Vriendelijk, flexibel en verantwoord!

Deze heren hebben een unieke combinatie van competenties. Niet alleen hebben ze absoluut kennis van zaken, ze weten dit ook nog te vertalen naar een begrijpelijk verhaal met constructieve, flexibele maar altijd verantwoorde oplossingen.Zeker aan te bevelen!

Wij krijgen altijd zeer goed advies.

We kunnen ten alle tijde met vragen binnen lopen en worden dan ook altijd goed geholpen.Alles wordt altijd netjes uitgezocht en de voor en tegens worden goed tegen elkaar afgewogen.We krijgen altijd eerlijk antwoordt.

duidelijk en goed geinformeerd

We vonden het erg prettig dat er naar onze wensen werd geluisterd en dat we de daarop het best aansluitende hypotheek hebben kunnen afsluiten.Buiten dit advies is er ook altijd een mogelijkheid en opening om advies in te winnen over verzekering en worden we op de hoogte gehouden van mogelijk voor ons aantrekkelijke wijzigingen in onze hypotheek of verzekering.

Zakelijk ingesteld

Snel en vlot/goed verder geholpen, maar daarna nooit meer iets vernomen

Betrouwbaar en uitstekend advies

Er wordt goed de tijd voor je genomen en je wordt serieus behandeld en naar ons geluisterd.

Super helder advies door een echte vakman!

We kwamen bij het kopen van ons eerste huis in het doolhof van Hypotheken terecht. Na eerst twee andere hypotheekverstrekkers te hebben bezocht kwamen we als laatst bij Emmerloot en Koole; Wat een opluchting! Voor het eerst hadden we het gevoel dat we �cht begrepen hoe het allemaal in zijn werk gaat. Een super duidelijk advies in gewoon normaal Nederlands;) We zijn ook erg blij dat we echt een advies hebben gekregen dat perfect past bij ons uitgavenpatroon; dit in tegenstelling tot wat wij soms om ons heen zien. We zijn sinds kort begonnen met ons eigen bedrijf en wij hoefden geen seconde na te denken waar wij voor ons zakelijke advies heengaan! We raden Emmerloot en Koole bij iedereen aan: hier ben je g��n nummer maar wordt je behandeld als �chte klant!

Duidelijke adviezen, vriendelijke benadering

In eerste instantie waren we sceptisch en hadden grote voorkeur voor bekende bank, maar na eerste gesprek positief. Alles netjes afgehandeld en nadien kunnen we altijd bellen of langskomen voor vragen ed.

Zeer duidelijk verhaal, zonder poespas

Heb er ook alle verzekeringen ondergebracht onder 1 verzekeraar. Dit is zeer handig en overzichtelijk.

Prettig en deskundig advies gehad.

Het viel mij weer op dat de gesprekken en adviezen op dit kantoor voor mij (als betrekkelijk leek zijnde) zo verhelderend werden gevoerd.

Betrouwbaar,duidelijk,eerlijk

Als klant heb ik bij deze mensen het gevoel dat ze je serieus nemen en dat ze het beste product voor jouw zoeken verder zijn het gewoon eerlijke vriendelijke mensen.

Prima service, alles prima voor ons geregeld.

Het een eerlijk en goed advies geeft en klopt wat er is besproken.

Goed advies. duidelijk en helder

Prima en snel advies. Duidelijk en helder. Voor de rest geen aan of opmerkingen.

Zeer bekwaam adviseurs kantoor.

Er wordt alles duidelijk en eerlijk uitgelegd, en naar de beste oplossing gezocht.

Duidelijk en eerlijk advies.

Van een hypotheekadviseur vind ik belangrijk dat degene duidelijk en eerlijk advies geeft voor jou situatie. Bij van Emmerloot en Koole heb ik dat duidelijke en eerlijke advies gekregen. Daardoor heb ik samen met hun een goede keus kunnen maken voor mijn hypotheek. Door deze positive ervaring met deze adviseurs heb ik ze al aantal keer aanbevolen bij vrienden en familie.

Hele eerlijke prijs & echt maatwerk!

Voor mijn nieuwe huis (als vorige huis) mijn hypotheek door dit kantoor laten regelen. Alles van hypotheek tot belastingteruggaaf voor je geregeld & alles in normale mensentaal rustig voor je uitgelegd. Zeer prettige adviseurs; Vriendelijk, eerlijk & met respect.G��n verrassingen achteraf & dus super tevreden over dit kantoor (ze leveren wat ze beloven).Bijdeze raad ik het dus een ieder aan om hier w�l zaken mee te doen!

Grote aandacht voor persoonlijke situatie.

Men gaat hier grondig te werk met de door jou gegeven informatie en wensen. Men neemt de tijd om alles goed toe te lichten, desnoods meerdere keren.Je voelt je gelijk op je gemak bij deze heren, ongedwongen sfeer, zeer persoonlijk.Alle voors en tegens worden besproken, met voorbeelden erbij. Je hebt hier echt het gevoel dat de heren het allerbeste me je voor hebben.

Zeer duidelijk, begrijpelijk advies.

Geen onduidelijkheden, geen valkuilen.Geen poespas verhaal, duidelijk advies.Op elke vraag een antwoord welke in begrijpelijke taal wordt uitgelegd. Niet begrepen? Leggen we het nog een keer uit!Als iets niet haalbaar is, een uitleg. Als iets wel haalbaar is, een duidelijke uitleg hoe alles in elkaar zit en wat de consequenties zijn van de gemaakte keuze. Geduld en persoonlijke betrokkenheid bij je financi�le situatie. Heel belangrijk: goede nazorg als er een beslissing is genomen. Altijd terecht voor vragen en advies. Hypotheek advies pas zeer goed bij je salaris. Ik heb nog steeds profijt van het advies van 5 jaar geleden!

Goede service en duidelijke uitleg.

Van Emmerloot en Koole zijn inhoudelijk sterk en weten lastige en moeilijke zaken op een heldere en duidelijke manier uit te leggen.

Advies op maat

*******heeft alle tijd genomen om naar mijn verhaal te luisteren en mij vervolgens advies op maat gegeven.

goed en duidelijk advies

Alles wordt op een goede,duidelijke manier uitgelegd,en je kan ze altijd bereiken voor goed advies.

Eerlijk en oprecht

Ik beveel dit kantoor aan omdat ik altijd kan bellen met vragen denken altijd mee naar een oplossing geven eerlijk en oprecht advies. Mag altijd binnen lopen op kantoor voor eventuele vragen.

Zeer betrouwbare adviezen en accurate afhandeling.

Ik kan het kantoor absoluut aanbevelen vanwege de overduidelijke expertise en de fijne, prettige benadering.

persoonlijk en duidelijk advies!

Bij de aankoop van ons eerste huis zijn we zo goed geholpen! Zonder hen was het ons waarschijnlijk niet gelukt! Ze staan altijd voor je klaar, alles wordt duidelijk en helder uitgelegd, en je wordt erg persoonlijk benaderd, wat voor ons een pre was. Je merkt dat ze echt het beste met je voor hebben en adviseren je dan ook de beste hypotheek afgestemd op je persoonlijke situatie. Namens ons bedank!t We kunnen van Emmerloot & Koole echt iedereen aanraden!

duidelijk, eerlijk en op maat advies

Op onze duidelijk gestelde wens werd meteen ingespeeld, zonder andere niets ter zake doende onderwerpen ook nog eens naar voren te brengen. To de point. Het was dan ook snel, goed en vakkundig geregeld.

Goed, betrouwbaar advies.

Van Emmerloot & Koole krijg je een heel obejectief advies . Daarnaast wrodt duidelijk uitgelegt wat de verschillende opties voor jou persoonlijk betekenen.

HA Lorentzstraat 4

3331EE ZWIJNDRECHT

078 610 57 32

Over Van Emmerloot & Koole financieel advies

Van Emmerloot & Koole is al meer dan 20 jaar een vertrouwd kantoor in de regio en weet uw wensen op een goede manier te vertalen naar het best passende advies. Mensen ervaren het contact en de service als persoonlijk en vertrouwelijk in een ongedwongen sfeer.