Zeer goed advies "op maat "

Een echt onafhankelijk en zeer duidelijk advies, optimaal toegesneden op de wensen en mogelijkheden.

Goed advies, interesse in persoonlijke situatie

Er is in eerste instantie goed gekeken naar de persoonlijke situatie en wensen in de toekomst. Er werd duidelijk gecommuniceerd dat ik nu wel alles zou willen, maar dat het met oog op de toekomst niet altijd verstandig was om ook alles te kiezen. Vanaf begin tot einde heeft de adviseur ons goed en kundig begeleid. Na het advies en het afsluiten is er met regelmaat nog contact geweest om te kijken of de situatie niet veranderd is en alles naar wensen verliep en verloopt.

Duidelijk verhaal, prima (opmaat) advies

Heb absoluut geen spijt dat ik de heren ******** mijn hypotheekzaken heb laten regelen. Voor mijn specifieke situatie wisten ze bijv. allerlei gunstige regelingen toe te passen waar ik het bestaan niet vanaf wist.

HA Lorentzstraat 4

3331EE ZWIJNDRECHT

078 610 57 32

Over Van Emmerloot & Koole financieel advies

Van Emmerloot & Koole is al meer dan 20 jaar een vertrouwd kantoor in de regio en weet uw wensen op een goede manier te vertalen naar het best passende advies. Mensen ervaren het contact en de service als persoonlijk en vertrouwelijk in een ongedwongen sfeer.