan

Omdat mijn vrouw klant is en ik niet ging er veel fout. Mijn identificatie is pas na vele telefoon gesprekken en zelfs naar het Kantoor in Eindhoven gegaan Ben hierbij niet altijd even vriendelijk te woord gestaan. Het storten van het geld op onze rekening heeft uiteindelijk precies 1 maand geduurd.

Snel ma niet zoals jullie hadden omschreven

Jullie hadden de lening snel overgemaakt, alleen mogen jullie wel dat als jullie zeggen een mail te sturen het ook wel moeten doen . Want had geen mail niks ontvangen. Ma verder super service

Toegankelijk

Aan vraag was heel gemakkelijk en beordeling heel snel. Kritish mijn situatie beoordeeld dat ik verantwoord kan lenen, da’s geruststellend gevoel.

Erg makkelijk, prima communicatie

Helemaal goed en makkelijk proces, ikzelf had even wat moeite met begrijpen welke bankrekening het afschrift van moest zijn maar overall, prima geregeld

Het voelde vertrouw en veilig tegelijk.

Ik wilde een lening afsluiten voor mijn nieuwe auto. In eerste instantie kon dit via DTC. Mij werd echter geadviseerd om dit rechtstreeks via mijn bank te doen, vanwege de lagere rente in vergelijking met een tussenpersoon. Daarop heb ik contact opgenomen met mijn bank. Tijdens dat gesprek heb ik mijn vragen gesteld en werden deze duidelijk beantwoord. Door de uitleg en de geruststelling die ik kreeg, en omdat mijn twijfels over DTC werden bevestigd, heb ik uiteindelijk besloten om de lening via ABN af te sluiten.

Heel goede ervaringen

Een perfecte ervaring heb ik gehad ,werd ik heel snel geholpen, Ik bedankt jullie voor jullie goede service Ik ben al jaren jullie klant en erg tevreden

Leescursus voor een beoordelaars

De aanvraag gaat makkelijk maar de beoordelaar is iemand die niet kan lezen. Meerdere keren mails met verzoeken van documenten die al waren geleverd. Documenten 3x aangeleverd voor dat het in orde was.

Gemakkelijk en zorgvuldig

De aanvraag was transparant en duidelijk. Het afsluiten ging heel makkelijk en het geld stond heel snel op de rekening.

Fijn, snel geregeld

Ik vond het fijn, dat alles snel rond was. Je hoeft er nergens speciaal voor heen. Alleen, voor wat niet zo handige mensen met uploaden enzo is het denk ik te ingewikkeld.

Snel en makkelijk

Vlot geregeld en duidelijke communicatie

Ik ben tevreden.

Het ging er verrassend snel en vlot aan toe nadat ik de benodigde gegevens had verstrekt.

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

0800 0240711

Over ABN AMRO Lenen

Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.