Zwaar kut

Ondanks al eerdere klacht, toch weer in de papierbak gegooid (zegt de courier). Niets gevonden. Spullen gestolen.

Zeer slecht

Wordt doorgegeven naar DHL. Pakket moet getekend worden en wordt gewoon bij de buren een straat verder afgegeven. Geen briefje in de bus. Het ging om een splinternieuwe Samsung. Krijg een maand later een berichtje van jullie dat het succesvol afgeleverd is???!!!!

Niks gehad

Er staat dat me pakket is bezorgd maar ik heb niks gekregen ook niet bijburen en heb aantal dagen gewacht maar nog niks

Pakket nooit gekregen

Pakket nooit gekregen

In Nederland kan het regenen!

Over de bezorging zelf niet ontevreden, alleen kwam het (boeken) pakje helemaal doorweekt aan. Boek nat, direct onder een stapel andere boeken laten drogen. Nu heb ik een gegolfd boek en extra werk om contact op te nemen met de boeken zaak, want zo had ik het boek niet besteld.

Niet best

Boek beschadigd aan gekomen.

Niets ontvangen!

Én ik was notabene thuis op dat moment

Slecht

Na de eerste bezorging die mis ging dat de bezorger zei dat hij geweest was terwijl dat pertinent niet zo was ( ik was gewoon thuis, en ja mijn deurbel doet het ook. Zou de levering een dag later weer aangeboden worden. Bij toeval liep ik in de centrale hal en hoor de deurbel bij de buren gaan. Ik dacht. Het zal toch niet dat de cycloon bezorger voor de deur staat en bij de buren aanbeld. En ja hoor. Mijn pakket werd aangeboden. Ik heb de koerier gevraagd. Waarom bel je bij de buren aan? Mijn naam staat duidelijk op het pakket en op mijn naamplaatje bij de deur bel. En meneer die nauwelijks engels spreekt ( en ook geen Nederlands) mompelde. I only have 60 seconds to deliver a package… Ehhh ja. But why you ring the wrong doorbell was mijn antwoord Al vloekend en tierend smijt hij mijn pakket in de hal en ik krijg de volle laag scheldwoorden over mij heen… Cycloon aub werk met capabele medewerkers en zorg dat jullie je zaken op orde hebben. Schandalig dit !!!

Prima initiatief!

Goed en logisch initiatief, een fietskoerier. Nog niet eerder mee te maken gehad. Ik had wel graag van tevoren geweten dat het zoveel langer zou duren, maar dat heb ik mogelijk gemist(?). Ik las het pas later, toen ik op zoek ging naar informatie over het pakket. Het was niet echt belangrijk, geen cadeau ofzo, dus daarom geen probleem.

Betrouwbaar, met hele fijne bezorgers ! Top !

Fijne bezorgdienst met top bezorgers !

Fijn dat ook 's avonds bezorgd wordt, en steeds beleefde bezorgers ook als het regent.

Een aardige bezorger en kwam binnen de tijd.

Een aardige bezorger en kwam binnen de aangegeven tijd !

Super betrouwbaar met bezorgen !!!

Altijd blij als ik lees dat Cycloon de bezorgdienst is van mijn pakket, top team!!!

Voor zoveelste keer pakjein openbare hal achtergelaten!!!!

Dit is zeker de 10de keer dat pakjes door cycloon in openbare hal van ons gebouw zijn achter gelaten. Bij bol.com al meerdere malen geklaagd. Bij deze weer. Eerste keer dat in rechtstreeks bij u kan klagen. Schandalige service van jullie en geen incident maar structureel!!!!

Pakketje is binnen kon de geschatte tijd zien. Bezorger aardig. Misschien wel als tip dat iemand op de dag van de levering nog een mail krijgt met tijdsvak. Aangezien mijn pakje eigenlijk vrijdag zou komen en dat ook het laatste is wat ik hoorde van cycloon. En is dus toch 2dagen eerder.

Pakket voor de deur gedumpt en meteen weggefietst

Er was een bonk bij de voordeur, er werd aangebeld en toen ik nog geen 10 seconden later bij de deur was, was de bezorger volledig uit het zicht verdwenen, deze heeft geen seconde gewacht. Het is maar goed dat ik thuis was, anders had het pakje daar gewoon buiten gelegen.

Zou 'bezorgd' zijn, maar pakket of bezorger is nergens te bekennen

Om 17u01 zou mijn pakket bezorgd zijn, op mijn eigen adres. Een minuut later zag ik het bericht. Ik was gewoon thuis en had de bel zeker gehoord als die zou zijn gebruikt. Alle drie mijn buren gevraagd; er is echt geen bezorger geweest. Ik denk dat iemand statistieken aan het manipuleren is; waarschijnlijk wordt het later bezorgd, maar is dit pakket nu administratief perfect op tijd. Waar kan ik een klacht indienen? Probleem is dat de webwinkel dit moet doen, want ik ben geen directe klant van Cycloon, maar ik ben wel de dupe van deze asociale dienst.

Pakket buiten neergelegd

Helaas was ik niet thuis toen mijn pakket werd bezorgd. Deze is buiten neergelegd, bij mijn voordeur langs een doorgaande weg, en heeft daardoor zo'n 2 uur lang buiten gelegen; kon zo door iemand mee worden genomen...! Niet netjes.

Matig

Verpakking nat en producten in de doos waren ook nat en 1 zelfs niet echt meer te gebruiken. Jammer!

Helemaal OK

Bestelling werd op tijd gebracht op de juiste plaats

Nooit teleurgesteld

Altijd op tijd de bezorger

Bezorger legt pakket onbewaakt op straat

De pakket bezorger heeft al 2x mijn pakket onbewaakt op straat gelegd en aangegeven met de status bezorgd. Beiden keren was ik gewoon thuis, en heeft de bezorger niet aangebeld. Ik woon in een drukke straat in Amsterdam, dat het niet mis is gegaan is een godswonder.

Mooi op tijd

bezorging netjes aan de deur op 5 de verdieping. Vriendelijke bezorger.

Op tijd en correct bezorgd.

Zie bovenstaande.

Gescheurd pakketje

De koerier had niet aangebeld om het pakketje af te leveren. Er lag een gescheurd pakketje met mijn bestelde boek eruit gehaald om het door de brievenbus te doen. Dat is echt niet ok. Er is zoiets als briefgeheim en de koerier heeft daarmee de wet overtreden.

Floresstraat 9

8022AD Zwolle

Over Cycloon

Wij zijn die groene en sociale bezorgexpert. We halen en bezorgen post en pakketten door heel Nederland: snel, duurzaam en sociaal. Wij hebben het grootste fietskoeriernetwerk ter wereld, waarmee wij de veiligste en schoonste keuze zijn als het gaat om pakketbezorging in de stad. Daarnaast werken in onze organisatie veel mensen met een voormalig afstand tot de arbeidsmarkt. Die nu gewoon post ophalen, verzendklaar maken en bezorgen. Hiermee zijn wij één van de grootste sociale werkgevers van Nederland. Steeds meer mensen kiezen voor Cycloon, omdat wij laten zien dat de bezorgmarkt socialer en duurzamer kan.