Super goed gewerkt
Goeie jongens die hard gewerkt hebben bij een koud regenachtig weer. Ben heel tevreden top.
Ame
Schinveld
Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 142 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Over het geheel genomen geven de beoordelingen een gemengd beeld van installaties en accuoplossingen. Klanten prijzen vriendelijk personeel en nuttig advies. Sommige ervaringen melden vertragingen bij de installatie en communicatie na aankoop, maar de uitkomsten zijn over het algemeen positief.
Ame
Schinveld
Innovidak heeft bij ons perfect volgens afspraak de zonnepanelen geïnstalleerd. Ook dachten de monteurs met ons mee tijdens de installatie en waren correct en beleefd. Ze hebben netjes gewerkt en alles keurig achtergelaten zelfs de tuin geharkt daar waar de stijgers hebben gestaan. Prijs kwaliteit is prima. Wij kunnen Innovidak aan iedereen aanbevelen.
Gerda en Leo Stakenborg
Thorn
De afspraken met de medewerkers waren duidelijk. installateurs waren op tijd en werken goed door. Helaas ging er wel wat verkeerd maar dat werd vakkundig opgepakt en gerepareerd. Monteurs waren flexibel en dachten goed mee. Geen 10 omdat er een groep verkeerd was aangesloten in de meterkast maar wel een goed cijfer vanwege de correcte afwikkeling.
Hans
Stramproy
Vriendelijke hardwerkende monteurs
Frans
Heerlen
Goede uitleg en alles in goed overleg. Zeer klantvriendelijk, maar ook professioneel. Goede laatste controle voor start van het installeren. Installatie binnen één dag en alles netjes opgeruimd. App geïnstalleerd en mogelijkheid om de opbrengst terug te zien per uur, zeer gedetailleerd. Leuke bijkomstigheid is dat wanneer je door iemand anders, die ook zonnepanelen van Innovi-Dak heeft, de zonnepanelen koopt, diegene 100 euro krijgt van Innovi-Dak. Ik was getipt door een kennis. Zij kreeg meteen 100 euro op haar rekening na installatie bij mij. Mooi geregeld. Ga zo door en veel succes.
Marianne Laumann
Kerkrade
Ik heb via Innovi-Dak mijn zonnenpanelen laten leggen. Het eerste gesprek liep vlotjes en vriendelijk, er werd ook met je meegedacht. Toen ik nog vragen had ben ik naar hun kantoor gegaan en werd daar weer net zo vriendelijk ontvangen door de verkoper en de directeur van de firma, al mijn vragen werden netjes en begrijpelijk uitgelegd door beide heren. Ook tijdens het plaatsen waren het 2 vriendelijke en deskundige mannen die ook weer met je meedachten voor een tevreden resultaat. Prijs/kwaliteitverhouding is heel goed. Al met al is Innovi-Dak een goede firma en zeer zeker aan te bevelen.
Ben
Vriendelijk en correct, dank aan Sjef en William
16 January 2024
Ans
Welman
Innovi dak komt zijn afspraken heel goed na. Het team dat bij mij de panelen heeft gelegd is super. Niets is hun te veel, ze denken met je mee en last but not least ze werken netjes en schoon af. Ook hadden ze pech dat het bij tijd en wijle goed regende, ze bleven vrolijk. Nogmaals ik ben blij dat mijn keuze op innovi dak is gevallen. De prijs/kwaliteitverhouding is top.
21 December 2023
Ben
Heerlen
De twee monteurs hebben vlot en netjes gewerkt, alles goed geïnstalleerd en uitgelegd hoe de omvormer en de meterkast werkt.
20 December 2023
Wendy
Nuth
duidelijk mail verkeer. komen hun afspraken na. Ook na instalatie meteen telefoontje van bedrijf hoe het verlopen was.
20 December 2023
Bert
rHeerlen
Prima werk geleverd
23 November 2023
Bert
Berg en Terblijt
Leuk, vriendelijk en kundig installatie-team.
8 November 2023
Raymond
Maastricht
Na wat misverstanden over de mogelijkheden van zonnepanelen bij ons thuis, hebben de medewerkers van Innovi-Dak zich naar ons toe erg netjes gedragen en alles goed afgewikkeld. Dat was de reden waarom we in tweede instantie alsnog contact opnamen om toch via Innovi-Dak zonnepanelen te krijgen.
8 November 2023
Odile Meuwissen
Roermond
Mooi werk geleverd in dak systeem Ben er erg blij mee
6 October 2023
Harrie
Amstenrade
Zeer klantvriendelijk
6 October 2023
Francien
Hoensbroek
Betrouwbaar, betrokken. Vakkundig personeel. Klantenservice top.
5 October 2023
Marc
Kerkrade
Netjes gewerkt en heel vriendelijk
3 October 2023
Patrick
Heerlen
Gezellige mensen die meedenken en helpen en zeer netjes werken. Leuke werksfeer onder de mannen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt als je verplicht thuis moet blijven.
27 September 2023
Debbie
Hoensbroek
Het hele proces vooraf was al goed. Afspraken ook altijd nageleefd. Het werk zelf: zeer vriendelijke en ervaren monteurs. Denken mee en leveren alles prima af alsof het hun eigen huis betreft. Complimenten!!!
26 September 2023
Niek Rondeel
Banholt
Ze hebben snel en netjes alles gecontroleerd en grondig schoon gemaakt op het dak. Gelijk ook snel even de Velux ramen gepoetst en de goot schoongemaakt. Kleine moeite maar zeer gewaardeerd. Dit team zie ik graag terug bij het volgende onderhoud.
21 September 2023
Pascal
Zie boven
Coen
Venray
Zeer nette mensen die hun vak goed verstaand. Hebben alles netjes geplaatst en 1 dingetje netjes opgelost. Mensen hebben netjes werk afgeleverd
Bas
Geleen
Vanaf de kennismaking tot het installeren van de panelen volledige expertise in het vak. Er wordt goed de tijd genomen om het perfecte legplan te maken, zonder het verplichte verkoop praatje. Ook de installateurs zijn zeer kundig en precies. Alles voor de klant! Een perfecte service van begin tot eind.
Ralph
Venlo
Fijne mensen in omgang! Gaan netjes te werk
13 September 2023
Sven
Wijnandsrade
Heel tevreden!
13 September 2023
Marian
Amstenrade
Innovi-Dak staat voor innovatieve en kwalitatieve oplossingen met betrekking tot dakbedekking en zonnestroom installaties. Een complete dakrenovatie, een dakkapel, sedumdaken, in-dak of op-dak zonnepanelen, onze specialisten zijn van alle markten thuis. Met ons team hebben wij een ruime expertise in huis met betrekking tot alle aspecten van uw dak. Wij staan dan ook garant voor een goede service. Uiteraard beschikken wij over verschillende certificeringen zoals; VCA, ISO, InstallQ, Scope-12 en zijn wij erkende en vakbekwame zonne-energie installateurs (Qbis), aangesloten bij Holland Solar.
De Koumen 37
6433 KG Hoensbroek