perfect
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 102 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De feedback benadrukt duidelijke communicatie, betrouwbaarheid en proactieve ondersteuning. Klanten ervaren snelle reacties en heldere uitleg. De ervaringen wijzen op professionaliteit en klantgerichte service. Samengevat vertrouwen klanten op de beveiligingsoplossingen en de verdere dienstverlening.
Zeer goede en betrouwbare. Zeker aan te raden
Despina
Duiven
Voor onze 2 winkels in Elst en Wageningen heeft van de Pavert de volledige beveiliging gecontroleerd en ingeregeld. Wij zijn erg tevreden over de vakkundigheid en service die er geboden wordt. Fijn gevoel dat zij meedenken en alles tot in de puntjes verzorgen. Ze nemen je mee in het proces en leggen duidelijk uit waarom bepaalde zaken noodzakelijk zijn en adviseren je hierin goed. Zaken waar je zelf te weinig verstand van hebt kan je loslaten.
Ineke
Wageningen
Prima bedrijf.
A.
Ede
Niet adequaat reageren op niet functioneren van systeem. Na 1,5 jaar is er nu een (duurdere) oplossing. In de tussentijd is er wel gewoon voor onderhoud en sim kaart betaald. de 10% prijsverhoging vind ik erg hoog. Ik had hoop dat er een regeling getroffen zou worden voor de tijd dat doormeldingen niet gefunctioneerd hebben. (1,5 jaar) Nu moeten we blij zijn dat de G2 hub voor kostprijs werd ingenomen en de dubbel duurdere G4 is geinstalleerd zonder extra kosten.
Casper
Arnhem
goed letop: er staat een verkeerd mailadres
Robert
Doetinchem
Goed advies gebaseerd op mijn wensen, proactief en geleverd op tijd zoals afgesproken. Prettig zaken doen.
1 November 2022
Ruud
Apeldoorn
Met vriendelijkheid en geduld aangelegd
29 October 2022
Adriaan
Velp
Vriendelijke personeel men weet waar men het over heeft. En geven een eerlijk advies en zijn niet uit op verkoop, maar op dat je een veilig en vertrouwd gevoel heb bij het geen hun doen. Wij hebben het huis nu goed beveiligd en voor een goede prijs. Top ervaring met de firma van de Pavert.
hendrik jan bosch
Duiven
Tsja ... ik heb meestal een 'positieve grondhouding' maar schroom ook niet om zaken ook kritisch te beoordelen. Dit is dan wellicht niet zo'n professioneel verwoorde klantwaardering, maar wat kan een redelijk mens nou nog anders zeggen over een zo VAKTECHNISCH en PROFESSIONEEL beveiligingsbedrijf, met haar Famille de "La Maison", hun vriendelijke Annemarie met haar "Pink Panther", en hun team van klantgerichte vakmonteurs .... In één woord Gewéldig !
Guy
Arnhem / La Douce France
goed, komen afspraken na, goede voorlichting
willem
velp
Fijne medewerkers die alles in overleg uitvoeren en voor weinig overlast gezorgd hebben, ondanks dat ze de gehele hal voorzien hebben van brandalarm.
4 July 2022
Erik Van Beek
Duiven
Gaat goed. Maar het gebeurt wel vaak dat de een of andere ruimte is afgeschakeld om dan vlak erna weer aan te zijn. Daarvan komt er dan een bericht. Zonder voor mij herkenbare reden. Ook
1 July 2022
Egbert Roosma
Zevenaar
Prettig bedrijf met persoonlijke benadering waar je geen nummer bent.
30 June 2022
Annemieke
Rheden
Afspraken, levering, montage alles klopt.
16 April 2022
Harry
Doesburg
Netjes opgeleverd uitgebreid met extra en vernieuwde camera’s.
13 April 2022
Jeroen
Velp
Klantvriendelijk, open voor mogelijkheden en er wordt in alle opzichten meegedacht in oplossing en mogelijkheden.
12 April 2022
David Bostanci
Arnhem
Plezierige en deskundige voorlichting en installatie van de beveiliging.
12 April 2022
Egbert
Zevenaar
Goed advies en snel geplaatst met duidelijke uitleg daarbij.
3 March 2022
Daphne
Loo
Een fijn bedrijf om mee samen te werken, Afspraken worden nagekomen. Het resultaat ziet er perfect uit.
3 March 2022
Harry
Doesburg
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Deskundig en goed advies gevende medewerkers. Ik kan Van de Pavert Beveiliging BV van harte aanbevelen.
19 January 2022
Marlene
Zelhem
ze leveren goed werk, met een uitstekende service!
23 November 2021
Michel
Groenlo
Goede service komen de afspraken naar.
17 November 2021
Jan
Zevenaar
correcte en efficiënte handelswijze.
14 November 2021
Wim Schaars
Didam
snelle en adequate servicedesk, servicemonteurs zeer correct en klantvriendelijk.
12 November 2021
Marc Reesing
Goed werk verricht
11 November 2021
Frank Reerink
Arnhem
Sinds 1999 leveren wij diverse beveiligingsoplossingen voor uw bedrijfspand en woning. Wij plaatsen en onderhouden borg of veb gecertificeerde alarmsystemen, zowel bekabeld als draadloos, en zowel binnen als buiten. Op onze alarmsystemen geven wij 5 jaar garantie!
Maar ook camerasystemen voor bedrijfspanden, woningen en buitenterreinen vallen onder onze diensten. Tevens kunnen wij brandmeldsystemen verzorgen, leveren wij kluizen en vervangen wij bestaand hang- en sluitwerk.
Voor het opstellen van beveiligingsplannen volgens de vrki werken wij nauw samen met diverse verzekeraars.
Onze missie is om ervoor te zorgen dat alles wat u lief is veilig is en blijft. Ongeacht of dit nu apparatuur of andere waardevolle zaken zijn, of de mensen om wie u geeft.
Wilt u ervaren hoe wij denken over uw veiligheid en wat uw risico's zijn, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw persoonlijke situatie te taxeren en u te adviseren over de mogelijkheden. Tevens bent u tijdens kantooruren van harte welkom in onze showroom.
Bekijk onze website en neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op.
t Holland 29
6921 GX Duiven