Duidelijk te woord gestaan en goed advies gekregen.

ging soepel, op één punt na

bij het aanleveren van mijn gegevens werd de aanvraag on hold gezet wegens het betalen van een parkeerboete voor een familie-lid (het bedrag is vervolgens dezelfde dag door het familielid terugbetaald. Het kwam mij als ZEER vreemd over dat een éénmalige parkeerboete van €90, voor een ander, een blocking issue werd voor een lening van €5.000 Het bedrijf die de boete verwerkte heeft nog steeds niet gevraagd op de gewenste informatie, maar (gelukkig) was de papieren boete nog beschikbaar om in te scannen en opsturen.

Snel aangevraagd

De lening was snel aangevraagd, echter en juiste document mbt het rekeningoverzicht was nog even een zoekplaatje. Ik heb deze na telefonisch contact juist kunnen bijvoegen.

Duidelijk en vlot geregeld

De aanvraag verliep heel soepel. Duidelijke vragen. En ik kreeg heel snel een positief aanbod voor de persoonlijke lening.

Supersnel geregeld!

Blij met onze verantwoorde lening. Na aanleveren van de documenten stond het geld 1 dag na aanvraag al op onze rekening.

Snel geregeld

Het was snel berekend en bekend wat we wilde en konden lenen, de aanvraag ging net zo vlot, als je alles goed door leest en aanleverd dan is kwestie van controle en heel snel geholpen.

Was goed

Alles is goed afgelopen

Prima duidelijke sneller afhandeling

Maar mijn mening was alles duidelijk en overzichtelijk.

Super fijn.

Het online aanvragen was makkelijk en alles was snel geregeld!

Keurig

Snel, gebruiksvriendelijk en transparant over de rente vergoeding en terugbetalingstermijn. Hartelijk dank

Wat ik vreemd vind, ik hebben rekeningen bij de ABnamro bank, dan moet ik alsnog een rekeningoverzicht downloaden en uploaden. Je zou denken dat is niet nodig als je bij dezelfde bank alles regelt.

lening aangevraagd in twee dagen geregeld

lening via internet aangevraagd documenten aangeleverd via internet binnen een paar dagen geld op de rekening super snel geregeld

Goedgegaan

Mijn ervaring was goedgegaan, maar als goed is will ik 60 mouth even terug betaling ook goed bij mijn.

Prima geregeld!

Onze auto ging kapot en hadden snel geld nodig voor een nieuwe, dit was bij de ABN Binnen 2 dagen simpel geregeld. Complimenten hiervoor.

Zeer snelle afhandeling

Snelle reactie en duidelijke informatie

Zeer gemakkelijk

Zeer eenvoudig en makkelijk via de app… als je vragen hebt word je snel goed en duidelijk geholpen… uitslag krijg je ook snel

Snel geregeld

Het was sneller geregeld dan ik had verwacht. Nog voor ik een akkoord had gelezen op de lening stond het geld al op mijn rekening.

Duidelijkheid.

Snel geholpen

Onpersoonlijk

Geen persoonlijke contact. Wilde overleggen over mogelijkheden, was niet mogelijk.

Top snel en duidelijk

Alles binnen paar dagen geregeld echt top

Top geregeld !

Had snel een lening nodig en is weer Top geregeld door ABNAMRO.

Snel en goed

Het was heel snel en goed geregeld!

Heel goed

prima geregeld

Op woensdag de aanvraag gedaan, donderdag bericht terug gehad, vrijdagochtend nog ingestuurd en vrijdagmiddag was het geregeld

Prima en snel geregeld

Het was soepel en prettig deze lening te regelen

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

0800 0240711

Over ABN AMRO Lenen

Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.